Меркурий в Скорпион

От 10-ти ноември, Луната започна да расте, та до 24 ноември, когато е Пълнолуние. През следващите две седмици е благоприятно време за започване на нови неща, за разширение, разрастване и умножаване.


На 9-ти Венера навлезе в зоната на своята обител-знака Везни, от където ще ни се усмихва до 5-ти декември. Шанс за всички нас да подобрим отношенията си с околните, да постигнем свой вътрешен душевен баланс и да направим мястото,където работим и живеем по- приятно, по-комфортно. На тези, които имат рождени Слънце, Асцендент, Луна или Венера в Телец и Везни идва период на изостряне на сетивата за красивото в живота. Ще открият може би своята нова любов или ще намерят добър приятел.
На 11 ноември Меркурий преминава в Скорпион. За меркуриевите хора – родените под знака на Дева и Близнаци и за тези, чийто рожден Меркурий е в Скорпион до края на месеца се откриват добри възможности за творческа реализация.
След няколко дни, от 15-ти, Марс става ретрограден и ще се движи в обратна посока до 31 януари 2008г. Хората подвластни на тази планета, ще станат по-раздразнителни и неотстъпчиви. “Войната” по пътищата ще стане още по-ожесточена и автомобилните катастрофи ще взимат своите жертви.

Муси Дачева

Четете всеки ден своя астро-номерологичен хороскоп в Номерологичен календар.

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни