Седмичен хороскоп 6-12 март 2017

ПЛ 12 3 17 от петък

Пълнолуние в Дева в неделя

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Астрологичната седмица започва с Луна в Близнаци, което подчертава меркурианският ѝ характер. Меркурий е много активен в първата половина на седмицата, когато се придвижва през Риби от съвпада с Нептун към съвпад със Слънцето. И тъй като сме в зоната на активната предизборна кампания, ще се наслушаме на говорене, в което е заложена голяма доза манипулация, къде директна и агресивна, къде фина и завоалирана.

Във вторник, хармоничните аспекти между светилата и стелиумът в Риби, Плутон и Прозерпина, а също така и тригонът Марс-Сатурн, вероятно ще ни обнадеждат с някои добри и изпълними политически програми и проекти. Във вторник и сряда Луната е в Рак, което отново задейства голям квадрат с Уран, Плутон, Юпитер и Марс, който е на път да излезе от кардиналния Овен. Последното е указание за повече контрол над емоциите, за повече внимание при работа в рискови условия и в конфликтна среда, най-вече за кардиналните знаци.

В петък Марс напуска своя знак Овен. Навлизайки в знака Телец, планетата воин спомага за успокояване на астрологичната обстановка. Още повече, че придвижвайки се през земния знак за шест седмици, между 10 март и 21 април, в част от този път, Марс ще бъде в така наречената взаимна рецепция с Венера. Венера се движи през Овен, ретроградна, а Марс през Телец, като до 3 април всяка от планетите е в знака на другата. Така енергиите на двете планети се обединяват. Разменяйки местата си, Марс в Телец е по-балансиран и прагматичен, а Венера в Овен е по-упорита и отстояваща себе си. През цялата седмица Венера шества ретроградна и необезпокоявана от аспекти с другите планети, изключая тези с бързата Луна. И може би точно поради тази освободеност от чуждо влияние можем да видим любовта в нейните различни проявления, но без излишен грим, без превзетост, лустро и показност, по-груба и първична.

В края на седмицата, в неделя, ни очаква пълнолуние в 22 градуса Дева. Пълната Луна в Дева е момент за истината във всеки аспект от живота ни. Всичко трябва да бъде чисто и подредено. Време за пролетно почистване в дома, и в душите ни.

Слънчеви пролетни дни!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

 

Ov12За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, акцент на седмицата е смяната на знака на Марс. Вашият планетен управител ви напуска, за да премине в следващия знак, земния Телец. Както писах в анонса, за няколко седмици Марс изпада в синхрон с Венера, която се движи през неговия, вашия, знак. Това е период от време, в който ще се ползвате от взаимния обмен на енергии между планетата на любовта и планетата на волята, и амбицията. За мнозина комбинацията Марс-Венера може да се окаже мотивираща и градивна. Проектите да станат земни, завършени и готови за прилагане в практиката. На личните дела да отделите достатъчно време, и да положите съзнателни усилия да ги хармонизирате. Пълнолунието в Дева ще ви помогне да подредите приоритетите си, да пренаредите графика си така, че да ви спорѝ навсякъде, и в работата, и в спорта, и в семейните взаимоотношения.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, четвъртък, петък и събота.

La12За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, първата половина на седмицата следва инерцията от предходната. Във вторник и сряда личното участие може да бъде заглушено от нечии чужди амбиции, или от нежеланието ви да се включвате активно в борбите за власт и надмощие на кардиналните знаци. В четвъртък Луната е във вашия знак и това ви прави център на внимание, искате или не. Имате възможност да правите нещата така, както искате, да „водите хорото“, да насочвате събитията в желаната от вас посока, с подкрепата на Марс в другия огнен знак Овен. От петък планетата воин навлиза в земния знак Телец, като по този начин активира зоната на професионалните амбиции в слънчевия . За времето от шест седмици напред Марс ще ви поставя в условия на конкуренция и доказване на качества. В края на седмицата е пълнолунието в Дева, когато могат да дойдат и първите реални резултати от труда ви.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, четвъртък, петък и събота.

St12За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои пълна с ангажименти седмица. Във вашия подвижен огнен знак е Сатурн, който в съчетание с Марс от другия огнен знак Овен, до петък ще ви включва в дейности, които ви носят и радост, но и значително количество грижи по близки хора, приятели и партньори. Мнозина ще се чувстват претоварени и уморени, не само заради характерната за сезона пролетна умора. Търсете начини да разтоварвате натрупалото се напрежение. В това отношение ви идва на помощ Марс, който в петък преминава в земния Телец. Настъпва чудесно време за активни тренировки във фитнеса, или разкършване на снагата в градината. Ако имате проблем с теглото, намерете си приятел за компания, или личен треньор за по-ефективно сваляне на килограми. С диетите бъдете внимателни, не прилагайте такива, които водят до бързи резултати, но могат да се окажат вредни за здравето ви. Пълнолунието в Дева задава период на реализация на очаквания свързани с професията.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, четвъртък и петък.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

 

Te12За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои динамична седмица. Основен двигател в нея е Марс, който ви идва на гости в петък. Планетата на волята и амбицията ви гостува през две години, затова настройте се на марсова вълна, раздвижете се, изпълнете с амбиция и страст всяко нещо, с което се захващате. За шест седмици напред, до 21 април, Марс ще ви бъде главен мотиватор, ще ви кара да се включвате активно в живота, който кипи около вас, да бъдете инициатор и главно действащо лице в него, да бъдете лидер и водач на група хора. В личния живот също настъпва раздвижване. Във вторник разчитайте на приятелска подкрепа. Ретроградният планетен управител е в знака на страстта – Овен, а неговият управител ще ви бъде на гости, което прави всичко свързано с емоциите по-ярко и драматично. За свободните сърца пълнолунието в края на седмицата, в другия земен знак – Дева, обещава признания, истини, новини и радостни преживявания със скъпи на сърцето хора.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, петък, събота и неделя.

De12За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, седмицата е забележителна с пълнолунието в Дева. То се случва в последния ден, в неделя. Дотогава другите ще „дърпат конците“ на събитията около вас. Струпването на няколко планети в срещуположния знак е притегателен момент за чужди изисквания и претенции, на които ще трябва да обръщате внимание, дори пряко волята си. Тя получава подкрепа в петък, когато Марс преминава в сродния по стихия знак Телец. Марсовата енергия става по-приземена и практична, насочена към реални и постижими цели, което ще ви даде мотивация на вашата предприемчива природа за следващите шест седмици. Плановете за пътешествия не са само мъгляви идеи, а добиват реални очертания. Целите стават ясни, приоритетите също, и плановете могат да се градят върху стабилни основи. В края на седмицата пълнолунието във вашия знак е време за ликуване, радост и удовлетвореност от постигнати резултати.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, петък, събота и неделя.

 

Ko12За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, предстои активна седмица. Хармоничният аспект между управителя на знака ви и Марс от Овен улеснява решаването на някои сложни ситуации възникнали от предходната седмица, по един разумен начин. Струпването на планети във водния знак Риби ви прави чувствителни към знанието и информацията, към ученето и преподаването, към учителите и учениците. Някои ангажименти свързани с обучение – лично или на някой подопечен, сега са поставени като приоритет. Имате подкрепа за тяхното решаване в рамките на тази седмица,с активното съдействие на Марс,който преминава в сродния по стихия знак Телец в петък. Планетата на волята и амбицията в зоната на любовта, творчеството и децата, насища с енергия и динамика взаимоотношенията ви с близки на сърцето ви хора, прави ви съпричастни с техните планове и стремежи. Пълнолунието в другия земен знак Дева обещава реализация на очаквания свързани с образование, пътешествия и духовни стремежи.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, петък, събота и неделя.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

 

Bl12За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, седмицата започва с Луна в Близнаци. Понеделник е много динамичен и времето няма да ви стига. Планетният управител Меркурий е много активен, и ви кара да търсите нови полета за реализация, нова работа, нов работен колектив, или със значими промени в него. Приятелската подкрепа е важна през първата половина на седмицата, когато подходящ съвет, напомняне, или намеса от близък човек, ще ви бъде от полза,стига да сте си взели поука, и да не повтаряте стари грешки. Преценявайте добре новите възможности. Паричното изражение на труда ви ще има все по-голямо значение, като ще накланя везните в полза на едно или друго предложение. В края на седмицата е пълнолунието в земния знак Дева. То активира зоната на семейните взаимоотношения, и ще ви накара да обърнете повече внимание на удобствата в дома си, на комфорта на обитаваната среда.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, четвъртък и петък.

Ve12За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, настъпва известно успокояване на страсти и амбиции. В края на седмицата обаче, когато Марс излезе от кардиналния Овен. До тогава, и особено във вторник и сряда, когато Луната се движи през знака Рак, включвайки голям квадрат от планети в кардиналните знаци, напрежението ще витае във въздуха, и най-малкият повод може да бъде основание за конфликт. С ретроградна и неаспектирана Венера, ваш планетен управител, в зоната на партньорството, трябва да сте много внимателни при преговори и договаряне на стоки и услуги. Възможно е да не успявате да защитите личния си интерес по подходящ начин, ако се опирате на стари и погрешни практики. С преминаването на Марс в чувствения Телец в интимния живот настъпва предизвикателна активност. Бъдете внимателни при планиране на дългосрочни съвместни проекти. Пълнолунието в предходния знак Дева е подходящо време за намиране на решение за някои лични проблеми.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, четвъртък и петък.

Vo12За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои активна седмица. Стелиумът от планети в Риби подкрепя финансовата сфера и способността ви да печелите и пестите. Нещо, което се оказва важно в края на седмицата, когато Марс премине в Телец, в зоната на домашните ангажименти. За шест седмици напред планетата на волята и амбицията ще ви ангажира с домашни проблеми, и тяхното решаване. Домът ви и хората, с които споделяте жизнено пространство стават приоритетни, както и защитата на собствените ви права върху имот или жилище. Някои разминавания в позициите с хора от домашния кръг, сега ще изкристализират и станат обект на обсъждане. Пълнолунието в Дева в края на седмицата е обещание за придобивки и връщане на надвзетото. В личния живот навлизате в период, когато идеята да заживеете заедно няма да ви се струва толкова странна и неприемлива.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, четвъртък и петък.

ВОДНИ ЗНАЦИ

 

Ra12За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, добрата новина е, че напрежението в кардиналните знаци от последните седмици, постепенно спада. С преминаването на Марс в Телец, ще е препоръчително да влагате повече енергия в групови начинания. Разчитайте на подкрепата на приятел/и. Не се нагърбвайте с еднолично ръководство, делегирайте права и отговорности на други хора. Ретроградната Венера може да ви върне към някои стари партньорства, в които имате какво още да дадете, и съответно – да получите. В четвъртък и петък имате подкрепата да решавате финансови проблеми във ваша полза, да получавате дивиденти, или разплащане за положен труд. Втората половина на седмицата, и особено почивните дни, може да се окажат много динамични. Активират се контакти с приятели, близки роднини, и съседи. Някои ще трябва спешно да потеглят на път.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, четвъртък и петък.

 

Sk12За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои успешна седмица. Активността във водните знаци от струпването на планети в Риби се усилва в началото на седмицата, когато Луната премине в другия воден знак – Рак. Тригонът на светилата във водните знаци ще омекотява влиянието на все още силните квадратури в кардиналния кръст. Така с добри намерения, с мек подход и разбиране, можете да излезете удовлетворени от всяка сложна и драматична ситуация. В петък вашият съуправител Марс сменя знака и преминава в срещуположната зона на зодиака – в знака Телец. От зоната на партньорството Марс ще повлиява връзките,насищайки ги с противоречия и пречки, които да преодолявате, и да се доказвате като партньор или силен конкурент в следващите шест седмици. Пълнолунието в Дева, в края на седмицата, може да ви зарадва с добри резултати от съвместна работа в екип, колектив, партия или сдружение.

Благоприятни дни през седмицата понеделник, вторник, четвъртък, петък и неделя.

Ri12За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои резултатна седмица. Струпването на планети във вашия знак, ви поставя в центъра на вниманието, привличайки интереса на другите към вашата личност, и към това, с което се занимавате. Някои ще получат официално признание и награди за приноса си към област на знанието или към кауза. За тези, които работят в сферата на науката и изкуството, Марс придвижващ се в Телец от петък нататък, за шест седмици напред, ще бъде мотиватор и подкрепа. Активната комуникация, реална и виртуална, ще ви помогне да намерите подходящата среда и хората, сред които да се чувствате добре приети. Пълнолунието в Дева в края на седмицата може да размести някои пластове в партньорството на принципа „противоположностите се привличат“.

Благоприятни дни през седмицата понеделник, вторник, четвъртък и петък.

Дати на някои астрологични събития

Меркурий в съвпад със Слънцето на 7.03.2017 / 2:29 ч

На 10.03.2017 / 2:33 часа Марс преминава в Телец

Меркурий в квадрат със Сатурн на 12.03.2017/ 14:10 ч

На 12.03.2017 /16:53 ч Пълнолуние в 22°Дева

През тази седмица Луната се движи между знаците Близнаци и Дева, през втора и трета четвърт.

Луната е без курс на:

6.03.2017 /10:22 – 6.03.2017 /14:54

8.03.2017 /16:59 – 8.03.2017 /18:45

10.03.2017 /19:05 – 11.03.2017 / 0:07

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: www.temura.net

Етикети: , , ,

1 коментар so far »

 1. Гергана каза,

  Писа на март 6, 2017 @ 6:43

  Муси какво ще рече това изречение” Пълнолунието в Дева в края на седмицата може да размести някои пластове в партньорството на принципа „противоположностите се привличат“.”?
  Имаш предвид нещо в любовната сфера ли? Това пълнолуние споделеност ли ще донесе или…. ? Не те разбирам.

  Марс в телец ще съвпадне с венерата ми и прогресивното слънце в края на март в 10 дом. Това добър перид ли ще е?

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за НОМЕРОЛОГИЧЕН КАЛЕНДАР
  2. gravatar Муси Дачева за 2020 астрологичен преглед
  3. gravatar Десислава за НОМЕРОЛОГИЧЕН КАЛЕНДАР
  4. gravatar Деси за 2020 астрологичен преглед
  5. gravatar Милена за 2020 астрологичен преглед