Седмичен хороскоп 9-15 април 2012 г.

Пореден петък 13-ти!

Великден в неделя!

Муси Дачева
ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои напрегната седмица. Макар и кратка, до четвъртък, заради Великденските празници, тази работна седмица изисква от вас много внимание и съсредоточеност в това, което се случва в средата, в която прекарвате по-голямата част от времето си. Напрегнатата астрологична формация, в която е включен управителят на вашия знак-Марс, ще продължи влиянието си до четвъртък, а при някои и в почивните дни. В понеделник и вторник на дневен ред е пътуване надалеч, което засяга вас или близък човек. В сряда и в четвъртък ще трябва да мислите и действате бързо, ще имате предложение, свързано с професията, което има пряка връзка с доходите ви. Петък е конфликтен ден, в събота, и още повече в неделя, ситуацията около вас се успокоява.

За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои емоционална седмица. Всичко,свързано с корените, кръвните роднини, родителите, родното място, излиза на преден план. Астрологичната обстановка е в тон с великденската седмица. Търсете връзка с близките си, независимо дали сте близо или далеч от тях. Вторник обещава контакт с някого отдалеч, било то чрез интернет, социалните мрежи, или друга форма на комуникация. За свободните това е чудесно обещание за нова връзка. Общуването с интересни хора в средата на седмицата, ще ви зареди с нови идеи и очаквания за хубави промени в живота. В празничните дни избягвайте конфликтите с роднини, бъдете внимателни на път, не предприемайте непремислени действия.

За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец началото на седмицата носи напрежение. То е предизвикано от напрегнатите аспекти, групирани като Голям кръст в началото на подвижните знаци. Луната като катализатор на процесите, движеща се през Стрелец, застава в един от ъглите на големия кръст през нощта на понеделник срещу вторник. Това ви поставя в центъра на събития от важно значение за близките ви, за общността, към която принадлежите и за хората, с които имате служебни или лични взаимоотношения. Макар и кратка, работната седмица дава възможност за договаряне, за сключване на изгодни сделки и установяване на ползотворни служебни взаимоотношения.

 

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през тази седмица ще се радват на добро внимание и удачно развитие на текущите дела. Вниманието ви ще бъде ангажирано предимно с практични въпроси, най-вече от материален и вещеви характер. Ще се разпореждате с чужди доходи или собственост. На вас ще бъдат делегирани права за разработка на идея, или изпълняването на проект в неговия краен етап, придаването на завършеност на изделие, програма, ремонт, оформление на градина или двор. Приятелите ще ви бъдат благодарни за помощта и съветите, а за вас ще остане голямото удовлетворение от добре свършената работа.

За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои динамична седмица. В първите дни на работната седмица, до вторник на обяд, астрологичната картина, включваща вашия знак, е напрегната и изисква проява на търпение и самообладание. От вашето активно включване в събитията, зависи много, затова не оставяйте нищо „на самотек“. Препоръката е да правите възможното,за да избягвате конфронтацията и задълбочаването на конфликтните моменти. Имате шанс да постигнете хармония и стабилност в отношенията с някой, с когото споделяте общо жилище или общо работно място. В четвъртък ще получите интересни предложения. В празничните дни намерете начин да починете добре, защото от следващата седмица навлизате в много активен период, изискващ голяма физическа и психическа издържливост.

Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог през следващите дни могат да попаднат в необичайна за тях обстановка. Активността в подвижния кръст в началото на седмицата провокира неочаквани обстоятелства, на които трябва да се реагира бързо и адекватно. Вашата организираност и надеждност, както и готовността ви да дадете подкрепа в даден момент на определен човек, или на група хора, е от важно значение. В четвъртък и петък обстоятелствата ви поставят в центъра на събитията. Петък, при това 13 -ти, е напрегнат и конфликтен ден. От празничните дни по Великден, понеделник е за разтоварване и пълноценна почивка.

 

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои неспокойна седмица. Големият квадрат в подвижните знаци, който се развива в понеделник вечерта до вторник сутринта, включва Венера и Южния възел, намиращи се в съвпад в петия градус на Близнаци. За родените в първата декада на зодията, през месец май, първата половина на седмицата носи предизвикателства, към които не могат да останат равнодушни. Бъдете коректни с хората около вас, за да не ви обвинят в интриганство и двуличие. Избягвайте опитите да бъдете въвлечени в непочтени служебни заигравки, които могат да ви костват авторитета и дори работата. В четвъртък някой ще ви предложи подкрепата си. Петък не само защото е 13-ти, е неблагоприятен ден, избягвайте претоварване, има вероятност за травми. В събота и неделя отделете време за почивка.

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни началото на седмицата е подвеждащо. До вторник по обяд това, което идва до вас като информация, е противоречиво и неточно. В сряда ви очаква много движение, а в четвъртък отделете време и внимание на близък човек. Не прибързвайте при взимане на решения. Изчаквайте, обмисляйте и планирайте добре всяка своя крачка, не се разпилявайте в много неща, а съсредоточете усилията си в една посока. В края на месеца навлизате в благоприятен период. В събота в личния ви живот настъпва подходящ момент за промяна, за излизане от застоя и преминаване от нещо старо към нещо ново.

На родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои седмица на новите възможности. Във вашия кръг на познати и приятели настъпват промени и влизат нови хора. Ако се занимавате с обществена дейност и политика, то периодът е благоприятен да увеличите поддържниците си. Ще срещате противодействие и откровена съпротива, но това само допълнително ще ви мотивира. На прага сте на нещо ново и в личния живот. Едно приятелство може да тръгне в нова посока, или съвсем нов обект на симпатия да се появи на любовния ви хоризонт. Във вторник бъдете внимателни при финансови операции, съществува риск за подвеждане и значително по-големи разходи.

 

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои интересна седмица. В първите дни градусът на емоциите ще бъде висок. Вниманието ви ще бъде ангажирано предимно с близки хора, с роднини, братя,сестри, братовчеди и племенници. На някои ще се налага спешно да пътуват. Обръщайте внимание на домашните си любимци. Ако имате труден проблем за разрешаване, поръчайте си сън и си го запишете с подробности, защото в него има кодирана информация, която ще ви бъде в помощ. В сряда и четвъртък ще трябва „да играете по музиката на другите“. Не подминавайте с лека ръка, това което ви предлага някой сериозен човек. Моментът е добър за създаване на трайни работни отношения, за включване в перспективно занимание или оформяне на съдружие. Петък е неблагоприятен ден, избягвайте конфликти.

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои напрегната седмица. При някои може да има разминаване в очакванията за висока оценка, при други за добро заплащане, а при трети и за двете. Ситуацията в понеделник и отчасти във вторник е конфликтна и непредсказуема в много отношения. Ще са ви нужни много търпение и гъвкавост, за да „плувате срещу течението“. Сряда е удачен ден за придобивки, за получаване на възнаграждение или разплащане на извършен труд. В четвъртък имайте готовност да се отзовете на покана за среща. Възможно е да имате добри предложения за работа, които да придобият по-конкретни очертания през следващата седмица.


За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои относително напрегната седмица. Особената астрологична обстановка в първите дни-в понеделник и вторник, изисква активно участие в това, което се случва около вас. Добра възможност за растеж в професията, ще заема голяма част от вниманието ви и ще изисква обсъждане на различни нива, включително и с брачния партньор. Ремонт на жилище и подобряване на битовите условия е другата важна тема, която стои на дневен ред. Важният момент е обезпечаването на средствата, но и за това имате идея и удачно решение. Бъдете внимателни, ако ви се налага да пътувате в петък.

 

Най-интересното през тази астрологична седмица

От 16 часа на 9 април до 12 часа на 10 април 2012 г., се развива Голям квадрат в подвижните знаци-включващ опозиции и квадратури между Луната, Венера, Марс, Нептун и Лунните възли.

На 14.04.2012 г.,в    6:53 ч.,  Марс от 3°Дева тръгва в права посока.

Луната през тази седмица се движи между знацитe Скорпион и Водолей, през трета и четвърта четвърт.

 

Луната е без курс на:

9.04.2012 г., в 9:56 ч.- 9.04.2012 г., в 18:12 ч.

11.04.2012 г., в 14:05 ч.- 11.04.2012 г., в 20:02 ч.

13.04.2012 г., в 20:05 ч.- 14.04.2012 г., в 0:48 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2019 за Водолей
  2. gravatar Таня за Хороскоп 2019 за Водолей
  3. gravatar svetski за Хороскоп 2019 за Водолей
  4. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2019 за Везни
  5. gravatar Милена за Хороскоп 2019 за Везни