Базите на Луната

Luna animКОСМИЧЕСКО РАЗКРИВАНЕ: Лунен Оперативен Център

Кори Гуд и Дейвид Уилкок, 24 август 2015

Акценти

В този епизод от “Косическо Разкриване” Кори Гуд и Дейвид Уилкок дискутират Лунния Оперативен център (Lunar Operations Command) и историята около Алианса SSP. Те дискутират какви са намеренията на тази група и как би изглеждал светът, ако техните цели се осъществят. Засягат се също връзките между Съществата от Сферите (Sphere Beings) и Алианса SSP.

В началото Дейвид предупреждава, че информацията за тайните космически програми е много противоречива. Той от много години има контакти с инсайдери и неговото впечатление е, че нашата Слънчева система много отдавна е индустриализирана от правителствата и от военните.

Според Кори Лунният Оперативен Център (LOC – Lunar Operations Command) е център за връзки между Земята и по-големи космически програми. Изграждането му е започнало през 50-те години. Отчасти е вграден в скали, но само малка част от него е над повърхността. Кори е виждал диаграма, на която центърът има формата на камбана. Намира се на обратната страна на Луната.

Там има и друга база, която принадлежи на друга космическа програма, наречена “Тъмната Флота” (Dark Fleet). Много хора – астрономи и любители – наблюдават и снимат кораби и НЛО, които летят около Луната, кацат там и излитат оттам. Тъмната Флота е съюз на хора и извънземни.

Повечето обекти са на обратната страна на Луната. Има области и на предната страна, откъдето излитат космически кораби, защото там има входове. Освен това, има области, използвани от извънземни групи, които се прикриват с холографски щитове, затова не можем да ги видим.

Центърът LOC е изграден върху съществуваща база на нацистите, която е била изградена през 30-те и 40-те години на миналия век. По-късно американците са доизградили базата през 50-те години. Американците са имали програми на различни нива. Някои от тях в NASA и подобни на NASA военни програми. Може да се каже, че програмата “Аполо” е била използвана като параван, за отклоняване на пари от нея към тайната космическа програма.

Луната е неутрална зона. Тя е разпределена между различни групи и фракции. Там има групи, които са воювали помежду си преди много хиляди години, но сега имат там бази, които са много близо една до друга, в мир вече в продължение на много хиляди години. Те имат дипломатическо споразумение за използването на Луната и никой не нарушава това споразумение.
Лунният център LOC е база за дейност на хората от Земята. Там има зона за обикновени посетители, има и ВИП зона. В “обикновената” зона има малки апартаменти, бункери, коридорите на залите са много тесни. Във ВИП зоната е по-приятно, залите са по-големи, има дървена тапицерия по стените. По пода има линии с различен цвят, които водят към различни зони. Долните етажи са медицински и имат по-напреднали технологии.

Съюзът “Слънчеви Пазители” (Solar Warden) е група, започнала от ерата на SDI (The Strategic Defense Initiative) през 70-те и 80-те години на миналия век. “Слънчевите пазители” играят ролята на полиция в Слънчевата система, пазят я от нашественици, които не са част от 40-те извънземни раси, които влизат в супер-федерацията. Има малки групи извънземни посетители, които просто преминават, например с шепа кораби. Има толкова много групи, които преминават през нашата Слънчева система. 40-те извънземни групи, които имат бази на Луната и навсякъде из Слънчевата система, също изпълняват полицейски функции и контролират всяка група, която влиза в Слънчевата система.

“Слънчевите Пазители” разполагат с малки групи, не представляват някаква голяма сила. Те са “основната група”, която формира алианса. Сега към тях се присъединяват отцепници от други тайни космически групи.

ICC (Interplanetary Corporate Conglomerate – Междупланетарният Корпоративен Конгломерат) е най-голямата група, която притежава по-голямата част от инфраструктурата в слънчевата система. Тези корпорации включват и почти всяка въздушна компания от Земята, като например Lockheed, Bowing, Hughes Air Craft… И не само американски авиокомпании. Освен това имаме Тъмната Флота (Dark Fleet) – много секретна група с много напреднала технология, най-често извън Слънчевата система.

“Слънчевите Пазители” искат да се опитат да направят “Разкриване”. Това е можело да предизвика война между отделните групи, но точно тогава са се активизирали от Съюза на Съществата от Сферите (Sphere Being Alliance), които установили контакт с SSP (Secret Space Program). Съюзът SSP дава убежище на отцепници от други космически програми, които имат общата цел да се сложи край на тиранията на Земята, на тайните правителства, които контролират вавилонската парична система, да донесат на Земята технологията на свободната енергия, напреднали медицински технологии, да се изчисти околната среда. Тези технологии могат много бързо да свалят сегашната финансова система и да отстранят нуждата от нея.

Алиансът SSP иска да донесе това на Земята и да направи пълно разкриване на всички престъпления срещу човечеството, които са извършили елитите. Това е тяхната цел. Те са започнали да формират тези идеи в края на 90-те години и са започнали наистина да действат в началото на 2000 г. Те се опитват да предизвикат “инцидентно” разкриване, като летят пред космическите кораби на НАСА по време на предавания наживо, за да започнат хората да задават въпроси.

До скоро хората от алианса не са имали комуникация с хората от Земята, но сега Интернет се излъчва в Слънчевата система. По-рано те не са имали достъп до радио и телевизия от Земята. Сега хората в SSP Алианса имат достъп до известни източници, за да следят какво се случва долу на Земята. Това усилило тяхното желание да донесат истината и технологията на човечеството.

Ако Алиансът SSP успее да постигне целите си, човечеството ще има репликатори и няма да има мизерия. Пустините могат да бъдат озеленени, ще можем да опресняваме солената вода. Материята може лесно да се превърне в нещо друго, имаме такава технология, така че отпадъците лесно могат да се ликвидират.

Няма да има нужда от пари, от даване и взимане на финанси… Всеки ще получи репликатор, ще опита различни ястия, ще иска да се разходи по света, из Слънчевата система…

Алиансът SSP иска да донесе истината, информацията, така че всички хора на Земята да имат достъп до нея.

 

Източник: http://lucecita.blog.bg/novini/2015/08/26/kosmichesko-razkrivane-lunen-operativen-centyr.1386756

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Eves за Седмичен хороскоп 1-7 юни 2020
  2. gravatar Svetski за Летен хороскоп 2020
  3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 1-7 юни 2020
  4. gravatar Eves за Седмичен хороскоп 1-7 юни 2020
  5. gravatar Venera за Седмичен хороскоп 1-7 юни 2020