Годишен хороскоп 2009 г. за СКОРПИОН

Муси Дачева

С навлизането на , господарят на Скорпион в Козирог, започва нов етап от живота на родените под този знак. Докато се движеше през Стрелец, през последните 12 години, мистичната планета създаваше условия на скорпионите за едно по-дистанцирано и съзерцателно отношение към живота. Сега, и през следващите 15 години, на родените под знака Скорпион ще се наложи да се ангажират на по-дълбоко и по-действено ниво с проблемите на обкръжаващия ги свят, на обществото, в което живеят. На много от тях ще се наложи да променят изоснови начина си на живот, да поемат по-голяма отговорност за своето и на близките си бъдеще.

През месец януари най-важното ще бъде подготовката за някаква промяна в дома ви, сред най-близките ви хора. Ретроградният в дните между 11 и 31 януари може да обърка повече от плановете ви. В този период не е добре да подписвате договори за наем, за кредит или за покупко-продажба.

През февруари ще ви е нужна много енергия и мобилизация на силите, за да отговорите на нуждите на дома и семейството ви от сигурност и спокойствие. Опозицията на и в първата седмица на февруари ще създаде критични ситуации, в които ще трябва да покажете сила на духа и здрав разум. Не рискувайте във финансови манипулации. Втората част на месеца е по-благоприятна за едри покупки като жилище или кола.

При семейните Скорпиони месец март е посветен на децата и техните потребности. Може би заради икономии, но и заради собственото удоволствие много от нещата, които трябва да бъдат направени, ще минат през вашите ръце по системата “Направи си сам”. За несемейните Скорпиони дните в средата на март носят възможности за повече контакти и запознанство си интересни хора. Ретроградната Венера обаче не дава големи шансове за връзка в този момент.

През април проблемите на работното място, които досега са били скривани от вас, ще изплуват на повърхността и ще заемат важна част от вниманието ви. Ще трябва да доказвате своята квалификация и способност да се справяте в трудни ситуации. Страстите в отношенията с колегите ви ще стигнат критичната си точка и ще ви накарат да си направите сериозни изводи. Дните в края на април, между 25 и 28-ми, когато двамата господари на Скорпион, и Плутон, са в квадратура, за родените в тази зодия са критични. Има вероятност за някои представители на знака от инциденти и аварии, но също така и от разтрогване на договори, от съкращения или изгонване от работа.

Месец май дава повече възможности за разширяване на деловата активност. Ако нямате работа, бъдете по-активни в търсенето още от първите дни на месеца, тъй като първата работна седмица дава добри обещания в тази посока. Между 7 и 31 май Меркурий е ретрограден и може да ви подведе в очакванията да ви потърсят от старата работа. Бъдете внимателни с подписването на документи и с това как изглеждате и какво говорите, когато ви поканят на интервю за работа.

През юни фокусът на вниманието са материалните ви запаси, изразени в пари, имоти и вещи. Възможно е по кредитите, ако имате такива, да има промени, които не са във ваша полза, особено около 4 – 5 юни. Очаквания за отпускане на заем и по-добри възможности за стабилизиране в тази област с помощ отвън имате в края на месеца, след 22 юни. В средата на месеца Венера отива към съвпад с Марс, което създава добра емоционална основа за обвързване в брачен съюз. Дните след новолунието на 23-ти са подходящи за подписване на брачен договор.

Месец юли е подходящ за лятна почивка. През месец август обаче е добре да сте си на работното място. В началото на месеца може да се чувствате пренебрегнати или подценени от роднини на брачния ви партньор. Около пълнолунието на 6-ти август обаче имате възможност да обърнете ситуацията във ваша полза.

През септември – месецът, в който е третата опозиция на Сатурн с Уран, ако положите усилия, можете да постигнете много, за да разширите периметъра на вашето обаяние и да привлечете повече съмишленици на ваша страна. Периодът не е благоприятен за пътуване по въздуха бъдете внимателни като пешеходци или шофьори.

През октомври обърнете внимание на здравето си, направете си профилактични прегледи, посетете личния си лекар и личния си стоматолог. жизненият ви тонус може да е по-нисък и да усещате по-силно промените на времето.

Ноември е месец, в който нещата около вас ще се случват, ако бъдете по-инициативни и настойчиви. Венера се движи през вашия знак и ви прави по-чувствителни и романтични. На работното място обаче трябва да се справяте с голяма конкуренция и непрекъснато трябва да бъдете на високо професионално ниво.

Постарайте се да сложите в ред служебните си дела до 20 -ти декември, защото от следващия ден Марс тръгва в обратна посока и ще ви бъде трудно по Коледа и в последните дни на годината да отстоявате правата си. Меркурий също е ретрограден в тези дни и може да ви обърка плановете по празниците. Посрещнете празниците в обкръжението на най-близките си и на богата трапеза.

Всички права запазени. Не се разрешава препубликация при никакви условия.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 коментара so far »

 1. Петя Иванова каза,

  Писа на април 1, 2009 @ 15:01

  Здравейте г-жо Дачева !
  Аз съм родена на 22.05.1954 г. в 6,30 ч.сутринта, в гр. Свиленград
  Знам, че съм зодия Близнаци с асцедент близнаци. Може ли да представите хороскопа за 2009 г. за тази зодия, и ако кажете нещо конкретно и за мен ще Ви бъда изключително благодарна !

  Оставам в очакване!

  С уважение,
  П.И.

 2. Муси Дачева каза,

  Писа на април 1, 2009 @ 15:41

  Петя Иванова,
  “хороскопа за 2009 г. за тази зодия” е представен на челната страница като натиснете върху символа на Близнаци.
  Конкретни неща, върху точните рождени данни, се обсъждат в лична астроконсултация

 3. magbule каза,

  Писа на май 19, 2009 @ 12:50

  дали шеси намеря работа

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни