Лична година 2

Лична година 2
за родените на следните дати:
3, 12, 21, 30 януари, октомври;
2, 11, 20, 29 февруари, ноември;
1, 10, 19, 28 март, декември;
9, 18, 27 април;
8, 17, 26 май;
7, 16, 25 юни;
6, 15, 24 юли;
5, 14, 23 август;
4, 13, 22 септември.

През 2014 г., на рождения си ден, навлизате в своята Лична година 2.

Лична година 2 е втората в текущия личен деветгодишен цикъл на промените. Тя има подчертано Лунно влияние, което може да ви прави по-пасивни, притеснителни и непредприемчиви. В емоционален план обаче, Лична година 2 е много активна. Тя носи онази чувствителност, която кара и най-студените хора да изпитат потребност от внимание и от друга душа до себе си.

През вашата Лична година 2 ще имате нужда от сигурността и удобството,което създават старите и познати неща. Вашата спокойна и уравновесена природа ще плува в познати води. Каквото правите, то ще бъде с мярка, добре премислено, защото са ви чужди излишната показност и разточителност.

За околните изглеждате твърде съсредоточени в себе си и в това, което правите, някои ви възприемат като сухи и твърде сдържани. Но тези, които ви познават добре, са виждали и вашата скрита страна на сантиментални и чувствителни хора,лесно раними от лошото отношение на другите. Тази ваша чувствителност в определени периоди на годината може да бъде провокирана. Както и вашата ценностна система, придържането към която ви прави толкова надеждни и стабилни, та да привличате околните към себе си.

Лична година 2 е година на флирта, емоционалните трепети и влюбването. В нея човек се чувства по-уязвим и се нуждае повече от подкрепата на близките си. Трудностите, които преживявате с тях, спомагат за изграждане на здрави, доверителни отношения и сплотяване на семейството. Ще трябва да отстъпите инициативата и лидерската роля на човека до вас, да се учите на подкрепа и сътрудничество, на съпричастност и разбиране към проблемите на другите, да усвоите изкуството на дипломацията.

Луната, покровителка на майчинството и домашният уют, ви кара още в края на предходната лична година, да правите жилището си по-удобно и красиво, да търсите решение на жилищен проблем. Лунното влияние ще ви подтиква към по-дълбоко обвързване, да се съберете с любимия човек, да се сгодите, да сключите брак, да имате дете, да устроите дома си така, както ви харесва.

За тези, на които са повече годинките,и имат пораснали деца, Лична година 2 носи радостта да им се роди внуче.

В редицата на вибрациите от деветгодишния цикъл на промените, Лична година 2 е спадова (регресивна), с различни по дължина периоди на нисък жизнен тонус, изпадане в песимизъм, в състояния на отпуснатост, разсеяност, променливо настроение и поддаване на внушения отвън.
Лична година 2 подсилва негативни тенденции при тези, които са в сатурнова криза родените през втората половина на неподвижните знаци Скорпион, Телец, Водолей и Лъв, както и при тези от началото на подвижните знаци – Стрелец, Близнаци, Риби и Дева.

За любовния живот най-емоционални през тази Лична ви жизнена година са Лунният и Венериният период (виж в кн. Номерологичен календар).

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от огнените знаци Овен, Лъв или Стрелец, бъдете активни в личния си живот през месеците април-май, август, ноември и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от земните  знаци Телец, Дева или Козирог, обръщайте повече внимание на партньора си, организирайте собствен дом и радостни събития в месеците февруари, юни, август, септември и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей, правете първата крачка за запознанство с интересен човек, планирайте пътешествие и забавления в месеците март, май, юни,юли, октомври и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от водните знаци Рак, Скорпион или Риби, обяснявайте се в любов, искайте ръката, планирайте годеж или сватба в месеците април, юли и ноември.

Тази Лична година е от голямо значение за родените на 2, 11, 20, 29  февруари и на 2, 11, 20, 29  ноември, чиято рождена дата е с  вибрация Път 2. Също  тя ще бъде емоционален акцент, ако през 2014-та навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години, или Личното ви име е с Ключ 2.

Съответно интересни за вас в следващите месеци ще са хора, които носят лични имена с Ключ 2, родени са на 2, 11, 20, 29-то число на месеца, през февруари или ноември, или имат Рождена пътека Път 2.

Успешна връзка можете да създадете с човек, който през 2014 година навлиза също в  Лична година 2. Хармония във взаимоотношенията ще имате и с хора навлизащи в Лична година 1, Лична година 7 и Лична година 8.

 

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

 

 

 

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  2. gravatar Деси за Летен хороскоп 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  4. gravatar Р- Роси за Летен хороскоп 2021
  5. gravatar Муси Дачева за Планирано секцио и консултация с астролог