Професионален напредък и висок жизнен тонус за земните знаци

Астрокалендар 21- 27 юли 2008 г.

Муси Дачева

Приповдигнато настроение, организиране или покани за участие в светски събития, впускане в

разрешаване на различни заплетени въпроси, нови идеи за развитие на собствения бизнес за родените в дните 12-22 юли, 12-22 ноември, 11-20 март. В началото на седмицата продължава благоприятното влияние на Слънцето и Уран върху водните знаци от третата декада.

Луната през тази седмица се движи през Риби, Овен, в трета и четвърта четвърт от своята обиколка около Земята.

Във вторник и сряда също е в хармонична връзка с Уран, което ще даде на креативните хора импулс за реализация на проекти изглеждали досега твърде нереалистични.
Водните знаци получават подкрепа да поставят началото на реорганизация в сферата, в която работят и на нивото, на което се намират. Странни обаждания, новини отдалеч, необичайни запознанста, възобновяване на прекъснати взаимоотношения ще има както за родените във втората декада на водните знаци, 1- 12 юли, 1-12 ноември и 1-10 март, така и за родените в Близнаци, Дева и Водолей.

Аспектът, обединяващ планетите на интелекта Меркурий и Уран, влияе благоприятно на занимаващите се с наука и може би в тази седмица ще бъде направено поредното научно откритие. Дано да е у нас! За тези, които се явяват на изпити, обещанието е да се справят с лекота и с най-трудните тестове, а за тези, които чакат резултати – неочаквано добри новини.

Слънцето навлиза в Лъв на 22 юли в 14 часа. Започва новата лична слънчева година за родените под Лъв. Венера също се движи през Лъв, а в края на седмицата, на 26-ти, и Меркурий идва на гости на огнения знак. В сряда и четвъртък, когато Луната се движи през Овен, за огнените знаци настъпва благоприятен период за изява, реклама и себереклама, за творчество и високи постижения. Двата дни са благоприятни за зачеване.

През дните на тази седмица ще се развие тригонът между Марс и Юпитер. Тонизиращото въздействие на аспекта, който става точен на 26 юли, е върху всички хора, но най-значими следи ще остави при земните знаци – Дева, Козирог и Телец и то предимно върху родените във втората декада на зодията, между 1-11май, 1-11януари, 3-13 септември.

Обединени в своето влияние двете огнени планети дават висок жизнен тонус, добро здраве и прилив на физическа енергия, укрепване на личния и фирмен престиж, успешно приключване на сделки и добри приходи. Краят на седмицата е подходящ период за купуване на вещи за дома, мебели, техника.
Земните знаци, а също така родените в Овен и Стрелец, могат да разчитат на успех при преговори и договаряне с представители на властта, както и за положително развитие на съдебни дела.

За тези, които имат рождени и(или) Юпитер в земен знак моментът е добър за взимане на решение да се обвържат в брак.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

10 коментара so far »

 1. venec каза,

  Писа на юли 25, 2008 @ 9:15

  Искам , да Ви благодаря за верния и точен хороскоп . Синът ми роден на 25.07. 1993г. Огнен знак – ЛЪВ кандидатстваше и го приеха .Тази седмица получихме добри новини от класиране – резултати , може би аспектът на планетите на интелигентността Меркурий и Уран – както пишете в хороскопа . Предишната седмица Венера обещаваше успех на Огнените знаци. Ще има ли реализация – бъдеще, синът ми ? Много късмет Ви желая и дано и при Вас има само хубави новини!!!!!

 2. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 25, 2008 @ 9:32

  към venec,
  :) :) :)
  и аз се радвам много заедно с вас и ви благодаря за обратната информация.
  Но, нали си давате сметка, че благоприятното влияние на планетите само е подкрепило всичките усилия, които е положил вашият син, за да се подготви за изпитите. Защото “вятърът надува платната само на тези, които са в лодката и са поели нанякъде”.
  Желая му успех достоен за един истински Лъв!

 3. venec каза,

  Писа на юли 25, 2008 @ 10:10

  благодаря, ви!!! Пак ще ви се обадя !!!!

 4. РАЙНА каза,

  Писа на юли 25, 2008 @ 10:29

  Удобно ли е да ви попитам ще се решат ли здравословните ми проблеми.
  И в живота ми се появи един човек – Теофил, роден на 18.02.1961 год.
  за сега съм твърде резервирана, но има моменти, които ме объркват.
  Чета за хубавите отзиви за хороскопите и бих искала ако може да попитам и за мен.
  С уважение Рени

 5. РАЙНА каза,

  Писа на юли 25, 2008 @ 10:32

  Прощавайте забравих да напиша рождената си дата 11.04.1958

 6. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 25, 2008 @ 16:30

  Към РАЙНА,
  за да отговоря на въпросите ви за здравето и емоционалните ви тревоги, трябва да направя подробен анализ на рождените данни на вас и другият човек,които включват освен рождената дата- имената, час и минути на раждане, местораждане, нещо което е най-добре да стане в лична астроконсултация.

 7. вера каза,

  Писа на юли 31, 2008 @ 16:38

  моля,ако може многоуважаема Госпожо Дачева да ми разсеяте едни мои съмнения.
  Купих си книгата ви за Номирологията.Там пише ,а аз в моята личана година 3 с път 2 да очаквам наложителна раздяла.
  А половинката ми с лична година 5 и път 8 вероятно на път яе стещне човек и ще се ожени,той сега е в странство.Имам ли място за притеснение?????

 8. вера каза,

  Писа на юли 31, 2008 @ 16:41

  И да добавя,ако може нашите дати, моята е 11 септември 1980
  А неговата на Георги е 30 0ктомври 1975.
  Моля Ви,горещо ви моля за информация.
  Хареса ми книгата Ви.Прочетох я с голямо удоволствие.

 9. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 31, 2008 @ 19:53

  Към вера,
  вероятно имате предвид “Номерологичен календар”.
  Текстът е на стр. 159 и гласи “Тази лична година може да се окаже много резултатна за Път 2, ако начинанията са подкрепени с достатъчно работа, свършена в предишните години, т.е. има стабилна база на която да се стъпи. Една необходима раздяла, ще ви накара да бъдете по-самостоятелни.”
  А вие казвате “Там пише ,а аз в моята личана година 3 с път 2 да очаквам наложителна раздяла.”
  За съпруга ви е на стр.176 и гласи:
  “Очакват ви промени в семейния статус – брак, раздяла или раждане на дете. Подкрепят се пътуванията надалеч особено с цел подобряване на знания, подобряване на квалификацията.
  Добра година също така от гледна точка на материалните неща – повече придобивки.”
  А вие казвате: “А половинката ми с лична година 5 и път 8 вероятно на път яе стещне човек и ще се ожени,той сега е в странство.”
  Разбирам притеснението ви тъй като раздялата е тежко изпитание за всяка двойка и човек става много чувствителен към всичко, което засяга личните взаимоотношения. Но, имайте предвид, че вие встъпвате в тези лични години след рождените си дни, които са през септември и октомври.
  За да коментирам вашите настоящи и бъдещи отношения, трябва да направя подробен анализ на рождените ви данни.

 10. вера каза,

  Писа на юли 31, 2008 @ 20:15

  Госпожо Дачева,БЛАГОДАРЯ за отговора.Ако имате атилие, в което изготвяте подобни анализи,моля дайте ми координати и ми съобщете ориентировъчна цена.Много ме вълнува какво мога да очаквам от връзката си.В момента това е ужасно наболял проблем за мен.
  Аз вярвам в астрологията и номерологията.Радвам се ,че попаднах на вашата книга”Номерологичен Календар”.:)
  В момента е перд мен ,и винаги седи на една позиция с книгите на Линда Гудман.Благодаря Ви,че се отзовавате така бързо на нас ,питащите:))

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  2. gravatar Деси за Летен хороскоп 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  4. gravatar Р- Роси за Летен хороскоп 2021
  5. gravatar Муси Дачева за Планирано секцио и консултация с астролог