Годишен хороскоп 2009 г. за ТЕЛЕЦ

Муси Дачева

За родените под знака на Телец 2009 г. предлага противоречиви тенденции. За една част от зодията те ще бъдат в голяма степен подкрепящи, а за друга – задържащи.

Десет месеца през 2009 г., до края на октомври, Сатурн ще продължава да се движи през сродния на Телец по стихия знак Дева. Както през цялата 2008, така и през тази година, Сатурн в Дева ще създава онези материални и психологически рамки за всички Телци, в които да се разполагат безопасно и комфортно.

Докато родените през третата декада на Телец ще усещат подкрепата на Сатурн в делата си, то родените в първата декада на знака, ще бъдат под силното енергетизиращо и трансформиращо влияние на в .

Юпитер, който на 5 януари навлиза във Водолей и ще се движи през цялата година през този знак, прави знаменателна среща с намиращите се там Нептун и Хирон. Тройната връзка Юпитер- Хирон-Нептун, в съвпад, се случва най-напред през месец май, през юни участниците в нея стават ретроградни и така се движат до началото на октомври, когато Юпитер тръгва директен, а после Нептун и Хирон. Съчетаното им влияние насища с нови възможности живота на родените във втората и третата декада на Телец.

Не всички новости ще бъдат приети с отворени обятия от резервирания към промени Телец, още повече, че двойнствеността на ситуациите плаши със своята неяснота и несигурност. При някои ще се наложи коренна промяна в работата и преквалификация, при други работа на две места, но вероятността за оставане без работа може да сполети само най-мързеливите и непредприемчивите.

, господарката на знака Телец, през тази година има ретроградност и тя е в периода 6 март – 17 април в знака . Съвпадите на Венера с в края на април и в края на юни, насища със страст и въодушевление емоционалните взаимоотношения на родените под знака на Телеца. Увеличава се вероятността за бурни романи , повече бракове, но и повече разводи. За родените в началото на знака, съвпадът на двете планети на 22 април, в близост до Уран и в съчетание с разпадаща се Луна, работи повече в посока на разделяне, на разрушаване на връзките. Ако искате да запазите връзката си, наложете си контрол над емоциите и имайте търпение да изчакате по-благоприятен период.

Два месеца по-късно за всички Телци, а също така и за тези, които имат асцендент в Телец, съвпадът на Венера с Марс около 20-ти юни, заставащи в тригон със Сатурн в Дева, ще изиграе укрепваща роля както върху физическата кондиция така и върху интимните отношения и вероятно ще провокира желание за обвързване в брак.

Ретроградният през месец май Меркурий ще се появи в годишните хороскопи на родените във втората половина на знака, от 7 до 21 май, като по този начин ще сложи отпечатък от миналото върху започващата лична жизнена година.

Месец юли предлага емоционално наситени ситуации, в които ще трябва да преразгледате някои планове и намерения, изглеждали досега възможни за реализация, но с оглед на променените обстоятелства изискват допълнително уточнение и оптимизиране. Възможни са проблеми в работните взаимоотношения, провокирани от неадекватна оценка на ситуация или от себенадценяване.

През втората седмица на август, около 13-ти, за родените във втората половина на знака са възможни финансови трусове, в които немалка роля играят хора от приятелския кръг, с които имате парични взаимоотношения.

През месец септември съсредоточете своите физически и емоционални усилия в дните след Новолунието или по-точно на 18 септември, за да сте сигурниq че резултатът ще е според очакванията ви.

През ноември ви очаква увеличаване на работните ангажименти като на повърхността ще изплува потребността от по-добра себеорганизираност, за да се справите с нарасналите очаквания на околните към вас. През този месец ще се наложи и изясняване на отношенията с партньори, обтягането на които могат да стигнат до фазата на разтрогване на съдружие, независимо дали то е скрепено с подписи или е само като устно договаряне.

В съпружеския живот дните около 15 ноември също са заредени с напрегнато очакване като разведряване на атмосферата очаквайте към 26-ти.

Декември носи разнообразие от възможности за успех най-вече там, където има нещо ново и можете да изразите собственото си виждане и оригинален подход. Периодът е подходящ да пътувате и опознавате нови места, да се срещате и сприятелявате с нови хора. Това можете със същото удоволствие да вършите и от къщи, по интернет.

Около коледните празници на 2009-та ще имате дни наситени с напрежение както в професионалните отношения, така и в личния живот. Изискванията на околните към вас ще ви дойдат в повече в дните на последното за годината пълнолуние, но през изминалите месеци вече сте усвоили опита да се справяте с непланирани неща и да реагирате адекватно на неочакваното развитие на събитията.

Всички права запазени. Не се разрешава препубликация при никакви условия.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

20 коментара so far »

 1. Марги каза,

  Писа на януари 5, 2009 @ 16:54

  Здравейте Муси:)
  ЧНГ!!! Да сте много здрава и щастлива през новата година.
  Желая ви го от сърце.
  Въпросът ми е ще има ли годишен хороскоп за Рибите?

  Мерси и приятни дни!

 2. Муси Дачева каза,

  Писа на януари 5, 2009 @ 17:35

  Марги,
  нека и за вас Новата 2009г бъде наситена с красиви изживявания и с много позитивна енергия!
  До два-три дни всички хороскопи ще бъдат качени на сайта!
  Надявам се!
  :)

 3. Марги каза,

  Писа на януари 5, 2009 @ 18:04

  Благодаря,щастлива съм,че има добри хора по света.
  Благодаря,че мислите и за нас:)

 4. Дияна каза,

  Писа на януари 23, 2009 @ 23:40

  Искам да попитам за отношенията ми (в личен план)през 2009 с Георги(23.12.60), а аз съм 27.04.73

 5. Муси Дачева каза,

  Писа на януари 24, 2009 @ 9:24

 6. Йорданка каза,

  Писа на януари 24, 2009 @ 16:47

  имам 7 годишен брак в който имам 4 спонтанни аборта.Лекарските изследвания не показват никаква причина нито в мен нито в съпруга ми.Пуснали сме и документи за осиновяване на дете от 1 година и там няма резултат.Въпроса ми е конкретен:ще има ли дете в семейството ни през тази година (респективно сполучлива бременност) без значение родено или осиновено?Ако са необходими повече данни аз съм родена на 24.04.1969г. а съпруга ми на 27.11.1965г. .
  Благодаря ви предварително!

 7. Муси Дачева каза,

  Писа на януари 25, 2009 @ 10:20

  Йорданка,
  преди да се търси отговор на въпроса “дали ще има във вашето семейство дете?”, трябва да се отговори на въпроса “защо, каква е причината,досега усилията да не дават резултат?”. Ако желаете сериозно да поговорим на тази тема, свържете се с мен на m_dacheva@abv.bg

 8. Ана каза,

  Писа на февруари 1, 2009 @ 17:08

  Здравейте, г-жо Дачева,
  искам да разбера нещо повече за отношенията ми с Благовест (31.12.87) имат ли някакво бъдеще, аз съм родена на 09.05.87. Благодаря!

 9. Муси Дачева каза,

  Писа на февруари 5, 2009 @ 10:34

  Ана,
  между рождените дати, които посочвате има добра хармония от гледна точка на номерологията и астрологията. Рождените ви пътеки са в хармония, личните години също. Слънцата ви са в една стихия- земя, вашите Слънце и Марс си хармонират с неговите Венера и Луна. Така че в общи линии нещата изглеждат добре. :)

 10. Станислава каза,

  Писа на февруари 5, 2009 @ 11:50

  Здравейте госпожо Дачева!
  С настъпването на новата година се задълбочи кризата в професионален план.В края на миналата година започнахме семеен бизнес/както се оказа в най-неподходящото време/.Незнам дали да прекратим всичко и да си търся работа или да продължим с непосилните вече опити да оцеляваме?Родена съм на 26.04.1976г.
  Благодаря Ви за отделеното време!

 11. Муси Дачева каза,

  Писа на февруари 5, 2009 @ 20:54

  Станислава,
  отговор на важните въпроси, които поставяте, може да се търси в лична астроконсултация.

 12. ilkqr каза,

  Писа на февруари 10, 2009 @ 14:19

  аз мн съм доволен от зодията си а вие доволни ли сте ве хора

 13. Мирена каза,

  Писа на февруари 18, 2009 @ 18:48

  Здравайте,г-жо Дачева.
  Дали е възможно и аз да попитам нещо:Тази година завършвам средно образование и ме интересува дали ще успея да си взема с отлични оценки матурите и изпитите и дали ще ме приемат там кадето и с каквото искам?Дали ще взема правилно решение,от това зависи живота ми нататък!

 14. Муси Дачева каза,

  Писа на февруари 19, 2009 @ 10:13

  Мирена,
  на тези въпроси може да се потърси отговор като се разгледа наталната ви карта и други след нея в лична астроконсултация.

 15. Румяна каза,

  Писа на март 30, 2009 @ 0:01

  Здравейте, уважаема г-жо Дачева!

  Рождената ми дата е 3 септември 1960 год. В последните два месеца преживявам невероятен хаос в семейните отношения. По-точно, сама го сътворявам, като правя грешка след грешка, стремейки се уж да анализирам и успокоя обстановката. Напротив: след 22 години брак успях сериозно да разклатя устоите на семейството. Съпругът ми за пръв път директно обяви, че вече ще потърси нов живот извън брачните окови.
  Знам, че най-наложително в този период е да бъда по-толерантна, по-търпелива. Случи се така, че огромните довършителни работи по ново жилище поех 100% сама, докато той се концентриреа изцяло в професионалните дела. Изглежда не издържах на напрежението и еднообразния, нервен стереотип (всеки ден контакт с майстори и техници, неудачи, проблеми)
  Спестявам детайлите. Бихте ли могли да кажете, ще има ли изход от тази дупка, или нишките помежду ни са окончателно скъсани?

  С поздрави
  Румяна

 16. елена каза,

  Писа на юли 9, 2009 @ 10:48

  зравейте г-жо Дачева,
  от горе долу година се опитваме да имаме дете с мъжът ми но не се получа може ли да ми кажете дали ще се сбъдне мечтата ни през тази година аз съм родена на 03,05,1983 а Петър на 02,04,1980.
  с уважение Елена

 17. пламена каза,

  Писа на август 24, 2009 @ 14:48

  Здравейте, г-жо Дачева! Опитваме се от няколко месеца да имаме дете, ще забременея ли скоро? рожденната ми дата е 03.09.1980

 18. Муси Дачева каза,

  Писа на август 25, 2009 @ 9:29

  пламена,
  за консултация по тази тема се свържете с мен на mussydacheva@abv.bg

 19. евгения каза,

  Писа на ноември 6, 2009 @ 8:00

  Г-ЖО ДАЧЕВА от близо 1година имам проблем със мъжът ми тои е роден на 20 05 36 грманец по народност .докъто имах пари в банката аз бях наи добрата род съм на 251049.от тогава стра6ни скандали пбои6та и пие много .искал да се разделим кои му влиае .

 20. Муси Дачева каза,

  Писа на ноември 6, 2009 @ 17:14

  евгения,
  лични астроконсултации давам при поръчка на mussydacheva@abv.bg

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  2. gravatar Деси за Летен хороскоп 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  4. gravatar Р- Роси за Летен хороскоп 2021
  5. gravatar Муси Дачева за Планирано секцио и консултация с астролог