Какви подаръци харесват

По какви подаръци си падат представителите на различните зодии

На Овните да се подаряват червени неща – все едно дали става дума за дреха или за парфюм в подобна опаковка. За тях по-важна е опаковката, така че се постарайте да е луксозна и… червена.

Телците биха се зарадвали на какъвто и да било дар, но да е изработен лично от вас. Направете кейк или сладки, опаковайте ги стилно или ги поднесете в красива чиния. Ако пък нямате кулинарни способности, измайсторете сами „валентинската“ картичка за любимия.

Близнаците изпитват глад по интелектуалната „храна“. Посещение на дългоочакван концерт или пиеса, новоизлязла книга ще разтопят сърцето на близнака по-бързо от всякакви бижута. Ако нямате подобна възможност, едно дълго любовно писмо, наситено с размишления за връзката ви (но позитивни) ще свърши същата работа.

Ракът обича да пътува, затова самолетен билет до която и да било точка ще го зарадва повече от всичко. При липса на пари може да му купите географска карта, за да си набележи сам любимия маршрут, или просто да го поканите на дълга разходка.

Лъвът мре за бижутата, в унисон с царствената си природа. Златен пръстен ще стопли отношенията ви, а в комплект с колие направо ще ударите джакпота в съревнованието с конкурентите.

Девите си падат по луксозните заведения и шумните дискотеки. Да присъстват на подобно място за тях е по-голям стимул от всички подаръци – затова не си харчете парите за дреболийки, а организирайте романтична вечеря в стилен ресторант.

Везните обичат екзотиката, затова подберете или екзотичен сувенир, или малко ароматни свещи, за да поспестите пари. В унисон с подходящата романтична музика вечерта ще бъде прекрасна.

Скорпионът? Хм… карти таро или някоя книжка на езотерична тематика. Ако пък му подарите направен специално за него хороскоп, ще отключите сърцето му.

Стрелците обичат приключения, които вдигат адреналина. Ако вашият човек е точно такъв, не се колебайте да го дарите с някое екстремно преживяване като полет с парапланер или слизане в пещера. Ако предпочитате да не рискувате с подобни изпълнения, знайте, че цветът на Стрелците е зеленият – купете му нещо в този нюанс и ще го зарадвате.

Козирогът си пада по редките предмети, финия порцелан и уникатите. Една картина и дори една рамка за нея ще го зарадва изключително много.

Водолеят признава само едно правило – подаръкът да е изненада. Няма значение какво ще му изберете, той ще се изкефи на всичко, стига да не е предполагал, че ще му поднесете точно това.

Рибите харесват всичко, свързано с водата. Елементарно. Все пак се замислете, ако сте се наканили да му подарите аквариум със златна рибка. Хората от тази зодия са такива перфекционисти, че ще се вкиснат, ако след това не им изпълни три желания. Не чак толкова елементарно…

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Eves за Седмичен хороскоп 1-7 юни 2020
  2. gravatar Svetski за Летен хороскоп 2020
  3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 1-7 юни 2020
  4. gravatar Eves за Седмичен хороскоп 1-7 юни 2020
  5. gravatar Venera за Седмичен хороскоп 1-7 юни 2020