Ритъм 4

nom4Муси Дачева

4

Ритъм 4 може да бъде съставен от:
П1+С3 или П3+С1, П2+С2, П4+С9 или П9+С4,
П5+С8 или П8+С5, П6+С7 или П7+С6.

Хората с Ритъм 4 са реалисти, независимо на каква възраст са. Вибрация четири ги държи здраво стъпили на земята, прави ги практични, постоянни и работливи, качества които с годините в крайна сметка водят до житейски успех.

В тази група ритми една комбинация двойки е мъжка, активна, една е женска, пасивна и останалите три са смесени. Ритъм 4, съставен от П1+С3 или П3+С1, е изпълнен с жизненост и активно отношение към заобикалящия свят. Ярките лични качества,в съчетание с юпитеровски късмет и трудолюбие дават силен начален старт. Комбинацията задава  самоувереност, вътрешна сила и стабилна ценностна система.

Ритъм 4, състоящ се от П2+С2, представя по-различен типаж от горния, който притежава огромно търпение, миролюбие и дипломатичност. Доминирането на пасивни вибрации е указание за предпазлива и себесъхранителна природа, което прави човека изчакващ и муден в начинанията. Непредвидените ситуации, неочакваните промени го изкарват от строя и го правят неуверен. Ако няма достатъчно други, активни вибрации в номерологичната карта, на този Ритъм 4 му е трудно да вижда новите възможности и да приема промените, колкото и обещаващи да са те.

При останалите варианти на Ритъм 4, П4+С9, П9+С4,П5+С8, П8+С5, П6+С7 и П7+С6, съчетаването на мъжки и женски вибрации позволява да положат в определена сфера от живота си стабилен фундамент, върху който да надграждат идеите, плановете и мечтите си.

Ритъм 4, съставен от П5+С8 или П8+С5, е мощна ефективна вътрешно консолидирана конфигурация, която съчетава в едно интелект и предприемачески дух. Често това са хора, които могат да правят “от нищо-нещо”, защото знаят как и не жалят нито време, нито усилия, за да постигнат целта си. Някои са си направо работохолици и трудно балансират между служебните си ангажименти и семейството. Те са опора на близки и колеги, могат да бъдат отлични водещи на екипи, защото  внушават доверие, стабилни, хладнокръвни и решителни са в критични ситуации.

При Ритъм 4, състоящ се от П4+С9 или П9+С4, жизненост, импулсивност, вдъхновение и идеализъм се съчетават с удвоено трудолюбие и рационализъм. На човек от тази група може да се разчита за важни неща, той умее добре да организира времето си, така че да бъде най-ефективен, защото има голям коефициент на полезно действие.

При Ритъм 4, състоящ се от П6+С7 или П7+С6, се обединяват в едно две дасхармонични вибрации. В тази група има силно изразен интелект, артистичност и прагматизъм, които в съчетание с други вибрации от наталната карта могат да направят човек съзидателен и ефективен в дейностите, с които се захваща. Ако не, то търсенето на леки и утъпкани пътища,бягството от физически и емоционални натоварвания, ще го заведат до никъде. Заложеното вътрешно противоречие в тази комбинация, обикновено се изразява в пасивен, себесъхранителен начин на живот, който води в крайна сметка до самота.

Откъс от книгата ми  “Лични календари”

Всички права запазени!
Препубликация е допустима само и единствено с писменото съгласие на автора.

Етикети: , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Maria Mavrudieva за Седмичен хороскоп 7-13 септември 2020
  2. gravatar МАРИЯ за Седмичен хороскоп 7-13 септември 2020
  3. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 7-13 септември 2020
  4. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 31 август-6 септември 2020
  5. gravatar Виктория пенчева за Седмичен хороскоп 31 август-6 септември 2020