Професионален напредък и висок жизнен тонус за земните знаци

Астрокалендар 21- 27 юли 2008 г.

Муси Дачева

Приповдигнато настроение, организиране или покани за участие в светски събития, впускане в

разрешаване на различни заплетени въпроси, нови идеи за развитие на собствения бизнес за родените в дните 12-22 юли, 12-22 ноември, 11-20 март. В началото на седмицата продължава благоприятното влияние на Слънцето и Уран върху водните знаци от третата декада.

Луната през тази седмица се движи през , Овен, Телец в трета и четвърта четвърт от своята обиколка около Земята.

Във вторник и сряда Меркурий също е в хармонична връзка с Уран, което ще даде на креативните хора импулс за реализация на проекти изглеждали досега твърде нереалистични.
Водните знаци получават подкрепа да поставят началото на реорганизация в сферата, в която работят и на нивото, на което се намират. Странни обаждания, новини отдалеч, необичайни запознанста, възобновяване на прекъснати взаимоотношения ще има както за родените във втората декада на водните знаци, 1- 12 юли, 1-12 ноември и 1-10 март, така и за родените в , Дева и Водолей.

Аспектът, обединяващ планетите на интелекта Меркурий и Уран, влияе благоприятно на занимаващите се с наука и може би в тази седмица ще бъде направено поредното научно откритие. Дано да е у нас! За тези, които се явяват на изпити, обещанието е да се справят с лекота и с най-трудните тестове, а за тези, които чакат резултати – неочаквано добри новини.

Слънцето навлиза в Лъв на 22 юли в 14 часа. Започва новата лична слънчева година за родените под Лъв. Венера също се движи през Лъв, а в края на седмицата, на 26-ти, и Меркурий идва на гости на огнения знак. В сряда и четвъртък, когато Луната се движи през Овен, за огнените знаци настъпва благоприятен период за изява, реклама и себереклама, за творчество и високи постижения. Двата дни са благоприятни за зачеване.

През дните на тази седмица ще се развие тригонът между Марс и Юпитер. Тонизиращото въздействие на аспекта, който става точен на 26 юли, е върху всички хора, но най-значими следи ще остави при земните знаци – Дева, Козирог и Телец и то предимно върху родените във втората декада на зодията, между 1-11май, 1-11януари, 3-13 септември.

Обединени в своето влияние двете огнени дават висок жизнен тонус, добро здраве и прилив на физическа енергия, укрепване на личния и фирмен престиж, успешно приключване на сделки и добри приходи. Краят на седмицата е подходящ период за купуване на вещи за дома, мебели, техника.
Земните знаци, а също така родените в Овен и Стрелец, могат да разчитат на успех при преговори и договаряне с представители на властта, както и за положително развитие на съдебни дела.

За тези, които имат рождени и(или) Юпитер в земен знак моментът е добър за взимане на решение да се обвържат в брак.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

10 коментара so far »

 1. venec каза,

  Писа на юли 25, 2008 @ 9:15

  Искам , да Ви благодаря за верния и точен хороскоп . Синът ми роден на 25.07. 1993г. Огнен знак – ЛЪВ кандидатстваше и го приеха .Тази седмица получихме добри новини от класиране – резултати , може би аспектът на планетите на интелигентността Меркурий и Уран – както пишете в хороскопа . Предишната седмица Венера обещаваше успех на Огнените знаци. Ще има ли реализация – бъдеще, синът ми ? Много късмет Ви желая и дано и при Вас има само хубави новини!!!!!

 2. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 25, 2008 @ 9:32

  към venec,
  :) :) :)
  и аз се радвам много заедно с вас и ви благодаря за обратната информация.
  Но, нали си давате сметка, че благоприятното влияние на планетите само е подкрепило всичките усилия, които е положил вашият син, за да се подготви за изпитите. Защото “вятърът надува платната само на тези, които са в лодката и са поели нанякъде”.
  Желая му успех достоен за един истински Лъв!

 3. venec каза,

  Писа на юли 25, 2008 @ 10:10

  благодаря, ви!!! Пак ще ви се обадя !!!!

 4. РАЙНА каза,

  Писа на юли 25, 2008 @ 10:29

  Удобно ли е да ви попитам ще се решат ли здравословните ми проблеми.
  И в живота ми се появи един човек – Теофил, роден на 18.02.1961 год.
  за сега съм твърде резервирана, но има моменти, които ме объркват.
  Чета за хубавите отзиви за хороскопите и бих искала ако може да попитам и за мен.
  С уважение Рени

 5. РАЙНА каза,

  Писа на юли 25, 2008 @ 10:32

  Прощавайте забравих да напиша рождената си дата 11.04.1958

 6. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 25, 2008 @ 16:30

  Към РАЙНА,
  за да отговоря на въпросите ви за здравето и емоционалните ви тревоги, трябва да направя подробен анализ на рождените данни на вас и другият човек,които включват освен рождената дата- имената, час и минути на раждане, местораждане, нещо което е най-добре да стане в лична астроконсултация.

 7. вера каза,

  Писа на юли 31, 2008 @ 16:38

  моля,ако може многоуважаема Госпожо Дачева да ми разсеяте едни мои съмнения.
  Купих си книгата ви за Номирологията.Там пише ,а аз в моята личана година 3 с път 2 да очаквам наложителна раздяла.
  А половинката ми с лична година 5 и път 8 вероятно на път яе стещне човек и ще се ожени,той сега е в странство.Имам ли място за притеснение?????

 8. вера каза,

  Писа на юли 31, 2008 @ 16:41

  И да добавя,ако може нашите дати, моята е 11 септември 1980
  А неговата на Георги е 30 0ктомври 1975.
  Моля Ви,горещо ви моля за информация.
  Хареса ми книгата Ви.Прочетох я с голямо удоволствие.

 9. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 31, 2008 @ 19:53

  Към вера,
  вероятно имате предвид “Номерологичен календар”.
  Текстът е на стр. 159 и гласи “Тази лична година може да се окаже много резултатна за Път 2, ако начинанията са подкрепени с достатъчно работа, свършена в предишните години, т.е. има стабилна база на която да се стъпи. Една необходима раздяла, ще ви накара да бъдете по-самостоятелни.”
  А вие казвате “Там пише ,а аз в моята личана година 3 с път 2 да очаквам наложителна раздяла.”
  За съпруга ви е на стр.176 и гласи:
  “Очакват ви промени в семейния статус – брак, раздяла или раждане на дете. Подкрепят се пътуванията надалеч особено с цел подобряване на знания, подобряване на квалификацията.
  Добра година също така от гледна точка на материалните неща – повече придобивки.”
  А вие казвате: “А половинката ми с лична година 5 и път 8 вероятно на път яе стещне човек и ще се ожени,той сега е в странство.”
  Разбирам притеснението ви тъй като раздялата е тежко изпитание за всяка двойка и човек става много чувствителен към всичко, което засяга личните взаимоотношения. Но, имайте предвид, че вие встъпвате в тези лични години след рождените си дни, които са през септември и октомври.
  За да коментирам вашите настоящи и бъдещи отношения, трябва да направя подробен анализ на рождените ви данни.

 10. вера каза,

  Писа на юли 31, 2008 @ 20:15

  Госпожо Дачева,БЛАГОДАРЯ за отговора.Ако имате атилие, в което изготвяте подобни анализи,моля дайте ми координати и ми съобщете ориентировъчна цена.Много ме вълнува какво мога да очаквам от връзката си.В момента това е ужасно наболял проблем за мен.
  Аз вярвам в астрологията и номерологията.Радвам се ,че попаднах на вашата книга”Номерологичен Календар”.:)
  В момента е перд мен ,и винаги седи на една позиция с книгите на Линда Гудман.Благодаря Ви,че се отзовавате така бързо на нас ,питащите:))

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни