НОМЕРОЛОГИЧЕН КАЛЕНДАР

 

Номерологичен “.

Автор: Муси Дачева

четвърто преработено издание

формат 140х210

стр. 272

 

 

Цена на книгата 8 лв. 

+ доставна такса на Еконт.

http://www.econt.com/offices/

В поръчката си посочвайте офиса на Еконт, от който желаете да си получите пратката. Ако не е посочен офис на Еконт, книгите се изпращат на посочения от вас адрес.

Заявка направете във  формата за поръчка  on line като посочите Номерологичен календар.

Ако имате проблем с формата за поръчка онлайн, пишете на temurabooks@abv.bg

“Номерологичен календар” е задълбочено изследване на цикличността в човешкия живот, разгледана през призмата на окултните науки астрология и номерология. Книгата е написана на достъпен и ясен език без излишно терминологизиране. Навсякъде текстът е придружен от съответните обяснителни схеми и таблици. Макар условно да има разделяне на астрологична и номерологична част, то различните понятия от двете теми се преплитат по любопитен и същевременно елегантен начин.

В главата “Танцът на Слънцето” е проследен пътят на Слънцето за една календарна година, но в рамките на Личната жизнена година, която за всеки човек е индивидуална и започва на неговия рожден ден. Всеки от седемте планетарни периода, на които се разделя Личната има своя специфика, свои положителни и отрицателни тенденции.

По-голяма част от “Номерологичен календар” е отредена за подробно разглеждане на номерологични понятия като Лична година, Рождена пътека-, на цялото име-, Лична за деня и други. Изчерпателно са охарактеризирани всички техни варианти като се правят нужните паралели и съпоставки с останалите астрологични и номерологични единици.

Номерологичният календар е същинската част на книгата. Той е уникална разработка в областта на номерологията. Тази оригинална календар-схема е изградена като съчетание между личните вибрации на човек, календарния ден и деня от седмицата, обвързани с взаимните влияния на техните планетни господари.

Предназначението на Номерологичен календар е да бъде ежедневен съветник на основата на специфичните фини индивидуални влияния. Комбинацията вибрация-ден е строго персонална, защото е номерологично следствие на пълното име и рождената дата. Конструкцията на Номерологичен календар се разполага времево върху Личния период за дадената Лична слънчева година и върху Личната номерологична година.

В книгата намират място и теми като Астрологично-номерологична типология, Екипен подход, Комбинации на личните вибрации на двама души, Критични дни при общуване, Съчетание на фактори и други.

Откъси от книгата:

“…Характерно за Съдба 5 е, че семейната среда в повечето случаи подкрепя ученолюбието и мотивира за високи интелектуални резултати. Така тя дава в тази посока добър ранен старт на детето. Меркуриевото влияние върху семейството, може да се проявява и като завишен прагматизъм ­ бързо съобразяване, нюх към сделките и парите, умение да  се извлича лична полза от всяка ситуация, способност да се реализират идеи в области като търговия и посредничество…”

” …В практическия живот, роденият със Съдба 7 държи да бъде най-малкото много добър специалист в областта, която си е избрал. Ако средата не отговаря на очакванията, той не се колебае да пренасочи усилията си в друга посока ­ там, където може да направи нещата така както ги вижда. И в новата среда също се стреми да стане експерт…”

“…Венерин тип
Имат зодиакален знак Телец или Везни като знак на рожденото и (или) асцендент, подкрепени от вибрация 6 като Ключ, Съдба, Път, Дата и (или) са родени в петък.
 Хората от този тип обикновено са с приятна външност и лесно привличат погледа. От тях лъха мекота и разбиране. Обикновено имат красиви, изразителни очи. Повечето от жените са много суетни и не пропускат огледало без да се огледат в него. Мъжете изключително рядко са немърливи към външността си…” 

Предишни издания на “Номерологичен календар”- 2001 г и 2004 г.

 

NomKal 01 sin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nom Kal 2001


Етикети: , , , , , , , , ,

50 коментара so far »

 1. ралица каза,

  Писа на декември 2, 2007 @ 1:28

  много бих желала да показвате предишния”номерулогичен календар” там си проверявахме за всеки ден хороскопа сега си вкарах някаква програма с която уж да го виждам/изпратена от вас/ , но въпреки това имам само бяло поле и никъде не мога да напиша дата име и т.н.

 2. Муси Дачева каза,

  Писа на декември 2, 2007 @ 19:53

  Идете на НАЧАЛО за ежедневния хороскоп “Номерологичен календар” или заредете http://www.temura.net

 3. Маргарита Йорданова Ангелова-моминско-Кръстева каза,

  Писа на януари 21, 2009 @ 9:12

  Моля за лична връзка.

 4. Мария каза,

  Писа на февруари 9, 2009 @ 12:23

  Г-жо Дачева, редовно чета този сайт и много ми харесва, но сега имам нужда от вашата помощ. Искам да Ви попитам дали скоро ще си намеря работа? Родена съм на 13.06.1969г.Предварително Ви благодаря!

 5. Муси Дачева каза,

  Писа на февруари 9, 2009 @ 21:12

  Мария,
  в труден период сте, но не се отчайвайте. Краят на февруари и началото на март е удачно време за търсене на работа.

 6. ЛИЛИЯ каза,

  Писа на май 22, 2009 @ 16:49

  ЗДРАВЕЙТЕ!
  Предстой ми раждане този септември /термин 27-29.09/. НАй вероятно ще се наложи секцио / заради проблем с очите/. Чудя се коя дата да си избера. Бихте ли ме посъветвали или дали повече информация относно датите м/у 22 и 29 септември.
  Предварително много благодаря

 7. Муси Дачева каза,

  Писа на май 22, 2009 @ 16:59

  ЛИЛИЯ,
  планирането на секцио е сериозен ангажимент, прави се на основа пълните рождени данни и в лична лична астроконсултация.

 8. Цветанка каза,

  Писа на юли 11, 2009 @ 18:09

  Г-жо Дачева, много ме боли сърцето защото се влюбих в мой колега с 19г. по-малък от мен и вече 3г.болката е ужасна и ежедневна, защото продължаваме да работим заедно.Моля Ви кажете как да се излекувам защото се побърквам, а интуитивно усещам,че има привличане, но го плаши разликата и може би занемареният ми външен вид.Моля Ви дайте ми съвет как да спра почти физическата болка, защото аз не съм в първа младост, но все още имам усещането, че съм на 20-25г., но тялото ми е на друго мнение.

 9. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 13, 2009 @ 19:12

  Цветанка,
  за съжаление тялото ни старее по-бързо отколкото искаме.
  Трудно е да ви дам какъвто и да било съвет, защото ситуацията,в която сте е много деликатна а и незнам подробности.
  Но, единственото решение според мен, ако наистина искате да се освободите от това влечение, което ви причинява страдание, е да се откъснете от обекта на вашата любов и да смените работното място.

 10. marieta каза,

  Писа на ноември 18, 2009 @ 15:16

  Здравейте,бих искала да попитам дали 15.05.2010 е подходяща дата за сключване на брак за мен и моя приятел?Аз съм родена на (лични данни), а той на (лични данни)

 11. Муси Дачева каза,

  Писа на ноември 18, 2009 @ 19:21

  marieta,
  обективната астрологична обстановка е добра, но как се отнася към вашите рождени данни е предмет на лична астроконсултация

 12. Любовь каза,

  Писа на ноември 20, 2009 @ 8:18

  Отличница съм по специалност икономист-плановик с руски отличен писмен и говорим и голям икономически стаж. Но нямам връзки. Сега кандидатствах за позиция с горепосочени изискваниятя.Ще ме вземат ли на работа или вземат човек без знания на език и без подходяща специалност,но с връзки.

 13. Марияна каза,

  Писа на ноември 20, 2009 @ 9:15

  Здравейте!
  Казвам се Марияна. Много харесвам вашия нумерологичен календар и от доста време се съветвам с него сутрин преди да правя каквото и да е.
  Тази година ми е много трудна , неуспешна и дори бих казала сташно лоша. Бих искала да Ви попитам подала съм докуминти в една фирма за работа в Германия ще успея ли да замина Януари? Родена съм на (лични данни). Благодаря Ви предварително!

 14. Таня каза,

  Писа на ноември 20, 2009 @ 11:21

  Ще имам ли късмет преди нова година да си намеря работа?

 15. Любовь каза,

  Писа на ноември 20, 2009 @ 11:38

  Искам да Ви попитам,кога ще намеря работа?

 16. Таня каза,

  Писа на ноември 21, 2009 @ 4:58

  Зодия водолей съм.Искам да Ви попитам,кога ще си намеря работа?

 17. Муси Дачева каза,

  Писа на ноември 21, 2009 @ 21:15

  Таня и Любовь,
  бъркате сайта.

 18. Муси Дачева каза,

  Писа на ноември 21, 2009 @ 21:19

  Марияна,
  лични астроконсултации се поръчват на mussydacheva@abv.bg

 19. Муси Дачева каза,

  Писа на ноември 22, 2009 @ 11:54

  Марияна,
  за да отговоря на въпроса ви, ми трябва и точен час и минути на раждането. По принцип това се прави в лична астроконсултация, за което трябва да ми пишете на mussydacheva@abv.bg

 20. Тихомира каза,

  Писа на януари 3, 2010 @ 22:45

  Здравейте!.Омъжена съм,но не мога да забременея от 10 години всичко опитах,но резултати никакви.Бихте ли ми казала ако е възможно дали ще имам деца.Благодаря Ви предварително.Ако трябва за повече дании бих дошла лично и при вас.Поздрави Тихомира

 21. Муси Дачева каза,

  Писа на януари 4, 2010 @ 18:50

  Тихомира,
  темата ви е за лична астроконсултация,за което трябва да ми пишете на mussydacheva@abv.bg

 22. Муси Дачева каза,

  Писа на май 14, 2010 @ 12:40

  Едно от писмата,които получавам на имела си и което намирам за интересно заради въпросите поставени в него.
  Публикувам го с изричното съгласие на Ина :)
  “Понеделник, 2010, Май 10 14:47:09 EEST

  Здравейте, Муси!
  Искам да ви изкажа моята благодарност и признателност за вашата дейност. Преди време имах късмет и попаднах на вашата книга “Номерологичен календар”. Интересувам се от номерология и вкъщи съм събрала доста книги, но вашата ме разтърси ! Нито една от книгите досега не ме карала толкова да мисля над причините и следствия на събитията в нашия живот, намерих отговори на толкова съкровенни въпроси ! Благодаря ви още веднъж за труда, който сте положила, събирайки и споделяйки с нас знанията си, тази книга е истински приятел, не само учебник.
  Муси, мога ли да Ви задам няколко въпроса, които възникнали в процесса на работата ми с номерология?
  Защо има разминаване в това, кога започва личната година ? Повечето автори казват, че започва на рождения ден, а пък Христо Енев твърди, че на Новата година.Сигурно, въпросът трябва да отправя към него, но ми е интересно именно Вашето мнение :)
  Вторият ми въпрос – не мога да си изчисля ключ. Понеже съм родена в Русия, имената ми се изписват там
  като Ирина Владимировна Мельникова, а тук ( в България живея вече 16 години) фамилията ми в личната карта е Мелникова, без ” ь ” , отгоре на всичко от 5 години всичките ми викат ” Ина”, и вече съм “сраснала” с това име :) И понеже не мога да определя ключ ( по-точно, не знам, по русска система ли да го пресмятам или по българската..), от там нататък не мога и да ползвам календар, за съжаление. Ако ми помогнете да ” отключа” и да ползвам втората половина на книгата, ще бъда много щастлива!
  Имам още въпроси, но няма да злоупотребявам с вашето свободно време, ще се радвам много ако ми отговорите, смятайте ме за Вашата ученичка и почитателка! Пожелавам Ви много здраве, успехи и късмет!”

 23. Муси Дачева каза,

  Писа на май 14, 2010 @ 12:43

  А това е моят отговор :)
  “Здравейте Ина,
  благодаря ви за милото писмо :) и много се радвам, че книгата ви харесва и ви помага.
  На въпросите ви:
  Някои колеги продължават да използват системата на Ф.Кембъл ,където номерологичната лична година започва едновременно с календарната. Работейки с много номерологични карти съм се убедила, че ефекта на личната година се проявявя по-силно,когато се синхронизират номерологичната и астрологичната такава. Затова още в първата ми книга Номерологичен именник съм заложила тази теза. Някои я приеха, други не.
  В крайна сметка всеки би трябвало да работи със система, която приема и разбира и която му носи най-много информация.
  За името ви. Ключът,личното име,и Съдбата,пълното име трябва да се изчисляват според езика, на който човек проговаря и се осъзнава като личност. И това се използва в наталната карта като база за анализ на личността. Когато има промяна,както е във вашия случай, с новите Ключ и Съдба се работи към настоящия момент за неща от ежедневието, връзки с други хора, връзки с мястото на обитаване, вибрации на имената на колеги, партньори, на жилище или офис. По този начин рождените данни са базови, а настоящите могат да се променят в зависимост от конкретните условия.
  Тъй като сте от дълго време в България и имате лични документи с ново име, то вече би трябвало да работи за вас :) по българската азбука.”

 24. Муси Дачева каза,

  Писа на май 14, 2010 @ 12:50

  Ето още малко от този задочен разговор, но този път със съкращения :)
  Ина:
  “Позволете ми да ви задам още два въпроса ?
  Хората с път ” 2 ” по всички описания би трябвало да са тактични, дипломатични, а тези “двойки”, които срещам, са пълна противоположност – все патят от своето кавгаджийство, не си мерят приказки, като че ли са от обратната страна на Луната :) И сега вече, срещайки ” 2 “, не зная, какво да очаквам от тях…
  Също така се затруднявам да опиша хората със път ” 9 “, въпреки, че аз самата съм “девятка “… Доста ме смути израз ” Да се научим да ценим повече човешкия живот “. Опитах се да размишлявам над тази фраза, и направих връзка с Индия – точно там хората са много духовни и не се притесняват много от смъртта.. И все пак нещо за мен остана недоразбрано..
  Муси, може ли да дадете повече информация за връзка ” Път – личност “на страниците на сайта ви ?”

  Отговор:
  “Всяка рождена пътека е събирателен образ. Разбирате, че към Път 2 може да има Ключ 4 или 9, които са по-сприхави или в астрологията да има повече дисхармонични аспекти,които да доминират над Път 2.
  Не сте ли срещали разпиляни и мърляви Деви или пасивни Овни?
  Всяко качество, свързано с дадена вибрация, може да се прояви в своя антипод. Освен това Вибрация 2, която е Лунна, се съотнася със зодия Рак, а от тази зодия значителна част, въпреки външната си добронамереност, могат да проявяват в отделни случаи голяма жестокост.
  При Път 9 се наблюдава суицидна нагласа, точно поради това приемане на смъртта като друг начин на проявление на живота, нещо залегнало в източната философия.
  На сайта в раздел Номерология качвам материали от книгите ми. Сега подготвям трета номерологична книга и там ще има доста нови неща свързани с Личност-вибрации.”

 25. Панка Димитрова каза,

  Писа на юли 28, 2010 @ 5:57

  Г-жо Дачева!
  Децата ми са родени на 6.02.1988г.и 9.05.1991г.Разликата във възрастта им е 3години 3месеца и 3дни.Това някакъв специален знак на съдбата ли е?Благодаря Ви!Желая Ви усмихнат ден!

 26. Панка Димитрова каза,

  Писа на юли 30, 2010 @ 6:52

  А аз съм родена на 6.9.1963.Какво означават толкова много числа 3,6,9?

 27. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 31, 2010 @ 16:34

  Панка Димитрова,
  числата могат да бъдат най-различни, вибрациите в тази дата обаче са 1, 6,9. Какво означават- четете в “Номерологичен именник” и “Номерологичен календар”.

 28. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 31, 2010 @ 16:39

  Панка Димитрова,
  знакът на съдбата е в това, че и двете деца имат Рождени пътеки 7.

 29. Албена Павлинова каза,

  Писа на декември 8, 2010 @ 18:10

  Здравейте,
  Бих искала да поръчам книгата Ви “Номерологичен календар”. По информация на Online книжарницата на издателство “Хермес” обаче, тиражът е изчерпан.Ще съм благодарна за допълнителна информация.Предварително благодаря!Поздрави!

 30. Муси Дачева каза,

  Писа на декември 9, 2010 @ 13:41

  Албена Павлинова,
  да, тиражът е изчерпан, но ако става дума за една или две бройки, могат да ви бъдат доставени от нас. Пишете ни на temurabooks@abv.bg

 31. Светлана каза,

  Писа на януари 5, 2011 @ 11:36

  Здравейте!
  Имате страхотни и полезни статии!Поздравления! Интересувам се , в кои лунен ден съм родена, но не мога да намеря никаква информация за лунния календар през 1990. Родена съм на 08.03.1990 в 9:40.Надявам се, че Вие ще ме информирате! благодаря предварително! :)

 32. Муси Дачева каза,

  Писа на януари 8, 2011 @ 0:25

  Светлана,
  родена сте на 11 лунен ден

 33. Марияна каза,

  Писа на януари 17, 2012 @ 20:17

  Здравейте Муси!Аз не за първи път съм изказвала също добрите си чувства и отношение спрямо вашите писания..Виждам,че тук ви задават въпроси,ако приемете и аз ще си позволя.В живота съм сама от дълги години и не спирам да се боря и благодаря на Бог за това че успявам.Скоро почина майка ми и е ясно как се чувствам.Много често я сънувам,не зная добре ли е това,в същото време предприехме ново начинание със синът ми ,но доста сили и средства са нужни – става дума за дом.Ще успея ли да се справя отново и слънце ще има ли над мен?На вас пожелавам здраве и усмивки.

 34. Валентина каза,

  Писа на април 3, 2013 @ 17:13

  Здравейте! Много бих искала и аз да ви задам едно въпросче, свързано с мен и приятеля ми. Заедно сме от близо 8 години и в момента аз съм в 9 лична година, минах половината вече, а той наскоро влезе. Можете ли да ми кажете малко повече за ситуацията, защото в момента сме леко разделени ако мога така да се изразя и се притеснявам, защото знам, че 9 лична година може да означава и край на връзка…Аз съм родена на 14.08.1988 а той на 10.02.1984. Много благодаря предварително!

 35. E каза,

  Писа на август 17, 2013 @ 13:11

  Здравейте г-жо Дачева.
  Казвам се Елеонора, родена съм на 19.05.1984 (с асцендент Водолей). Бих искала да попитам тази година подходяща ли е да сменя работата си и какъв е шансът да замина в чужбина (по-точно да работя на круизен кораб)?
  Благодаря Ви!
  С пожелания за лек ден!

 36. АЛЕКСАНДРА БОЯНОВА ДАСКАЛОВА каза,

  Писа на август 20, 2013 @ 20:10

  ЗДРАВЕЙТЕ,
  ДЪЩЕРЯ МИ АЛЕКСАНДРА БОЯНОВА ДАСКАЛОВА Е РОДЕНА НА 14.12 1983 Г. МНОГО, МНОГО СЕ ПРИТЕСНЯВАМ ЗА НЕЯ, ЧЕ ВСЕ НЕ СЕ ПОЛУЧАВАТ ВРЪЗКИТЕ ЩЕ ИМА ЛИ СЕМЕЙСТВО И ДАНО ДА СИ ВИДЯ ВНУЦИТЕ. ТОВА Е МАЛКАТА МИ ДЪЩЕРЯ, ПО-ГОЛЯМАТА Е РОДЕНА НА 18.01 .1980 – ПРИ НЕЯ ПОЛОЖЕНИЕТО Е СЪЩОТО. МНОГО СА МО ДОБРИ И УМНИ И ДАНО ИМ ПОТРЪГНЕ НАЙ-СЕТНЕ

 37. Муси Дачева каза,

  Писа на август 30, 2013 @ 9:34

  E,
  за лична астроконсултация ми пишете на mussydacheva@abv.bg

 38. Муси Дачева каза,

  Писа на август 30, 2013 @ 9:34

  АЛЕКСАНДРА БОЯНОВА ДАСКАЛОВА,
  за лична астроконсултация ми пишете на mussydacheva@abv.bg

 39. Maria каза,

  Писа на октомври 18, 2013 @ 10:15

  Муси, имам книгата и съм благодарна за което. Сега искам да направя подарък на близка приятелка но не успявам да се справя с формата за поръчка? Моля за помощ! Поздрави от мен и пожелания за успехи!

 40. Муси Дачева каза,

  Писа на октомври 18, 2013 @ 12:32

  Maria,
  ако имате проблеми с “формата за поръчка”, пишете направо на temurabooks@abv.bg

 41. Таня Катева каза,

  Писа на февруари 10, 2014 @ 21:29

  Здравейте, Муси,
  От известно време в главата ми се върти мисълта да седна и да Ви напиша за постигнатите резултати, благодарение на Вашия „Номерологичен календар”. Днес реших, че повече няма да отлагам, защото за хора като вас , които носят надежда, светлина и вяра, трябва да се знае, говори и пише повече.
  Първият „Номерологичен календар” си купих през 2006г. Наистина е личен помощник за всеки ден! Като се случиха няколко напрегнати жизнени ситуации, изникнали почти от нищото, си направих труда да погледна в календара какви са тенденциите за този период. Направо съм смаяна! И безкрайно благодарна!
  Вашият календар се превърна за мен в „Закон за движението по пътя на живота”. Предупреждава навреме за евентуални проблеми. Като зная предварително, че там има знак „Внимание”, да се съобразя с него или не, си остава мое решение, но съм предупредена. Старая се да го правя редовно, ала понякога пропускам. И точно тогава животът ме подръпва за ушите.
  Така си създадох навик в края на личната година, да седна и да направя календара за следващата, да отбележа силните и слабите ни периоди и дни, както и кога да форсираме нещата и кога да внимаваме и да изчакаме.
  Направили сте прекрасно съчетание от номерология и астрология. Цифрите винаги са ме привличали , но информацията от астрологията ми звучеше объркващо и неясно. Докато сега е лесно, понятно, интересно и най-вече много полезно да се вглеждам в информацията, която ми дава Вашият личен помощник и да набелязвам кога и какво да правим през годината.
  Преди да се срещна с номерологичния ви календар, животът ми бе пълен с борба, болка, разочарования и загуби. Не бих казала, че от момента, в който го купих, всичко се промени. В началото се появи яснотата, разбирането защо нещо се е случило. А когато се задълбочих, вече дойдоха и част от отговорите на въпроса „Как да предотвратя, променя, избегна нежелани събития и да се подготвя максимално добре и да използвам силните тенденции, които ми се очертават?”.
  Създали сте настина ефективно и работещо ръководство, което обединява най-полезното и от двете науки. Ръководство, което е неподвластно на времето! Защото, когато знаем законите на живота, можем да се подготвим и да ги използваме максимално в своя полза.
  „Предупреден, означава въоръжен”. Благодаря Ви, че ме въоръжихте с тези безценни знания и умения, и то не само мен, но и най-близките ми хора. Прекрасно е , че Ви има и че притежавате таланта да обяснявате разбираемо, да давате надежда, да изпълвате с позитивна енергия!
  Благодаря на светлата Душа, на една Мъдра Жена! Бъдете благословена, Муси!

  с обич: Таня Катева

 42. Муси Дачева каза,

  Писа на февруари 11, 2014 @ 9:48

  Таня Катева,
  много ви благодаря!
  Няма по-голяма награда от това да виждаш, че усилията ти имат смисъл и са полезни някому.
  Оценката, която давате на “Номерологичен календар” като потребител :) е много важна за мен и ме мотивира да работя по другите проекти -книги, които отлежават на бюрото ми от много време.
  Господ да бди над вас и да ви помага по пътя ви!
  :)

 43. Таня Катева каза,

  Писа на март 7, 2014 @ 13:06

  Нови книги?! Прекрасна новина! Убедена съм, че и в тях ще е пълно с полезни неща, защото сте от хората, които не говорят празни приказки, а дават с пълни шепи и с много доброта. Използвам случая, че сме в навечерието на Осми март, за да Ви пожелая Вселенската Светлина и Любов да изпълват всеки миг от живота Ви, а усмивката никога да не слиза от лъчезарното Ви лице! Благодаря Ви, че Ви има!

 44. Муси Дачева каза,

  Писа на март 12, 2014 @ 17:21

  Таня Катева,
  Благодаря ви за подкрепящите слова! :)

 45. Марияна каза,

  Писа на май 31, 2014 @ 18:50

  здравейте ! АЗ съм Марияна(04.05 1964) Възнамерявам да запо4на през август ново начинание-нова работа/ зная 4е ” Лична година 7 е най-трудната година в деветгодишния цикъл на промените, и още по-трудна е ако се съчетава със сатурнова криза./при мен се съчетава/Според –вас –
  какви да бъдат действията ми–по смели или по предпазливи за да бъде годината успешна?
  благодаря ВИ!

 46. Муси Дачева каза,

  Писа на юни 25, 2014 @ 12:36

  Марияна,
  бъдете внимателна с новите начинания.

 47. Alyosha каза,

  Писа на декември 9, 2019 @ 17:48

  опитвам се от няколко години да си вляза в профила си за да видя дневният си хороскоп и не успявам моля да ми обясните какво стана със тази прогноза беше много хубава и интересна..

 48. Муси Дачева каза,

  Писа на декември 11, 2019 @ 22:10

  Не работи, съжалявам. Макар че наскоро клиентка ми сподели, че си го ползва без проблем.

 49. Десислава каза,

  Писа на март 31, 2020 @ 7:30

  Здравейте,

  Книгата дали е налична?

  Поздрави,
  Деси

 50. Муси Дачева каза,

  Писа на март 31, 2020 @ 13:03

  Десислава,
  да, ако желаете, пишете на temurabooks@abv.bg

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  2. gravatar Деси за Летен хороскоп 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  4. gravatar Р- Роси за Летен хороскоп 2021
  5. gravatar Муси Дачева за Планирано секцио и консултация с астролог