Седмичен хороскоп 11-17 ноември 2013 година

Меркурий  и Нептун директни

Слънце и Юпитер в тригон

Пълнолуние в Телец в неделя

Муси Дачева

Обща характеристика на седмицата

Позитивната тенденция на предстоящата седмица се задава от тригона на Юпитер и Слънцето. Той става точен във вторник, но неговото влияние мнозина са усетили още в края на предходната седмица.

Тригонът на Слънцето и Юпитер е един от най-хармоничните аспекти в планетарните взаимоотношения. Слънцето, носител на пораждащата всичко жизнена енергия се обединява с Юпитер – хиперболизаторът, увеличителното стъкло, позитивната лупа, който пръска веселие и радост навсякъде. Мнозина ще имат поводи за радост.

Но тъй както в живота не всичко е розово, астрологичната картина предлага за уравновесяване някои елементи от противоположната страна на цветния спектър. Юпитер е ретрограден, а това само по себе си слага прът в колелата на преувеличените очаквания, на безпочвената самонадеяност и грандоманията. Някои ще трябва да дават отчет за неизпълнени обещания и злоупотреба със служебното си положение.

Две планети през тази седмица излизат от ретроградните си фази и тръгват напред. Меркурий прави това в подножието на настоящата седмица. А в сряда, на 13-ти, Нептун излиза от ретро-зоната си, започнала в първата седмица на месец юни. На далечната планета е необходимо време, за да излезе от едното и да навлезе в другото състояние, през което тя забавя своя ход до минимум, като изглежда, че не се движи, тя е стационарна.

Влиянието на директният Нептун ще се усети от началото на следващата седмица и то по много осезаем начин от интуитивните хора. Много от заблудите ще се разсеят, неясните моменти ще отпаднат, проблемите ще станат по-определени и конкретни. А това, с помощта на Венера, планетата на справедливостта и социалната съвест, движеща се през Козирог, зоната на властта и управлението, ще доведе до изкристализиране на решенията.

Венера носи свой акцент през тази седмица. В рамките на ден, в петък, тя прави съвпад с Плутон и квадрат с Уран, „включвайки“квадрата Уран-Плутон през втората половина на седмицата.

Включването на квадрата Уран-Плутон от планета, винаги е съпроводено от природни катаклизми, повишена сеизмична активност и напрежение между хората.

Точните аспекти на Венера в случая провокират бурни страсти, остра реакция, дълбоко възмущение от знаци на незачитане на правата, от злоупотреба с властта. Чувството за справедливост у големи маси хора ще бъде възпламенено още от началото на седмицата, но може да стигне своя връх в средата и – в четвъртък и петък.

Пълнолунието в неделя е време за бране на плодове от засятото при новолунието в Телец отпреди половин година, на 10 май 2013-та.

Успешна и плодоносна седмица!

ЗИМНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ !

Комплект

НОМЕРОЛОГИЧЕН КАЛЕНДАР

+ ПОДАРЪК Лични календари за 5 години

+ НОМЕРОЛОГИЧЕН ИМЕННИК в електронен вариант

на цена 15 лв.

+доставната такса до удобен за вас офис на ЕКОНТ

http://www.econt.com/offices/

В поръчката си посочвайте офиса на Еконт, от който желаете да си получите пратката, и обезателно ваш телефон за връзка.

Ако не е посочен офис на Еконт, книгите се изпращат на посочения от вас адрес. Отново, необходим е телефон за връзка.

Заявка направете във формата за поръчка  on line.

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои още една емоционална седмица. Венера, макар и в суховатия Козирог, отива към пламенна връзка с Плутон и едновременно с това към експлозивна такава с Уран, намиращ се във вашия знак. Жените в следващите дни ще нарушават спокойствието и ще ви създават душевни грижи. Там, където моментът е настъпил, ще пламне любов от пръв поглед. При други, интригантки ще завъртят вихър от страсти, които да променят мнението на околните. Вашите доходи и спестявания могат да бъдат обект на обсъждане и завист. Най-засегнати от емоционалния тайфун ще са родените в първата половина на знака. От сряда до петък Луната се движи през вашия знак. На фона на интересните аспекти това са дните, в които можете да бъдете много атрактивни, привлекателни, смайващо интересни, да преборите всяка конкуренция и да стъпите на върха като победители, да донесете трофеите си в къщи и да зарадвате близките си. Това може да бъде една изключително урожайна седмица, в която да се радвате на резултата от вложени усилия в предходните месеци.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник сряда и събота.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, астрологичната обстановка през тази седмица е в голяма степен позитивна. Напрежението от предните две седмици сега се разведрява от хармоничния аспект на Слънцето, управител на знака и усмихнатият Юпитер,планетата на късмета, движеща се през Рак, най-семейният знак на зодиака. Ако сте се чувствали самотни, с куп проблеми преди, то сега на помощ идват роднините, които могат да поемат част от товара. Понеделник и вторник са подходящи за решаване на финансови въпроси. Можете успешно да се договорите за по-високо заплащане, да получите финансова подкрепа за ваша идея или готов за реализация проект. Втората половина на седмицата може да се окаже време за изпитание на връзката ви. Доверието,което имате в партньора си, трябва да се доказва непрекъснато, и особено чувствителни в това отношение ще бъдете в четвъртък и петък.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, сряда, четвъртък и петък.

 

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, седмицата е забележителна с тригона на Юпитер, управителят на знака и Слънцето. Този аспект е изключително подкрепящ както професионалните, така и личните дела. Позитивната му енергия ще ви топли и насърчава през цялата седмица. Има и един тънък момент, с който трябва да се съобразите, че не трябва да губите връзка с реалността, да не се поддавате на самодоволство и надменност, които са обратната страна на медала. Във взаимоотношенията с най-близките настъпват позитивни промени. Някои обстоятелства водят до сплотяване, до обединяване на усилията за решаване на общ семеен въпрос, по който има обнадеждаващо развитие. Ако си търсите жилище, моментът е отличен за намиране на нещо подходящо по вид и цена.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък и петък.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, отново акцентът на седмицата е Венера. Управителката на знака е в позиция, в която искате или не, заставате под светлините на прожекторите. Включването и в квадрата Уран-Плутон е като пусков механизъм за неща, които са таили от дълго време, които сте скривали от очите на околните. Сега,за добро или зло, ще трябва да приемете една показност и представяне от типа „ какво има на обратната страна на Луната“. На някои хора може да изглеждате странни, но нещата са такива, каквито са. Моментът на разкриване е настъпил. Тригонът на Юпитер и Слънцето ще ви съдейства в бизнес делата през цялата седмица. Меркурий е вече директен, а и Луната расте. Периодът е много добър за разгръщане и събиране на резултати. Пълнолунието в Телец,в края на седмицата, е вашият момент за триумф.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник,вторник, събота и неделя.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, седмичната планетарна разстановка е повече от хармонична. Емоционалният воден тригон на Слънцето и Юпитер може да ви дойде в повече, заради желанието на околните да споделят с вас радостите и притесненията си. От вашият съвет ще се нуждаят, ще търсят подкрепа – емоционална или финансова, ще ви заливат с благодарности и похвали. Някои ще приемате като заслужени, други – преднамерени и користни. Нищо не може да се скрие от прозорливият ви ум. А той сега е в отлична форма,защото Меркурий тръгна в права посока, в тригон с Нептун е, и бърза да набере висока скорост в интуитивния Скорпион. Скоро, в началото на следващата седмица, Меркурий ще се срещне със северния лунен възел (СЛВ) и това бележи момент на важна за вас промяна, или такава свързана с близък родственик. Нептун, който в последните пет месеца бе ретрограден, сега тръгва в права посока, а това е указание за изясняване на ситуация, отнасяща се до партньорските ви взаимоотношения. Пълнолунието в неделя изпълва втората половина на седмицата с интересни преживявания, носещи удовлетворение от постигнатите резултати.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, петък и събота.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, астрологичната обстановка през седмицата предлага разнообразие от стимули. Тригонът на Слънцето и Юпитер е изключително позитивен и мотивиращ. Той ще влее свежа струя в социалните ви контакти, като ви подтикне към съпричастност и активност в защита на нещо или на някого. Вашето чувство за справедливост ще бъде провокирано, но също така и добре използвано от някои хора. Съвпадът на Венера и Плутон в 10-я градус на вашия знак ще изкара на повърхността манипулативните подтици и в зависимост накъде ги насочите ще бъдете от едната или от другата страна на бариерата. Пълнолунието в Телец прави следващите дни много натоварени, но и ползотворни. В края на тази седмица и до края на ноември, можете да се радвате и да се похвалите с вече постигнати резултати от няколкомесечна упорита работа.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник и събота.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои въодушевена седмица. Доброто настроение ще задава тригонът на Юпитер и Слънцето, а директният вече управител на знака – Меркурий ще привлича към вас внимание и ангажименти, обезпечени с добри доходи. Ако желаете да смените работата си, моментът е настъпил. Не отказвайте работни срещи, покани за интервюта, разговори по служебни дела. Седмицата е добра за предприемчивите и находчиви представители на зодията. Можете да натрупате активи на работното място от вземане на правилни решения, от действия в подходящия момент и по подходящия начин. Нечии чужди грешки и недооценяване на ситуацията, могат да я обърнат във ваша полза.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник петък и събота.

 

Родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, навлизат в силна седмица. В нея има няколко важни акцента,които ви касаят пряко. Тригонът на Слънцето и Юпитер влияят върху професионалната реализация и доходите по един забележим и подкрепящ начин. Можете да разчитате на добро възнаграждение, бонуси, премии и дивиденти в края на годината. Последното в контекста на пълнолунието в Телец. Може би всичко, което сте спечелили, ще поискате да вложите в собствен дом, или в неговото разкрасяване. Тук бъдете внимателни. Всяка екстравагантност може да ви излезе твърде солена. Прибързването и недооценката на важни обстоятелства, също могат да ви отведат в погрешна посока. Взимайте предвид и мнението на партньора си,особено ако разчитате на парите от обща сметка. Ако водите дело, настъпва момента да получите справедливост и обезщетение за нанесени вреди. Някои скрити обстоятелства в работната среда сега могат да излязат наяве.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник,събота и неделя..

 

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои седмица на многото ангажименти. Активността в зоната на работните взаимоотношения е провокирана от хармоничният аспект между Слънцето и Юпитер. Към вас вероятно ще има предложения за работа, ако нямате такава, или за допълнителна, извън основният ви трудов договор. При някои е възможно и добри оферти за работа от дома. Други ще печелят от нещо, с което се занимават непрофесионално, в свободното си време. За работодателите моментът е добър да върнат на работа някой добър работник,на когото могат да разчитат за големия обем работа. За мнозина ще има промени в професионалната сфера, които ще бъдат подкрепени от най-близките. В четвъртък и петък оставете клюките и интригите да минат покрай вас,без да се включвате емоционално. В почивните дни си останете у дома.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, вторник и сряда.

ВОДНИ ЗНАЦИ

Родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, през тази седмица берат плодовете на труд и очаквания, хранени поне от половин година назад. Тригонът на Слънцето и Юпитер, движещ се на ваша територия, създава отличен терен за лична изява за всички, но най-облагодетелствани ще бъдат родените във втората половина на Рак, или с асцендент там. Не пропускайте шанса да се покажете откъм най-атрактивната си страна. Направете си визитки, сменете си профилната снимка, представете се на родителите на любимата, не се страхувайте да излезете на светло. Можете да контролирате симптомите на сценична треска, да овладявате притеснението си и да изиграете отлично ролята си. Но не се давайте лесно, нека отсрещната страна извоюва победата си, а не да я получи наготово. Ако от няколко месеца насам имате чувството, че губите посока, то сега, когато Нептун тръгва напред, ориентирите ви ще бъдат по-ясни, а сензорите по-чувствителни.

Благоприятни през тази седмица – понеделник и вторник.

Родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, са на прага на една успешна седмица. Две планети от ретроградни стават директни и това ви засяга, защото се движат във водни знаци. Меркурий става директен и преминавайки през тригона с Нептун, скоростно поема по Скорпион. Нептун от своя страна приключва близо пет месечното си движение назад и излиза от ретроградната си фаза през тази седмица. От началото на следващата седмица неговото „изправяне“ ще се усеща по-осезаемо върху дейности,които са търпели известно задържане, или за които не сте имали яснота как да подходите по най-правилният начин. Бъдете максимално дискретни в плановете си, особено по отношение приятели, близки роднини, колеги от близката работна среда. Пълнолунието в Телец, в края на седмицата, може да ви подкрепи при сключване на изгодна сделка или постоянен договор за работа.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, вторник и петък.

.


За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои забележителна седмица. Важен акцент в нея е Нептун, управителят на знака, който излиза от продължилата близо пет месеца ретроградна фаза. Заедно с другата планета,тръгнала в права посока – Меркурий, Нептун ще ви помага да излезете от някои трудни ситуации, да се справите с нечии претенции, да покажете добрата си страна и постиженията си, но най-важното да проумеете някои важни истини за себе си. Ако сте се провалили в нещо, или не сте постигнали, това което сте искали, сега,в следващите дни, ще имате втори шанс да го направите както трябва. Много хармонични послания са отправени към личния ви живот, към взаимоотношенията с децата и към всички интересни идеи, които ангажират мислите. Пълнолунието в неделя ви дава шанс за договаряне в сферата на образованието и издателската дейност, можете да сключите изгоден договор, да се включите в авторски колектив, да намерите своето място сред интересни хора.

Благоприятни през тази седмица – понеделник, вторник и сряда.

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

Меркурий в точен тригон с Нептун на 11.11.2013г в 22:45 ч.

Слънце в тригон с Юпитер на 12.11.2013 г.,в 18:39ч.

На 13.11.2013 г., в 20:41 ч., Нептун от 2°Риби излиза от ретроградната си фаза.

Венера е в точен квадрат с Уран на 15.11.2013 г в 3:13 ч.

Венера в съвпад с Плутон на 15.11.2013 г в 23:33 ч.

На 17.11.2013 г в17:15 ч Пълнолуние в 25°Телец.

Луната през тази седмица се движи между знаците Водолей и Телец, през втора четвърт.

Луната е без курс на:

10.11.2013 г., в 7:57 ч. – 11.11.2013 г., в 4:36 ч.

12.11.2013 г., в 16:34 ч. – 13.11.2013 г., в 9:39 ч.

14.11.2013 г., в 22:57 ч. – 15.11.2013 г., в 16:49 ч.

17.11.2013 г., в 17:16 ч. – 18.11.2013 г., в 2:07 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и , пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен  Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: www.temura.net

Етикети:

5 коментара so far »

  1. moon_in_taurus каза,

    Писа на ноември 11, 2013 @ 7:09

    Муси,пълнолунието ще е в точен съвпад с луна и марс при мен.
    До какво може да доведе?
    Луна управлява 12ти дом,а марс 10ти и 5ти.

    Благодаря ти!!!

  2. Stoev каза,

    Писа на ноември 11, 2013 @ 17:33

    “…Направете си визитки, сменете си профилната снимка,…” Гениална идея. Благодаря.

  3. Людмилa Руменoва Миxайлoва каза,

    Писа на ноември 11, 2013 @ 20:48

    Можете ли да кажете кога е първия период на ретроградния Меркурий за 2014г – аз разбрах, че първия период е през м. Февруари, но като дати..?Интересното е че 2012г. започнах работа през февруари, но от 01.12.2013г. вече съм безработна…Тази година м. Февруари ми се случиха неприятни неща в личен план, а трябваше да е обратното..Сега на тази последна фаза доста противоречия имам със сестра си, но тя е дева, а аз лъв, така че то това е винаги…И защо си мисля, интуицията ми подсказва, че ще започна работа през февруари – 2014г. Аз съм родена на 27.07.1980г. И много моля, понеже нищо не разбирам как да разбера, т.к. съм Венера -22.59.41.седми дом в близнаци, което предполага несериозни връзки…А и съм Луна 01.19.01 в знак Водолей..и т.н.Слънце – 04.37.16. – това са градусите..Много четох, наистина…, но не мога да разбера точно по какъв начин ми влияе, и защо не си намирам лесно работа и не създавам сериозни връзки – знам че имам кармични прегрешения, но все пак…Слънцето ми е опозиция с Луна 3.30, Сл. секстил с Марс5.04. – много съм нахакана, хахаа Сл. тригон trine асцендент Скорпион 7.00 – този Скорпион толкова много ми пречи, че просто незнам…Незнам дали ще разберете нещо, ако има възможност щях отдавна да Ви пратя данните си, да си платя и да имам личен хороскоп, но за съжаление на този етап нямам възможност….

  4. Овен каза,

    Писа на ноември 16, 2013 @ 19:59

    Страхотна прогноза. Всичко написано в хороскопа много ми хареса ! Браво !

  5. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 18, 2013 @ 15:51

    “Орешарски: Уволнения за държавни служители, които участват в протестите
    В скандално изказване премиерът Пламен Орешарски заяви, че управляващите прочиствали държавната администрация от политически пристрастни фигури
    15 ноември 2013, 15:59,”
    http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-protesti-sreshtu-kabineta/uvolneniia-za-dyrzhavni-sluzhiteli-ako-protestirat-5998540

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии