Седмичен хороскоп 8-14ноември 2010 г.

във Везни в понеделник

в Стрелец във вторник

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен през тази седмица имат вътрешното убеждение да заявят позиция, и да я отстояват, независимо от противодействието, което срещат. Подкрепа идва от зоната на Стрелеца, където във вторник се събират три космични тела- растящата Луна, вашият управител Марс и Меркурий. Най-благоприятно астрологичната обстановка ще влияе на родените в последните дни на март и първите дни на април. Бъдете предприемчиви и настъпателни в понеделник и във вторник. В четвъртък и особено в петък, а също така и в почивните дни, моментът е подходящ за поемане на дългосрочни ангажименти, за сключване на договори, за сериозни разговори, ориентирани към бъдещи проекти.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоящата седмица обещава успех в начинанията. Меркурий навлиза в знака Стрелец във вторник, като от тази позиция ще ви прави по-активни и изобретателни, особено в личните взаимоотношения. Принос за хармонизирането им ще има и Венера, която се връща на своя територия – в знака Везни. На работното място бъдете активни, настъпателни и искайте повече, за да получите в крайна сметка,това което ви е трябва. В петък можете да се споразумеете с някой, от когото зависите. В почивните дни избягвайте претоварване и занимания с екстремни спортове.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец началото на седмицата е силно и обещаващо. Новата Луна във вашия знак стимулира сетивата  и ви дава импулс за промени, и за съвсем нови неща. Към нейното влияние се добавя и това на Меркурий, който във вторник навлиза в Стрелец. По този начин към активността на физическо ниво, която ви идва от Марс, през ноември се прибавя и раздвижване в сферата на общуването. Ще ви се иска повече да говорите, да изказвате мнението си, да защитавате позицията си. През тази седмица, освен понеделник и вторник, петък също е подходящ за  целта. В почивните дни се занимавайте с не толкова натоварващи дейности, бъдете внимателни за течове и битови наводнения.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец са в период на реализация и събиране на приходите от вложен в някаква посока труд. От понеделник управителката ви Венера е отново на своя територия, в знака Везни. Сега можете да се договаряте и да сключите добра сделка, стига да проявите отстъпчивост, разум и далновидност. В личните отношения ревността ще отстъпи място на романтиката и стремежа за хармония във връзката. Вторник след обяд, сряда и четвъртък са силните ви дни през тази седмица. Пътувайте, уреждайте пътешествие или новогодишно празненство. През следващата седмица Венера тръгва в права посока и много от задръжките около вас ще отпаднат.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева първите дни на седмицата са напрегнати и препоръката е да се въздържат от активна намеса в ситуации, които не са им особено ясни. Меркурий навлиза в Стрелец, във вторник, и може да усетите импулс да се хващате с повече неща, отколкото можете да свършите, нещо което ще разпилее енергията ви в много посоки, и ще ви направи по-неефективни в работата. Сряда и четвъртък са силните ви дни през тази седмица. Петък, от своя страна,за вас ще е ден на добрите идеи и мъдрите решения.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог седмицата започва с активни взаимоотношения с някой, който е надалеч. Намирате се в добра професионална позиция и имате шанс да постигате набелязаните цели. В сряда преди обяд може да „кръстосате шпаги“ с колега или шеф. Ако бъдете достатъчно убедителни и настойчиви, в петък ще имате резултат изразен освен морално,но още повече и материално- във финикийски знаци. Периодът е добър за преговори и сключване на сделки с дългосрочен ангажимент, бъдете както винаги организирани, но сега и по-предприемчиви.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За някои от родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци седмицата започва не според очакванията. Новата Луна е активирала хора, които са на различни позиции от вашите. Във вторник Меркурий, управителят на вашия знак, преминава в знака Стрелец и ще се движи през него през целия месец ноември. Макар, че там той не е в добра позиция, доброто, което може да направи за вас, съвсем не е малко. Ще ви дава по-широка перспектива, подтиквайки ви към далновидни и стратегически обосновани действия, и ще ви подкрепя във всички дейности, които са значими за повече хора. В петък и в почивните дни можете да направите много за себе си като по-малко приказвате и повече слушате какво ви говорят по-възрастни и по-знаещи хора.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни седмицата обещава динамика в контактите. За тези, които учат, дните са добри за успешно полагане на изпити. Венера, управителката на знака, отново е при вас, навлизайки във Везни още в понеделник, на зазоряване. Можете да разчитате на вашето най-силно оръжие- балансирането на противоположностите, като се намесите добронамерено в конфликтна ситуация. Но това не трябва да става в сряда и четвъртък, когато вместо да „изпишете вежди, може да избодете очи“, и същевременно да си навлечете неприятности. Най-важните неща за тази седмица, планирайте за петък.

ВОДОЛЕЙ

Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей навлизат в динамичен седемдневен период. Можете да разчитате както на старите си познанства, така и да създадете перспективни нови връзки – в професионален и в личен план. Ще е нужно да бъдете по-организирани и съсредоточени в една цел, иначе рискувате да се пилеете в много посоки и да губите време и енергия. От понеделник Венера е отново във Везни и отваря темата за пътешествието надалеч, за което си мечтаете от много време. Изчакайте 18 ноември, когато тя и Юпитер ще тръгнат в права посока и ще надуят платната ви към далечни земи. Петък е силен ден за преговори и сключване на сделки. В почивните дни бъдете внимателни към здравето си, не се претоварвайте, не рискувайте излишно и показно.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак са в активен период. В началото на седмицата от вас се очаква да „водите хорото“, да казвате какво, къде и как трябва да бъде направено. Като че ли някаква вътрешна сила ви задвижва и ви кара да не отстъпвате от позицията си, и да правите нещата така както сте си наумили. Във вторник и сряда бъдете внимателни, ако трябва да представите гледната си точка пред повече лица. Някои хора могат да възприемат тезата ви като манипулативна и да застанат срещу вас. В петък можете да разчитате на финансова подкрепа, или поне да получите обещание за такава през следващата седмица.

СКОРПИОН
За част от родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица поставя на дневен ред паричен проблем за разрешаване. Ваше начинание или здравето ви се нуждаят от финансова подкрепа. Във вторник ситуацията ще ви изглежда по-ясна и до петък ще намерите решение. В сряда или четвъртък ви очакват срещи и запознанства със забележителни в някакво отношение хора. В почивните дни обърнете повече внимание на близките си, но не се претоварвайте с работа и емоции.

РИБИ
Родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби започват седмицата с известен дискомфорт в отношенията с хора, които се мислят за нещо повече от другите. Ще ви бъде трудно да намерите общ език и да постигнете единомислие, затова отложете, това което можете, за четвъртък, а още по-добре за петък. Подгответе се добре и не си хвърляйте думите напразно, защото колкото по-сериозни и аргументирани сте, толкова по-сигурен е успеха ви. В почивните дни очаквайте приятелска инвазия, а ако не ви се посрещат гости, бягайте някъде на тайно и скрито място.

Най-интересното през тази астрологична седмица

На 8 ноември 2010 година, понеделник, в 5:04 часа, Венера (ретроградна) навлиза във Везни.

На 9 ноември 2010 година, вторник, в 1:44 часа, Меркурий преминава в Стрелец.

Луната през тази седмица се движи между знаците Стрелец и Риби, през първа и втора четвърт

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети: , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Daniela за Седмичен хороскоп 18-24 януари 2021
  2. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  5. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни