Интелигентни решения взимат Близнаци и Водолей

Седмичен хороскоп  13-19 юли 2009 г.

Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен през тази седмица могат да се порадват на резултата от усилията,вложени през последните няколко седмици. В понеделник, вторник и сряда Луната се движи през Овен и в тези дни преживявате личното си новолуние. Това е време през,което трябва бързо да теглите чертата под делата си, бързо да си направите равносметка и без да се бавите да преминете към следващия етап от дългосрочния си план. Бързината на мисли и действия и техният синхрон е важна за успеха на усилията ви тъй като Марс вече се движи през забързаните и невротични Близнаци.


Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през тази седмица могат да блеснат с интелект и способности стига да не са прекалено самонадеяни и да не се увличат в претенциите си към “златната рибка”. Подкрепата,която дава тригонът на Слънцето и Уран  е предназначена за тези, които са интуитивни и съобразителни, аналитични  и прагматични, но и премерени в поведението си. Договаряйте се с шефа си, искайте по-високо възнаграждение и по-добри условия на работа в дните между вторник и петък.

Стрелец
При родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец астрологичната обстановка подкрепя усилия та, вложени в организация на почивка, която обаче да бъде в дните след новолунието на 22-ри. Бъдете внимателни при боравенето с пари, тъй като моментът не е подходящ за големи харчове. Родените в третата декада на знака още във вторник имат шанс да си върнат дадени на други хора заеми или да получат суми, за които вече са загубили надежда и са били отписани. Изчистете си дълговете до новолунието в следващата сряда и не трупайте нови.

Земни знаци

Телец
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през следващите дни е добре да се въоръжат с достатъчно търпение тъй като им предстои донякъде труден период. Това е така от една страна заради наближаващото Новолуние съчетано с Пълното слънчево затъмнение на 22-ри юли. В същото време през тази седмица се развива един специфичен аспект на господарката на вашия знак – Венера със . Квадратът на двете планети ще стане точен на 21-ви, но влиянието му ще започне да се усеща още в средата на тази седмица. Възможни са потиснатост, инертност,  стремеж към усамотяване или нетърпимост към чуждото мнение и нежелание за минимални компромиси и отстъпване от собствената позиция.


За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои изпълнена с емоции, но много динамична и съдържателна седмица. Може да бъдете затрупани от работа и ангажиментите да нямат край, но старайте се да разпределяте бързо вниманието си във всички нужни посоки, за да покриете всички изисквания. В края на седмицата може би ще се чувствате уморени и изцедени от претенциите на другите, но и удовлетворени от добре свършената работа.

Козирог
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог астрологичната обстановка е благоприятна за обновяване на партньорските взаимоотношения. Може би от дълго време обмисляте да привлечете нови хора към дейността си или вие да се включите в нов проект. Седнете на масата на преговорите и търсете допирни точки с партньорите си. В четвъртък и петък под влияние на благоразположението на интелигентните планети Меркурий и Уран е много вероятно да намерите най-прекия път към решаване на всеки проблем. За съвсем нови начинания обаче си дайте една седмица време, за да започнете начисто на Нова .

Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоящата седмица носи приятни предизвикателства и поредица от добри възможности за себедоказване. Господарят на вашия знак Меркурий преминава от стеснителния и емоционален в импулсивния и честолюбив зодиакален знак Лъв. В същото време приема подкрепата на Марс  и Уран, които ви дават вътрешна мотивация, позитивизъм, предприемчивост и умение за намиране на интелигентни решения и за справяне с всякакви трудности.


За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни сега е периодът от годината, когато е най-благоприятно за почивка. Ако е невъзможно сега да си вземете отпуск, то поне опитайте да намалите темпото на работа, разтоварвайте се от излишните ангажименти и излизайте по-често сред природата. През тази седмица Венера, господарката на вашия слънчев знак, е в трудна позиция и може да ви създаде проблеми. Бъдете внимателни в отношенията си с висшестоящи, а когато спорите опирайте се на солидни аргументи. Бъдете сдържани във финансовите дела, защото там има доста подводни камъни. В личните ви взаимоотношения са възможни разминавания и неблагополучия.

Водолей
За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои една необичайна по наситеност със събития седмица. Шансът е на ваша страна през цялата седмица, но от сряда нататък можете да усетите това в реални и видими резултати. Моментът е добър за влагане на средства в организация на дейност, за оборудване на работно място с нова техника или подобряване на старата. Средства ще имате дори това да ви се струва невероятно, защото Меркурий и вашият господар Уран са изцяло на ваша страна и ще ви дадат колкото трябва в точния момент.

Водни знаци

Рак
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстоящата седмица предлага възможности за промени в обичайния ритъм на ежедневието, срещи с интересни хора и получаване на полезна информация по необичаен начин. Моментът е добър за купуване на техника за дома, за обогатяване на офис оборудването, за подобряване на организацията на работното място. За тези, които учат астрологичната обстановка подкрепя доброто представяне на изпити. В края на седмицата обаче насочете вниманието си повече към изчистване на стари задължения, приключване и затваряне на отработени сделки.

Скорпион
При родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион астрологичната обстановка подкрепя активното отношение към това, което се случва около тях. Със или без вашето съгласие ще бъдете въвлечени в ситуация, в която трябва да вземете страна, да изразите мнение или да действате в определена посока. В ролята на провокатори по-голяма вероятност има да са жени, затова за да имате успех овладейте агресивната марсова енергия и действайте дипломатично и с такт. Имате шанс да спечелите и битката и войната, стига да следвате интуицията си.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои една позитивна в много отношения седмица. Най-силно благотворното влияние на настоящата астрологична обстановка ще усетят родените в третата декада на знака. За целта е важно да се отворите за повече контакти, да приемате повече предложения за лични и делови срещи и не на последно място да правите планове за почивка за следващите две седмици. Четвъртък е ден, в който можете да получите удовлетворение от решаването на важен за вас проблем.

Луната през тази седмица се движи през знаците Риби, Овен, Телец и Близнаци през трета  и четвърта четвърт.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Крум за Летен хороскоп юли-август 2017
  2. gravatar ДАНИЕЛА за Летен хороскоп юли-август 2017
  3. gravatar ДАНИЕЛА за Летен хороскоп юли-август 2017
  4. gravatar Ina за Летен хороскоп юли-август 2017
  5. gravatar Муси Дачева за Номерологичен Календар – личен, дневен хороскоп за вас