Седмичен хороскоп 24-30 май 2010 г.

навлиза в

Пълнолуние в Близнаци-Стрелец, в петък

Сатурн директен

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои интересна работна седмица. Пред вас стоят за решаване стари неща, които са отлагани или не им е било времето. Разчитайте на подкрепата на близки хора, особено на жени- сестри, приятелки, колежки, познати. Четвъртък е ден, в който може да бъдете подведени да вземете погрешно решение, свързано с парични средства. Пълнолунието в петък ви носи новини отдалеч, които могат да бележат финал на етап, в който са заложени големи очаквания.

ЛЪВ
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през тази седмица имат да решават проблеми най-вече от емоционално естество. Предстоящото пълнолуние ще ви направи по-самоуверени и ще ви даде кураж да действате като по този начин дадете шанс на мечтите и желанията, свързани с конкретен човек, да станат реалност. Новости очаквайте от чужбина, от хора, които са далеч от вас. Ако вече не сте го направили, включете се в някаква форма на духовно обучение и практика. Това ще ви донесе вътрешно равновесие, от което имате нужда.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица поражда позитивни очаквания, които в голяма степен ще се оправдаят. Вятърът на промяната не е набрал скорост и все още можете да плувате по течението без особени усилия. В следващите дни ще трябва да отчитате мнението на други хора и да се съобразявате с обстоятелства, върху които нямате власт. По пълнолуние, тези които са без работа, има вероятност да получат добро предложение.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица предлага богата гама от емоции породени от намесата на разни хора в делата им. Това е причината и за недоразумение с близките, което ще се разрази в средата на седмицата – в сряда и четвъртък. Вместо да се гневите, търсете покой сред природата и в компанията на приятели, които могат а ви разберат и да ви дадат подкрепа. Ако търсите жилище под наем,не бързайте да решавате без да сте разгледали повече възможности. През следващата седмица ситуацията е по-благоприятна.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица е наситена с много любов и внимание. Ще давате и ще получавате. Ще обичате и ще ви обичат. Запечатайте хубавите мигове в страниците на емоционалната си памет и след време, те ще бъдат балсам за наранената ви душа. От новините,които достигат до вас, можете да извлечете полза. Ако учите, седмицата е добра за взимане на изпит. В дните около пълнолунието, четвъртък, петък и събота, бъдете стриктни на пътя, като шофьор или пешеходец.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог астрологичната обстановка предполага работа и ангажименти, но в поносими граници. Трудът ви не отива напразно и скоро ще имате удовлетворяващи резултати. Пълнолунието ви носи постигане на желаното и стига да не прекалявате с изчакването,ще хванете влака в движение. Обръщайте внимание на това, което ви хрумва в събота и неделя, обръщайте внимание на дребните неща и на малките хора.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоящата седмица отправя значителни претенции за изпълнение на обещаното. Четвъртък и петък са натоварени и съществува риск да ви “изпушат бушоните”, затова не се нагърбвайте с повече от това, което можете да носите. Добрата страна е, че ще видите осезаеми резултати и това ще ви донесе голямо удовлетворение. За родените в последните градуси на Близнаци неделята е рисков ден, избягвайте местата, където се събират много хора.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящите дни ще извадят на повърхността противоречия на работното място или в средата, в която в момента се реализират. Ще ви бъде трудно да защитавате собствената си позиция, ако не отчитате конкретната ситуация и интересите на другите. Желанието ви да се харесате, да се представите от най-добрата си страна среща подкрепа в първата половина на седмицата, когато можете да спечелите преднина пред съперници или конкуренти. По пълнолуние и в почивните дни бъдете внимателни с хората, с които съдбата пресича пътищата ви.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица е забележителна с това, че управителят на знака Уран прави съдбовна крачка, придвижвайки се по своя път около Слънцето. В петък на фона на Пълната Луна в Стрелец, Уран навлиза в знака Овен. За урановите хора настъпва време на промени и в каква посока ще задухат подкрепящите попътни ветрове, зависи от личните избори, които ще правят през тази седмица, този месец и тази година.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак навлизат в интересен и значим период от живота си. На прага сте на нещо интересно, ново и съдръжателно, което може да насочи приоритетите ви оттук нататък в съвсем  различна посока. Разчитайте на помощта на жена, която е наясно с вашите притеснения. Пълнолунието през тази седмица може да внесе напрежение и дискомфорт в тялото ви, затова избягвайте тежките храни и най-добре направете разтоварващата Лунна диета.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион и през тази седмица нивото на емоциите ще бъде високо. Дните преди пълнолунието са наситени с лични ангажименти, които могат да ви създадат проблеми заради неизпълнени служебни дела. Някой от колегите ви вероятно ще извлече полза от ситуацията, но това е само за момента. Ако разчитате на финансова помощ отстрани, от близки или приятели, или пък търсите кредит за ремонт или закупуване на жилище, то през тази седмица астрологичната обстановка е подкрепяща в тази посока.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица носи позитивни очаквания. Ще се наложи повече да се движите, бързо да отхвърляте ангажиментите, а те хич няма да са малко. Грижите по дома изискват и повече средства, а сега е момента да се сдобиете и с нещо по-голямо, било то къща, парцел за строеж или апартамент. Пълнолунието ви дава рамо да приключите вече уговорена сделка, да подпишете договор и да броите сумата.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 28 май 2010 година, петък, в  1:07 часа, Пълнолуние, Слънцето и Луната  в 6-я град. на  Близнаци-Стрелец.
На 28 май 2010 година, петък, в 3:47 часа, Уран навлиза в Овен.
На 30 май 2010 година, неделя, в  20:09 часа, свършва ретроградната фаза на Сатурн.

Луната през тази седмица се движи между знаците Везни и Козирог, през втора и трета четвърт (фаза).

Етикети: , ,

2 коментара so far »

 1. libra каза,

  Писа на май 27, 2010 @ 22:45

  уфф, да тръгва сатурн напред и да се маха по-скоро от моя 1-ви дом…
  а това овенско уранче ще видим какво ще ми донесе през следващите години :)

  Писали сте “слънцето и луната в съвпад в 6 гр близнаци-стрелец”- това не е ли опозиция или сте имали предвид съвпад по градуси, не по знак?

 2. Муси Дачева каза,

  Писа на май 27, 2010 @ 23:17

  libra,
  по градуси разбира се, но звучи подвеждащо :)

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни