Новолуние в Овен

Седмичен хороскоп
23 – 29 март  2009 г.

Муси Дачева


Огнени знаци


За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен придвижването на Марс през Риби носи повече емоционалност в ежедневието и привличане на хора с проблеми, които обичат да ангажират околните със себе си. По-сантиментални ще ви прави и , която придвижвайки се назад в края на седмицата ще се срещне със Слънцето в космическа прегръдка. Може би повече от обикновено ще изпитвате потребност да помагате на други хора, да се грижите за своите или за чужди домашни любимци. Новолунието в началото на Овен ви дава възможност до четвъртък  да приключите някои важни дела, да изчистите недоразуменията с някои хора, за да може през следващите дни да дишате по-свободно и да вървите смело напред.

Лъв
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв се намират в силен в професионално отношение период. Важно е да бъдете максимално съсредоточени в коректното приключване на задължения, в изчистването на материални и нематериални дългове в дните до чтвъртък, включително. Новолунието в Овен може да ви отвори редица врати, които са били досега заключени. Дава ви се подкрепа за учене, за пътувания и обществена изява. Можете да получите удовлетворителен резултат от съдебно дело или разрешителен документ за дейност.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец седмицата носи известно напрежение около  боравене с информация и посредническа дейност. Около вас тече подготвителна работа за важна житейска промяна. В дните след новолунето ще имате възможност да стартирате идеи и планове, за които са нужни много усилия и физически, и психически.Подгответе се за дълъг маратон, за успехът на който е много важна позитивната ви нагласа и физическата издържливост. И както винаги разчитайте на късмета си.

Земни знаци

Телец
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през тази седмица трябва да бъдат внимателни в това, което правят на публични места. Силното желание за изява може да ви подведе към ситуации, в които имиджът ви да пострада. Макар и ретроградна обаче, господарката на вашия знак – Венера предстои да се срещне със Слънцето в огнения Овен,което ще насити ежедневието ви с повече амбиция и мотивация за успех. Новите проекти отложете за дните след четвъртък, когато Луната започва да расте и ще можете да разчитате на по-голяма подкрепа.

Дева
Родените под знака на Дева или с асцендент в Дева през тази седмица имат възможност да си разчистят сметките, с тези с които споделят едни и същи работни условия, в добрия смисъл на думата, т.е. изясняване, уточняване, изглаждане на недоразумения. Важно е да внесете яснота и в отношенията си с партньор или съдружник, на чиято финансова подкрепа разчитате. Преминаването на господаря на вашия знак – Меркурий от Риби в Овен е знак за по-голяма самостоятелност и предприемчивост в следващите дни и седмици.

Козирог
Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог в дните до новолунието може да се наложи да позабавят темпото като си дадат време за сериозен анализ и равносметка. Имате възможност да получите нужната ви информация, която успешно да използвате в следващите седмици. Няма да ви е далечна идеята да прекратите дейност или част от ангажимент. Краят на седмицата е подходящ за закупуване и внасяне на нещо ново в дома ви.

Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци тази седмица може да се окаже твърде неспокойна. Ще трябва да се справяте бързо с поети ангажименти, на които крайният срок изтича. До четвъртък се постарайте да приключите, това което не търпи отлагане. Новолунието в Овен може да отвори, от петък нататък, нова страница в обществения ви живот, да ви накара да възстановите отношенията си със стари партньори или с колеги, с които сте преустановили отношения преди време. В емоционалния ви живот също е възможно възобновяване на стара връзка или начало на по-близки отношения с човек, с когото се познавате от доста време.

Везни
Родените под знака на Везни или с асцендент във Везни през тази седмица имат възможност да направят много за свой близък, който е в беда или има здравословен проблем, който изисква оперативна намеса. Новата обещава раздвижване в емоционалната сфера, нови контакти, нови хора в обкръжението или скок в развитието на стара връзка. Възможен е и рязък обрат по инициатива на партньора.


Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей в дните до новолунието могат да направят много за подготовката на проект, чието начало да положат в първата фаза на Луната. Поддържайте устрема си и не изгубвайте от поглед целта през следващите дни. Ще имате по-големи от обикновено разходи, възможни са и загуби на средства.В почивните дни ви се очертава пътуване и приятни емоции с близки хора.

Водни знаци
Рак
За родените със   в Рак и с асцендент в Рак предстои натоварена в емоционално отношение седмица. В средата, в която се движите популярността ви ще нарастне, ще си създадете нови приятели, нови почитатели или партньори. Стари приятели, които са далеч от вас, ще ви потърсят. Възможно е да получите покана за гостуване.В края на седмицата, на Нова Луна ще са налице нужните условия, да положите начало на нещо ново в професионален план.Няма да разполагате с много време и ще трябва да решавате част от въпросите в движение.


Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион през тази седмица ще изпитват потребност или ще бъдат принудени от външни обстоятелства да съсредоточат вниманието си предимно в семейните дела. До новолунието разчитайте на интуицията си, как да постъпвате. Това ще ви даде сериозни преимущества в една нестандартна ситуация в средата на седмицата. С Новата Луна могат да ви дойдат и нови идеи, чиято реализация да почне през следващата седмица.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби седмицата е важна с възможностите, които дава да поработят и за себе си. Дошъл е момента да обърнете внимание и на собствените си нужди и да се освободите от обвързаност с хора, които се стремят да ви обсебят. В сряда обаче избягвайте конфронтация с партньор или колега. Поставете си изискванията в петък, когато сте в по-силна позиция.Новолунието в Овен ви дава шанс да действате по свой начин и да постигате набелязаната цел.

На 25 март 2009, сряда, в 20 часа, Меркурий влиза в Овен.
На 26 март 2009, четвъртък, в 16:05 соф.вр. е Пълнолуние.
Слънцето и Луната са в съвпад в 6 градуса Овен.
Луната през тази седмица се движи през знаците Водолей, Риби, Овен и Телец четвърта и първа четвърт.


Във вторник от 10 часа в “Каталог” по Евроком България тема:

“Избор на подходящ ден за операция според астрологията”

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни