Ритъм 6

nom 6Муси Дачева

6

Ритъм 6 може да бъде съставен от:
П1+С5 или П5+С1, П2+С4 или П4+С2,П3+С3,
П6+С9 или П9+С6, П7+С8 или П8+С7.

Ритъм 6 представя хора хуманисти, артистични, миролюбиви, отговорни и грижовни. За да изявят най-добре себе си, им е нужна хармония в средата и подкрепата на близките.

Разновидностите на Ритъм 6 идват от различните съставящи го вибрации. Тези, които имат Ритъм 6, съставен от П1+С5, П5+С1  са активни, неспокойни, обичат движението, чувстват се добре, когато са ангажирани и полезни. Имат лидерски качества, харизма и чувство за отговорност, което ги прави привлекателни за партньори. Без особени усилия предизвикват доверие към себе си,грижовни са към хората, с които живеят или работят, поради което са предпочитани, обичани и уважавани ръководители. И в действието, и в бездействието си проявяват голяма настойчивост и последователност.

Доминирането на тройката при Ритъм 6, с П3+С3, може да работи по много съзидателен начин като дава на човек много шансове в живота, подтиква го към рискови ходове, от които би спечелил за себе си и за тези, които са под негова опека. Има голяма доза хазартност в подхода към живота им и някои са склонни към крайни постъпки, когато са наранени или недоволни от битието си. Тук ролята на шестицата е на балансьор, който успокоява страстите и търси хармония на всички нива на проявление.

Ритъм 6, съставен от П7+С8 или П8+С7, представя човек с отлични организаторски умения, у когото се съчетават интелект, аналитичност, предприемчивост и умение да намира път към сърцата на хората. Неговото търпение и способността да се съсредоточава върху една, и то голяма цел, го прави много успешен.

При Ритъм 6, състоящ се от П2+С4 или П4+С2, имаме струпване на три пасивни вибрации, които правят човек чувствителен и интуитивен, но също така уседнал, предпазлив, силно привързан към родителите и семейството. Ако в останалата част на номерологичната карта няма достатъчно активни вибрации, които да ги уравновесят, то роденият е муден в начинанията, трудно се приспособява в нова среда, не обича промените, неудовлетворен и твърде зависим от вниманието, и одобрението на околните, за да напредва.

Ритъм 6, от П6+С9 и П9+С6, е човеколюбец, грижовен към близките, много силно ангажиран с техните проблеми. Ако ръководи хора,което добре му се отдава, то това е по демократичен и добронамерен начин,  проявявайки разбиране и търпимост към недостатъците и грешките им. За да изяви добре себе си, му е нужна хармонична, уютна емоционална среда. Повечето от тази група са романтици и непоправими идеалисти, готови да се жертват за другите.

Откъс от книгата ми  “Лични календари”

 

Ritum 6 15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Изработването на Личен Ритъм календар за календарната година можете да поръчате самостоятелно, или в комплект с книги, с Формата за поръчка или директно на temurabooks@abv.bg

 

 

Всички права запазени!

Всички права запазени!
Препубликация е допустима само и единствено с писменото съгласие на автора.

Етикети: , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Номерологичен Календар – личен, дневен хороскоп за вас
  2. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 22-28 февруари 2021
  3. gravatar дафи за Седмичен хороскоп 22-28 февруари 2021
  4. gravatar Димитрина Попова за Номерологичен Календар – личен, дневен хороскоп за вас
  5. gravatar Лора за Седмичен хороскоп 22-28 февруари 2021