Лична година 7

Лична година 7

за всички, родени на следните дати:
8, 17, 26 януари,октомври;
7, 16, 25 февруари,ноември;
6, 15, 24 март, декември;
5, 14, 23 април;
4, 13, 22 май;
3, 12, 21, 30 юни;
2, 11, 20, 29 юли;
1, 10, 19, 28 август;
9, 18, 27 септември.

През 2014 г., на рождения си ден, навлизате в своята Лична година 7.

В редицата на вибрациите от деветгодишния цикъл на промените, Лична година 7 е много специална. Тя е катарзисна, прочистваща и отсяваща.

Под нейно влияние може да почувствате необходимост да се изолирате от хората, да стоите настрана от светския шум, повече да наблюдавате, отколкото да действате. Това в голяма степен противоречи на вашата активна и импулсивна природа.

Вибрация 7 ще ви насочи към духовната страна на живота, ще ви накара да осъзнаете истината за себе си и за човека до себе си, но също така подлагайки всичко на анализ и преценка да пренаредите приоритетите си. Доверявайте се на интуицията си, наблюдавайте, анализирайте, проверявайте, преди да предприемете активни действия и да се включите в каквото и да е начинание.

Съдбата ви обещава закрила в трудни моменти. В Лична година 7 може да попаднете на подходящ за вас съветник, с чиято помощ да търсите отговор на въпроси от личен характер, и на проблемите, които ви спират, да разберете причините и да намерите точното решение.

Лична година 7 е много различна от предишните. Това е най-трудната година в деветгодишния цикъл на промените, и още по-трудна е ако се съчетава със сатурнова криза.

Емоционалните връзки, които се създават и развиват в лична година 7 са дълбоко съдържателни и трайни. Често, в някоя от своите лични години с вибрация 7, човек намира сродна душа, не точно половинката, а една от тези, с които е имал много съвместни прераждания.

Склонни сте към влюбване „от пръв поглед“ и обикновено насищате връзките си с много страст и енергия. Когато попаднете на подходящия човек, можете да бъдете изключително всеотдайни и предани, а вероятността това да се случи в лична година 7 не е малка. В Лична година 7 може да срещнете своята половинка, сродната душа, с която сте имали дълъг общ път в поредица от прераждания.

Не винаги обаче създадена в Лична година 7 връзка води до обвързване в брак.

Благоприятни за емоционалния ви живот са Лунният и Венериният период на Личната жизнена година  (виж в кн. Номерологичен календар).

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от огнените знаци Овен, Лъв или Стрелец, бъдете активни в личния си живот през месеците април и май, през август, ноември и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от земните знаци Телец, Дева или Козирог, обръщайте повече внимание на партньора си, организирайте собствен дом и радостни събития в месеците февруари, юни, август и септември, или през декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей, правете първата крачка за запознанство с интересен човек, планирайте пътешествие и забавления в месеците март, май, юли, октомври и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от водните знаци Рак, Скорпион или Риби, обяснявайте се в любов, искайте ръката, планирайте годеж или сватба в месеците април, юли и ноември.

Тази Лична година може да е много успешна за родените на 7, 16, 25 март и на 7, 16, 25 декември, чиято рождена дата е Път 7. Също тя ще бъде с духовен акцент, ако навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години, или Личното ви име е с Ключ 7.

През вашата Лична година 7 често ще бъдете привличани от хора, които носят лични имена с Ключ 7,  родени са на 7, 16, 25-ти, през месец юли или на дата с вибрация Път 7.

Успешна връзка можете да създадете с човек, с когото имате синхрон на Личните години, и който също е в Лична година 7. Хармония ще имате и в личните взаимоотношения с хора намиращи се  в Лична година 1, Лична година 2, Лична година 4, Лична година 5 и Лична година 9.

 

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

 

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Eli за Основни астрологични понятия
  2. gravatar Eli за Основни астрологични понятия
  3. gravatar Муси Дачева за Основни астрологични понятия
  4. gravatar Eli за Основни астрологични понятия
  5. gravatar Муси Дачева за Основни астрологични понятия