Седмичен хороскоп 15-21 октомври 2012 г.

Новолуние в понеделник

Муси Дачева

Обща характеристика на седмицата

Продължава хармоничната тенденция от предходната седмица. Началото поставя Новолунието в понеделник в 22-я градус на Везни, което се случва на фона на точния тригон мужду Марс и Уран в огнените Стрелец и Овен, съвпада на Венера и Прозерпина в Дева, и секстила на Меркурий към тях. Това взаимно разположение на планетите предопределя една много въодушевена и динамична седмица. Хармоничните аспекти спомагат за добронамерено и ползотворно общуване между хората, между човек и институции, и между правителствата на отделни страни.

Новата Луна във Везни подкрепя начинанията, и особено в голяма степен, усилията за балансиране на противоположните възгледи, за доближаване на позициите по спорни въпроси и стигане до взаимоизгодни решения. Много активна е ролята на Венера през тази седмица, можем да видим различни страни на нейното проявление, както добронамереност, дипломатичност и стремеж към споразумяване, така също –  заплитане в интрижки, разпространение на клюки, разпиляване на средства, материални ресурси или злоупотреба с доверие.

Тригонът на Марс и Уран в огнената стихия, както и този на Сатурн и Нептун във водната, в следващите дни, ще обединяват разум и интуиция, прагматизъм и алтруизъм, мъдрост и въодушевление в едно.

Успешна седмица и нека Новата Луна ви подкрепя в начинанията!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои натоварена с ангажименти седмица. Новолунието в понеделник се случва в противоположния ви знак Везни. Това по особен начин прехвърля фокуса на вниманието ви върху интимния партньор или партньорите в служебен план. При всички случаи ще се наложи да се съобразявате с мнението, вижданията, преценките и изискванията на другите. Моментът е добър да поставите личните си отношения на нова основа, да проведете смислени разговори, да търсите общи решения на проблемите и да начертаете общи планове за бъдещето. Бъдете активни и в търсене на нова работа, подписване на нов трудов договор, в поемането на дългосрочен работен ангажимент. Марс, управителят на знака, се движи бързо през сродния ви по стихия знак Стрелец, и в началото на седмицата застава в точен тригон с Уран който се намира във вашия знак. По този начин настоящият период е много подходящ за експедитивни и навременни действия в посока на избрана от вас цел. Ще имате подкрепата да намерите най-прекия и ефективен начин за справяне с дадена ситуация. Средства за финансиране на ваш проект ще намерите във вторник и сряда. В четвъртък бъдете делови и спазвайте стриктно графика си. В петък бъдете пестеливи на обещания и в разходите си.

На родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои много активна седмица. Новолунието във Везни ви поставя пред необходимостта да бъдете в центъра на информационния поток. Вашите знания по даден въпрос са спешно необходими някому. Можете да бъдете консултант, експерт в дадена област или просто приятел-съветник, който идва на помощ в подходящия момент. Времето няма да ви стига, затова планирайте добре ангажиментите си и следвайте стриктно графика си. За да вървите напред, ще трябва да се откажете от някои ваши стари схващания, към които сте се придържали досега. Новата Луна ви дава нова посока и по-ясна перспектива. Моментът е добър за започване на обучение- в школа, в курс, в колеж или във висше училище. Някои от родените в първата декада на знака имат шанс да представят своя уникална идея, и тя да намери добър прием у подходящите хора. Благоприятни дни през тази седмица-четвъртък, петък и неделя.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, планетите обещават подкрепа и през тази седмица. Марс, който напредва с голяма скорост през вашия знак ви дава онази енергия и самоувереност, от които имате нужда, за да преследвате смело целите си. А също така и да си поставяте нови и нови, намирайки най-краткия път и най-рационалното решение във всяка ситуация. Не подценявайте ролята и на другите за успехите си, както и не позволявайте да бъдете използвани и някои да се хвалят с вашите постижения. Вашата съпричастност и подкрепа на обща кауза ще бъде много ценна в следващите дни. Знанието на специфични правила и закони,ще ви направи експерт в очите на другите. Някой приятел ще има спешна нужда от вашата помощ. Благоприятни дни през тази седмица-понеделник, четвъртък и неделя.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои седмица на новите възможности. Новолунието в понеделник и нарастващата Луна в следващите дни вероятно ще ви отворят очите за някои промени,които можете да направите в работната си среда. За да приведете в изпълнение мерките за повишаване на ефективността -вашата и на хората, които работят за вас, ще трябва да бъдете по-критични и взискателни, да направите съответните проучвания, и да намерите подходящите стимули. По различен начин е необходимо да подходите и към здравето си. Профилактиката, редуването на работа и почивка, както и здравословното хранене, са част от начините да се чувствате балансирани и работоспособни. Вторник е подходящ ден за сериозни делови разговори, за търсене на съвет от стар приятел или консултация със специалист. В средата на седмицата е възможно да имате повече разходи покрай някои належащи нужди на дете. Почивните дни обещават хармония и радост от общуването с близки хора.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои интересна седмица. Срещата на светилата в съседния ви знак Везни, активира сетивната страна на личността ви. Ще бъдете по-чувствителни към това,което се случва около вас и към отношението на околните, особено на най-близките. Усещането за единство, за подкрепа, за взаимно разбиране и за общност на интересите, може да влее свежа струя в отношенията ви с интимния партньор. Финансовата страна на живота по принцип и в частност свързана с ваши близки планове, ще бъде във фокуса на вниманието ви в следващите дни. Предстои ви период на стриктни финансови разчети, на пестеливо най-рационално разходване на ресурсите. Постарайте се да имате достоверна информация, въз основа на която да строите финансовите си планове, и ще постигнете желания резултат. Благоприятни дни-понеделник, вторник, сряда и неделя.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои забележителна седмица. Новолунието в зоната на професионалната изява е особен момент в кариерното ви развитие. Възможностите за успешна изява, за печелене на обществено внимание и признание са големи в следващите дни, но също така и в близките месеци. Можете да спечелите доверие и подкрепа с нещо, върху което работите от много време- идея, проект, изделие, дреха, книга или песен,всичко в което са вложени човешка мисъл и труд. Ще трябва да се справите с някои юридически въпроси и законови изисквания. Подсигурете си добре тила, защото имате и скрита опозиция. Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, сряда и неделя.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои успешна седмица. Тя ще мине под знака на Новолунието в понеделник. Съвпадът на Слънцето и Луната в сродния ви по стихия знак Везни, е отправна точка за някои ваши начинания, които ще се радват на подкрепа от най-близките ви. Ще постигнете повече от планираното дори, ако успявате да съгласувате намерения и действия с партньора си. Убедителните аргументи и готовността за поемане на полагащата се част от задълженията ще ви направят съюзници с обща цел. В четвъртък и петък ще се изправите пред сериозна конкуренция, като освен личните ви качества, и някои ваши отстъпки, ще ви е необходима подкрепата на специалист или експерт, за да спечелите състезанието. В събота и неделя намерете начин да се разтоварите пълноценно, защото ви предстои активна работна седмица.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои още една забележителна седмица. Новолунието в понеделник е в 22-я градус на Везни и може да стане силен стартов момент за промени в някои страни от живота ви. На първо място това е промяна в начина, по който ви възприемат околните. Променете нещо във външния си вид, прическата, дрехите, някои от маниерите, но така че да изглеждате по-привлекателни, по-умни, по-надеждни. На второ място, но не по важност, направете промяна в целите си, задайте си нови, или преформулирайте старите според новите условия. Всяка промяна, към която пристъпите, надеждно информирани, с вдъхновение и настойчивост, ще ви донесе много скоро положителни резултати. Благоприятни дни-вторник, сряда и четвъртък.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, вдъхновението ще бъде надежден спътник и през тази седмица. То ще привлече във вашето русло нови енергии, нови идеи и съответно нови върхове за покоряване. Новолунието в сродния по стихия знак Везни дава старт на планове свързани с чужбина- пътешествия, командировки, обучение или обмяна на опит. Някои ще постигнат изгоден договор за популяризиране на свой творчески проект- издаване на книга, песен, филм, участие в изложба или модно ревю,организиране на курс за обучение, семинар, конференция, конгрес. Рутината и еднообразието в ежедневието ще ви потискат все повече, ако не се настроите на вълната на промяната. Всичко, което правите, за да разширите кръгозора си и да си дадете нови перспективи, ще ви носи удовлетворение в следващите месеци. Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, четвъртък и неделя.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои поредното новолуние. Срещата на управителката на знака-Луната и Слънцето,сега ще бъде в последната декада на Везни. Новата Луна ще постави в центъра на вниманието ви всичко онова, което ви кара да се чувствате сигурни. Отношенията с родителите, с най-близките, с хора, на които държите,ще ви ангажират в следващите дни. Някои обстоятелства ще изискват от вас по-сериозен анализ, и вникване в подробностите, а други ще ви въвлекат в дейности на чисто физическо, битово ниво. Моментът е добър за планиране, за реконструкция и реорганизиране, за преподреждане и преформатиране. Всяка промяна на външно ниво, която води до баланс и хармония на вътрешно ниво, е в резонанс с настоящата астрологична обстановка. Бъдете активни, ако имате нужда, търсете съвет и подкрепа от специалисти или по-знаещи от вас. Благоприятни дни-вторник, сряда и четвъртък.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстоящата седмица е забележителна с новолунието в предходния знак Везни. Срещата на светилата в този период на годината ви настройва в голяма степен носталгично, и може да изпитвате потребност да се откъснете от активни комуникации в следващите дни. Някои ще могат да си го позволят, а други не. При всички случаи обаче, колкото повече се доближавате до края на тази лична година, ще ви е необходим един възможно по-обективен поглед към предстоящите дела. Наречете го ревизия, преразглеждане, „презареждане на батериите“ или по друг удобен начин, но значението е едно и също- „затишие пред буря“. Потърсете и страничен поглед, съвет, консултация, с някой,на когото имате доверие. Личната ви активност е от важно значение за придвижване на делата ви напред във вторник и сряда, а четвъртък е ден на рационалните решения, които могат да ви донесат добри доходи.


На родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои мистична седмица. Новолунието в понеделник може да извади на показ някои скрити страни на вашата личност, способности, които не сте и подозирали, че притежавате. Вашата интуиция и разум ще обединят усилия, за да ви изведат на по-високо ниво на осъзнаване. Можете, при съответната нагласа, да се докоснете до много дълбоко и общочовешки значимо познание. На материално ниво астрологичната обстановка подкрепя разумното отношение към спестяванията, но също така влагането им в нещо перспективно и доходно. В петък някой откровено може да се опита да ви използва, стига да му го позволите. Благоприятни дни през тази седмица-понеделник, вторник и неделя.

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

Новолуние в понеделник. Съвпадът на Слънцето и Луната ще бъде на 15.10.2012 г.,в 15:03 ч.

Тригон на Марс и Уран на 15.10.2012

Секстил между Меркурий и Венерав съвпад с Прозерпина на 16.10.2012г

Квадрат на Венера и Юпитер на 17.10.2012 г.

Луната през тази седмица се движи между знаците Везни и Козирог, през първа четвърт.

Луната е без курс на:

15.10.2012 г., в 15:03 ч.- 16.10.2012 г., в 3:06 ч.

17.10.2012 г., в 5:23 ч. – 18.10.2012 г., в 3:26 ч.

19.10.2012 г., в 23:26 ч.- 20.10.2012 г., в 4:41 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен  Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник:  www.temura.net

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни