Пред олтара

Пред олтара си и……. упс!!! … твоят партньор сякаш е блокирал и се забавя в произнасянето на „Да, искам“. Какво ще си помисли или ще направи всеки знак от зодиака в тази ситуация?

Овен
Това е знак на действието. Тайничко, но решително и без да се замисля, ще спъне партньора си с крак, и след това ще го попита – Искаш ли да ти помогна да станеш?
Партньорът ще отговори – Да.
А Овенът ще продължи да пита – Да, Какво?


Телец
Те са упорити и не им харесва неочакваното, така че ще каже на партньора си – Виж! Оттук няма да си тръгнем, докато не го кажеш.

Близнаци е двойнствен знак, знака на близнаците. Ще си помисли – Е, трябваше да предложа на сестра ѝ/ на брат му.
Рак
Раците обичат да споделят с майките си: „мамо това – мамо онова“ Ще си мисли – Да, това вече ми го каза майка ми.

Лъв
Те са най-горделивите в зодиака и при едно такова негативно отношение на партньора, ще му даде да разбере, че „не му пука“ и ще каже на свещеника – Приключвай, какво правя аз тук, губя си времето.
Дева
Хайде да видим. Какво друго може да мисли една Дева в тази ситуация? Щe си помисли – Възможно ли е! Хубавото е, че и след тази вечер все още продължавам да съм си Дева.

Везни
За Везната мнението на другите е много важно, освен това има изострена чувствителност за справедливостта и е много сантиментална, затова естествено директно ще започне да плаче.
Скорпион
Скорпионите сe отдават на връзката на 100% и искат техния партньор да направи същото. Затова, ако партньорът на един Скорпион остане мълчалив пред олтара в момента, в който трябва да каже свойта реплика “Да, искам”, Скорпионът ще реагира враждебно и ще му каже – Виж, днес няма да се женим, на мен не ми причиняват това. След това, ще направи така, че сватбата да се повтори, когато дойде реда на Скорпиона да каже неговото “Да, искам”, той няма да каже и гък, аще си помисли “Сега те ядосах, а “.

Стрелец
Той е оптимиста на зодиака и ще си помисли – Докато преброя до три и тя ще го каже!
Козирог
Този знак,тъй като не го ужасява самотата, при тази ситуация ще си помисли – По-добре сам, отколкото с неподходящ спътник в живота.
Водолей
Свързва се с внезапни промени, осъзнавайки съмненията относно своя партньор, просто ще се обърне, ще офейка от църквата тичешком, …и „ако съм те видял, не си те спомням“.
Риби
Те са с изключително голямо въображение, летящи, обичат да бъдат със своите фантазии като в друг свят, имат склонност да витаят в облаците, и разбира се, ще бъде Риба знакът, блокиран да кажа “Да, искам”. Естествено, вие се досетихте, че е така? Но без лоши намерения, нали! Рибите са като Света Тереза живеят без да живеят наистина. Излишък на въображение.

Autor: Vicente Jaén
превод от испански Bobi Di

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Eves за Седмичен хороскоп 1-7 юни 2020
  2. gravatar Svetski за Летен хороскоп 2020
  3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 1-7 юни 2020
  4. gravatar Eves за Седмичен хороскоп 1-7 юни 2020
  5. gravatar Venera за Седмичен хороскоп 1-7 юни 2020