Лична година 4

Лична година 4
за всички, родени на следните дати:
5,14, 23 януари,октомври;
4,13, 22 февруари,ноември;
3,12, 21, 30 март,декември;
2,11, 20, 29 април;
1,10, 19, 28 май;
9,18, 27 юни;
8,17, 26 юли;
7,16, 25 август;
6,15, 24 септември.

През 2014 г., на рождения си ден, навлизате в своята Лична година 4.

Лична година 4 е много различна от предходната, Лична година 3. Вибрация 4 е женска и пасивна, но също така определена и категорична, затова под нейно влияние човек става прагматичен и взискателен към средата, в която живее и към хората, с които общува. Четворката означава ограждане, съзидателност и полагане на здрави основи за бъдещ просперитет. За да има резултати в Лична година 4, се изисква полагане на много труд и постоянство както в материалните неща, така и в сферата на любовта.

Лична година 4 е благоприятна за устройване на постоянно място, особено ако в предишни години сте пътували много и сте сменяли населени места или жилища. В Лична година 4 се създават добри условия за построяване на собствен дом, за купуване на къща или апартамент, но също така и за сериозен ремонт на старото жилище. Преместването на по-тихо, спокойно и най-важното по-евтино за живеене място също е в контекста на тази лична година.

Пълноценното използване на наличните ресурси и пестеливото отношение към средствата за живот е характерно за Лична година 4.

Лична година 4 в голяма степен се синхронизира с основните характерови черти на вашата личност. Вие сте харизматични, умеете да привличате вниманието на околните по един естествен начин, без да полагате специални усилия за това. Стига да го поискате, можете да бъдете много очарователни и сексапилни,защото умеете да въздействате на обекта на своето внимание по един забележителен и магнетичен начин.

Склонни сте да се привързвате силно към обичан човек, не понасяте самотата, стремите се да изграждате трайни отношения на обич и взаимно доверие.

В Лична година 4 обаче вашата пасивност в определени ситуации, може да ви изиграе лоша шега. Или ако придадете по-голяма тежест на материалните неща във вашите взаимоотношения, а пренебрегнете романтичните жестове, както и тези на признателност и вярност. Лична година 4 често е и година на разделите, на скъсване на дълга връзка, особено ако сте в сатурнова криза.

Лична година 4 е благоприятна за брак.

Ако в лична година 4 решите да предложите брак на любимото момиче, то направете го по оригинален и неповторим начин.
Лична година 4 дава шанс да се обвържат в брачен съюз хора, които дълго са избирали и отлагали по една или друга причина създаването на семейство.

Най-успешни през тази Личната слънчева година са Слънчевият и Марсовият период (виж в кн. Номерологичен календар).

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от огнените знаци Овен, Лъв или Стрелец, бъдете активни в личния си живот през месеците април и май, през август, ноември и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от земните знаци Телец, Дева или Козирог, обръщайте повече внимание на партньора си, организирайте собствен дом и радостни събития в месеците февруари, юни, август и септември, или през декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей, правете първата крачка за запознанство с интересен човек, планирайте пътешествие и забавления в месеците март, май, юли, октомври и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от водните знаци Рак, Скорпион или Риби, обяснявайте се в любов, искайте ръката, планирайте годеж или сватба в месеците април, юли и ноември.

Тази Лична година може да е много съзидателна за родените на 4,13, 22, 31 март и на 4,13, 22, 31 декември, чиято рождена дата е Път 4. Също така тя ще бъде година на стабилност и просперитет, ако навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години, или Личното ви име е с Ключ 4.

Когато навлезете в Лична година 4, през 2014-та, ще привличат вниманието ви хора, които носят лични имена с Ключ 4, родени са на 4, 13, 22 или 31-во число, през месец април или на дата с вибрация Път 4.

Успешна връзка можете да създадете с човек, който също е в Лична година 4. Хармония ще имате и в личните взаимоотношения с хора намиращи в Лична година 2, Лична година 6, Лична година 7 и Лична година 9.

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии