Седмичен хороскоп 26 октомври-1 ноември 2009г.

sv Dimitar Solunski

преминава във

Муси Дачева


ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

Нека св. Димитър закриля вас и всички нас, родени на Балканите!


Огнени знаци

Овен
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен следващите дни ще бъдат наситени с ярки и значими изживявания. По-голямата част от вас ще се чувстват вътрешно пренапрегнати,което може да доведе до някои резки реакции и взимане на импулсивни решения, особено в ден като сряда. Заложете на професионализма си, загърбете самодоволството и можете да излезете от всяка трудна ситуация, привличайки за своята кауза подходящите хора.

Лъв
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през тази седмица ще могат да демонстрират пред близките си или пред отбрана публика, ако професията го изисква, силата и красотата на своя талант. Във вторник и сряда обаче се подгответе за сериозна битка,в която може да получите и някои удари под кръста. Вярвайте в себе си и така ще накарате и другите да повярват във вас. Краят на работната седмица и почивните дни ви носят спокойствие и радостни мигове.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица носи възможности за ползотворни срещи и решаване на наболели въпроси, отлагани досега по различни причини. Пред вас се откриват добри перспективи и можете да привлечете към общото дело нужните ви хора,за да доведете намисленото до успешен финал. Осланяйте се на постигнатото досега,но не бъдете прекалено самодоволни. Успехът е на ваша страна,възползвайте се от добрия шанс в четвъртък.


Земни знаци

Телец
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец  през тази седмица имат отлични възможности да материализират част от своите идеи в реални, зрими и осезаеми неща. С малко усилия от ваша страна можете да предадете доброто си настроение и на околните, което е благодатна основа за постигане на напредък в деловите ви взаимоотношения и може да доведе до сключване на споразумения с дългосрочен ефект. Разчитайте на подкрепа в дните сряда и четвъртък.

Дева
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева седмицата носи промени,които ще им помогнат да навлязат по-надълбоко в ситуация,информацията за която досега е била твърде оскъдна. Сряда и четвъртък са дни, в които можете да осребрите ваша идея или да получите възнаграждение за нещо, което е плод на усилията на повече хора. Бъдете справедливи при разпределяне на полученото,за да съхраните доверието на тези, с които работите съвместно. През тази седмица Сатурн напуска вашия знак за известно време.

Козирог
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстоящата седмица е много важна поради преминаването на господарят Сатурн в следващия знак,нещо което се случва през интервал от две-три години. Известно напрежение може да усетите в емоционалната сфера и по-специално в отношенията си с брачния партньор още в началото на седмицата. Участвайте в светски събития, където ще можете да създадете полезни за бъдещето ви  контакти. Дните сряда и четвъртък са благоприятни за финансови операции и придобивки от различно естество.


Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои интересен период, в който ще се наложи да проявяват типичната за зодията гъвкавост и повратливост. За някои от ситуациите, в които сте били въвлечени от некоректни партньори, ще намерите отлично и носещо ви дивиденти решение, дори това да ви коства много повече усилия. Успехи тепърва ви очакват още повече че през тази седмица вашият господар Меркурий навлиза в дълбоките и мистични води на Скорпиона.

Везни
Родените под знака на Везни или с асцендент във Везни през следващите дни могат да се радват на вниманието на околните. Възможно е да бъдете ухажвани,за да ви привлекат към проект, отбор или клубна дейност. Постарайте се да изглеждате както винаги отлично, защото имате насреща сериозна конкуренция. Имате късмет в паричните дела така че възползвайте се от ситуацията в сряда и четвъртък. През тази седмица Сатурн навлиза в знака Везни и ще оказва влияние върху живота ви по един или друг начин през следващите близо три години.

Водолей
За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей  предстоящата седмица може да се окаже доста успешна. Не бягайте от работа, не се жалете и резултатите няма да закъснеят. Подкрепа можете да получите от много посоки и не пропускайте да изкажете благодарност, на когото трябва. В работната среда ще се наложи да преодолявате съпротивата на мързеливи и туткави хора,но проявявайте разбиране, такт и търпение. Моментът е добър за пътуване надалеч.

Водни знаци

Рак
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак седмицата носи противоречиви тенденции. Имате възможност да се справите успешно с финансов проблем,който засяга вас и близки хора. От понеделник до сряда не предприемайте обаче рисковани операции на своя глава без да съгласувате със специалист или със съответния шеф тъй като нямате поглед върху цялата ситуация. В емоционалната сфера при вас предстоят промени, и то в по-голямата си част позитивни стига сами да не си слагате рамки и ограничения..

Скорпион
Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион през тази седмица вероятно ще усетят ментални импулси,които ще ги подтикнат към взимането на бързи и навременни решения. Ще получите прозрение за много от ситуациите, които до сега са ви били неясни. В средата на седмицата в служебните ви отношения е възможно да изплуват на повърхността противоречия,които да напрегнат деловата атмосфера. Разчитайте на подкрепата на някой,който е бил досега в сянка, на когото не е “давана думата” или пък се намира далеч от вас.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица носи разнообразие от емоции,които с малко повече усилия и себеконтрол от тяхна страна могат да бъдат предимно с ярка позитивна окраска. Можете да очаквате добро развитие в отношенията ви с близки хора на чисто материална основа. Но също така можете да намерите приятели и съмишленици за идеалистична кауза, което да внесе хармония в душата ви и да ви настрои на по-високи духовни честоти.

На 29 октомври 2009г, четвъртък, в  19:10 часа сф.вр.,Сатурн преминава в знака Везни.
На 28 октомври 2009г – сряда, в 13:08 часа сф.вр.,Меркурий преминава в знака Скорпион.
Луната през тази седмица се движи през знаците Водолей, Риби, Овен във втора четвърт.

Етикети: , ,

8 коментара so far »

 1. moon_in_taurus каза,

  Писа на октомври 26, 2009 @ 8:28

  Е хайде,край на сатурновата криза за риби,деви,стрелци и близнаци:)))))))))))
  Така ли е Муси?

 2. Violette каза,

  Писа на октомври 26, 2009 @ 10:41

  Здравейте г-жо Дачева,
  Аз съм зодия Дева с аксцедент Везни.Това , че Сатурн навлиза във Везни , значи ли , че ще продължи неговото влияние върху мен през следващите 2 год както досега. До сега за мен беше един доста напрегнат период. Благодаря Ви предварително!

 3. Chiara каза,

  Писа на октомври 26, 2009 @ 14:34

  Здравейте. г-жо Дачева
  Аз съм родена в началото на зодия Дева.това завръщане на Сатурн другата година ще повлияе ли на хората от първа декада на зодията?

 4. Муси Дачева каза,

  Писа на октомври 26, 2009 @ 15:52

  Chiara,
  в някаква степен може би,ако имате планети след слънцето ви. Ретроградният Сатурн през месец май 2010г ще стигне 27-я градус на Дева, което ще повлияе по някакъв начин върху родените във втората половина на знака.

 5. Муси Дачева каза,

  Писа на октомври 26, 2009 @ 15:53

  Violette, да но по друг начин. Сатурновата криза на асцендента има други характеристики.

 6. Муси Дачева каза,

  Писа на октомври 26, 2009 @ 15:55

  moon_in_taurus,
  в общи линии ДА, глътка свеж въздух за нас :)

 7. Violette каза,

  Писа на октомври 26, 2009 @ 20:25

  Благодаря Ви за експедетивният отговор!Ще Ви бъда благодарна ако опишете накратко главните проявления!

 8. Муси Дачева каза,

  Писа на октомври 27, 2009 @ 10:31

  Violette,
  насочете въпроса си към форума. Там има зададена тема Сатурнови кризи.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни