Седмичен хороскоп 17-23 септември 2018

klept18Марс и Уран в квадрат

Меркурий във Везни

Слънце във Везни

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Акцент на астрологичната седмица е квадратът на Марс и Уран, който протича от дълго време, от месец май насам, но сега става точен. Това се случва в първите часове на 19-ти, сряда, когато планетите ще кръстосат шпаги в 1-я градус на Водолей-Телец. Влиянието на аспекта е силно както на личностно ниво, така и в социалните взаимоотношения. За войната по пътищата квадратът Марс-Уран е жесток катализатор. Подтиква към безразсъдност, арогантност, незачитане правата на другите, самонадеяност в критични ситуации и недооценяване степента на риска както за себе си, така и за околните. И тъй като е в неподвижните знаци неотстъпчивостта играе основан роля за разгръщане на конфликтите. Марс е в съвпад с ЮЛВ и Лилит, което придава на случващото се силно кармична окраска.

Донякъде омекотяващо противоречията е тригонът на светилата, който ще бъде в сряда. Както предишната седмица премина в една лунна фаза- първата четвърт, така ще бъде и през тази. Седемте дни се разполагат във втората фаза на лунната орбита, като пълнолунието ще бъде на 25-ти, вторник през следващата седмица.

В четвъртък Луната е вече във Водолей и добавя своята емоционалност към съвпада Марс- ЮЛВ-Лилит в квадрат с Уран, и съответно към всяка породена от тях ситуация. Лилит изкарва лошото на показ, като дава достатъчно основания на любителите на мантрата за лошите черти на българина.

В събота Меркурий преминава във Везни, а в неделя Слънцето. В знака на хармонията и баланса двете космични тела ще ни подтикват към уравновесяване на противоречията, към повече толерантност и дипломация. Но, очакванията не са големи, тъй като те навлизат в зоната на квадрат със Сатурн. Активността в зоната на въздушните знаци се увеличава, което само по себе си е обнадеждаващ знак за влизане в обръщение на добри идеи, последвани от решения, които касаят много хора.

Весели празнични дни!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

Ov12За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, тенденциите от предходната седмица продължават и през тази. Планетният управител е много активен, като ви кара да постъпвате по не особено приятен за околните начин. Уран от зоната на личните доходи ви прави по- безразсъдни по отношение личните финанси, което в очите на околните може да изглежда като „придърпване на чергата към себе си“, и дори да ви посочат като алчни. Влиянието е значимо по-силно за родените в първата декада на знака, на които Хирон и Сатурн преподават сега трудни уроци. В средата на седмицата са възможни щети. В края на седмицата Меркурий, а после и Слънцето влизат в срещуположния ви знак Везни. От зоната на партньорството двете космични тела ще ви ангажират повече с проблемите на околните, особено с човека до вас.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник,вторник, сряда, петък и събота.

La12За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, седмицата започва с Луна в другия огнен знак – Стрелец. Квадратът и със Слънцето ще поддържа висок градуса на емоциите от предходната седмица. Освен това предстоят точни напрегнати аспекти между Марс-ЮЛВ-Лилит от срещуположния знак Водолей и неговият управител Уран, движещ се в другия неподвижен знак Телец. Ще ви се налага да сдържате огнената си природа, ако искате да запазите добри отношения с партньора, с шефа, с работодателя, с някой колега или съперник. Сряда и четвъртък са с „червен флаг“, бъдете внимателни и макар да сте от лъвско коляно не влизайте „на лъва в устата“. В края на седмицата задухват други ветрове, става по-лесно за общуване и разбирателство.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник,вторник, сряда, петък и събота.

St12За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, седмицата започва с Луна в Стрелец. Което сте планирали да понеделник,не го отлагайте. Във вторник и сряда ще ви занимават финансови въпроси. Има много разсейващи моменти, затова бъдете максимално фокусирани върху това какво искате, с точни и измерими параметри. Седмицата не е добра за купуване на офис техника, телефони, средства за придвижване. Възможно е да имате проблеми с автомобил, с навигация, със спазване на график за придвижване от едно място на друго. Подобрения в тази посока ще имате в неделя, когато Слънцето и Меркурий ще са вече във въздушните Везни. Навлизате в добър период да сбъднете някое свое съкровено желание.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник,вторник, сряда, петък и събота.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

Te12За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои ангажирана седмица. Уран, който ви дойде на дълго гости през май, сега е на път да внесе много безпокойство в живота ви. Квадратурата му с Марс става точна в следващите дни и това ви прави напрегнати и безпардонни, готови да кажете „право куме в очи“ всичко, на всеки. Имайте готовност да понесете последствията от речено и сторено. Използвайте денят сряда за помирение. В края на седмицата Слънцето и Меркурий навлизат в зоната на работните отношения. Предстои ви динамичен период с много ангажименти и с голям разход на енергия, затова в празничните дни намерете начин да „заредите батериите“.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник,вторник, сряда, събота и неделя.

De12За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои последната седмица от гостуването на Слънцето и Меркурий във вашия знак. Вдъхновението, което получавате от тях ще ви помага в следващите дни да посрещнете с лекота предизвикателствата на напрегнатите аспекти между „лошите момчета“ Марс и Уран. Пазете се от травми в работната среда, или ако сте на есенна почивка с планирани екстремни преживявания, особено в четвъртък. В края на седмицата Слънцето и планетният управител навлизат в зоната на личните доходи. Така седмици напред ще имате тяхната подкрепа да постигнете стабилност във финансовата сфера.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник,вторник, сряда, събота и неделя.

Ko12За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои натоварена седмица. Имате поети ангажименти, които ви притискат с време и необходимост от прецизна организация в детайлите. Във вторник и сряда Луната е във вашия знак,което ви прави диригент на събитията. Бъдете взискателни, дръжте под око финансовата сфера, защото тя е засегната от напрегнатите аспекти за седмицата. Възможно е да имате добри приходи, но и повече канали, през които те да изтекат. В края на седмицата Слънцето, заедно с Меркурий зареждат с енергия професионалната сфера,в която ще настъпят някои промени.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник,вторник, сряда, събота и неделя.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

Bl12За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои подвижна седмица. Активността във въздушните знаци ви поставя в центъра на събитията, или като главно действащо лице в ситуации, които изискват голяма ангажираност. Напрегнатите аспекти на Марс, Уран и други, засилват безпокойството, но водят до изясняване, макар и по труден начин, на някои обстоятелства, които ви касаят. В най-близката среда има хармония и подкрепа, на която ще се радвате поне до края на седмицата, когато огряващите я Слънце и Меркурий се прехвърлят в сродния по стихия знак Везни. Навлизате в най-активния период от личната си година – марсовият, в който ви очакват лични и професионални предизвикателства.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, сряда, четвъртък и петък.

Ve12За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои седмица на семейните ангажименти. Важни обстоятелства ще ви карат да търсите съвет, съдействие или конкретна помощ от семейната среда, но също така и да давате такава. За някои начинания ще са ви нужни повече средства. Седмицата не е подходяща за взимане на решения в тази област. Напрегнатите аспекти на Марс и Уран могат да ви подтикнат към безразсъдни постъпки, неуместни разходи и инвестиции. В края на седмицата ви очаква радостно събитие, Слънцето и Меркурий ви идват на гости. Двете космични тела ще ви зареждат с енергия, на физическо и на умствено ниво седмици напред.

Благоприятни дни през седмицата – сряда, четвъртък и петък.

Vo12За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои запомняща се седмица. Акцентът в астрологичната картина се намира на ваша територия. Марс с неговите аспекти ви прави главно действащо лице в астрологичния театър. Възможно е да бъдете най-хваленият, или най-битият актьор, но при всички случаи забелязан. Като неподвижен знак търпите някои негативи в средата на седмицата. Но като въздушен знак получавате подкрепа в края и, когато Слънцето и Меркурий навлязат във Везни. Ще бъдете в юпитеровия период на личната година и това води до добри професионални възможности, които се разгръщат през следващите седмици.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, сряда, четвъртък и петък.

ВОДНИ ЗНАЦИ

Ra12За родените под знака на Рак, или с асцендент в Рак, седмицата започва с Луна в срещуположния знак. Луната влиза в Козирог след обяд като придърпва вниманието върху проблемите на другите и ви ангажира с тяхното решаване. Възможно е да имате разминаване в поръчки на стоки и услуги, както и в очакванията към някой, с когото сте финансово ангажирани. Вторник е ден,в който могат да се появят интересни предложения за нова работа, нов ангажимент, или за промяна в договорни условия. В края на седмицата Слънцето и Меркурий навлизат в зоната на дома и семейните отношения. Двете космични тела ще зареждат с енергия всички планове за подобряване на жилищните условия, ще внесат много разнообразие и взаимна ангажираност в близкия кръг от хора.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, сряда, събота и неделя.

Sk12За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои още една напрегната седмица. Причината отново е вашият съуправител на знака – Марс. Съвпадът,който прави и квадратът към Уран са поотделно и заедно провокатори на конфликти и неразбирателства както в домашната среда, така също с партньора, работодателя и колегите. Възможно е да има разминаване в очакванията за нещо, което силно желаете. Сряда е добър ден за поправяне на разваленото. В четвъртък обаче дайте всичко от себе си, за да запазите хладен ума си, за да постъпите по най-добрия начин. В края на седмицата получавате подкрепа, без да сте наясно точно откъде. В сатурновия период на личната си година сте, време за анализи и оценки.

Благоприятни дни през седмицата понеделник,вторник, сряда, събота и неделя.

Ri12За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои неспокойна седмица. Напрежението в неподвижния кръст не ви засяга пряко, но въпреки това раздвижва дълбоки пластове на скрити истини, тайни намерения, може би добри, или не. Имате избор дали да се включите в междуособни войни, или да останете просто наблюдател. Ако искате да засвидетелствате приятелски чувства към някого и да му дадете подкрепа, направете го в сряда. В края на седмицата Слънцето и Меркурий сменят знака. Активността им във Везни е повод да обърнете внимание на задълженията си, тези които подлежат на контрол и санкции.

Благоприятни дни през седмицата понеделник, вторник, сряда, събота и неделя.

Дати на някои астрологични събития

Марс в квадрат с Уран на 19.09.2018 / 2:01

На 22.09.2018 / 6:39/Меркурий навлиза във Везни

На 23.09.2018 / 4:54/ Слънцето навлиза във Везни

През тази седмица Луната се движи между зодиакалните знаци Стрелец и Риби, през втора четвърт.

Луната е без курс на:

17.09.2018 / 2:15 – 17.09.2018 /14:07

19.09.2018 /20:10 – 20.09.2018 /2:52

21.09.2018 /20:13 – 22.09.2018/ 15:27

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и , пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени. Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени.

2. Посочен Автор: Муси Дачева.
3. Даден е активен линк с Източник: 
www.temura.net

Етикети: , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Милена за 2020 астрологичен преглед
  2. gravatar Муси Дачева за 2020 астрологичен преглед
  3. gravatar Милена за 2020 астрологичен преглед
  4. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 23-29 март 2020
  5. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 23-29 март 2020