Лична година 3

Лична година 3
за всички, родени на следните дати:
4, 13, 22, 31 януари,октомври;
3, 12, 21, 30 февруари,ноември;
2, 11, 20, 29 март,декември;
1, 10, 19, 28 април;
9, 18, 27 май;
8, 17, 26 юни;
7, 16, 25 юли;
6, 15, 24 август;
5, 14, 23 септември.


През 2014 г., на рождения си ден,навлизате в своята Лична година 3.

Лична година 3 е една от най-силните и вдъхновяващи години в Девет годишния цикъл на промените. Тя ще ви зарежда с много юпитерова енергия и жажда за изява. В Лична година 3 можете да направите генералната промяна в много страни на живота си. И разбира се, в голяма степен промените засягат емоционалната сфера.

Лична година 3 е хармонична на вашата подвижна меркурианска природа. Стремежът към разнообразие и желанието ви нещата да се развиват бързо са добре подкрепени от позитивната и динамична вибрация 3. Някои връзки, започнали през тази лична година, особено в периоди на ретрограден Меркурий, могат да се окажат много нетрайни и да приключат бързо.

Доброто настроение и веселото, жизнерадостно излъчване са привлекателни за другите, и помага да намирате много приятели. Това може да стане навсякъде, при пътувания в друга държава, където можете да обогатите знанията си за света, да се запознаете с интересни хора и да създадете връзки за цял живот, или в интернет, попадайки в подходяща интересна среда.

Правете всичко с удоволствие и пълна отдаденост, и резултатите няма да закъснеят. Юпитер покровителства дългите връзки и сключването на брака през 2014 година се движи в два от благоприятните за него знаци – Рак и Лъв.

Много от това, което ви се случва през тази година, е плод на вашето намерение, целенасочена и последователна работа и убеденост в добрия краен резултат. Успехите ви зависят от вашата лична инициатива, предприемчивост и активно участие. Правете всичко с желание и удоволствие, настройвайте се на позитивна вълна, търсете компанията на весели и забавни хора.

Тези, които са се влюбили в предходната – Лична година 2, сега имат шанса да бъдат забелязани, оценени и обикнати от обекта на своята любов. През тази година вашата личност е много привлекателна, и ако се постараете да бъдете на ниво, може да преборите конкуренцията и да се окажете “най-подходящата партия” в даден момент.

Напредък в любовта ще имате през през  Юпитеровия и през Венериния период на личната си година (виж в кн. Номерологичен календар). 

Лична година 3 благоприятства запознанство и сключването на брак в чужбина, с чужденец, с някой със смесено потекло или с човек от друга религия.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от огнените знаци Овен, Лъв или Стрелец, бъдете активни в личния си живот през месеците април и май, през август, ноември и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от земните знаци Телец, Дева или Козирог, обръщайте повече внимание на партньора си, организирайте собствен дом и радостни събития в месеците февруари, юни, август и септември, или през декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей, правете първата крачка за запознанство с интересен човек, планирайте пътешествие и забавления в месеците март, май, юли, октомври и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от водните знаци Рак, Скорпион или Риби, обяснявайте се в любов, искайте ръката, планирайте годеж или сватба в месеците април, юли и ноември.

Тази Лична година може да е много късметлийска за родените на 3,12, 21, 30 февруари и на 3,12, 21, 30  ноември, чиято рождена дата е Път 3. Също тя ще бъде емоционален акцент, ако навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години, или Личното ви име е с Ключ 3.

Когато навлезете в Лична година 3, през 2014-та, обръщайте повече внимание на хора, които носят лични имена с Ключ 3, родени са на 3, 12, 21 или 30-то число на месеца, през март или декември, или на дата с вибрация Път 3

Успешна връзка можете да създадете с човек, с който сте в синхрон и който също навлиза в Лична година 3. Хармония във взаимоотношенията ще имате и с хора навлизащи в Лична година 5 , Лична година 6 и Лична година 9.

 

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

 

Няма етикети.

1 коментар so far »

 1. Грандоман каза,

  Писа на март 25, 2014 @ 19:20

  Здравейте Муси!

  Страхотни са всичките ви статии по номерология (както и номерологичните календари)..толкова много информация, която не се намира в други книги, а освен че е интересна, върши и много добра работа

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни