Лична година 7

Лична година 7

за всички, родени на следните дати:
8, 17, 26 януари,октомври;
7, 16, 25 февруари,ноември;
6, 15, 24 март, декември;
5, 14, 23 април;
4, 13, 22 май;
3, 12, 21, 30 юни;
2, 11, 20, 29 юли;
1, 10, 19, 28 август;
9, 18, 27 септември.

През 2014 г., на рождения си ден, навлизате в своята Лична година 7.

В редицата на вибрациите от деветгодишния цикъл на промените, Лична година 7 е много специална. Тя е катарзисна, прочистваща и отсяваща.

Под нейно влияние може да почувствате необходимост да се изолирате от хората, да стоите настрана от светския шум, повече да наблюдавате, отколкото да действате. Това в голяма степен противоречи на вашата активна и импулсивна природа.

Вибрация 7 ще ви насочи към духовната страна на живота, ще ви накара да осъзнаете истината за себе си и за човека до себе си, но също така подлагайки всичко на анализ и преценка да пренаредите приоритетите си. Доверявайте се на интуицията си, наблюдавайте, анализирайте, проверявайте, преди да предприемете активни действия и да се включите в каквото и да е начинание.

Съдбата ви обещава закрила в трудни моменти. В Лична година 7 може да попаднете на подходящ за вас съветник, с чиято помощ да търсите отговор на въпроси от личен характер, и на проблемите, които ви спират, да разберете причините и да намерите точното решение.

Лична година 7 е много различна от предишните. Това е най-трудната година в деветгодишния цикъл на промените, и още по-трудна е ако се съчетава със сатурнова криза.

Емоционалните връзки, които се създават и развиват в лична година 7 са дълбоко съдържателни и трайни. Често, в някоя от своите лични години с вибрация 7, човек намира сродна душа, не точно половинката, а една от тези, с които е имал много съвместни прераждания.

Склонни сте към влюбване „от пръв поглед“ и обикновено насищате връзките си с много страст и енергия. Когато попаднете на подходящия човек, можете да бъдете изключително всеотдайни и предани, а вероятността това да се случи в лична година 7 не е малка. В Лична година 7 може да срещнете своята половинка, сродната душа, с която сте имали дълъг общ път в поредица от прераждания.

Не винаги обаче създадена в Лична година 7 връзка води до обвързване в брак.

Благоприятни за емоционалния ви живот са Лунният и Венериният период на Личната жизнена година  (виж в кн. Номерологичен календар).

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от огнените знаци Овен, Лъв или Стрелец, бъдете активни в личния си живот през месеците април и май, през август, ноември и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от земните знаци Телец, Дева или Козирог, обръщайте повече внимание на партньора си, организирайте собствен дом и радостни събития в месеците февруари, юни, август и септември, или през декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей, правете първата крачка за запознанство с интересен човек, планирайте пътешествие и забавления в месеците март, май, юли, октомври и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от водните знаци Рак, Скорпион или Риби, обяснявайте се в любов, искайте ръката, планирайте годеж или сватба в месеците април, юли и ноември.

Тази Лична година може да е много успешна за родените на 7, 16, 25 март и на 7, 16, 25 декември, чиято рождена дата е Път 7. Също тя ще бъде с духовен акцент, ако навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години, или Личното ви име е с Ключ 7.

През вашата Лична година 7 често ще бъдете привличани от хора, които носят лични имена с Ключ 7,  родени са на 7, 16, 25-ти, през месец юли или на дата с вибрация Път 7.

Успешна връзка можете да създадете с човек, с когото имате синхрон на Личните години, и който също е в Лична година 7. Хармония ще имате и в личните взаимоотношения с хора намиращи се  в Лична година 1, Лична година 2, Лична година 4, Лична година 5 и Лична година 9.

 

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

 

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  2. gravatar Деси за Летен хороскоп 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  4. gravatar Р- Роси за Летен хороскоп 2021
  5. gravatar Муси Дачева за Планирано секцио и консултация с астролог