Седмичен хороскоп 12-18 октомври 2009г.

във

Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата седмица създава добри възможности за “разчистване на територия” или “обособяване на терен” върху, който да проектирате новите си виждания в следващите седмици, когато господарят на вашия знак – Марс ще се движи през знака Лъв и ще ви подкрепя с позитивна живителна енергия. Новолунието във Везни може да бъде за вас отправна точка за намиране но по-удовлетворяваща работа или за начало на собствен бизнес.

Лъв
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през следващите дни ще бъдат под нежното и вълнуващо влияние на хармоничната връзка между Слънцето, техният господар, и Нептун,покровителят на поетите, романтиците, но и на илюзионистите. Следвайки интуицията си можете да попаднете на точното място в точен момент, не пропускайте този шанс. В четвъртък обаче бъдете по-внимателни с вещите си, защото планетите влияят стимулиращо и на онези, които обичат да взимат чужди неща “за временно ползване”.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец седмицата носи очаквания за нещо ново, които са породени от предстоящото преминаване на Марс в Лъв. Това ще повиши жизнения ви тонус и ще ви стимулира да се захванете с по-едромащабни дейности. Преди това обаче, в дните до новолунието, обърнете внимание на онези места или области, които имат спешна нужда от разчистване. Не се нагърбвайте със всичко сами, търсете помощта и на други хора, защото “сговорна дружина…планина повдига”.

Земни знаци

Телец
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец имат пред себе си една натоварена седмица. Предстои ви решаването на важен въпрос, който засяга членове на семейството ви и вас лично. В четвъртък Венера преминава във Везни,което от една страна може да внесе известна романтика и свежест в живота ви, но провокирана от Плутон в Козирог, по-скоро ще изисква заделянето на средства за реорганизацията на работното ви място. Планирайте го за времето след новолунието в събота,т.е за по-следващата работна седмица..

Дева
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица дава възможност за разчистване на стари сметки и изясняване на отношения с хора от приятелския кръг. Новолунието в края на седмицата ще фокусира вниманието ви в една твърде актуална област – дали възнаграждението, което получавате отговаря на вложения от вас труд и ако не какво можете да направите по въпроса. Картината ще стане по-ясна,когато Луната стане възходяща.

Козирог
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог следващите дни крият много подводни камъни. Бъдете внимателни към обещания и покани за договаряне от непознати или такива хора, на които имате задръжки да оказвате доверие. Четвъртък е ден, в който вероятността за финансово подвеждане съвсем не е малка. Следвайте интуицията си,колкото и ненадеждно като подход да ви изглежда.

Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци астрологичната обстановка през тази седмица предлага различни варианти на интелектуални забавления- срещи и разговори с интересни хора, посещение на театри и изложби или просто четене за изпити. Раздвижване има и в емоционалната сфера, където в четвъртък е възможно да се развихрят бурни страсти.

Везни
Родените под знака на Везни или с асцендент във Везни в края на тази седмица ще преживеят новолуние в своя знак, което се случва един път в една календарна година. Това е момент, в който ако си пожелаете нещо много силно, то непременно ще се сбъдне. Освен това през тази седмица Венера прави съвпад със Сатурн,което е обещание за заздравяване на вече създадените емоционални съюзи.

Водолей
За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои интересна седмица, в която изненади няма да липсват. В емоционалната тема има нов персонаж, на който е добре да обърнете внимание. В полето на професионалната изява имате шансове да впечатлите шефа си с нова идея,но по добре я оставете за Новата Луна през по-следващата седмица. Внимавайте с решаването на финансови въпроси в четвъртък.

Водни знаци

Рак
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак седмицата започва с известно напрежение от домашни неуредици и наложителното изясняване на недоразумения с близки хора. В професионалния ви живот настъпва период на затишие, но е добре да не отлагате, а да приключите делата,които са към финал, преди новолунието в събота. В емоционалната сфера през тази седмица също не се очакват изненади. Но новото предстои и ви очаква там някъде, на хоризонта.

Скорпион
Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион през тази седмица имат много работа по есенното почистване на дома и офиса. Не се жалете, сега е момента да се освободите от всички ненужни вещи. Към това ви насочва и Сатурновият период на личната ви слънчева година, за да можете в дните след новолунието да стъпите на чисто и да се захванете с нови неща. Обърнете внимание и на здравето си, направете си профилактични прегледи и не отлагайте посещението при стоматолог.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои седмица на изпълнените желания …поне за някои от вашата група. Хармоничната връзка на Слънцето с господаря на вашия знак – Нептун носи обещание за благоприятно развитие на проблем, който ви е натоварвал емоционално в последно време. Най-благоприятен в това отношение е последният работен ден- петък. В четвъртък обаче бъдете много внимателни при боравене с финикийските знаци.

На 13 октомври 2009г – вторник, Юпитер излиза от ретроградната си фаза.
На 15 октомври 2009г – четвъртък сутринта Венера преминава от Дева във Везни.
На 16 октомври 2009г – петък след обяд Марс преминава от Рак в Лъв.
На 18 октомври 2009г – неделя, в 7:32:57,е Новолуние в 24 Везни.
Луната през тази седмица се движи през знаците Рак, Лъв, Дева и Везни в четвърта четвърт.

Етикети: , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни