Ритъм 2

nom 2Муси Дачева

2

Ритъм 2 може да бъде съставен от:
П1+С1, П2+С9 или П9+С2,П3+С8 или П8+С3,
П4+С7 или П7+С4, П5+С6 или П6+С5.

Докато Ритъм 1 повече са заети със себе си, то Ритъм 2 представя човек готов за активно взаимодействие с околния свят. Ритъм 2 са способни на отстъпчивост и мекота в отношенията като посредством сътрудничеството си с други хора съумяват да изразят най-добре себе си.

В тази група особено място заема Ритъм 2, съставен от П1+С1. Единствено в тази комбинация на Ритъм 2 и двете вибрации са  активни, мъжки, което придава динамика и сила на въздействието върху околните. Тук лидерските амбиции са много силно изразени и в ранните години човек може да е много силно обсебен от себе си, от собствените си преживявания и реакции на външните дразнители. Капризен, претенциозен и демонстративен, този Ритъм 2 се стреми към емоционален контрол над хората, с които влиза в близки взаимоотношения.

Единствено при Ритъм 2 (1+1) двойката е в своята ниска вибрационна честота. При другите участници в тази група ритми до 2 се преминава през 11, по-високата и  по-духовна честота на двойката. Двете единици задават талант и голяма вътрешна сила. Ако в номерологичната карта доминират пасивни вибрации, то амбициите  на човека могат да е насочени към постигането на егоистични, ограничени, и най-вече материални цели.

При  всяка от останалите комбинации на Ритъм 2 участва една мъжка и една женска вибрация, което в повечето случаи прави човек балансиран и устойчив на психическо и физическо натоварване. Но при Ритъм 2, в който  са обединени дисхармоничните вибрации П8+С3, П3+С8, П2+С9, П9+С2, се наблюдава вътрешно противоречив характер, при който външното спокойствие и уравновесеност прикриват бушуващи в душата страсти и амбиции.

Тандемът П8+С3 (П3+С8) събира в едно две много силни вибрации, всяка една, от които може да изведе човек към върхови постижения. Това е печеливша комбинация, която обединява в едно сила, късмет и усет за време и място. Неправилното боравене със силните енергии на 8 и 3, даването предимство на негативните им изражения като властолюбието и алчността, водят до попадане в критични ситуации, чести житейски кризи, разруха и провал. Разбиране, смирение и прошка са ключетата от тайните сандъчета на успеха за живот с Ритъм 2 (8+3).

При Ритъм 2, с П2+С9 и П9+С2, се съчетават човеколюбие и дипломатичност,които в позитивно изражение правят човек одухотворен и мъдър, способен да приема и зачита мнението на другите. В негативен аспект, ако в номерологичната карта вибрация 9 е доминираща, то този човек е готов на всичко, за да се сдобие с власт над душите на другите, прикривайки се зад добронамереност и външна мекота.

Другите комбинации на Ритъм 2, П4+С7 ( П7+С4) и П5+С6 (П6+С5), съдържат голям интелектуален заряд, талант и умения, които могат да бъдат разгърнати в пълния им потенциал само, ако човек работи много и всеотдайно, проявява голямо търпение, и непрекъснато се усъвършенства в попрището, което си е избрал. Пасивност, мързел, непредприемчивост, са подводните камъни при тези комбинации на Ритъм 2.

Вибрация 2 е с Лунно влияние и за голяма част от хората с Ритъм 2 семейството, родителите, родното място, корените, наследствените дадености,са от много важно значение. Тяхната роля може да бъде както подкрепяща, позитивна и съзидателна, така също в определени периоди от живота, при някои хора с Ритъм 2, да създава комплекси, да носи загуби, разочарование и срам.

Откъс от книгата ми  “Лични календари”

Всички права запазени!
Препубликация е допустима само и единствено с писменото съгласие на автора.

Етикети: , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Maria Mavrudieva за Седмичен хороскоп 7-13 септември 2020
  2. gravatar МАРИЯ за Седмичен хороскоп 7-13 септември 2020
  3. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 7-13 септември 2020
  4. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 31 август-6 септември 2020
  5. gravatar Виктория пенчева за Седмичен хороскоп 31 август-6 септември 2020