Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 






Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

Сатурнова криза на кардиналните знаци

Изпрати
Админ

Муси Дачева

мения291

16:28 01.12.2010

В статията ми Сатурн във везни писах:

"С навлизането на Сатурн в знака Везни започва формално сатурновата криза на родените със Слънце в кардиналния кръст- Везни, Козирог, Овен и Рак. Влиянието на това особено астрологично обстоятелство е индивидуално  за всеки и зависи от разположението на рожденото Слънце, с което планетата прави аспект, къде се намира Сатурн в рождения хороскоп, а също така през коя част на хороскопа се движи транзитният Сатурн.

Родените със Слънце под знака на кардиналния кръст ще бъдат най-силно повлияни с характерните за сатурновите кризи вътрешна неудовлетвореност, понижен жизнен тонус, повишена раздразнителност и склонност към травматизъм. Сатурн във Везни влияе силно на взаимоотношенията, а сатурновата криза изисква промяна.
На родените под знака на Везни обаче Сатурн ще подаде твърда десница  и къде с добро, къде не, ще ги издърпа нагоре по йерархичната стълба. Везните могат да разчитат на неговата подкрепа като станат по-търпеливи, по-определени и отговорни за постъпките си.

Козирозите ще търсят ново поле за професионална изява, преминавайки през критични периоди на трансформиране, пренастройване, разрушение и съзидание. Раците ще търсят емоционална и материална стабилност у най-близките си, като промените ще засегнат отношенията с родственици, решаване на въпроси с наследства и имоти, а също така и устройване на семейно гнездо. Овните ще научат цената на коректните партньорски взаимоотношения, на верността и предателството, ще прекратяват и сключват договори, ще се женят или разведат, но при всички случаи емоционалната им природа ще бъде подложена на изпитание.

Движението на Сатурн през кардинален знак ще окаже трансформиращо влияние и върху родените с основни астрологични кардинални оси. Асцендент – Десцендент и(или) МС-ИС в кардинален кръст бележат за три години напред промени в основни житейски направления – вътрешна балансираност и здраве, професионална реализация, отношения с институции, родственици и брачен партньор и др.

30 октомври 2009 г."

Имате ли наблюдения какво влияние ви оказва Сатурн във Везни?

Новобранец

piperoni

мения7

11:56 03.12.2010

Публикацията е редактирана 11:57 – 03.12.2010 от piperoni


Привет! Първа ще споделя наблюденията си за Сатурновата криза.  :) Аз съм Овен и преди 2 месеца се омъжих. Изборът, който направих е напълно осъзнат и желан. :)

Новобранец

Pipi

мения45

9:44 07.12.2010

Публикацията е редактирана 10:02 – 07.12.2010 от Pipi


Piperoni chestito! Az sashto sam kardinalen znak, Kozirog i se omajih prez tazi godina, sashto taka v momenta ucha v chujbina po absolutno nova nasoka za profesionalna realizacia, Saturn tranzitira 3 dom.



 
Няма етикети.
  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии