Лична година 6

Лична година 6
за всички, родени на следните дати: .
7,16, 25 януари,октомври;
6,15, 24 февруари,ноември;
5,14, 23 март, декември;
4,13, 22 април;
3,12, 21, 30 май;
2,11, 20, 29 юни;
1,10,19, 28 юли;
9,18, 27 август;
8,17, 26 септември.


През 2014 г., на рождения си ден,навлизате в своята Лична година 6.

В деветгодишния цикъл на промените Лична година 6 е втората след Лична година 2, в която любовта намира своето най-силно изражение. Това е година, в която ще се радвате на вниманието на хората, с които споделяте една и съща жизнена среда, като повечето от тях ще ви харесват и приемат. Можете да постигнете много в създаването на удобство и комфорт за семейството си, като си закупите собствено жилище или направите основен ремонт на това, в което живеете сега.

Промяната на обстановката с разместване на мебели, преобзавеждане, освежаване и украсяване на интериора, работи в полза на хармонизиране на взаимоотношенията ви с най-близките. А също така може да ви донесе нови познанства с хора, които имат потребност от повече красота около себе си, а най-вече от стабилността, която внушавате.

Вие сте организирани, целенасочени и разумни, а това са качества, които намират отлична среда за изява в Лична година 6. Това е годината, в която можете да намерите своя емоционален пристан, да попаднете на подходящия човек, с който да постигнете необходимите ви сигурност и спокойствие. Но не се скъпете, не се увличайте в сметки, отделяйте повече време за романтични преживявания. Ако пътувате, правете го за забавление, ако работите здраво, нека има и удоволствие, и радост в труда ви.

През Лична година 6 личният живот се подлага на преоценка и критичен анализ. Тя може да бъде критична за настоящата ви емоционална връзка, ако сте в сатурнова криза, което през 2014-та важи най-вече за  родените през втората половина наТелец, Лъв, Скорпион или Водолей, или в началото на знаците Стрелец, Риби, Близнаци, Дева.

Ако нямате сериозна връзка, то това определено може да се случи през Лична година 6, като шансът ви да попаднете на подходящ човек и да се влюбите е най-голям през Лунния и през  Венериния период на Личната слънчева година (виж в кн.Номерологичен календар)

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от огнените знаци Овен, Лъв или Стрелец, бъдете активни в личния си живот през месеците април и май, през август, ноември и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от земните знаци Телец, Дева или Козирог, обръщайте повече внимание на партньора си, организирайте собствен дом и радостни събития в месеците февруари, юни, август и септември, или през декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей, правете първата крачка за запознанство с интересен човек, планирайте пътешествие и забавления в месеците март, май, юли, октомври и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от водните знаци Рак, Скорпион или Риби, обяснявайте се в любов, искайте ръката, планирайте годеж или сватба в месеците април, юли и ноември.

Тази Лична година може да бъде още по-атрактивна, ако вашата собствена рождена дата има вибрация Път 6 и през 2014 г. навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години, или ако Личното ви име е с Ключ 6.

През вашата Лична година 6 вниманието ви често ще бъде привлечено от хора, които носят лични имена с Ключ 6,  родени са на 6, 15, 24-ти, през месец юни  или на дата с вибрация Път 6.

Успешна връзка можете да създадете с човек, с когото имате синхрон на Личните години, особено ако той(тя) е в Лична година 6. Хармония във взаимоотношенията ще имате и с хора навлизащи в Лична година 3, Лична година 4 и Лична година 9

 

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

 

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  2. gravatar Деси за Летен хороскоп 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  4. gravatar Р- Роси за Летен хороскоп 2021
  5. gravatar Муси Дачева за Планирано секцио и консултация с астролог