Ритъм 7

nom7Муси Дачева

7

Ритъм 7 може да бъде съставен от:
П1+С6 или П6+С1, П2+С5 или П5+С2,П3+С4 или П4+С3,
П7+С9 или П9+С7,П8+С8.

Ритъм 7 представя човек интуитивен, чувствителен, даровит, с голям духовен потенциал. Хората от тази група имат любознателност, която може да ги изведе далеч над обикновеното и стандартно натрупване на знания в учебна среда. Някои се насочват към изследователска и научна дейност, други  развиват таланта си до съвършенство и стават изключителни специалисти в определена област. Стремят се към близки, дълбокообвързващи и съдържателни отношения с обичаните хора. Част от Ритъм 7 в определени периоди от живота си предпочитат откъсването от света, и от активен начин на живот, стремят се към изолация и уединение, отдавайки се на чисто духовни търсения.

Ритъм 7, съставен от П8+С8, са подредени, отговорни и здраво стъпили на краката си. Предпочитат да се справят сами и често отхвърлят предлаганата им подкрепа, ако тя ги поставя в подчинено положение, в емоционална или финансова зависимост. Проявяват задълбочен интерес към екзистенциалните въпроси на битието и притежават впечатляваща мъдрост. Не понасят да бъдат в неизгодна позиция, обичат властта и упражняването на контрол върху всички страни на живота си.

Ритъм 7, състоящ се от активни и пасивни вибрации като П1+С6 и П6+С1,  са интелигентни и атрактивни. Обичат изявите и забавленията, притежават силен индивидуализъм и честолюбие, които ги мотивират да вървят напред. Същите тези лични качества обаче, когато не срещнат разбиране и подкрепа, могат да ги накарат да променят генерално житейските си планове и да се откажат да следват  мечтите си. Мнозина от тази група имат интерес към правото, политиката, актьорството и архитектурата. Проявяват пристрастеност към някои пороци, която в отделни случаи се превръща в дълбока зависимост.

Ритъм 7, съставен от П2+С5 или П5+С2, са много гъвкави и подвижни като начин на мислене и поведение. Много от тях притежават ярка дарба в музика, спорт, танци, изобразително изкуство, на която трябва да се обърне голямо внимание още в детството. По рождение имат отлична интуиция, умеят да общуват с всякакви хора и знаят как да се представят в най-добрата си светлина, когато това е необходимо.

Ритъм 7, съставен от П3+С4 или П4+С3, са много рационални и прагматични. Умеят да виждат възможности и да извличат полза за себе си и за близките си от всичко, до което се докоснат. И не винаги това е само в материалната сфера. При някои в ранните години са налагани материални или емоционални ограничения, които слагат отпечатък върху личността им, нещо от които те се стремят да се дистанцират в зрелия си живот.

Хората с Ритъм 7, съставен П7+С9 или П9+С7, често притежават дарба, която доминира живота им. За повечето от тази група е много важно да бъдат най-добри в професията си, да са експерти в това, с което се занимават. Имат добро сърце, състрадателни са, обичат да се чувстват полезни, затова често и с желание се включват  в благотворителни каузи. Някои изглеждат твърде вглъбени, пазят ревниво личното си пространство и не искат да бъдат на показ или да са обсъждани от околните.

Откъс от книгата ми  “Лични календари”

 

Ritum 7 15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Изработването на Личен Ритъм календар за календарната година можете да поръчате самостоятелно, или в комплект с книги, с Формата за поръчка или директно на temurabooks@abv.bg

 

Всички права запазени!

Всички права запазени!
Препубликация е допустима само и единствено с писменото съгласие на автора.

Етикети: , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Номерологичен Календар – личен, дневен хороскоп за вас
  2. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 22-28 февруари 2021
  3. gravatar дафи за Седмичен хороскоп 22-28 февруари 2021
  4. gravatar Димитрина Попова за Номерологичен Календар – личен, дневен хороскоп за вас
  5. gravatar Лора за Седмичен хороскоп 22-28 февруари 2021