Форум

 
Анонимните мнения са забранени. Влез Регистрация


Регистрация? | Загубена Секретна Дума?

Търси във Форумите:


 


Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Wilcard Употреба:
*  проверка на произволен брой символи    %  проверка на точно един символ

Сатурнова криза на кардиналните знаци

Изпрати
Админ

Муси Дачева

мения291

16:28 01.12.2010

В статията ми Сатурн във везни писах:

"С навлизането на Сатурн в знака Везни започва формално сатурновата криза на родените със Слънце в кардиналния кръст- Везни, Козирог, Овен и Рак. Влиянието на това особено астрологично обстоятелство е индивидуално  за всеки и зависи от разположението на рожденото Слънце, с което планетата прави аспект, къде се намира Сатурн в рождения хороскоп, а също така през коя част на хороскопа се движи транзитният Сатурн.

Родените със Слънце под знака на кардиналния кръст ще бъдат най-силно повлияни с характерните за сатурновите кризи вътрешна неудовлетвореност, понижен жизнен тонус, повишена раздразнителност и склонност към травматизъм. Сатурн във Везни влияе силно на взаимоотношенията, а сатурновата криза изисква промяна.
На родените под знака на Везни обаче Сатурн ще подаде твърда десница  и къде с добро, къде не, ще ги издърпа нагоре по йерархичната стълба. Везните могат да разчитат на неговата подкрепа като станат по-търпеливи, по-определени и отговорни за постъпките си.

Козирозите ще търсят ново поле за професионална изява, преминавайки през критични периоди на трансформиране, пренастройване, разрушение и съзидание. Раците ще търсят емоционална и материална стабилност у най-близките си, като промените ще засегнат отношенията с родственици, решаване на въпроси с наследства и имоти, а също така и устройване на семейно гнездо. Овните ще научат цената на коректните партньорски взаимоотношения, на верността и предателството, ще прекратяват и сключват договори, ще се женят или разведат, но при всички случаи емоционалната им природа ще бъде подложена на изпитание.

Движението на Сатурн през кардинален знак ще окаже трансформиращо влияние и върху родените с основни астрологични кардинални оси. Асцендент – Десцендент и(или) МС-ИС в кардинален кръст бележат за три години напред промени в основни житейски направления – вътрешна балансираност и здраве, професионална реализация, отношения с институции, родственици и брачен партньор и др.

30 октомври 2009 г."

Имате ли наблюдения какво влияние ви оказва Сатурн във Везни?

Новобранец

piperoni

мения7

11:56 03.12.2010

Публикацията е редактирана 11:57 – 03.12.2010 от piperoni


Привет! Първа ще споделя наблюденията си за Сатурновата криза.  :) Аз съм Овен и преди 2 месеца се омъжих. Изборът, който направих е напълно осъзнат и желан. :)

Новобранец

Pipi

мения45

9:44 07.12.2010

Публикацията е редактирана 10:02 – 07.12.2010 от Pipi


Piperoni chestito! Az sashto sam kardinalen znak, Kozirog i se omajih prez tazi godina, sashto taka v momenta ucha v chujbina po absolutno nova nasoka za profesionalna realizacia, Saturn tranzitira 3 dom. 
Няма етикети.
 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни