Седмичен хороскоп 28 юни – 4 юли 2010 г.

kantПразнуваме Петровден във вторник

Муси Дачева


ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои динамична работна седмица. Доверете се на опита, който имате и на усета ви към хората, с които работите. Ще се сдобиете с информация, която ще ви помогне да вземете правилното решение в нужния момент. Не се жалете, бъдете инициативни и действени. В четвъртък една ваша идея ще намери подкрепа. В почивните дни родените в средата на зодията да не се включват в излишни спорове и да избягват конфликтни ситуации,които могат да доведат до рязко покачване на градуса на емоциите.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоящата седмица е наситена с интересни изживявания. На добрите стари идеи ще можете да вдъхнете живот, но само ако вложите достатъчно количество енергия  и постоянство. Венера е във вашия знак и ще ви помага в добрите намерения особено що касае промени в личния ви живот. На разположение може да имате информация, която е важно как и за какво ще използвате така че да бъде ефективна и да донесе добро някому.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец астрологичната обстановка през тази седмица обещава активност в служебните дела. Вашите знания и умения ще бъдат високо оценени. В понеделник отделете време за да уточните нещо, в което не сте много сигурни, преди да продължите напред. Във финансово отношение периодът е добър . Силни за вас са четвъртък и петък, но също така и в почивните дни можете да разчитате на успех и придобивки.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица насочва вниманието към приятната страна на живота. Стига да влиза в плановете ви, следващите дни са благоприятни да пристъпите към сделка за купуване на ценна вещ, с която да украсите себе си или дома си. За закупуване на автомобил също е добър момента, особено в четвъртък. Почти през цялата седмица подкрепа за явяване на изпити имат учащите се.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои забележителна седмица, изпълнена с много движение, контакти и неочаквани обрати. Съвпадът на Меркурий, управителят на Дева, със Слънцето осветява определена страна от живота ви, като я прави приоритетна през следващите месеци. Имате идеи и енергия,с която да ги направите реално осъществими. Мислете за себе си като част от цялото, от група хора, екип, колектив, и тогава ще имате подкрепата да реализирате набелязаното.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог астрологичната обстановка през тази седмица обещава пълни джобове. В понеделник и вторник имате “зелена светлина” да решите успешно финансов въпрос. Ваша уникална идея може да намери подкрепа и да бъде реализирана в близко време. Бъдете действени и настоятелни. Ако учите или обучавате, до четвъртък имате подкрепата на учителя Хермес (Меркурий).

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
Родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци през тази седмица трябва да постигнат вътрешна убеденост какво искат и да набележат различни варианти как да го постигнат. В това нелеко начинание ще ви помагат Меркурий, управителят на вашия знак и енергичният Марс, които в средата на седмицата застават в хармонична позиция един спрямо друг. Четвъртък е благоприятен за договаряне на финансовата страна на работен ангажимент.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои седмица на промените. Още в понеделник, ако не сте в отпуска, може да бъдете изненадани от нови неща на работното място, нови хора или промени в правилата. Някой е взел инициативата в свои ръце и ви е поставил пред свършен факт. Сряда и четвъртък са силните ви дни през тази седмица, в които можете да обърнете ситуацията във ваша полза. В почивните дни избягвайте конфликтни ситуации върху които нямате контрол.

ВОДОЛЕЙ

За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица обещава разнообразие от контакти и много движение. Внимавайте “с кой крак ще тръгнете” в понеделник, защото така ще ви върви до края на седмицата. Много зависи и от вас самите, от това колко енергия и ентусиазъм ще вложите в делата си, от вашето постоянство и лоялност към тези, с които си партнирате. Четвъртък е ден за материализиране на добрите идеи.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои седмица на изясняване, уточняване, избистряне на ситуации, в които има заплетени стари взаимоотношения. Още в понеделник, когато Слънцето и Меркурий си правят среща във вашия знак и са в точен съвпад, направете нужното да уточните графика си и да планирате добре действията си през останалите работни дни. В четвъртък и петък ви идват новини отдалеч, които могат да внесат значима промяна в живота ви.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион астрологичната обстановка през тази седмица обещава резултати и заслужени постижения. Сега не е време за почивка, а за активна и целенасочена работа. Имате на разположение информация, която други нямат. Бъдете внимателни как боравите с нея, защото тя е нож с две остриета и може както да ви донесе полза, така и да ви създаде неприятности след време. Четвъртък и петък са силните ви дни през тази седмица.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои успешна седмица. може да ви дойдат в повече ангажиментите и претенциите, които отправят другите към вас. Добър период за договаряне на условия по трудов или граждански договор. Сряда и четвъртък са силните ви дни,когато радост може да ви споходи покрай деца или по-млади хора. Отделяйте повече време за релакс, за почивните дни не отказвайте покани за пътувания и развлечения.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 28 юни 2010 година, понеделник, в 15:07: часа, Меркурий е в точен съвпад със Слънцето.

На 1 юли 2010 година, четвъртък, в 15:15 часа, Меркурий и Марс са в точен секстил.

Луната през тази седмица се движи между знаците Козирог и Овен, през трета и четвърта четвърт (фаза).

Етикети:

8 коментара so far »

 1. Алекс каза,

  Писа на юли 8, 2010 @ 20:47

  Г-жо Дачева, седмичният хороскоп 5-11 юли беше публикуван в началото на седмицата, а сега го няма. Имаше доста интересни интерпретации в него, във връзка с предстоящото слънчево затъмнение. Е ли възможно да го върнете?

  Благодаря!

 2. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 8, 2010 @ 21:16

  Алекс,
  не разбирам :)
  Седмичният хороскоп 5-11 юли си е на мястото, най-отгоре на челната страница

 3. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 10, 2010 @ 11:37

  Ако при някой друг не излиза Седмичен хороскоп за 5-11 юли, моля да пусне съобщение.

 4. Злати каза,

  Писа на юли 19, 2010 @ 11:38

  Муси, липсваш ни! :)
  Надявам се, че повода за отсъствието ти е добър.

 5. Злати каза,

  Писа на юли 19, 2010 @ 11:40

  Едва сега, когато написах мнението си видях и коментарите. И при мен не излиза хороскопа 5-11 юли, и коментарите не излизаха преди да съм написала своя.

 6. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 26, 2010 @ 12:13

  Злати,
  мноооого добър :) :) :)

 7. Муси Дачева каза,

  Писа на юли 26, 2010 @ 12:14

  Злати,
  надявам се проблемът да е решен, ако не, пуснете пак съобщение.

 8. piperoni_ каза,

  Писа на юли 26, 2010 @ 17:28

  При мен също не се появяваше седмичният хороскоп, но ако влезаш в профила си – всичко е ок.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за НОМЕРОЛОГИЧЕН КАЛЕНДАР
  2. gravatar Муси Дачева за 2020 астрологичен преглед
  3. gravatar Десислава за НОМЕРОЛОГИЧЕН КАЛЕНДАР
  4. gravatar Деси за 2020 астрологичен преглед
  5. gravatar Милена за 2020 астрологичен преглед