Лична година 3

Лична година 3
за всички, родени на следните дати:
4, 13, 22, 31 януари,октомври;
3, 12, 21, 30 февруари,ноември;
2, 11, 20, 29 март,декември;
1, 10, 19, 28 април;
9, 18, 27 май;
8, 17, 26 юни;
7, 16, 25 юли;
6, 15, 24 август;
5, 14, 23 септември.


През 2014 г., на рождения си ден,навлизате в своята Лична година 3.

Лична година 3 е една от най-силните и вдъхновяващи години в Девет годишния цикъл на промените. Тя ще ви зарежда с много юпитерова енергия и жажда за изява. В Лична година 3 можете да направите генералната промяна в много страни на живота си. И разбира се, в голяма степен промените засягат емоционалната сфера.

Лична година 3 е хармонична на вашата подвижна меркурианска природа. Стремежът към разнообразие и желанието ви нещата да се развиват бързо са добре подкрепени от позитивната и динамична вибрация 3. Някои връзки, започнали през тази лична година, особено в периоди на ретрограден Меркурий, могат да се окажат много нетрайни и да приключат бързо.

Доброто настроение и веселото, жизнерадостно излъчване са привлекателни за другите, и помага да намирате много приятели. Това може да стане навсякъде, при пътувания в друга държава, където можете да обогатите знанията си за света, да се запознаете с интересни хора и да създадете връзки за цял живот, или в интернет, попадайки в подходяща интересна среда.

Правете всичко с удоволствие и пълна отдаденост, и резултатите няма да закъснеят. Юпитер покровителства дългите връзки и сключването на брака през 2014 година се движи в два от благоприятните за него знаци – Рак и Лъв.

Много от това, което ви се случва през тази година, е плод на вашето намерение, целенасочена и последователна работа и убеденост в добрия краен резултат. Успехите ви зависят от вашата лична инициатива, предприемчивост и активно участие. Правете всичко с желание и удоволствие, настройвайте се на позитивна вълна, търсете компанията на весели и забавни хора.

Тези, които са се влюбили в предходната – Лична година 2, сега имат шанса да бъдат забелязани, оценени и обикнати от обекта на своята любов. През тази година вашата личност е много привлекателна, и ако се постараете да бъдете на ниво, може да преборите конкуренцията и да се окажете “най-подходящата партия” в даден момент.

Напредък в любовта ще имате през през  Юпитеровия и през Венериния период на личната си година (виж в кн. Номерологичен календар). 

Лична година 3 благоприятства запознанство и сключването на брак в чужбина, с чужденец, с някой със смесено потекло или с човек от друга религия.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от огнените знаци Овен, Лъв или Стрелец, бъдете активни в личния си живот през месеците април и май, през август, ноември и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от земните знаци Телец, Дева или Козирог, обръщайте повече внимание на партньора си, организирайте собствен дом и радостни събития в месеците февруари, юни, август и септември, или през декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей, правете първата крачка за запознанство с интересен човек, планирайте пътешествие и забавления в месеците март, май, юли, октомври и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от водните знаци Рак, Скорпион или Риби, обяснявайте се в любов, искайте ръката, планирайте годеж или сватба в месеците април, юли и ноември.

Тази Лична година може да е много късметлийска за родените на 3,12, 21, 30 февруари и на 3,12, 21, 30  ноември, чиято рождена дата е Път 3. Също тя ще бъде емоционален акцент, ако навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години, или Личното ви име е с Ключ 3.

Когато навлезете в Лична година 3, през 2014-та, обръщайте повече внимание на хора, които носят лични имена с Ключ 3, родени са на 3, 12, 21 или 30-то число на месеца, през март или декември, или на дата с вибрация Път 3

Успешна връзка можете да създадете с човек, с който сте в синхрон и който също навлиза в Лична година 3. Хармония във взаимоотношенията ще имате и с хора навлизащи в Лична година 5 , Лична година 6 и Лична година 9.

 

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

 

Няма етикети.

1 коментар so far »

 1. Грандоман каза,

  Писа на март 25, 2014 @ 19:20

  Здравейте Муси!

  Страхотни са всичките ви статии по номерология (както и номерологичните календари)..толкова много информация, която не се намира в други книги, а освен че е интересна, върши и много добра работа

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  2. gravatar Деси за Летен хороскоп 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  4. gravatar Р- Роси за Летен хороскоп 2021
  5. gravatar Муси Дачева за Планирано секцио и консултация с астролог