Лична година 5

Лична година 5

за всички, родени на следните дати:
6,15, 24 януари,октомври;
5,14, 23 февруари,ноември;
4,13, 22, 31 март,декември;
3,12, 21, 30 април;
2,11, 20, 29 май;
1,10, 19, 28 юни;
9,18, 27 юли;
8, 17, 26 август;
7, 16, 25 септември.

През 2014 г., на рождения си ден, навлизате в своята Лична година 5.


Като вибрация, Лична година 5 е в средата на деветгодишния цикъл на промените. Тя е третата динамична и възходяща, след Лична година 1 и Лична година 3.

Това е година на новите възможности, на свободата и на големите промени. Тя зарежда с позитивизъм и вдъхновение всяка идея и всяко начинание. Трудностите и задръжките остават в старата лична година, а сега можете да стъпите на вече изграденото и да гледате напред, към нови предизвикателства и по-високи върхове. Очакват ви нови приятели, нови места за опознаване, пътувани, премествания, промени в работните условия, а за тези, на които това е нужно, нова любов.

По характер сте чувствителни и интуитивни, усещате тенденциите много преди те да се проявят. Това ви дава предимство и възможност да се подготвите за предстоящото, нещо което вероятно сте направили в предходната Лична година 4. През тази година ще имате възможност да докажете на практика способностите си,защото Лична година 5 дава шанс за силна лична изява, за успехи във всички сфери на живота.

Вашата интровертна природа може донякъде да се чувства притеснена от бързината, с която се развиват събитията и от необходимостта да се включва активно в тях.

В Лична година 5 емоционалният живот става много динамичен, чести са връзките „за една нощ“, непостоянството в партньорството и нестабилността във взаимоотношенията.

Най-здрави връзки се създават в Лична година 5, когато се свързват хора с общи интереси, на близко интелектуално ниво, готови да се настроят на честотите на другия, заедно да учат, или да пътуват, да се забавляват или да работят до изнемога. Често в запознаването им участват приятели или близки роднини.

Лична година 5 е подходяща за брак, дори и той да е резултат на краткотрайни лични взаимоотношения. Понякога към такова, на пръв поглед, импулсивно решение, човек е пътувал дълго време, и сега, в тази изпълнена с позитивизъм година, е настъпил мига.

Подходящи за сключване на брак  са Слънчевият и Меркуриевият период на Личната жизнена година (виж в кн. Номерологичен календар).

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от огнените знаци Овен, Лъв или Стрелец, бъдете активни в личния си живот през месеците април и май, през август, ноември и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от земните знаци Телец, Дева или Козирог, обръщайте повече внимание на партньора си, организирайте собствен дом и радостни събития в месеците февруари, юни, август и септември, или през декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей, правете първата крачка за запознанство с интересен човек, планирайте пътешествие и забавления в месеците март, май, юли, октомври и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от водните знаци Рак, Скорпион или Риби, обяснявайте се в любов, искайте ръката, планирайте годеж или сватба в месеците април, юли и ноември.

Тази Лична година може да е много съзидателна за родените на 5, 14, 23 март и на 5, 14, 23 декември, чиято рождена дата е Път 5. Тя може да бъде година на невероятни приключения и успехи, ако навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години, или Личното ви име е с Ключ 5.

През вашата Лична година 5 ще привличат по-често вниманието ви хора, които носят лични имена с Ключ 5,  родени са на 5, 14, 23-то число, през месец май или на дата с вибрация Път 5.

Успешна връзка можете да създадете с човек, с който сте в номерологичен синхрон и който също е в Лична година 5. Хармония във взаимоотношенията ще имате и с хора навлизащи в Лична година 1, Лична година 3, Лична година 7 и Лична година 9.

 

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

 

 

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии