Седмичен хороскоп 15-21 март 2010 г.

Новолуние в понеделник, в Риби

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен седмицата, която започва с новолунието в Риби, предлага богата гама от възможности за изява на динамичната ви природа.  В понеделник имате да свършите нещо, което сте смятали за приключено и изчистено като ангажимент. “Да, да, ама не!” Хващайте се здраво за работа и не отлагайте за друг ден. Във времето до настъпването на новолунието, трябва да се освободите от старото и да отворите път за новото, което идва в следващите дни. От сряда нататък ще имате куп ангажименти, съпроводени с потупване по рамото и предлагане на подкрепа, която сега ще ви дойде добре. В сряда ще бъдете ангажирани с близък човек, на когото дължите внимание.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои седмица на изненадите. В началото ще трябва да се освободите от някакво обвързване, а по-късно ще ви се стовари ново. Някой може да бъде много настоятелен, в желанието си да ви предложи или уговори за нещо. Финансовата страна е от голямо значение. Бъдете твърди в отстояване на гледната си точка. Някои от вас могат да имат късмет в паричните дела, да направят добра сделка, да продадат или купят изгодно недвижим имот.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец седмицата носи очакването за нещо ново и необичайно. Новолунието в понеделник в Риби, е съпроводено със спад на тонуса, но веднага, още на другия ден, Новата Луна ще ви мотивира за активен социален живот. Ще ви се налага да се срещате и разговаряте с много хора, ще пътувате при необходимост и ще разчитате на съдействието на близки хора. Най-голяма подкрепа за своите инициативи и проекти ще имат родените в първите градуси на знака, и то във втората половина на седмицата.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица предлага приятни изживявания в средата на приятели и колеги.  Можете да насочите в по-добра посока взаимотношенията си с някои от тях, да изгладите ръбовете, да излъскате до блясък имиджа си и всичко това да стане по един лек, почти неуловим начин. От вторник нататък обръщайте внимание на новите хора, които пресичат пътя ви, житейския имам предвид, с някого от тях може би ще създадете перспективни взаимоотношения. Не отказвайте пътувания, покани за срещи и забавления.

ДЕВА
Родените под знака на Дева или с асцендент в Дева новолунието в Риби, в началото на седмицата, може да направи разконцентрирани и  с понижен жизнен тонус. Много неща ще ви разсейват, хора ще ви губят времето, спешни задачи ще искат бърза реакция. В сряда Меркурий преминава в Овен и полага началото на период,в който важни сфери от живота ви ще зависят от вашата лична инициатива и активност, от способността ви да отстоявате позицията си. Събота е неблагоприятен ден,в който бъдете внимателни във взаимоотношенията ви с близките.

КОЗИРОГ
Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог през  тази седмица ще трябва да вложат усилия, за да привлекат вниманието на когото трябва към свой проект или начинание,в което имат важно участие. Успехът е на ваша страна, стига да не подценявате дребните наглед неща, които “могат да обърнат колата”. Петък е добър ден за начало на дейност, за сключване на дългосрочен договор за съвместна работа, за полагане”първа копка” на обект.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци  предстои динамична и съвсем нелека седмица. В сферата на вашата социална активност и обществена изява, ако има такава, настъпват драматични промени. Новолунието в понеделник може да създаде доста главоболия на родените в третата декада на знака, карайки ги да се ангажират с това, което други не са свършили както трябва. А в сряда съвпадът на Слънцето и Уран може да нажежи работната атмосфера “до червено” като изисква много бързи реакции и адекватни действия. Четвъртък и петък са подходящи за даване ход на нови проекти.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни новолунието в понеделник задава тонът на цялата седмица. А той е по-оптимистичен и тонизиращ в края на седмицата. Постепенно неясни моменти се разкриват и можете да излезете от трудна ситуация по един почти мистичен начин. Може да са свързани с вашето собствено здраве или със здравето на близки хора. На работното ви място предстои промяна, при която очакването е да доведе до затвърждаване на позицията ви и откриване на добри възможности за растеж. Избягвайте прекомерно големите разходи в почивните дни.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей  новолунието през тази седмица влияе благоприятно върху работните взаимоотношения. Възможно е да ви бъде изплатено възнаграждение, което не сте очаквали и то с бонус. Очакват ви интересни срещи, неочаквани предложения, които да изиграят важна роля в следващите месеци. Въодушевлението ви ще стигне високи нива в последните дни на работната седмица и през уикенда. Бъдете внимателни към здравето си, пазете се от травми и наранявания у дома, на улицата или на работното място

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои натоварена в емоционално отношение седмица. Новолунието  в Риби, изисква да се отърсите от стар ангажимент. И това е добре да направите в понеделник, за да може в следващите дни да сте свободни и с отворено сърце да приемете промените,които  предстоят. При някои от вас източник може да са нови идеи, планове и намерения, на които сега е дошло времето да бъдат реализирани. Други спешно ще пътуват. При трети неочаквано развитие може да има претенция на висшестоящ или дело, на което вече е даден ход. Родените в първите градуси на знака трябва да бъдат много внимателни в професионалните си взаимоотношения през тази седмица.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица е забележителна поради възможностите, които дава за развитие на емоционалните ви взаимоотношения. Бъдете настоятелни и защитавайте позицията си. До вас ще стигне информация, която може да изиграе важна роля в плановете ви за бъдещето. Опитайте късмета си в тото, лотария или друга подобна игра, но не прекалявайте със залозите. Някои от вас ще се отправят на далечно пътешествие, прелитайки над море или океан.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои динамична седмица. Новолунието в понеделник във вашия знак е повод да бъдете активни, целенасочени и постоянни в намеренията си. Сега е момента да си намислите “три желания” и да се помолите искрено. Молитвите ви ще бъдат чути и резултатът няма да закъснее. Новата Луна ви подкрепя във всички начинания, при търсене на нова, по-добре платена работа, за полагане началото на собствен бизнес или за предприемане на далечно пътешествие.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На  15 март 2010 година, понеделник, в  23:00 часа,е Новолуние, Слънцето и Луната са в съвпад в 25-я градус на Риби.
На  17 март 2010 година, сряда, в 8:49 часа, Слънцето прави точен съвпад с Уран в 26-я градус на Риби.
На  17 март 2010 година, сряда, в 18:15 часа, Меркурий преминава от Риби в Овен.
На  20 март 2010 година, събота, в 10:16 часа, Меркурий прави точен квадрат с Плутон в 5-я градус на Овен и Козирог.
На  20 март 2010 година, събота, в19:35 часа,Слънцето преминава от Риби в Овен.
На  21 март 2010 година, неделя, в 19:53 часа, Слънцето прави точен тригон с Марс в 1-я градус на Овен и Лъв.
Луната през тази седмица се движи между знаците Риби и Близнаци,предимно в първа четвърт (фаза).

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2019 за Водолей
  2. gravatar Таня за Хороскоп 2019 за Водолей
  3. gravatar svetski за Хороскоп 2019 за Водолей
  4. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2019 за Везни
  5. gravatar Милена за Хороскоп 2019 за Везни