Материални придобивки за Козирога, успешни сделки за Стрелеца

Седмичен хороскоп

1 – 7 декември 2008 г.

Муси Дачева

Огнени знаци

За родените в Лъв и тези, които имат асцендент в Лъв от първата половина на знака седмицата обещава подкрепа за планове свързани с имущество – покупка или продажба на недвижима собственост. Понеделник и вторник също така са дни, в които можете да намерите подходящият човек за обявената от вас длъжност. При всички Лъвове през седмицата жизненият тонус се покачва и здравословните неразположения бързо отшумяват.

За родените със Слънце или асцендент в Стрелец през дните на тази седмица високият жизнен тонус води до повишаване на работоспособността и инициативността, което прави много добро впечатление на хората под чието ръководство работят. Повишава се увереността в собствените възможности и това е добра основа за справяне с пречки от административно естество. Подходящ момент за стартиране на нови проекти, за започване на нова работа, за начало на нова връзка. Родените на 11-12 декември са в пика на сатурновата си криза и трябва да бъдат внимателни при боравене с електрически уреди и с инструменти,особено в почивните дни.

Родените със Слънце или асцендент в Овен през тази седмица все така имат подкрепата на заредения с позитивна енергия съвпад на господаря на знака – и Слънцето в огнения Стрелец. Новата подсилва влиянието като дава подкрепа за стартиране на нови неща и бързо развитие на вече започнали проекти. Най-облагодетелствани са родените в първата половина на знака – между 20 март и 5 април. Моментът е добър за разширяване на бизнеса, макар и в условия на икономическа криза, като може да се разчита на финансова подкрепа на други физически или юридически субекти. Поискайте да ви бъдат върнати дадените преди доста време и просрочени отдавна заеми.

Земни знаци

Родените в или с асцендент в в първите градуси на знака могат да разчитат на дългосрочната подкрепа от страна на Плутон, който през миналата седмица навлезе в сродния по стихия знак Козирог. Родените в средата на зодията обаче, в 15-16 градус, трябва да бъдат много внимателни в социалните си контакти, тъй като има опасност от загуба на престиж заради ненамясто казани думи. Тези, които имат рождено Слънце в началото на третата декада са под покровителството на Венера и Юпитер, като рамо дава и Сатурн и то предимно в сферата на личната творческа изява.

За родените в Дева или с асцендент в този знак седмицата е изпълнена с позитивни очаквания към най-близките хора. Периодът е добър за организиране на семейни празненства и опознаване на тези, които влизат в кръга на близките ви по кръвна линия или чрез брак.
Сатурн през тази седмица се движи през 21-я градус на Девата и бележи пик на сатурновата криза за родените на 13-14 септември. Обстановката се усложнява заради квадрата на към Сатурн и към рожденото Слънце. Влиянието е твърде индивидуално, но общото може да бъде в сферата на интелекта, в способността за анализ и взимане на адекватни решения. Напрежение може да се усети в отношенията с родственици.

Родените в знака Козирог или с асцендент в Козирог през тази седмица могат да разчитат на подкрепата на приятели и особено на такива, които работят в чужбина. От тяхна страна може да се очаква по-голяма активност и лична инициатива. За Козирозите, които имат амбиции в политиката, моментът е подходящ да се представят в добра светлина и да привлекат съмишленици на своя страна. А за тези, които нямат стабилна връзка седмицата, с активното участие на Венера, дава обещание за интересно и надеждно запознанство.

Въздушни знаци

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в този знак предстои една наситена с предизвикателства седмица. Ако търсите работа, то сега е момента за по-активни действия в тази посока. Имате подкрепата на планетите особено в първата половина на седмицата. На тези, които работят, Новата Луна предлага търсене на нещо допълнително,сключване на граждански договор или на втори трудов (на половин щат). В петък обаче Меркурий застава в квадрат към Уран и ако търсите одобрението на шефовете си, може да бъдете неприятно сюрпризирани. Денят е неблагоприятен за оформяне на документи и може да срещнете сериозни бюрократични пречки.

За родените със Слънце или асцендент във Везни в първата половина на знака астрологичната обстановка през тази седмица изисква бърза мисъл и адекватни реакции. Благоприятстват се полагане на изпити (особено в сряда), явяване на интервю за работа както и участие в различни кастинги и конкурси.
За родените във третата декада на Везни са възможни здравословни неразположения – бъбречни колики, хормонални смущения, болки в ставите и др. Моментът е неблагоприятен за емоционалните взаимоотношения и за решаване на въпроси в тази област.

Родените със Слънце или асцендент в знака Водолей през тази седмица могат да направят много за кариерното си развитие. Тези от първата половина на знака имат шанс да се представят отлично в момент, когато работата им е подложена на оценка от висшестоящи. Четвъртък е денят, подходящ за сключване на изгодни сделки, за нови начинания и дори за подаване на документи за нова работа. Петък обаче не е вашият ден и можете да имате сериозни административни затруднения.

Водни знаци

За родените в знака Рак или с асцендент в Рак астрологичната обстановка през тази седмица предлага богата гама от емоции – разнообразие в служебните контакти, голямо физическо натоварване, но и удовлетворение от добре свършената работа. Моментът е добър да укрепите своето положение в средата, в която работите, като с ефективната си работа предизвикате уважението на колегите си и на шефовете си.
Следете кореспонденцията си и контролирайте изкъсо плащанията си чрез интернет. Вероятността от грешки е голяма особено в четвъртък и петък.

За Скорпионите или тези с асцендент в Скорпион седмицата дава шанс за силна лична реализация. Новата Луна заедно с Марс и Слънцето са външните фактори, които стимулират инициативата и високата работоспособност, а също така добавени към лични качества като амбиция и високи стремежи водят до постигане на мащабни цели.
Добри финансови приходи обещават Венера и Юпитер в началото на седмицата. В последния работен ден бъдете внимателни в това какво и пред кого говорите, тъй като то ще даде отражение върху взаимоотношенията ви с хората, с които живвеете.

За родените със Слънце или асцендент в тази седмица е по-различна от предходната като носи повече оптимизъм и надежда за справяне с трудностите. Омайницата Венера в съвпад с Юпитер обещава разбиране и навременна подкрепа от близки хора, обстоятелство, което ще ви даде възможност да разберете на кого можете да разчитате и да отсеете приятелите си. В почивните дни обаче внимавайте какво говорите, защото неща казани на неподходящо място и пред неподходящи хора, ще ви настигнат след време и ще ви създават неприятности.

***
Луната през тази седмица се движи през знаците Козирог, Водолей, Риби и Овен в първа и втора фаза.

Представяне на седмичния хороскоп от мен,

както и разговор по теми от астрология, номерология или психология,

можете да гледате на живо всяка седмица в понеделник или вторник в предаването “Каталог”, с водеща Лили Бързева,

по ,
между 9 30 и 11 00 часа.

Темата в понеделник, 8-ми декември, е

“Как влияе върху нас Денят на раждането?”.
Повторението е между 17 50 – 18 30 часа.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 коментара so far »

 1. Лина каза,

  Писа на декември 1, 2008 @ 10:03

  Здравейте,Муси!С огромно нетърпение очаквам понеделник, за да прочета прогнозата Ви по зодиакални знаци. С още по-голямо нетърпение очаквах да мине рожденния ми ден и новолунието в Стрелец, за да изляза от сатурновата си криза.Аз съм Стрелец – 25 ноември 1964, с асцедент Рак и луна в Лъв.Но …все още съм там някъде, в Марианската падина! Бихте ли ми отговорили, ако не Ви затруднявам, имам ли шансове да изплувам и кога мога да се надявам на справяне с душевната, материалната и от всякакъв друг род криза. Може би много бързам?!
  Благодаря Ви за отделеното време.Желая добро на Вас и многобройните читатели на прекрасния сайт

 2. Муси Дачева каза,

  Писа на декември 2, 2008 @ 17:05

  Лина,
  тази сатурнова криза при вас действително е по-тежка, тъй като Сатурн, движейки се през Дева, преминава през местата, където се намират три ваши рождени планети. И това са малфакторите (влияещи негативно) Марс, Уран и Плутон, които са в съвпад при вас в трети или четвърти дом, в зависимост от това къде в Рак е Асцендента ви. Всяка от тези три планети управлява един астрологичен дом, а оттам и определена област от живота ви.
  Вашето рождено Слънце е в 3 градус Стрелец. При предишната си ретроградност, през декември 2007 г. – май 2008 г., Сатурн се върна от 8-я до 1-я градус и по този начин за периода октомври 2007 г. – май 2008 г. е направил 3 пъти квадрат към вашето рождено Слънце.
  Предстои още една ретроградност на Сатурн в Дева и тя е от януари до средата на месец май, в която Сатурн ще стигне 14-я градус на Дева и ще се доближи на 11 градуса от квадрата към вашето Слънце. В тази част на Зодиака обаче са разположени вашите Уран и Плутон. По този начин в средата на месец май 2009 все още могат да се усещат негативни влияния и то в областите, които те управляват. В края на текущата ви лична жизнена година,която е под силната вибрация 1, след като Сатурн е излязъл от Дева,можете да си отдъхнете и да направите равносметка на изминалата сатурнова криза.

 3. Лина каза,

  Писа на декември 3, 2008 @ 11:07

  Благодаря за изчерпателния отговор!
  Поздрави!

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Daniela за Седмичен хороскоп 18-24 януари 2021
  2. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  5. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни