Седмичен хороскоп 3-9 септември 2012 г.

Венера в Лъв от четвъртък

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

На родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстоящата кратка работна седмица може да се стори твърде дълга. В понеделник и вторник Луната се движи през вашия знак и това ви подтиква да се включвате активно във всичко случващо се около вас. В понеделник шансът е на ваша страна, затова не отлагайте важните си ангажименти за следващ ден. Във вторник на родените в последната декада на знака ще им бъде трудно да поддържат хармонични отношения с околните. Острата реакция на несправедливост спрямо вас, ще ви въвлече в неприятна ситуация и емоционални спорове. В сряда идват компенсации и възможност за хармонизиране на отношенията. За празничните дни си планирайте много движение и разтоварване сред хора.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои романтична седмица. Причината за това е в преминаването на Венера във вашия знак. Това става в четвъртък, но още в сряда тя прави хармонични аспекти с лунните възли,което ви кара да изпадате в синхрон с емоционалните вибрации на някой друг. Влиянието се усеща още от понеделник и това е чудесно време да направите нещо ново за себе си и за връзката си. Обърнете внимание на външния си вид, създайте си ведро настроение и това при всички случаи ще бъде забелязано от околните.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои динамична седмица. В понеделник и вторник ангажиментите ви ще се въртят около деца, ваши или не. През тази седмица се развива един неприятен квадрат между Слънцето и управителят на знака-Юпитер,който ще създава трудности за съсредоточаване в нещо важно и смислено. Бъдете внимателни при обществени изяви, при общуване с повече хора, премервайте добре приказки и поведение, за да не изпадате в неловки ситуации. Не отправяйте прекалено големи очаквания за празничните дни.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои една не особено активна седмица. Предстоящата дълга почивка ви прави разсеяни още от понеделник. Венера,управителката на знака, през тази седмица застава в напрегнат аспект със Сатурн, нещо което ще ви кара да бъдете по-критични и взискателни към околните. По-възрастни хора ще ви създават грижи и ще ви въвличат в не особено приятни ситуации. Много вероятно е да са свързани с неизпълнени ангажименти, с разплащане за стоки или за услуги. Благоприятен ден-сряда.

На родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои противоречива седмица. За родените в първата половина на знака тенденцията, в трите работни дни, е подкрепяща добрите резултати от активност, особено ако тя е свързана с парични дела. Към родените във втората половина на знака обаче, препоръката е за умерено и дистанцирано поведение, което дава повече възможност за размисъл и за спокойни анализи отстрани. В сряда новини отдалеч ще зарадват някои, а други ще се подготвят за пътешествие.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои натоварена седмица. В работните дни до сряда от вас ще се изисква много настойчивост и последователност в намеренията, за да стигнете до отличен резултат. В понеделник и вторник не пренебрегвайте домашните ангажименти. Насрочвайте срещи, от които очаквате много за сряда, около 11 ч. В събота избягвайте прекомерното натоварване, неделята ще ви зарадва с добри новини.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

От родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, през следващите дни се очаква да проявяват повече великодушие и разбиране към мотивите за постъпките на другите. Бъдете щедри, подарете нещо на някого, направете хуманен жест, отзовете се на човек, изпаднал в нужда. Не прибързвайте в думи и дела. Сряда е хармоничен ден. По празниците избягвайте физическо претоварване.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, следващите дни, преди дългата празнична почивка, могат да се окажат изнервящи, и не особено приятни. Избягвайте конфликти с по-възрастни хора, а също така и с чиновници в лошо настроение. В сряда бъдете внимателни при разплащане в брой. Не вярвайте на обещанията на хора, които си придават важност. Можете да разчитате на подкрепата на приятелка. Най-хармоничният ден за вас през тази седмица е неделя.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, седмицата предлага някои предизвикателства. В понеделник вниманието ви ще бъде ангажирано с организационна дейност, в която както винаги ще „врите и кипите“ и ще се справите перфектно. Във вторник обаче ви очакват някои неприятни ситуации със стари познайници,особено в светлата част на деня. В сряда ще си върнете доброто настроение. От празничните дни-неделята е най-благоприятна.

ВОДНИ ЗНАЦИ

На родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои кратка, но успешна за повечето, работна седмица. Ще получите потвърждение за ваш умел ход, с който сте взели преднина в надпревара с конкуренцията. Ако разчитате на стари и отработени техники обаче, във вторник може да бъдете неприятно изненадани. Срядата е чудесен ден за среща с приятели, с колеги, за разтоварване и задушевни приказки.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои кратка работна седмица, която може да се окаже и много ползотворна. В понеделник, и още повече във вторник, чувството ви за справедливост ще бъде провокирано за пореден път. Не „забивайте жилото“ си веднага в някой, когото смятате за неприятел. Ще спечелите повече, ако „броите до сто“, преди да кажете или направите нещо. Имате подкрепа за успех на вложените усилия в определена и ясна цел. Насрочвайте срещите си за сряда. Подберете добре компанията си за празничните дни.


За родените в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстоящата седмица поставя на изпитание умението да изпълняват планираното. Много неща ще ви пречат в добрите намерения. Ще трябва да положите повече усилия и да се съсредоточите в най-важното, ако искате да имате видими резултати. Понеделник е добър ден за покупки, във вторник обаче ще давате в повече,за да имате нещо, което ви трябва. Благоприятни дни през тази седмица-сряда и неделя.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 3.09.2012 г. Венера е в квадрат със Сатурн.

На 4.09.2012 г. Меркурий е в тригон с Плутон.

На 5.09.2012 г. Венера прави тригон към Северния лунен възел и секстил към Южния ЛВ.

На 6.09.2012 г., 17:47 ч. Венера преминава в Лъв.

На 7.09.2012 г. Слънце в квадрат с Юпитер.

Луната през тази седмица се движи между знаците Овен и Рак, през трета и четвърта четвърт.

Луната е без курс на:

4.09.2012 г., в 14:06 ч. – 4.09.2012 г., в 18:41 ч.

5.09.2012 г., в 21:54 ч. – 7.09.2012 г., в 7:10 ч.

9.09.2012 г., в 13:59 ч.- 9.09.2012 г., в 19:49 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен  Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник:  www.temura.net

Няма етикети.

2 коментара so far »

 1. moon_in_taurus каза,

  Писа на септември 3, 2012 @ 6:37

  Аз съм с АС лъв и много се радвам,че венера ще мине през първият ми дом:)

 2. Mi каза,

  Писа на септември 10, 2012 @ 13:31

  При мен венера ще бъде на МС и ще съвпадне с моята натална …ах как добре се чувствам

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни