Ритъм 3

nom 3Муси Дачева

3

Ритъм 3 може да бъде съставен от:
П1+С2 или П2+С1, П3+С9 или П9+С3,П4+С8 или П8+С4,
П5+С7 или П7+С5, П6+С6.

Хората с Ритъм 3 притежават голям спектър от качества, което прави трудно определянето им с една дума. Могат да бъдат ярки, показни и демонстративни или обратно да са сдържани и сериозни, но при всички случаи притежават подкупваща околните ведрост и готовност във всеки момент да ти се усмихнат. Имат кураж, не се страхуват да поемат рискове и да отстояват себе си докрай. Харесва им изобилието и многотията в различните и проявления- работа с много хора, управление на огромни по мащаби ресурси, много пари, много почитатели, много деца, много знания… Най-важното за тях е да вървят по собствения си път, да правят нещата така както те ги разбират, по своя си начин. Обичат да пътешестват с тяло и дух, и тези, които искат да им бъдат спътници, просто трябва да ги следват и да не изостават.

В групата на Ритъм 3 се откроява комбинацията П1+С2 и П2+С1,където участват последователни числа, образуващи лявата колона на Питагоровия квадрат. Хората от тази група се отличават с индивидуализъм, ярко лично присъствие, и силен стремеж за усъвършенстване в определена област на човешкото знание. Каквото изберат за свое поприще, то там те трябва да са най-добри, да са майстори и това да става достояние на околните, за да получат заслужено признание. Изграждат се като отлични специалисти и експерти в своята професия. Животворният оптимизъм им помага по-леко да преминават през трудни житейски периоди, често носейки на гръб близките си – родители, деца, съпрузи, приятели.

Останалите от Ритъм 3 можем да разделим на две групи, различаващи се по вида на съставящите ги вибрации.
Ритъм 3, с П3+С9, П9+С3, П5+С7 или П7+С5, съдържа активни, мъжки вибрации, които обединени в своето проявление отразяват в най-пълна степен качествата на юпитеровата . Хората от тази група са самоуверени, притежават силен интелект, изпълнени са с чувство за собствена значимост, но трудно понасят ограничения и критика. Обикновено смятат, че знаят от какво имат нужда околните и полагат много усилия да им го дадат. Насочват енергията си към общозначими дейности, включват се в благородни каузи, обгрижват нуждаещи се или защитават правата на по-слабите.

Хората с Ритъм 3, състоящ се от П4+С8 или П8+С4, са по-различни. Прагматизмът и пестеливостта на пасивните вибрации 4 и 8 имат нужда от време и условия, за да се хармонизира успешно с щедрата и жизнеутвърждаваща природа на тройката. Понякога това изобщо не се случва. Двойката 4+8, стояща зад Ритъм 3, по принцип е успешна,тъй като волята на осмицата, съчетана с трудолюбието на четворката при всички случаи води до големи постижения.

Ритъм 3, съставен от еднакви Път 6 и Съдба 6, е интересен и не много често срещан. Вибрация 6 носи артистичност, а удвоена … още по-голяма артистичност, която по-добре да се изразява на сцената, отколкото в реалния живот.
Пасивната шестица, която всъщност се състои от две тройки, носи в себе си потенциала на Ритъм 3 като силен стремеж за себеизразяване. В същото време негативната страна на пасивната обвивка на Шестицата води до твърде много вътрешни задръжки, предубеденост във взаимоотношенията, неувереност, комплекси и предразположеност към зависимости. Най-добре този Ритъм 3 се проявява при хората, занимаващи се с шоубизнес, строителство и мебелен дизайн.

Откъс от книгата ми  “Лични календари”

Всички права запазени!
Препубликация е допустима само и единствено с писменото съгласие на автора.

Етикети: , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Номерологичен Календар – личен, дневен хороскоп за вас
  2. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 22-28 февруари 2021
  3. gravatar дафи за Седмичен хороскоп 22-28 февруари 2021
  4. gravatar Димитрина Попова за Номерологичен Календар – личен, дневен хороскоп за вас
  5. gravatar Лора за Седмичен хороскоп 22-28 февруари 2021