Седмичен хороскоп 16-22 септември 2013 година

Съвпад на Сатурн, СЛВ

и Венера в Скорпион

Пълнолуние в Риби в четвъртък

Муси Дачева

Обща характеристика на седмицата

Навлизаме в богата на астрологични събития седмица. Началото полага опозицията на Меркурий с Уран, част от тао квадрата с участието и на Плутон, в понеделник сутринта, която ще внесе оживление в новинарските емисии. Силни ветрове често съпътстват напрегнатите аспекти на Меркурий и Уран. Възможни са прекъсвания в енергозахранването, смущения в електрониката, повреда на компютри, объркване на информационните потоци и в комуникациите между хората.

Влиянието е краткотрайно, във вторник Меркурий е в секстил с Марс и това спомага за намиране на точното решение в подходящия момент.

Седмица обаче ще премине под силното влияние на тройния съвпад на Сатурн,Северен Лунен възел и Венера в 8-я градус на Скорпион. Срещата се случва във вторник и сряда, 17-ти и 18-ти септември, но влиянието, което оказва тя, сте усетили още в края на предходната седмица.

Съвпадът влияе еднакво силно както в емоционалните, така и в материалните дела. Той е вътрешно противоречив, заради включването на Сатурн и Венера, две планети много различни по своето влияние. Но също така дава възможност за голяма съсредоточеност в решаването на важни житейски проблеми, за целенасочени действия, реални стъпки и в крайна сметка води до решаване на тези проблеми, нещо което може да се очаква в рамките на няколко дни или няколко месеца.

Първите резултати могат да бъдат налице още в следващите дни, по време на пълнолунието в Риби, на 19-ти септември, четвъртък. Опозицията на светилата е в 26-я градус на оста Дева -Риби. Луната в Риби може да ви подведе в някои очаквания, но тя се придвижва там до края на деня, в петък е в Овен, готова за настъпление.

Плутон става директен в петък, което ще позволи по- позитивното изразяване на секстила между него и Сатурн в следващите дни.

Успешна седмица и много добро настроение!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои силна седмица.За някои тя може да бъде много успешна. Активната кардинална енергия движеща се между Уран, Плутон, Меркурий и Юпитер ви провокира за действие. Марс, управителят на знака, се движи през Лъв и прави хармонични връзки с Меркурий и Уран. Това ви прави активни и на мисловно ниво. Периодът е отличен за работа по сериозни проекти, а пълнолунието може да ви зарадва с високи резултати в края на седмицата. За някои от групата пълната Луна в Риби е повод за отдръпване, оглеждане и преценка от страни на важен въпрос от лично естество. Точният човек може би се е запътил към вас, не го пропускайте.

Благоприятни дни през тази седмица – петък и събота.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстоящата седмица слага акцент на финансовите дела. Ще трябва да компенсирате вече направени разходи, тези в повече от предвиденото. Необходимо е да внесете баланс между собствените си потребности и нуждите на близък човек. Вероятно ще ви се наложи да създадете по-добра организация, да въведете правила, които да се спазват от близките ви, за да бъдат защитени правата на някои от тях. Периодът е добър за закупуване на жилище, или за инвестиране в построяването му.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда и четвъртък.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои динамично начало на седмицата. Неочаквана информация може да ви накара да промените някои от плановете си. Промяна в убеждения, освобождаване от ограничителни възгледи и предразсъдъци е процес, чието начало полагате сега, и който ще ви помогне да усвоите бързо някои уроци на Съдбата. До средата на седмицата ще трябва да вложите повече енергия в разчистване и подреждане на дома си, за да имате готовност да посрещате гости или нов член на семейството. Ще ви вълнуват въпроси, свързани с наследство или недвижимо имущество предмет на покупко-продажба.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник и сряда.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, седмицата задава трудни задачи в сферата на личните взаимоотношения. Тройният съвпад Сатурн-СЛВ-Венера се случва в противоположния знак Скорпион, а в допълнение пълнолунието е в оста на личните взаимоотношения, както и на тези с приятелите. За свободните сърца, астрологичната обстановка е подкрепяща. Сега точно се вслушайте в шестото си чувство и тръгнете с повече доверие към една обещаваща и сериозна връзка. Успехът ви през следващите дни ще зависи предимно от знанията и от умението да ги демонстрирате пред когото трябва.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда и четвъртък.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои динамична седмица. Меркурий в следващите дни прави няколко мажорни аспекта като по този начин ви кара да се включвате активно в това, което се случва около вас. Или самите вие да станете център на събитията. Понеделник е конфликтен и напрегнат ден. Ситуацията се успокоява във вторник и за сряда е препоръчително да планирате най-важните си дела за тази седмица. Успехът ви зависи от това доколко умеете да се синхронизирате с изискванията, потребностите, плановете на другите хора. От това дали можете да правите разумните компромиси и да се адаптирате навреме към промените, зависи развитието на всяка ситуация, в която попадате сега.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник и сряда.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, седмицата започва напрегнато този път заради опозицията на Меркурий с Уран. Тя може да ви натовари с грижи по ремонт на битова техника или на офис оборудване. Възможно е внезапно пътуване. Петък също носи някои рискове. Позитивната страна на седмицата е в даването на ход на ваша идея или проект, в раздвижването в работната среда, което ви ангажира с намеренията на други хора. Моментът е благоприятен да се включите към група, колектив, партия, обществена организация, която отговаря на вашите възгледи и планове.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда и четвъртък.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстоящата седмица предлага много движение. Както на физическо, така и на интелектуално ниво. Не се притеснявайте да показвате уменията си, да демонстрирате знания и креативност. Вашата съзидателна енергия, вложена в правилната посока, може да доведе до отлични резултати, с които да се гордеете, да заслужите уважение и полагащо се повишение. Вероятно ще трябва да поемат по-голяма лична отговорност, макар че личните ви интереси могат да се пресекат с тези на други хора. В материално отношение седмицата дава придобивки, събиране на богата реколта, печалба от добре свършена работа.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда и петък.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои седмица на сериозните избори. Понеделник е конфликтен ден, избягвайте словесните престрелки. Съвпадът на Сатурн и Венера в компанията на Северния лунен възел може да се окаже за вас „златна кокошка“, която да ви обезпечи за дълъг период напред. Откъде може да дойде доход е вече въпрос на конкретни условия. Но като цяло периодът е благоприятен за финансовите дела. Можете да вложите средства в подобряване условията на работа – вашите и тези на колегите си, да разкрасите, или да разширите работното пространство.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник и сряда.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, седмицата започва с предизвикателства. Те могат да бъдат свързани с човек от чужбина, или да касаят пътуване надалеч. Някой ще ви казва „истината в очите“ или пък вие ще изпаднете в откровения, които вероятно няма да се харесат на отсрещната страна. В средата на седмицата можете да разчитате на добри доходи, на печалба от нещо било то тото, лотария, бинго. Късметът е на ваша страна в сряда. Отнасяйте се сериозно към предложения свързани с поемане на по-големи служебни отговорности.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, седмицата започва с безпокойство по домашни дела или с човек от близкото обкръжение. Отново ви напомням, че сте в период на сериозна промяна в личния живот, подсказана от тройния съвпад на Сатурн – СЛВ – Венера в сродния по стихия знак Скорпион. Пълнолунието в другия воден знак Риби е допълнителен катализиращ емоционалния живот фактор. И не само него. В професионално отношение седмицата също е много благоприятна. Сега ви се дава възможност за изява,за привличане на вниманието върху вашата работа и постижения.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда и петък.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, акцентът на седмицата е тройният съвпад Сатурн-СЛВ-Венера във вторник и сряда. Той може да предизвика съществени промени в живота ви като ви подтикне да поемете по-големи задължения и лични отговорности. Моментът е добър да направите съществени промени във външния си вид, такива които да ви правят да изглеждате по-сериозни и вдъхващи доверие. Излизането на Плутон, управителят на знака, от ретроградната фаза е другият важен елемент на настъпващите промени. Директният Плутон в следващите седем месеца ще ви помага в комуникациите, ще ви дава насоки за промени в плановете, така че да са в по-голяма степен реалистични и изпълними.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда и неделя.


За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, седмицата носи много емоции и надежди. Пълнолунието в Риби води реализация на очаквания свързани с работа. При тези, които нямат, и търсят, могат да дойдат добри предложения. Дръжте си телефона със заредена батерия и имайте готовност да реагирате бързо. Препоръчвам ви за интервю за работа, за работна среща по важни въпроси, през тази седмица, денят сряда. Пълнолунието във вашия знак в четвъртък ви поставя в центъра на вниманието. Можете да „водите хорото“ в желаната от вас посока.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда и неделя.

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

Меркурий в точна опозиция с Уран на 16.09.2013г. в 9:41ч

Сатурн в съвпад със СЛВ на 17.09.2013г 7:39ч

Меркурий в секстил с Марс 17.09.2013 10:17

Венера в съвпад със СЛВ на 18.09.2013 17:07

Венера в секстил с Плутон 19.09.2013 4:51

На 19.09.2013г. В 14:12 ч. Пълнолуние в 26°Риби

Меркурий в квадрат с Юпитер 20.09.2013 г.

На 20.09.2013г., в 18:29 ч Плутон 8°59′ Козирог излиза от ретроградната си фаза.

Сатурн в секстил с Плутон на 21.09.2013 г.

На 22.09.2013 г., в  23:44 ч.,  Слънцето преминава във Везни

Луната през тази седмица се движи между знаците Водолей и Телец, през втора и трета четвърт.

Луната е без курс на:

16.09.2013 г., в 11:19 ч. – 17.09.2013 г., в 16:58 ч.

19.09.2013 г., в 14:13 ч. – 19.09.2013 г., в 19:58 ч.

21.09.2013 г., в 4:25 ч. – 22.09.2013 г., в 1:33 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и , пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен  Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: www.temura.net

Етикети:

4 коментара so far »

  1. moon_in_taurus каза,

    Писа на септември 16, 2013 @ 6:13

    Здравей Муси,
    пълнолунието е в съвпад слънцето ми ,управител на 1ви дом.И опозиция плутон управител на 5ти.
    А транзитните сатурн,венера и сев възел през четвърти.Какви събития ще донесе при мен?

    Благодаря ти!

  2. valentina каза,

    Писа на септември 16, 2013 @ 20:33

    Доколкото знам моя северен лунен възел е в скорпион,асц.скорпион ,уран в скорпион /11 дом/.род.14.09.76г,12ч.видин,какво би могло да се очаква при мен и в момента имам ли такъв съвпад?

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 16, 2013 @ 21:14

    valentina,
    съвпадът е за всички. :)
    Ако готвите документи за някъде, процесът ще се задвижи по-бързо.

  4. moon_in_taurus каза,

    Писа на септември 18, 2013 @ 6:21

    Колко са ти вярни прогнозите.
    Ето днес пише за силни ветрове из страната.А пък вчера една съседка нямала ток,та викала ЧЕЗ да й го оправят.
    Хм….интересно.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    3. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии
    5. gravatar Антоанета Илиева Гужгулова/по баща Атанасова за Годишен хороскоп 2022 по зодии