Лична година 6

Лична година 6
за всички, родени на следните дати: .
7,16, 25 януари,октомври;
6,15, 24 февруари,ноември;
5,14, 23 март, декември;
4,13, 22 април;
3,12, 21, 30 май;
2,11, 20, 29 юни;
1,10,19, 28 юли;
9,18, 27 август;
8,17, 26 септември.


През 2014 г., на рождения си ден,навлизате в своята Лична година 6.

В деветгодишния цикъл на промените Лична година 6 е втората след Лична година 2, в която любовта намира своето най-силно изражение. Това е година, в която ще се радвате на вниманието на хората, с които споделяте една и съща жизнена среда, като повечето от тях ще ви харесват и приемат. Можете да постигнете много в създаването на удобство и комфорт за семейството си, като си закупите собствено жилище или направите основен ремонт на това, в което живеете сега.

Промяната на обстановката с разместване на мебели, преобзавеждане, освежаване и украсяване на интериора, работи в полза на хармонизиране на взаимоотношенията ви с най-близките. А също така може да ви донесе нови познанства с хора, които имат потребност от повече красота около себе си, а най-вече от стабилността, която внушавате.

Вие сте организирани, целенасочени и разумни, а това са качества, които намират отлична среда за изява в Лична година 6. Това е годината, в която можете да намерите своя емоционален пристан, да попаднете на подходящия човек, с който да постигнете необходимите ви сигурност и спокойствие. Но не се скъпете, не се увличайте в сметки, отделяйте повече време за романтични преживявания. Ако пътувате, правете го за забавление, ако работите здраво, нека има и удоволствие, и радост в труда ви.

През Лична година 6 личният живот се подлага на преоценка и критичен анализ. Тя може да бъде критична за настоящата ви емоционална връзка, ако сте в сатурнова криза, което през 2014-та важи най-вече за  родените през втората половина наТелец, Лъв, Скорпион или Водолей, или в началото на знаците Стрелец, Риби, Близнаци, Дева.

Ако нямате сериозна връзка, то това определено може да се случи през Лична година 6, като шансът ви да попаднете на подходящ човек и да се влюбите е най-голям през Лунния и през  Венериния период на Личната слънчева година (виж в кн.Номерологичен календар)

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от огнените знаци Овен, Лъв или Стрелец, бъдете активни в личния си живот през месеците април и май, през август, ноември и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от земните знаци Телец, Дева или Козирог, обръщайте повече внимание на партньора си, организирайте собствен дом и радостни събития в месеците февруари, юни, август и септември, или през декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей, правете първата крачка за запознанство с интересен човек, планирайте пътешествие и забавления в месеците март, май, юли, октомври и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от водните знаци Рак, Скорпион или Риби, обяснявайте се в любов, искайте ръката, планирайте годеж или сватба в месеците април, юли и ноември.

Тази Лична година може да бъде още по-атрактивна, ако вашата собствена рождена дата има вибрация Път 6 и през 2014 г. навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години, или ако Личното ви име е с Ключ 6.

През вашата Лична година 6 вниманието ви често ще бъде привлечено от хора, които носят лични имена с Ключ 6,  родени са на 6, 15, 24-ти, през месец юни  или на дата с вибрация Път 6.

Успешна връзка можете да създадете с човек, с когото имате синхрон на Личните години, особено ако той(тя) е в Лична година 6. Хармония във взаимоотношенията ще имате и с хора навлизащи в Лична година 3, Лична година 4 и Лична година 9

 

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

 

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни