Седмичен хороскоп 10-16 август 2009 г

Овенът взима трудни решения

Муси Дачева

Огнени знаци


За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен понеделник не е особено приятен ден. Конфликт на работното място може да ви изкара извън релси и да ви накара да бъдете по-резки с човек от домашния си кръг. Ако сте на работното си място,то сряда и четвъртък са дните, в които имате подкрепа да решавате финансови дела във ваша полза. Належащо е решаването на конфликт, в който имате пряко участие В петък обаче бъдете внимателни и не рискувайте излишно в очакване на по-голяма печалба.

Лъв
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв астрологичната обстановка през тази седмица изисква много голяма себекритичност и въздържане от драматизъм в социалните контакти. На карта е поставено важно обстоятелство в живота ви. То може да се отнася до служебните ви взаимоотношения или да касае интимната сфера,но при всички случаи е свързано с вашето поведение в предишните седмици и месеци. В края на работната седмица бъдете по-инициативни и настойчиви при търсене на начини за справяне със ситуацията.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец седмицата обещава ярки емоционални изживявания. Те могат да бъдат породени както на арената на служебните взаимоотношения така и в личния живот. Имате нагласата да скъсате с някого, да развалите контракт или да разтрогнете отношения. В края на седмицата астрологичната обстановка става по-благоприятна и планирайте за тогава по-важните си дела.

Земни знаци


Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец в следващите дни ще трябва да проявят изключителна воля, за да издържат на изкушенията, на които ги подлага отпускарският период. Ще се наложи да съчетаете забавленията с решаването на служебни дела, спазването на нормативни изисквания и поемане на отговорност, която няма на кого да прехвърлите. Сряда е добър ден да наложите собственото си мнение, но в четвъртък е добре да се съобразявате и с това какво мислят хората около вас.


За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева началото на седмицата може да се окаже напрегнато поради намесата на странични лица в една твърде лична ситуация. Служебни интриги и клюки по ваш адрес могат да вгорчат живота ви, но пък поне ще ви дадат възможност да стигнете до истината каквато и да е тя. Във вторник бъдете внимателни при шофиране или каране на велосипед по оживена улица. Във втората половина на седмицата не се претоварвайте с работа и ангажименти, а отделете повече време за себе си и почивайте.

Козирог
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог седмицата носи напрегнати моменти в офиса или кабинета. Хората, на които разчитате не споделят вашето виждане за темповете на работа и могат да застанат на противоположната позиция. Планирайте сериозен разговор не по-рано от сряда. Не отказвайте покани за веселба, което ще ви зареди с позитивна енергия. Спестете си обаче критиките и недоволството към тези, за чиято работа носите отговорност.


Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци седмицата обещава много нови и добри идеи както и ресурс за тяхното осъществяване Във вторник се развива един неблагоприятен аспект между Марс в Близнаци и Сатурн, който е възможно да създаде напрегнати ситуации и опасности за родените в дните между 10 и 13 юни. Прекаленото самодоволство може да ви създаде погрешна представа за ситуацията и да ви подведе в постъпките ви.

Везни
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни астрологичната обстановка изисква пренастройване в отношенията с най-близкия ви човек. Повече търпимост няма да навреди, но пък и прекалено изчакване ситуацията сама да се развие и вие да се появите като победител на бял кон, също не е реалистична. Ако искате да спечелите от благоприятното стечение на обстоятелствата,то в сряда и четвъртък трябва да сте по-активни и настойчиви.


За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей личната инициатива през тази седмица е много важна. Ако искате нещо изобщо да бъде направено, то трябва да действате и да не отстъпвате от набелязаната цел. Това ще ви доведе до конфликт с хората, с които работите,но си струва, заради благородната кауза. Изясняващи разговори проведете в четвъртък и петък. Ще се наложи да правите компромиси и да се съобразявате с мнението на другите.

Водни знаци


Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак в началото на седмицата могат да бъдат предизвикани и да изпуснат нервите си заради неясни изисквания от страна на шефа или поради неточно формулирани правила. Недоразумения ви очакват и в отношенията с родственици. Прекалено силните емоции са еднакво вредни както за вас така и за околните. Краят на седмицата е много по-благоприятен от нейното начало, затова наложете си себеконтрол и се заредете с позитивни очаквания.


За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои неспокойна седмица. Ще се наложи да проявите много воля и себеотрицание, за да запазите завоюваните до сега позиции. От сряда нататък небето се разведрява и на вашата улица може да изгрее слънцето а с него и новината за финансовата подкрепа на която разчитате. За решаване на дела,свързани с чужбине следващата седмица е по-благоприятна.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби астрологичната обстановка през тази седмица подкрепя усилия насочени към подобряване на домашните условия. Ако сте започнали ремонт у дома или на вилата, то бъдете нащрек какво се случва там като не изпускайте майсторите от погледа си. Между вашите родители и брачния ви партньор е възможно да възникне напрежение, което с повече дипломатичност от ваша страна можете да укротите в края на седмицата.

Луната през тази седмица се движи през знаците Овен,Телец, близнаци и Рак през трета и четвърта четвърт.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Daniela за Седмичен хороскоп 18-24 януари 2021
  2. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  5. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни