Ритъм 1

nom 1Муси Дачева

1

Ритъм 1 може да бъде съставен от:
П1+С9 или П9+С1,П2+С8 или П8+С2, П3+С7 или П7+С3,
П4+С6 или П6+С4, П5+С5.

Ритъм 1 представя амбициозна и самостоятелна личност. Основна черта е индивидуализмът, който може да бъде по-ярко или по-дискретно проявен, но винаги присъства в характера на човека.
Хората с Ритъм 1 могат да бъдат разделени на две групи, в зависимост от съставящите вибрации Път и Съдба.
Когато двете вибрации са от активната,мъжка група, като при П1+С9 или П9+С1, П3+С7 или П7+С3 и П5+С5, това придава на човек по-голямо честолюбие, самонадеяност, воля и амбиция за успех. В общия случай това са родени водачи и лидери, които знаят какво искат, поставят си големи цели и поддържат в себе си достатъчно голяма мотивация, за да ги постигнат. Действат бързо и решително, имат стремеж към славата, затова се включват в дейности, където могат да се изявят и да блеснат. Определени и категорични са в мисли и поведение, като предпочитат да следват собствените си планове, а не да изпълняват чужди желания и напътствия.

Външното проявление на индивидуализма и стремежа за лидерство, за доминиране в средата, е по-силно заявено при Ритъм 1 със съставящи П1+С9 и П9+С1. Тук е силно изразена всеотдайността и устрема, с които се захващат за всяко ново начинание.
Хората с Ритъм 1,  П3+С7 или П7+С3, разчитат на силата на своя дарба и умение, което ги прави единствени и незаменими в някаква област. Те са горделиви и могат да се държат дистанцирано и надменно с тези, които смятат за недостойни за тяхното внимание.
Ритъм 1,П5+С5, притежават изключителна жизненост, гъвкавост, разнообразни способности, които им дават предимства пред другите и на тази основа печелят позиции и власт над умовете и душите на хората. Обичат да демонстрират знанията си, да преподават, да обучават.

Другата група съставящи Ритъм 1 са П2+С8 или П8+С2, П4+С6 или П6+С4,които са от групата на женските, пасивни вибрации (виж кн.“Номерологичен именник”). При тях също са силно изразени волята, амбицията и силата на характера, но в омекотена форма и проявление. Хората от тази група са по-склонни да  търсят сътрудничество с други хора за собствените си дела, отколкото да поемат отговорност за всичко сами. Това не значи равенство или подчиненост, а по-скоро носителят на Ритъм1 иска да има решаваща дума в екипната работа, без това да не се афишира.

Ритъм 1,П2+С8 или П8+С2, обичат властта и сигурността, които тя дава, затова се стремят към нея, използвайки различни способи. Но предпочитат да залагат на сигурното и рядко се решават да рискуват в неясни ситуации. Тази предпазливост, породена от подранила житейска мъдрост, забавя постигането на  амбициите  им във времето, почти до зряла възраст, когато придобиват по-голяма самоувереност.

Ритъм 1, със съставящи П4+С6 или П6+С4, от своя страна често носят артистична дарба, която може да ги заведе на сцената, а ако не, то поне ги прави колоритни фигури в близкия им кръг. В повечето случаи постигат житейски успех и реализация, в основата на които са трудолюбието, постоянството и прагматизма, който притежават. В емоционалния си живот проявяват по-голяма взискателност и претенциозност, което им създава чувство за неудовлетвореност.

Откъс от книгата ми  “Лични календари”

Ritum 1 15

 

 

 

 

 

 

 

 

Изработването на Личен Ритъм календар за календарната година можете да поръчате самостоятелно, или в комплект с книги, с Формата за поръчка или директно на temurabooks@abv.bg

Всички права запазени!
Препубликация е допустима само и единствено с писменото съгласие на автора.
.

Етикети: , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Maria Mavrudieva за Седмичен хороскоп 7-13 септември 2020
  2. gravatar МАРИЯ за Седмичен хороскоп 7-13 септември 2020
  3. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 7-13 септември 2020
  4. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 31 август-6 септември 2020
  5. gravatar Виктория пенчева за Седмичен хороскоп 31 август-6 септември 2020