Лична година 1

Лична година 1
за родените на следните дати:
2, 11, 20, 29 януари,октомври;
1, 10, 19, 28 февруари,ноември;
9, 18, 27 март,декември;
8, 17, 26 април;
7, 16, 25 май;
6, 15, 24 юни;
5, 14, 23 юли;
4, 13, 22, 31 август;
3, 12, 21, 30 септември.

През 2014 г., на рождения си ден, навлизате в своята Лична година 1.

На прага на вашия нов деветгодишен цикъл на промените. Много от нещата, за които сте си мечтали, които сте планирали в предишни години и особено през изминалата – Лична година 9, сега ще придобият конкретна форма. Вие сте човекът, който ще изпълни тази форма със съдържание, и който ще реализира планираното по най-добрият начин. Защото Лична година 1 е период, в който доказвате своята независимост, умението сами да се справяте с живота си.
Ще срещате подкрепа от много места, но и пречки. Ще трябва да показвате силна воля и амбиция, да не се огъвате пред трудностите, да преодолявате пречките и да продължавате напред.

Навлизате в лична година, в която трябва да демонстрирате знания, умение за справяне в трудни ситуации и сила на характера, да отстоявате собствените си възгледи и позиции. Новите тенденции вероятно сте усетили още в края на предходната – лична година 9. Част от товара си оставяте в старата година и след рождения си ден вниманието ви се съсредоточава в нещо, което е лично ваше, в което имате изявено присъствие или е изцяло ваша идея.

Лична година 1 е трудна, но промяната, която носи, е нещо, което създава възможности, които да реализирате в следващите години, и ви води напред.

Вие сте жизнени и подвижни, имате приятно излъчване, привличате околните с оптимизма и отзивчивостта си. Затова дори, когато грешите, тези до вас се отнасят с разбиране и снизхождение. Предимно екстровертната ви природа не ви оставя равнодушни към това, което се случва наоколо. Сега, в Лична година 1 ще имате възможности да блеснете, да станете по-забележими от досега, и по този начин, да привличате към себе си нужните ви хора. Това се отнася и за личния живот, където в своята орбита ще привлечете желаната личност. Вярвайте в късмета си, и той ще привлече към вас добрият случай.

Ако сте преживели раздяла в предишната, Лична година 9, нещо което често се случва, то сега ще трябва да се настроите на нова вълна, да свикнете с нов начин на живот и да се настроите за новите възможности. Лична година 1 особено в последните няколко месеца е много силна в това отношение и задава предпоставки за нова връзка, която да се развие през лична година 2.

Тези, които са сами, през Лична година 1 ще имат възможности да разширят кръга от приятели, да срещнат и опознаят друг човек. За да се случи нещо по-сериозно, освен да разчитате на вродения си чар, е необходима лична инициатива, да проявите повече активност и изобретателност, да бъдете по-искрени и открити към отсрещната страна. Хората, които навлязат през тази година в живота ви, ще спомогнат за вашия успех, ще ви дадат подкрепа и усещане за значимост. Това е възможно да стане като пътувате в друга страна, при преместване на нова работа или на ново място за живеене.

Много е важно да бъдете инициативни и да давате сами тон на личния си живот.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от огнените знаци Овен, Лъв или Стрелец, бъдете активни в личния си живот през месеците април и май, през август, ноември и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от земните знаци Телец, Дева или Козирог, обръщайте повече внимание на партньора си, организирайте собствен дом и радостни събития в месеците февруари, юни, август и септември, или през декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей, правете първата крачка за запознанство с интересен човек, планирайте пътешествие и забавления в месеците март, май, юли, октомври и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от водните знаци Рак, Скорпион или Риби, обяснявайте се в любов, искайте ръката, планирайте годеж или сватба в месеците април, юли и ноември.

За любовния ви живот най-емоционален може да бъде Слънчевият период на Личната ви жизнена година, но осезаем напредък обещава Лунният период (виж в кн. Номерологичен календар).

За всички, които навлизат в Лична година 1 през 2014-та, интерес ще предизвикват хора, които носят лични имена с Ключ 1,родени са на 1, 10, 19, 28 -мо число на месеца, през януари или октомври, или имат Рождена пътека с вибрация Път 1.

Тази Лична година е от голямо значение за родените на 1, 10, 19, 28 февруари и на 1, 10, 19, 28 ноември, за тези,чиято рождена дата е с  вибрация Път 1, а също така ако навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години, или Личното ви име е с Ключ 1.

Успешна връзка можете да създадете с човек, който през 2014-та също навлиза в Лична година 1, или който е в Лична година 2, Лична година 4, Лична година 5 или Лична година 7.

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

 

 

януари,октомври;

Няма етикети.

1 коментар so far »

 1. Iskra каза,

  Писа на февруари 15, 2014 @ 21:24

  Всичко звучи много прекрасно и обещаващо. По всички точки на нумерологията, източната и западната астрология излиза че ще бъда най-голямата късметлийка на земята. Благодаря Ви за положения труд и отделеното време за направата на тези изчерпателни хороскопи.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни