Лична година 1

Лична година 1
за родените на следните дати:
2, 11, 20, 29 януари,октомври;
1, 10, 19, 28 февруари,ноември;
9, 18, 27 март,декември;
8, 17, 26 април;
7, 16, 25 май;
6, 15, 24 юни;
5, 14, 23 юли;
4, 13, 22, 31 август;
3, 12, 21, 30 септември.

През 2014 г., на рождения си ден, навлизате в своята Лична година 1.

На прага на вашия нов деветгодишен цикъл на промените. Много от нещата, за които сте си мечтали, които сте планирали в предишни години и особено през изминалата – Лична година 9, сега ще придобият конкретна форма. Вие сте човекът, който ще изпълни тази форма със съдържание, и който ще реализира планираното по най-добрият начин. Защото Лична година 1 е период, в който доказвате своята независимост, умението сами да се справяте с живота си.
Ще срещате подкрепа от много места, но и пречки. Ще трябва да показвате силна воля и амбиция, да не се огъвате пред трудностите, да преодолявате пречките и да продължавате напред.

Навлизате в лична година, в която трябва да демонстрирате знания, умение за справяне в трудни ситуации и сила на характера, да отстоявате собствените си възгледи и позиции. Новите тенденции вероятно сте усетили още в края на предходната – лична година 9. Част от товара си оставяте в старата година и след рождения си ден вниманието ви се съсредоточава в нещо, което е лично ваше, в което имате изявено присъствие или е изцяло ваша идея.

Лична година 1 е трудна, но промяната, която носи, е нещо, което създава възможности, които да реализирате в следващите години, и ви води напред.

Вие сте жизнени и подвижни, имате приятно излъчване, привличате околните с оптимизма и отзивчивостта си. Затова дори, когато грешите, тези до вас се отнасят с разбиране и снизхождение. Предимно екстровертната ви природа не ви оставя равнодушни към това, което се случва наоколо. Сега, в Лична година 1 ще имате възможности да блеснете, да станете по-забележими от досега, и по този начин, да привличате към себе си нужните ви хора. Това се отнася и за личния живот, където в своята орбита ще привлечете желаната личност. Вярвайте в късмета си, и той ще привлече към вас добрият случай.

Ако сте преживели раздяла в предишната, Лична година 9, нещо което често се случва, то сега ще трябва да се настроите на нова вълна, да свикнете с нов начин на живот и да се настроите за новите възможности. Лична година 1 особено в последните няколко месеца е много силна в това отношение и задава предпоставки за нова връзка, която да се развие през лична година 2.

Тези, които са сами, през Лична година 1 ще имат възможности да разширят кръга от приятели, да срещнат и опознаят друг човек. За да се случи нещо по-сериозно, освен да разчитате на вродения си чар, е необходима лична инициатива, да проявите повече активност и изобретателност, да бъдете по-искрени и открити към отсрещната страна. Хората, които навлязат през тази година в живота ви, ще спомогнат за вашия успех, ще ви дадат подкрепа и усещане за значимост. Това е възможно да стане като пътувате в друга страна, при преместване на нова работа или на ново място за живеене.

Много е важно да бъдете инициативни и да давате сами тон на личния си живот.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от огнените знаци Овен, Лъв или Стрелец, бъдете активни в личния си живот през месеците април и май, през август, ноември и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от земните знаци Телец, Дева или Козирог, обръщайте повече внимание на партньора си, организирайте собствен дом и радостни събития в месеците февруари, юни, август и септември, или през декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей, правете първата крачка за запознанство с интересен човек, планирайте пътешествие и забавления в месеците март, май, юли, октомври и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от водните знаци Рак, Скорпион или Риби, обяснявайте се в любов, искайте ръката, планирайте годеж или сватба в месеците април, юли и ноември.

За любовния ви живот най-емоционален може да бъде Слънчевият период на Личната ви жизнена година, но осезаем напредък обещава Лунният период (виж в кн. Номерологичен календар).

За всички, които навлизат в Лична година 1 през 2014-та, интерес ще предизвикват хора, които носят лични имена с Ключ 1,родени са на 1, 10, 19, 28 -мо число на месеца, през януари или октомври, или имат Рождена пътека с вибрация Път 1.

Тази Лична година е от голямо значение за родените на 1, 10, 19, 28 февруари и на 1, 10, 19, 28 ноември, за тези,чиято рождена дата е с  вибрация Път 1, а също така ако навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години, или Личното ви име е с Ключ 1.

Успешна връзка можете да създадете с човек, който през 2014-та също навлиза в Лична година 1, или който е в Лична година 2, Лична година 4, Лична година 5 или Лична година 7.

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

 

 

януари,октомври;

Няма етикети.

1 коментар so far »

 1. Iskra каза,

  Писа на февруари 15, 2014 @ 21:24

  Всичко звучи много прекрасно и обещаващо. По всички точки на нумерологията, източната и западната астрология излиза че ще бъда най-голямата късметлийка на земята. Благодаря Ви за положения труд и отделеното време за направата на тези изчерпателни хороскопи.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  2. gravatar Деси за Летен хороскоп 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  4. gravatar Р- Роси за Летен хороскоп 2021
  5. gravatar Муси Дачева за Планирано секцио и консултация с астролог