Лична година 5

Лична година 5

за всички, родени на следните дати:
6,15, 24 януари,октомври;
5,14, 23 февруари,ноември;
4,13, 22, 31 март,декември;
3,12, 21, 30 април;
2,11, 20, 29 май;
1,10, 19, 28 юни;
9,18, 27 юли;
8, 17, 26 август;
7, 16, 25 септември.

През 2014 г., на рождения си ден, навлизате в своята Лична година 5.


Като вибрация, Лична година 5 е в средата на деветгодишния цикъл на промените. Тя е третата динамична и възходяща, след Лична година 1 и Лична година 3.

Това е година на новите възможности, на свободата и на големите промени. Тя зарежда с позитивизъм и вдъхновение всяка идея и всяко начинание. Трудностите и задръжките остават в старата лична година, а сега можете да стъпите на вече изграденото и да гледате напред, към нови предизвикателства и по-високи върхове. Очакват ви нови приятели, нови места за опознаване, пътувани, премествания, промени в работните условия, а за тези, на които това е нужно, нова любов.

По характер сте чувствителни и интуитивни, усещате тенденциите много преди те да се проявят. Това ви дава предимство и възможност да се подготвите за предстоящото, нещо което вероятно сте направили в предходната Лична година 4. През тази година ще имате възможност да докажете на практика способностите си,защото Лична година 5 дава шанс за силна лична изява, за успехи във всички сфери на живота.

Вашата интровертна природа може донякъде да се чувства притеснена от бързината, с която се развиват събитията и от необходимостта да се включва активно в тях.

В Лична година 5 емоционалният живот става много динамичен, чести са връзките „за една нощ“, непостоянството в партньорството и нестабилността във взаимоотношенията.

Най-здрави връзки се създават в Лична година 5, когато се свързват хора с общи интереси, на близко интелектуално ниво, готови да се настроят на честотите на другия, заедно да учат, или да пътуват, да се забавляват или да работят до изнемога. Често в запознаването им участват приятели или близки роднини.

Лична година 5 е подходяща за брак, дори и той да е резултат на краткотрайни лични взаимоотношения. Понякога към такова, на пръв поглед, импулсивно решение, човек е пътувал дълго време, и сега, в тази изпълнена с позитивизъм година, е настъпил мига.

Подходящи за сключване на брак  са Слънчевият и Меркуриевият период на Личната жизнена година (виж в кн. Номерологичен календар).

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от огнените знаци Овен, Лъв или Стрелец, бъдете активни в личния си живот през месеците април и май, през август, ноември и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от земните знаци Телец, Дева или Козирог, обръщайте повече внимание на партньора си, организирайте собствен дом и радостни събития в месеците февруари, юни, август и септември, или през декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей, правете първата крачка за запознанство с интересен човек, планирайте пътешествие и забавления в месеците март, май, юли, октомври и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от водните знаци Рак, Скорпион или Риби, обяснявайте се в любов, искайте ръката, планирайте годеж или сватба в месеците април, юли и ноември.

Тази Лична година може да е много съзидателна за родените на 5, 14, 23 март и на 5, 14, 23 декември, чиято рождена дата е Път 5. Тя може да бъде година на невероятни приключения и успехи, ако навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години, или Личното ви име е с Ключ 5.

През вашата Лична година 5 ще привличат по-често вниманието ви хора, които носят лични имена с Ключ 5,  родени са на 5, 14, 23-то число, през месец май или на дата с вибрация Път 5.

Успешна връзка можете да създадете с човек, с който сте в номерологичен синхрон и който също е в Лична година 5. Хармония във взаимоотношенията ще имате и с хора навлизащи в Лична година 1, Лична година 3, Лична година 7 и Лична година 9.

 

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

 

 

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни