Седмичен хороскоп 3-9 декември 2012 г.

Слънце-Юпитер в опозиция

Муси Дачева

Обща характеристика на седмицата

Предстоящата седмица е бедна на астрологични събития, но съвсем не е безинтересна. Тя е разположена между два динамични астрологични периода, ноемврийският с двете затъмнения- слънчевото и лунното, и декемврийският с тъй коментираните дати 12 12 12 и 21 12 12.

Седмицата ще мине под знака на опозицията Слънце- Юпитер, която става точна в понеделник рано сутринта. Тя ще „дърпа килимчето под краката“ на някои хора, повечето от кръга на родените в подвижния кръст, с Асцендент, или с планети в средата на Близнаци, Стрелец, Риби и Дева, задълбочавайки, неудобните ситуации, в които сами са се поставили. Ще слушаме много обещания, защото за всички е ясно,че предизборната кампания е в ход. Ще четем и статистики с неизпълнените обещания на управляващите. В медиите много ще се говори, на всякакви теми. Хора с раздуто его, ще търсят внимание и аудитория, която да ги слуша. Мнозина ще си повярват, че имат призванието да бъдат „гуру“ и носят на невежите истини от най-висок порядък. Балонът „край на света“ се надува с пълна пара, защото до сакралната дата остават броени дни.

А какво ще бъде след това?

Предстои да видим и преживеем!

Запазете сърцето си горещо, но умът -хладен!

Желая ви спокойна и удовлетворителна седмица!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои неспокойна седмица. Очакват ви много служебни срещи и разговори, но също така и активно включване в празнични приготовления на роднини и приятели. Ще имате поводи да се похвалите с нещо свое, да „поразтегнете някой и друг локум“, да се забавлявате и да бъдете забавни за околните. Между другото, почти на шега, ще свършите и доста важна работа. Интуицията ще ви води към най-прекия път и най- изгодната оферта. Във вторник, и още повече в сряда, бъдете внимателни при поемане на сериозни ангажименти, при разплащане на стоки и услуги, особено ако става дума за крупни инвестиции и капиталовложения. Петък е ден за „най-добрата цена“, възползвайте се от това,което ви се предлага. В събота от вас се очаква много, но в неделя планирайте почивка и разтоварване от задължения.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои предизвикателна седмица. Тя започва с навлизането на Луната във вашия знак и това ви прави фокусна точка на чуждото внимание. Изпълнени сте с енергия и амбиция да се доказвате на всички фронтове. Нещо което може да ви изиграе „лоша шега“, ако не си прецените добре възможностите, ако „се изхвърляте“ с приказки и обещания. В желанието си да направите някои промени в домашната среда, да обновите техниката или да направите разместване на мебели, по някакъв специален повод, ще се натъкнете на неразбирането и консерватизма на близък човек. По-лесно ще прокарате новите си идеи през втората половина на седмицата, от четвъртък нататък. В петък ви очаква среща с интересен човек, от когото да научите нещо важно и полезно. Събота е натоварена,но в неделя ще успеете да починете пълноценно.

На родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои особена седмица. Тя започва с оптимизъм и въодушевление, с очакване да ви се случат безброй приятни неща. Астрологичната обстановка подкрепя професионалните ви амбиции и желанието да успеете навсякъде и във всичко. И точно тук е „препъни камъкът“. Рискувате да се разпилеете, захващайки се с много неща наведнъж. Към това ви подтиква напрегнатия аспект на ретроградния Юпитер, управител на знака ви. Препоръката е: дръжте стегнати юздите на въображението, приказките и импулсите си, за да не изпадате в конфузни ситуации и да не пострада имиджа ви. Благоприятни дни през тази седмица-понеделник, вторник и петък.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои динамична седмица. В следващите дни вашите амбиции и желание да се докажете ще ви „вкарат в устата“ на много хора. За да имате успеха, към който се стремите, и да избегнете капаните, които собственото ви его ви поставя, придържайте се към истината и към това, в което сте сигурни, и можете да докажете. Позовавайте се на надеждни източници на информация и обръщайте внимание на детайлите. Предстоят ви сериозни професионални ангажименти, обсъждане на условия по бъдещ договор и срещи с важни за вас хора. Дните от понеделник до сряда се очертава да бъдат много напрегнати, но и резултатни. Благоприятни дни през тази седмица-четвъртък и петък.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, динамиката от предходната седмица се прехвърля и в тази. Оживление има в професионалната среда, но още повече в дома, където назряват някои промени. Желанието ви да внесете повече ред, но и красота в домашната среда, ще заема голяма част от времето и мислите в следващите дни. Някои ще имат гости, а други искат да подобрят интериора си за предстоящите новогодишни празници. В сряда след обяд Луната влиза във вашия знак и това поставя инициативата във вашите ръце. Срещата на Меркурий, управителят на знака, със Северния лунен възел, в петък, ви насочва към нови контакти, нови връзки, нов подход с хората от най-близкия ви кръг. Преди това обаче, ще трябва да преодолеете, в движение, някои свои задръжки и предразсъдъци. Този петък е чудесен ден за пазаруване, а неделята за почивка.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, началото на седмицата не е особено приятно. Претенциите на някои хора могат сериозно да ви изнервят, особено ако касаят финансови въпроси. Голяма част от вниманието ви в следващите дни ще бъде заето от приятелите. Техни, повече радостни, но може и тъжни, събития, ще ви включват като активно действащо лице. Може да се чувствате претоварени и отегчени. В сряда се осланяйте на здравия си разум и прагматизъм, за да не бъдете измамени. Погрижете се за здравето си, обръщайте внимание на храната и напитките, да са добре подбрани и качествени. Благоприятни дни през тази седмица-четвъртък, петък и неделя.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, продължава благоприятната тенденция от предходната седмица. Много от нещата,които са били задържани или спирани по време на ретроградния Меркурий, сега поемат във вярната посока с добър „начален тласък“. От вас се иска да следвате посоката, но също така да не се поддавате на влиянието на Юпитер в този момент,което скланя към преувеличение и грандомания. Управителят на знака -Меркурий предстои да „се съюзи“ със Северния лунен възел. Това ви води към създаване на нови служебни взаимоотношения, поставени на нова основа. Дали тя ще бъде стабилна и дали ще се развият тези взаимоотношения като полезни за вас, зависи от поведението ви през следващите дни. Следете новостите, бъдете добре информирани и разумни, и успехът ще дойде. Благоприятни дни през тази седмица-петък и събота.

 

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои въодушевена седмица. Позитивната астрологична обстановка и предпразничното настроение вървят ръка за ръка. В следващите дни ще намирате с лекота нужната ви информация, ще срещате подходящите хора, от които да научите точно това, което ви трябва. За да не се изгубите в лабиринта на знанието, бъдете целенасочени и избирателни,напредвайте стъпка по стъпка, проявявайте повече постоянство и търпение. Не давайте обещания,които нямате намерение да изпълните. Бъдете особено предпазливи към нови диети, към неизпитани методи на профилактика и лечение. Не се впускайте в излишни харчове, пестете ресурсите си.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои натоварена седмица. Желанието ви да си дадете почивка едва ли ще се изпълни в следващите дни. Обстоятелствата налагат активното включване, в това което се случва около вас, независимо дали е по ваша или по чужда инициатива. Но рационалната ви природа ще си каже и този път думата. Ако успеете да прехвърлите част от ангажиментите си на партньора и колегите си, ще ви остане време да си обърнете внимание, както подобава или просто да се позабавлявате. В сряда бъдете внимателни към провокации за големи харчове, заложете на вродената си пестеливост и прагматизъм. Петък и почивните дни могат да бъдат много информативни и интересни,зареждайки ви с нови идеи и планове за бъдещето.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, седмицата започва повече от добре с тригоните на управителката на знака-Луната към Слънцето и Уран. Вашите знания и умения сега получават шанс да бъдат високо оценени. Бъдете смели и оригинални, търсете своите отговори на въпросите, а не се осланяйте единствено на стария си опит и на чуждото знание. Предстои ви да направите някои промени,както в графика си, така също в техническото оборудване и организацията на работното място. Бъдете внимателни към това, което ви се предлага, някои оферти могат да бъдат нереалистични и подвеждащи. В личния ви живот настъпва важна промяна. Предстои ви отново да се върнете и огледате нещо старо, и след това по рачешки да се втурнете към нещо ново. Благоприятни дни- четвъртък, петък и неделя.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои натоварена с ангажименти седмица. Нужна ви е не добра, а отлична организация и стриктно спазване на графика, за да успеете с всичко,което сте планирали. Не отказвайте и помощ отстрани, макар да ви изглежда,че ще се справите сами. Вслушвайте се и в съветите на някой по-мъдър или по-добър специалист, ако има такъв до вас, разбира се. Подкрепата от, и за, близък човек в момента е на много ценна. Бъдете пестеливи през тази седмица, четвъртък и петък са добри за пазаруване. В събота хора отдалеч ще ангажират сили, време и внимание. В неделя обаче се постарайте да си починете добре, за да съберете сили за предстоящата седмица.


За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои интересна седмица. Жизненият ви тонус е на добро ниво и макар да сте си правили някои разчети да намалите темпото, то това,точно сега, едва ли ще се случи. Всичко около вас изисква личното ви включване и активна роля на организатор, и водеща фигура. Семейният ви бюджет има належаща нужда от контрол и рационален подход в разходната част. В сряда бъдете коректни към околните, и същевременно внимателни да не бъдете измамени. Петък е добър ден за пазаруване и обещаващи срещи с интересни хора. В почивните дни ви очакват сериозни разговори и новини за хора, с които не сте се виждали от много време.

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

Слънцето е в опозиция с Юпитер на 3.12.2012 г.

Меркурий прави съвпад със Северния Лунен възел на 7.12.2012 г.

Луната през тази седмица се движи между знаците Рак и Везни, през трета и четвърта четвърт.

Луната е без курс на:

5.12.2012 г., в 0:08 ч. – 5.12.2012 г., в 13:51 ч.

7.12.2012 г., в 12:35 ч. – 7.12.2012 г., в 20:35 ч.

9.12.2012 г., в 2:37 ч. – 9.12.2012 г., в 23:51 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

От 1 ноември 2012 г.

Новогодишна ПРОМОЦИЯ!

Комплект

от

Номерологичен календар

и

2 броя Лични календари за 5 години

можете да си закупите на цена 20 лв.

+ Доставната такса на ЕКОНТ.

 

Заявка направете във  формата за поръчка  on line.

*********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен  Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник:  www.temura.net

Няма етикети.

11 коментара so far »

 1. Megi каза,

  Писа на декември 3, 2012 @ 6:20

  Муси, благодаря за хубавите анализи и прогнози!
  Предстои ми отговорна седмица с важни събития, които организирам аз – 18.11.1966 и асцедент Везни. 7 е особено важен ден, на който ще се състои среща с обществеността – как ще повлияе съвпада на Меркурий със Северния лунен възел в този момент. Иска ми се да видя подкрепа за колективния дух в този ден – така ли е?
  Ако тази седмица е толкова важна за мен, какво остава за следващата, за която трябва да се подготвим? Има ли връзка между това, което става сега и това, което се готви за след 7 дни?
  Благодаря!

 2. боби каза,

  Писа на декември 3, 2012 @ 9:20

  Муси, съвпада на СЛВ с Меркурий при мен е в пети дом, също СЛВ в тригон с Асцедента, какво се случва.

 3. Муси Дачева каза,

  Писа на декември 3, 2012 @ 15:53

  Megi,
  зависи от вас, доколко ще успеете да мотивирате хората си. Можете да привлечете финансова подкрепа за проекта си.

 4. Муси Дачева каза,

  Писа на декември 3, 2012 @ 16:01

  боби,
  “какво се случва.” очаквам да споделите :)
  А иначе обещанието е за нещо хубаво, за начало на приятелство, за хрумване на нещо интересно и оригинално… При всички случаи задайте си добро настроение, усмихвайте се, бъдете приветлива и отзивчива към хората.

 5. боби каза,

  Писа на декември 3, 2012 @ 16:20

  Благодаря Ви , хубавата прогноза, ще споделя непременно!!!

 6. moon_in_taurus каза,

  Писа на декември 3, 2012 @ 21:15

  А при мен венера,сатурн ,меркурий и сев възел транзитират през 4ти дом.
  Както и прогресивната луна.

  Днес например купих блажна боя и четка и боядисах един шкаф :D

 7. Муси Дачева каза,

  Писа на декември 5, 2012 @ 20:27

  moon_in_taurus,
  да, обновяване в дома е в темата на астрологичната обстановка.

 8. златка долапчиева каза,

  Писа на декември 7, 2012 @ 10:37

  какво да очаквам през декември в работата си?

 9. moon_in_taurus каза,

  Писа на декември 7, 2012 @ 15:23

  Благодаря ти Муси,
  по-скоро съм през големи промени в семейния живот.Т.е.раздяла.

  За това преди време те попитах,какви са астро аспектите най-често водещи до развод.Но тъй като и аз се занимавам с астрология,почти ми е ясно…

 10. Муси Дачева каза,

  Писа на декември 7, 2012 @ 18:47

  moon_in_taurus,
  добре е когато тези неща се приемат философски. Астрологията ни учи да виждаме тенденциите и да не натоварваме себе си и близките си с излишни негативни емоции. Понякога раздялата е добра стъпка, която дава шанс на нови възможности. Пожелавам ви те да се появят съвсем скоро,и да се сбъдне онова съкровено желание за среща с човек, с когото да изживеете път на любов и разбиране.

 11. moon_in_taurus каза,

  Писа на декември 8, 2012 @ 15:23

  Благодаря Муси,
  абсолютно вярно е това ,което казваш.И аз мисля така.
  Дай Боже пожеланията ти да се сбъднат!

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2019 за Водолей
  2. gravatar Таня за Хороскоп 2019 за Водолей
  3. gravatar svetski за Хороскоп 2019 за Водолей
  4. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2019 за Везни
  5. gravatar Милена за Хороскоп 2019 за Везни