Седмичен хороскоп 3-9 август 2009 г

  Пълнолуние в четвъртък в Лъв- Водолей

   Муси Дачева

  Огнени знаци

  Овен

  За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен началото на седмицата подлага на изпитание вашата издържливост и умение да излизате от трудни ситуации читави. Необходимостта да се отзовете на нуждите на близък до вас човек, роднина или колега, може да обърка плановете ви за почивка. Шансът е на ваша страна и макар с известно забавяне можете да реализирате плановете си за този период, в дните от сряда нататък. Пред вас се откриват възможности за полезни,в дългосрочен план, . Любовният ви живот е в подем и не изпускайте възможностите, които ви се предлагат както за забавление така и за създаване на сериозна връзка.

  Лъв

  За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв в първата половина на знака дните между Пълното слънчево затъмнение на 22 юли и предстоящото пълнолуние в четвъртък – 6 август, могат да се определят като критични. При някои резки промени настъпват в здравния статус,като не са изключени инциденти на сърцето или мозъка, дори катастрофи на път. При други,свързани с Лъва, изискванията на момента са повлияли емоционалните или служебни взаимоотношения в една от двете крайности – силно негативно или силно позитивно. Пълнолунието подтиква към равносметка и доизчистване на ситуациите.

  Стрелец

  За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец астрологичният фон като цяло е позитивен и подкрепящ. Периодът е подходящ както за почивка и разтоварване от стреса, така и за активна работа, с която ще натрупате позитиви за в бъдеще. Ако по някакъв начин успеете да съчетаете двете тенденции, което не е невъзможно, ще спечелите много от създала се в момента подходяща ситуация за растеж както в професионален, така и в личен план.

  Земни знаци

  Телец

  Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през тази седмица, особено в понеделник и вторник имат подкрепата да направят вълнуващо пътешествие с близък човек. Имате възможност да се запознаете с интересни хора и да създадете контакти, с които да разширите познанията си и духовния си кръгозор. За родените в средата на зодията периодът е в значителна степен напрегнат и за да постигнете целите си, ще трябва да положите повече усилия и търпение, особено в сряда и четвъртък, в дните на пълнолунието в Лъв-Водолей.

  Дева

  За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева началото на седмицата е със силен емоционален заряд. Имате възможност да се справите с конкуренти и с хора, които ви предизвикват, като по този начин демонстрирате компетентност и интелектуална сила. Най-благоприятни за тази цел са дните сряда и четвъртък. Господарят на знака ви – е в Дева и ви дава пълната си подкрепа. Превъзбудата и пониженото внимание обаче също така могат да ви доведат неприятности на работното място в дните на пълнолуние.Родените във втората декада на знака да бъдат внимателни на пътя като шофьори или пешеходци.

  Козирог

  За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог се очертава плодотворна седмица, в която резултатите ще бъдат пропорционални на вложените преди време интелектуални и физически усилия. Имате добри идеи за екипа си, които се подкрепят от Меркурий, движещ се през сродната ви по стихия- Дева. Проблемът са хората,на които разчитате за тяхното осъществяване. Те или недостигат или нямат нужния капацитет да ги осъществят. В края на август и през септември ще можете да направите промени и да реорганизирате дейността си в положителна посока. Опитайте се да почивате активно, с много движение и освобождаване на задържаща енергия,което ще ви помогне да бъдете по-позитивни.

  Въздушни знаци

  Близнаци

  За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоящата седмица е заредена с голяма доза въодушевление. При някои причината е в началото на отпуската и свързаните с това предимно положителни емоции. Дните на пълнолунието в средата на седмицата могат да ви предложат неочаквано добри възможности за приятно прекарване на времето в компанията на интересни хора. Ако работите или сега се връщате на работното си място, енергичният Марс в Близнаци няма да ви остави да скучаете. Пригответе се за много работа, но и за добри приходи.

  За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни астрологичната обстановка обещава повишена жизненост и мотивация за постигане на набелязаните цели. Периодът е добър за пътуване, за почивка в компанията на приятни и интересни хора, за натрупване на много впечатления и укрепване на социалния имидж. За родените в първите градуси на зодията обаче романтична връзка с колега или колежка може да излезе наяве и да създаде напрежение в семейните взаимоотношения, особено в дните на пълнолунието в средата на седмицата.

  Водолей

  За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои забележителна по своята значимост седмица. В четвъртък,рано сутринта, е поредното пълнолуние. Но интересното за вас е,че то се случва при Луна във Водолей и активира важна част от хороскопа ви. Най-силно ще го усетят родените в средата на зодията- тези в края на януари и началото на февруари. Това пълнолуние може да ви донесе много позитиви в средата, в която се движите, стига да се настроите на съответната вълна и да не прибързвате с категорични приказки и действия.

  Водни знаци

  Рак

  Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстоящата седмица ви дава възможност да разкриете в пълна мяра вашата романтична природа. Към вродената си обаятелност можете да добавите хубав тен и по-голяма самоувереност. , която се движи през Рак,ви предразполага към флиртуване, но също така ви дава възможност и за по-сериозни емоционални взаимоотношения стига да бъдете по-инициативни и предприемчиви. Не отказвайте покани, бъдете сред повече хора и поддържайте в активност както тялото така и ума си.

  Скорпион

  За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион седмицата носи противоречиви тенденции. От една страна е добре да си вземете отпуска и да се запилеете нанякъде, нещо към което ви подтикват част от планетите. Но това ще бъде безотговорно към преките ви задължeния и ще е в противоречие с природата ви. От друга страна пълнолунието в четвъртък, 6 август, което ще е в Лъв-Водолей, ще ви постави в особена ситуация, в която ще трябва да правите трудни избори.

  Риби

  За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби седмицата обещава емоционален комфорт, който ще продължава до края на месец август. Използвайте времето, за да изгладите ръбчетата във взаимоотношенията си с обичан от вас човек. В работната ви среда предстоят промени, за които сега някой прави плановете и разглежда вариантите. В отношенията ви с родители и (или) брачен партньор назрява конфликт, който ще се изрази през следващата седмица, опитайте се отсега да омекотите ситуацията, доколкото това е възможно.

  Марс се движи през Близнаци.

  Венера се движи през Рак.

  На 3-ти август,сутринта, Меркурий навлиза в Дева.

  В четвъртък, към 03:53 часа, Пълнолуние в 13-я градус на Лъв- Водолей

  Луната през тази седмица се движи през знаците Козирог, Водолей и Риби, през втора и трета четвърт.

  Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  Напишете коментар

  Name: (задължително)

  E-mail: (задължително)

  Website:

  Comment:

 1. Най-Нови Мнения във форума
 2. Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  2. gravatar Деси за Летен хороскоп 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  4. gravatar Р- Роси за Летен хороскоп 2021
  5. gravatar Муси Дачева за Планирано секцио и консултация с астролог