Годишен хороскоп 2009 г. за ТЕЛЕЦ

Муси Дачева

За родените под знака на Телец 2009 г. предлага противоречиви тенденции. За една част от зодията те ще бъдат в голяма степен подкрепящи, а за друга – задържащи.

Десет месеца през 2009 г., до края на октомври, Сатурн ще продължава да се движи през сродния на Телец по стихия знак Дева. Както през цялата 2008, така и през тази година, Сатурн в Дева ще създава онези материални и психологически рамки за всички Телци, в които да се разполагат безопасно и комфортно.

Докато родените през третата декада на Телец ще усещат подкрепата на Сатурн в делата си, то родените в първата декада на знака, ще бъдат под силното енергетизиращо и трансформиращо влияние на Плутон в Козирог.

Юпитер, който на 5 януари навлиза във Водолей и ще се движи през цялата година през този знак, прави знаменателна среща с намиращите се там Нептун и Хирон. Тройната връзка Юпитер- Хирон-Нептун, в съвпад, се случва най-напред през месец май, през юни участниците в нея стават ретроградни и така се движат до началото на октомври, когато Юпитер тръгва директен, а после Нептун и Хирон. Съчетаното им влияние насища с нови възможности живота на родените във втората и третата декада на Телец.

Не всички новости ще бъдат приети с отворени обятия от резервирания към промени Телец, още повече, че двойнствеността на ситуациите плаши със своята неяснота и несигурност. При някои ще се наложи коренна промяна в работата и преквалификация, при други работа на две места, но вероятността за оставане без работа може да сполети само най-мързеливите и непредприемчивите.

Венера, господарката на знака Телец, през тази година има ретроградност и тя е в периода 6 март – 17 април в знака Овен. Съвпадите на Венера с Марс в края на април и в края на юни, насища със страст и въодушевление емоционалните взаимоотношения на родените под знака на Телеца. Увеличава се вероятността за бурни романи , повече бракове, но и повече разводи. За родените в началото на знака, съвпадът на двете на 22 април, в близост до и в съчетание с разпадаща се Луна, работи повече в посока на разделяне, на разрушаване на връзките. Ако искате да запазите връзката си, наложете си контрол над емоциите и имайте търпение да изчакате по-благоприятен период.

Два месеца по-късно за всички Телци, а също така и за тези, които имат асцендент в Телец, съвпадът на Венера с Марс около 20-ти юни, заставащи в тригон със Сатурн в Дева, ще изиграе укрепваща роля както върху физическата кондиция така и върху интимните отношения и вероятно ще провокира желание за обвързване в брак.

Ретроградният през месец май ще се появи в годишните хороскопи на родените във втората половина на знака, от 7 до 21 май, като по този начин ще сложи отпечатък от миналото върху започващата лична жизнена година.

Месец юли предлага емоционално наситени ситуации, в които ще трябва да преразгледате някои планове и намерения, изглеждали досега възможни за реализация, но с оглед на променените обстоятелства изискват допълнително уточнение и оптимизиране. Възможни са проблеми в работните взаимоотношения, провокирани от неадекватна оценка на ситуация или от себенадценяване.

През втората седмица на август, около 13-ти, за родените във втората половина на знака са възможни финансови трусове, в които немалка роля играят хора от приятелския кръг, с които имате парични взаимоотношения.

През месец септември съсредоточете своите физически и емоционални усилия в дните след Новолунието или по-точно на 18 септември, за да сте сигурниq че резултатът ще е според очакванията ви.

През ноември ви очаква увеличаване на работните ангажименти като на повърхността ще изплува потребността от по-добра себеорганизираност, за да се справите с нарасналите очаквания на околните към вас. През този месец ще се наложи и изясняване на отношенията с партньори, обтягането на които могат да стигнат до фазата на разтрогване на съдружие, независимо дали то е скрепено с подписи или е само като устно договаряне.

В съпружеския живот дните около 15 ноември също са заредени с напрегнато очакване като разведряване на атмосферата очаквайте към 26-ти.

Декември носи разнообразие от възможности за успех най-вече там, където има нещо ново и можете да изразите собственото си виждане и оригинален подход. Периодът е подходящ да пътувате и опознавате нови места, да се срещате и сприятелявате с нови хора. Това можете със същото удоволствие да вършите и от къщи, по интернет.

Около коледните празници на 2009-та ще имате дни наситени с напрежение както в професионалните отношения, така и в личния живот. Изискванията на околните към вас ще ви дойдат в повече в дните на последното за годината , но през изминалите месеци вече сте усвоили опита да се справяте с непланирани неща и да реагирате адекватно на неочакваното развитие на събитията.

Всички права запазени. Не се разрешава препубликация при никакви условия.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

20 коментара so far »

 1. Марги каза,

  Писа на януари 5, 2009 @ 16:54

  Здравейте Муси:)
  ЧНГ!!! Да сте много здрава и щастлива през новата година.
  Желая ви го от сърце.
  Въпросът ми е ще има ли годишен хороскоп за Рибите?

  Мерси и приятни дни!

 2. Муси Дачева каза,

  Писа на януари 5, 2009 @ 17:35

  Марги,
  нека и за вас Новата 2009г бъде наситена с красиви изживявания и с много позитивна енергия!
  До два-три дни всички хороскопи ще бъдат качени на сайта!
  Надявам се!
  :)

 3. Марги каза,

  Писа на януари 5, 2009 @ 18:04

  Благодаря,щастлива съм,че има добри хора по света.
  Благодаря,че мислите и за нас:)

 4. Дияна каза,

  Писа на януари 23, 2009 @ 23:40

  Искам да попитам за отношенията ми (в личен план)през 2009 с Георги(23.12.60), а аз съм 27.04.73

 5. Муси Дачева каза,

  Писа на януари 24, 2009 @ 9:24

 6. Йорданка каза,

  Писа на януари 24, 2009 @ 16:47

  имам 7 годишен брак в който имам 4 спонтанни аборта.Лекарските изследвания не показват никаква причина нито в мен нито в съпруга ми.Пуснали сме и документи за осиновяване на дете от 1 година и там няма резултат.Въпроса ми е конкретен:ще има ли дете в семейството ни през тази година (респективно сполучлива бременност) без значение родено или осиновено?Ако са необходими повече данни аз съм родена на 24.04.1969г. а съпруга ми на 27.11.1965г. .
  Благодаря ви предварително!

 7. Муси Дачева каза,

  Писа на януари 25, 2009 @ 10:20

  Йорданка,
  преди да се търси отговор на въпроса “дали ще има във вашето семейство дете?”, трябва да се отговори на въпроса “защо, каква е причината,досега усилията да не дават резултат?”. Ако желаете сериозно да поговорим на тази тема, свържете се с мен на m_dacheva@abv.bg

 8. Ана каза,

  Писа на февруари 1, 2009 @ 17:08

  Здравейте, г-жо Дачева,
  искам да разбера нещо повече за отношенията ми с Благовест (31.12.87) имат ли някакво бъдеще, аз съм родена на 09.05.87. Благодаря!

 9. Муси Дачева каза,

  Писа на февруари 5, 2009 @ 10:34

  Ана,
  между рождените дати, които посочвате има добра хармония от гледна точка на номерологията и астрологията. Рождените ви пътеки са в хармония, личните години също. Слънцата ви са в една стихия- земя, вашите Слънце и Марс си хармонират с неговите Венера и Луна. Така че в общи линии нещата изглеждат добре. :)

 10. Станислава каза,

  Писа на февруари 5, 2009 @ 11:50

  Здравейте госпожо Дачева!
  С настъпването на новата година се задълбочи кризата в професионален план.В края на миналата година започнахме семеен бизнес/както се оказа в най-неподходящото време/.Незнам дали да прекратим всичко и да си търся работа или да продължим с непосилните вече опити да оцеляваме?Родена съм на 26.04.1976г.
  Благодаря Ви за отделеното време!

 11. Муси Дачева каза,

  Писа на февруари 5, 2009 @ 20:54

  Станислава,
  отговор на важните въпроси, които поставяте, може да се търси в лична астроконсултация.

 12. ilkqr каза,

  Писа на февруари 10, 2009 @ 14:19

  аз мн съм доволен от зодията си а вие доволни ли сте ве хора

 13. Мирена каза,

  Писа на февруари 18, 2009 @ 18:48

  Здравайте,г-жо Дачева.
  Дали е възможно и аз да попитам нещо:Тази година завършвам средно образование и ме интересува дали ще успея да си взема с отлични оценки матурите и изпитите и дали ще ме приемат там кадето и с каквото искам?Дали ще взема правилно решение,от това зависи живота ми нататък!

 14. Муси Дачева каза,

  Писа на февруари 19, 2009 @ 10:13

  Мирена,
  на тези въпроси може да се потърси отговор като се разгледа наталната ви карта и други след нея в лична астроконсултация.

 15. Румяна каза,

  Писа на март 30, 2009 @ 0:01

  Здравейте, уважаема г-жо Дачева!

  Рождената ми дата е 3 септември 1960 год. В последните два месеца преживявам невероятен хаос в семейните отношения. По-точно, сама го сътворявам, като правя грешка след грешка, стремейки се уж да анализирам и успокоя обстановката. Напротив: след 22 години брак успях сериозно да разклатя устоите на семейството. Съпругът ми за пръв път директно обяви, че вече ще потърси нов живот извън брачните окови.
  Знам, че най-наложително в този период е да бъда по-толерантна, по-търпелива. Случи се така, че огромните довършителни работи по ново жилище поех 100% сама, докато той се концентриреа изцяло в професионалните дела. Изглежда не издържах на напрежението и еднообразния, нервен стереотип (всеки ден контакт с майстори и техници, неудачи, проблеми)
  Спестявам детайлите. Бихте ли могли да кажете, ще има ли изход от тази дупка, или нишките помежду ни са окончателно скъсани?

  С поздрави
  Румяна

 16. елена каза,

  Писа на юли 9, 2009 @ 10:48

  зравейте г-жо Дачева,
  от горе долу година се опитваме да имаме дете с мъжът ми но не се получа може ли да ми кажете дали ще се сбъдне мечтата ни през тази година аз съм родена на 03,05,1983 а Петър на 02,04,1980.
  с уважение Елена

 17. пламена каза,

  Писа на август 24, 2009 @ 14:48

  Здравейте, г-жо Дачева! Опитваме се от няколко месеца да имаме дете, ще забременея ли скоро? рожденната ми дата е 03.09.1980

 18. Муси Дачева каза,

  Писа на август 25, 2009 @ 9:29

  пламена,
  за консултация по тази тема се свържете с мен на mussydacheva@abv.bg

 19. евгения каза,

  Писа на ноември 6, 2009 @ 8:00

  Г-ЖО ДАЧЕВА от близо 1година имам проблем със мъжът ми тои е роден на 20 05 36 грманец по народност .докъто имах пари в банката аз бях наи добрата род съм на 251049.от тогава стра6ни скандали пбои6та и пие много .искал да се разделим кои му влиае .

 20. Муси Дачева каза,

  Писа на ноември 6, 2009 @ 17:14

  евгения,
  лични астроконсултации давам при поръчка на mussydacheva@abv.bg

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Daniela за Седмичен хороскоп 18-24 януари 2021
  2. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  5. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни