Лична година 8

Лична година 8
за всички, родени на следните дати:
9, 18, 27 януари, октомври;
8, 17, 26 февруари, ноември;
7, 16, 25 март, декември;
6, 15, 24 април;
5, 14, 23 май;
4, 13, 22 юни;
3, 12, 21, 30 юли;
2, 11, 20, 29 август;
1, 10, 19, 28 септември.

 

През 2014 г., на рождения си ден, навлизате в своята Лична година 8.

В редицата от вибрации на деветгодишния цикъл на промените  Лична година 8 е една от най-забележителните. Тя е подемна, възходяща и продуктивна. През тази лична година ще съумеете да се справите с проблеми от всякакъв характер. Повечето от вас ще усетят силата в себе си, ще бъдат самоуверени, успяващи и победители в повечето от предизвикателствата, които ще срещнат по пътя си.

На любовния фронт също ви чакат успехи. Сега можете да включите целият арсенал от любовни оръжия, с които разполагате, за да завоювате нечие сърце. Бъдете умни и привлекателни, забавни, но не повърхностни, а надеждни. От вас се очаква да участвате активно във връзката, да имате мнение по важните въпроси, да организирате голяма част от съвместните ви активности, да носите, най-малкото, равна отговорност доходите, за общата ви движима и недвижимо собственост и вещеви притежания.

По природа сте аналитични, активни, независими и честолюбиви. Ранната семейна среда ви е дала възможност да развиете своята самостоятелност и индивидуалност. Предпочитате винаги да имате контрол над ситуацията и над хората, на които държите. Обичате нещата да стават така,както вие искате и влагате много усилия в това да си наложите мнението по всеки въпрос. Вашата инициатива и активно поведение са двигател на промените в живота ви.

Тези лични качества в голяма степен се синхронизират с тенденциите на Лична година 8, особено що се отнася до личните взаимоотношения. Умножената сила и целенасоченост могат да бъдат привлекателни за някой, който има нужда от самоуверен човек до себе си. Привличане на принципа на взаимното допълване може да бъде отправна точка за сериозна и трайна връзка.

През Лична година 8 можете да постигнете онази сигурност и стабилност в личния си живот, към която сте се стремили в последните години.

Лична година 8 е делова и през нея ще имате много служебни ангажименти, което донякъде ви ограничава във възможностите за по-дълго общуване с обичания човек. Това може да доведе до емоционални разминавания и охлаждане в отношенията още повече ако сте в сатурнова криза, родени през втората половина на неподвижен знак като Скорпион, Телец,Лъв или Водолей, или в началото на Стрелец, Дева, Близнаци или Риби.

Най-значимите събития при вас, както от материално, така и от емоционално естество, за тази лична година, ще бъдат през Лунния и през  Сатурновия период. (виж в кн. Номерологичен календар).

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от огнените знаци Овен, Лъв или Стрелец, бъдете активни в личния си живот през месеците април и май, през август, ноември и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от земните знаци Телец, Дева или Козирог, обръщайте повече внимание на партньора си, организирайте собствен дом и радостни събития в месеците февруари, юни, август и септември, или през декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей, правете първата крачка за запознанство с интересен човек, планирайте пътешествие и забавления в месеците март, май, юли, октомври и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от водните знаци Рак, Скорпион или Риби, обяснявайте се в любов, искайте ръката, планирайте годеж или сватба в месеците април, юли и ноември.

През тази Лична година ще можете с по-голяма лекота да постигате целите си, ако сте родени на 8, 17, 26 февруари, 8, 17, 26 ноември, или ако рождена ви дата е Път 8. Също така тя ще бъде година на големи постижения, ако през 2014 година навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години или личното ви име е с Ключ 8.

През вашата Лична година 8 ще привличат по-често вниманието ви хора, които носят лични имена с Ключ 8,  родени са на 8, 17, 26-ти, през месец август, или на дата с вибрация Път 8.

Успешна връзка можете да създадете с човек, с когото имате синхрон на Личните години, т.е. който също е в Лична година 8. Хармония ще имате и в личните взаимоотношения с хора, намиращи се в  Лична година 2, Лична година 4 , Лична година 5, Лична година 7 и Лична година 9.

 

 

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

 

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Eli за Основни астрологични понятия
  2. gravatar Муси Дачева за Основни астрологични понятия
  3. gravatar Eli за Основни астрологични понятия
  4. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2020
  5. gravatar Муси Дачева за Основни астрологични понятия