Седмичен хороскоп 20-26 септември 2010 г.

Слънцето преминава във Везни

Пълнолуние в четвъртък

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои активна работна седмица с много видими резултати. Голяма част от нещата, които сте планирали за следващите дни, ще успеете да реализирате сами или с подкрепа отстрани в подходящия момент. Имате възможност да проявите благородство, доколкото ви е присъщо, и толерантност към някой, който не е добронамерен към вас. В дните на пълнолунието предстоят силни емоции, които за родените в първата декада на знака могат да бъдат далеч над контролирания максимум. Пълнолунието, в съчетание със слънчевите изригвания, може да окаже неблагоприятно влияние върху здравето ви и затова препоръката е: повече позитивизъм и чувство за хумор.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоят дни, в които принадлежността към група, формирование, колектив излиза на преден план. За кратък период от време е важно да загърбите честолюбивите си амбиции, да мислите и действате от позицията „ние“. Заставайки зад обща кауза, ще постигнете повече и за себе си. Някои от вас ще поемат нови отговорности, други ще получат добри пари за свършена работа, а тези, които са търсили настойчиво, в седмицата на пълнолунието, могат да намерят нещо по мярка- работа според изискванията им. В средата на седмицата избягвайте конфликтни ситуации и не се гневете за щяло и нещяло. Сегашното пълнолуние носи риск за тези, които имат проблем със сърцето, хипертония или уязвими места по гръбначния стълб.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец началото на седмицата е обещаващо. В понеделник и вторник ви очаква активна комуникация,в резултат на която може да понапълните джобовете си. Дните на пълнолунието обаче крият рискове както за здравето, така за социалните ви изяви и резултатите от положени усилия в дадено направление. Налагайте си умереност в мисли, намерения и постъпки, избягвайте конфликтни хора и рискови ситуации, особено ако рожденото ви слънце е в последните градуси на знака. Почивните дни са благоприятни за вас и могат да ви донесат късмет и печалби.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои резултатна седмица. Във вторник разчитайте на подкрепа и събирайте с радост всички позитиви, които ви предлага обкръжението ви. В дните на пълнолуние се подгответе да посрещнете поредните предизвикателства към професионалните ви умения. Конкуренцията също работи усилено и ще ви трябва силна мотивация и голяма издържливост, за да задържите позициите си. Имате големи шансове да отбележите поредния си успех. В почивните дни не се заседявайте в затворено помещение, а излезте сред природата с близки и приятели.

ДЕВА

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои напрегната седмица. Пълнолунието в четвъртък подтиква към агресия много хора, дори и на тези, които имат силен себеконтрол, ще им бъде трудно да сдържат реакциите си. Най-конфликтен може да се окаже вторник, затова опитвайте се да не обръщате внимание на дребните предизвикателства, а за едрите предварително обмислете как да отработите така,че да извлечете полза. Амбициите ви в сферата на образованието срещат разбиране и подкрепа. Имате шансове за добри приходи в следващите дни, а за разходите бъдете по-премерени. Пълнолунието във Везни-Овен, повлиява неблагоприятно хроничните заболявания, а също така действа дисхармонично на работата на сърцето и бъбреците

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог седмицата започва с непривична активност, която подтиква към взимане на решения в движение. Може би някой се нуждае от вашата помощ, под каквато и да е форма, но е важно тя да бъде навременна и от сърце. Дните на пълнолунието, от сряда до петък, са напрегнати в много отношения, добър съветник би била вашата умереност и прагматизмът характерен за вашия зодиакален знак. Изборите, които правите сега, са основополагащи за бъдещето ви. Пълнолунието, а също така съпътстващото го силно слънчево изригване, са неблагоприятни за здравето на родените в първата декада на знака, през декември.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоящата седмица е наситена със събития,които могат да внесат съществена промяна в начина им на живот. Пълнолунието в кардиналните знаци Везни-Овен е отправна точка за реализация на ваши идеи, планове и намерения,обмисляни в последно време. Едно от условията, е да не действате на своя глава, а да взимате предвид и мнението на тези около вас. Родените в последните градуси на знака може да бъдат поставени в кръстопътна ситуация на взимане на трудни решения. Емоционалното напрежение може да предизвика здравословен проблем в дните сряда, четвъртък и петък.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои изпълнена със събития седмица. За да имате успех в това, което сте планирали, не реагирайте прибързано. Пълнолунието и навлизането на Слънцето във вашия знак поставят като приоритет отношенията ви с околните, тяхната сила към настоящия момент и потенциалът им за развитие в бъдеще. Вторник е добър за решаване на назрели въпроси от служебен характер, и свързани с разход на средства. В четвъртък и петък може да бъдете въвлечени в служебна интрига и замесени в конфликт против волята ви. В почивните дни някои от вас ще се занимават с въпроси за наследство и ангажименти с недвижима собственост. Тези, които искат за продават имот, вероятно ще имат надежден клиент.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей седмицата започва с активност провокирана от движението на Луната във вашия знак. Бъдете инициативни и предприемчиви, но също така готови да посрещнете предизвикателствата на пълнолунието в кардиналните знаци,което значи решителност и отговорност приложени в подходящ момент. Сега можете да получите финансова подкрепа на ваш проект, макар че тя няма да е безвъзмездна, затова трябва добре да претеглите плюсовете и минусите. Напрежението в четвъртък може да ви подтикне към прибързани и неразумни решения. В почивните дни емоционалният градус спада и ще можете на спокойствие да обмислите следващите си действия.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои напрегната в много отношения седмица. На първо място причината е в пълнолунието по кардиналната ос Везни-Овен, което създава онази неспокойна и конфликтна в голяма степен среда, в която за да се стигне до определен резултат, трябва да се премине през адреналинен шок. Слънчевите изригвания допълнително напрягат ситуациите във вторник, сряда и четвъртък и могат да ви докарат главоболие, ако не си създадете необходимите позитивни мисловни защити. Вторник и сряда са много успешни и за голяма част от вас могат да донесат дългоочакваните резултати -реални и осезаеми, най-вече в сферата на личните взаимоотношения, но също така могат да бъдат под формата на придобивки и заплащане на положен труд.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица изисква мобилизация на силите и включване дори на резервните лични енергийни мощности. Един от ключовете за успешност е да бъдете определени и постоянни в намеренията си. Умението ви да се включвате активно в решаването на чужди проблеми сега има поле за реализация. Бъдете колкото можете по-всеотдайни и безкористни, вашето не се губи и ще си дойде в подходящия момент. Някои от вас са на прага да се включат в сериозен проект, който ще окаже силно влияние в живота им в следващите дни и месеци. Седмицата е благоприятна за решаване на финансови въпроси. В четвъртък и петък обаче грижи могат да ви създават деца.

РИБИ

За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои заредена с енергия седмица. В дните преди настъпващото пълнолуние Луната се движи през вашия знак и прозвънява готовността ви за отработване на предстоящите предизвикателства. Това в някаква степен може да ви направи самонадеяни и отхвърлящи вниманието на хора, които имат добри намерения. Пълнолунието обаче ви дава шанса да постигнете нещо желано и да почувствате удовлетворение. Може да получите добри приходи, да сключите изгодна сделка, да направите отлично впечатление на важен за вас човек. Не влизайте в пререкания с близък човек, това може да се отрази неблагоприятно на вашето или на неговото здраве.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 21 септември 2010 година, вторник, в 13:35 часа, Слънцето прави точна опозиция с Юпитер, а в 18:58 часа с Уран.
На 23 септември 2010 година, четвъртък, в 5:09 часа, Слънцето навлиза в знака Везни.

На 23 септември 2010 година, четвъртък, в 11:17 часа, Слънцето и Луната в опозиция, в 0 Везни- 0Овен.

На 26 септември 2010 година, неделя, в 2:25 часа, Слънцето прави точен квадрат с Плутон

Луната през тази седмица се движи между знаците Водолей и Телец, през втора и трета четвърт (фаза).

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни