Седмичен хороскоп 2 – 8 август 2010 г.

Юпитер и Плутон в точен квадрат

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои напрегната седмица. На работното място или като ползващи годишния си отпуск, ще ви се наложи да отстоявате правата си в сложна ситуация. Не си позволявайте непочтени ходове, защото след време всичко ще ви се върне с обратен знак. За неща, които преди сте правили с лекота, сега ще се наложи да положите повече усилия. Ако успеете да запазите досегашната позиция и да защитите реномето си – това си е направо победа. Събота е критичен ден за родените в първата декада на знака.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои бурна седмица. Градусът на емоциите може далеч да надхвърли летните температури и да насочи вниманието ви в неочаквана посока. Възможно е да сте пропуснали възможност, “да сте изтървали влака” и сега да се налага да наваксвате. Ако ви предстои пътуване, подгответе се за изненади и непредвидени ситуации. И у нас, и в чужбина, във втората половина на седмицата, пазете се от измами. В събота е рисковано да се пътува, особено ако вие трябва да шофирате.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец астрологичната обстановка и през тази седмица е като цяло позитивна и подкрепяща.  Поне в голяма степен в понеделник. Във вторник и сряда Юпитер, управителят на знака Стрелец, прави точни напрегнати аспекти с Плутон и Марс,което създава условия за физическо и емоционално пренапрежение,както и за конфликти най-вече с марсови хора. Ще се радвате на висок жизнен тонус и желание за движение, което може да ви вкара в рискови ситуации в края на седмицата. Събота е критична за родените в последните градуси на знака.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица може да внесе редица неочаквани моменти и трансформации, които да объркат предварителните планове. Във вторник ще се сдобиете с информация, която ползвайте по позитивен и максимално градивен начин. За сряда насрочвайте срещи с жени,които могат да ви подкрепят. В събота Венера навлиза във Везни и ще донесе хармония в работните ви взаимоотношения за малко повече от месец напред.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица залага основите на промени, които засягат важни страни от живота ви и могат да ви накарат да пренаредите приоритетите си. Бъдете внимателни с разходите през тази седмица, не се подвеждайте по обещания за бърза печалба и не влагайте средства, нито ваши лични, нито общи в несигурни начинания. Не планирайте за събота пътешествия, особено с участието на деца. За родените в последните градуси на знака, събота през нощта и до обяд крие опасности от инциденти.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои напрегната седмица. Ако сте на работното си място, усещате спад на жизнените сили и нужда от почивка. Но момента е подходящ за решаване на важни въпроси от професионално естество. Позитивни тенденции ще се усетят през следващата работна седмица, когато Венера ще се установи във Везни. В края на тази обаче ще трябва да си наложите повече толерантност и разбиране на нуждите на партньора и съдружника. Сравнително добри дни са вторник и сряда. Събота е критична за родените в първите градуси на знака.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои предизвикателна седмица. Вероятно ще ви допадне бързината, с която се променя ситуацията,но това изисква също така бързина на реакциите и взимане на адекватни решения без време за обмисляне. Сряда е ден,в който можете да получите подкрепа от неочаквано място. За почивните дни не оставяйте важни неща да решавате и не планирайте екстремни пътешествия. За родените в последните 2-3 градуса на знака, съществува риск за травми.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица носи значими промени, част от които са под знака на преминаването на Венера във вашия знак. Понеделник и вторник са благоприятни за решаване на финансови въпроси. В сряда и четвъртък ви очакват вести от някой, който е надалеч. Не планирайте пътуване с близките си в края на седмицата, когато неблагоприятните аспекти между планетите стават твърде много и вещаят проблеми. Критичната зона за вашия знак са първите градуси на Везни, т.е за родените през септември.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей седмицата носи изненади и неочаквано развитие на ситуация. Опитите ви да се измъкнете от отговорност няма да се увенчаят с успех. Имате сили и енергия да се справите с по-сериозни ангажименти, а сега ще получите и нужната свобода на действие. Четвъртък е силен и ползотворен ден. В петък и събота обаче не планирайте далечни пътувания и трудни преходи в планината. Почивните дни са заредени с конфликтност, която е препоръчително да избягвате.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои емоционална седмица, в която много хора ще имат нужда от вашата съпричастност и реална помощ. Във вторник ще ви потърси човек, към когото не сте безразлични. А сряда е ден за любовни срещи. Събота може да внесе напрежение в отношенията ви с роднини. Изчистете си задълженията към близките. Денят е рисков за родените в първите градуси на знака-през месец юни, не се претоварвайте с емоции и физически усилия.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица е заредена с напрежение, което се усилва към почивните дни. Във вторник ще получите информация, която ви е много необходима, за да вземете важно решение. Моментът не е благоприятен за консултация с лекар, Има голям вероятност диагнозата да е поставена прибързано, без да се основава на достатъчно изследвания. Планирайте нещо леко и ненатоварващо нито емоционално, нито физически, за събота и неделя.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби престои натоварена в много отношения седмица. Много неща са останали недовършени и срокове ви притискат. Във въздуха витае напрежение и неяснота, което ви пречи да се съсредоточите върху главното. Тревожите се за голям разход на средства, който сте направили или предстои да направите. Сряда е добър ден за финансовите ви дела, но от четвъртък нататък бъдете по-предпазливи. Събота е критичен ден за родените в края на знака.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 3 август 2010 година, вторник, в 8:26 часа,Юпитер е в точен квадрат с Плутон .
На 4 август 2010 година, сряда, в 6:34 часа, Марс е в точна опозиция с Юпитер.
На 7 август 2010 година, събота, сутринта, Голям кръст в кардиналните знаци с участието на Луна и Плутон в опозиция, Венера-Сатурн -Марс в опозиция на Юпитер-Уран. Петък след обяд и събота преди обяд са рискови за родените в първите 5 градуса на Кардиналните знаци- Овен,Рак, Везни и Козирог, и в последните 5 градуса на Подвижните знаци- Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.
На 7 август 2010 година, събота, сутринта, в 6:50 часа, Венера преминава във Везни.

Луната през тази седмица се движи между знаците Овен и Рак, през четвърта четвърт (фаза).

Етикети:

5 коментара so far »

 1. Весела каза,

  Писа на август 2, 2010 @ 9:48

  “събота през нощта и до обяд крие опасности от инциденти.”
  Муси, до обяд в неделя ли?
  Мерси и лека седмица

 2. Муси Дачева каза,

  Писа на август 2, 2010 @ 15:41

  Весела,
  тау квадрата ще влияе продължително време, но големият кръст, който се заформя с Луната, се развива в петък -събота.

 3. Ния каза,

  Писа на август 2, 2010 @ 19:55

  Здравейте г-жо Дачева, благодаря за чудесните напътствия. Бих искала да ви попитам: има ли някакво особено значение фактът, че и Юпитер, и Плутон са ретроградни в момента, в който се образува точната квадратура между тях? И още – докога продължава ретроградното им движение?
  Поздрави и приятно лято!
  С уважение: Ния

 4. Муси Дачева каза,

  Писа на август 4, 2010 @ 16:28

  Ния,
  знаете,че ретроградната фаза на Юпитер и Плутон е продължителна, на Юпитер е около 3 месеца, а на Плутон -около 5. В квадрат и ретроградни могат да повлияят неблагоприятно областите в рождения хорокоп ,които управляват. Това най-често са два съседни дома, разположени в Скорпион и Стрелец. Точната квадратура е сега, но влиянието на аспекта продължава през цялата 2010 година. Може да се изрази като тенденция, а също така и като конкретни събития. Това,че и двете планети са ретроградни влияе по-значимо при хората родени с ретроградни Юпитер и Плутон, и то при положение,че са неблагоприятно поставени в наталната карта.

 5. libra каза,

  Писа на август 7, 2010 @ 21:56

  слънцето ми е везни 9гр., но луната ми овен 7гр. и този голям кръст ме държа на легло последните 24ч.
  до октомври сатурн е в моя 1 дом, последните 3г. бяха доста тежки :(

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни