Седмичен хороскоп 9-15 септември 2013 година

Меркурий във Везни

Венера в Скорпион

Муси Дачева

Обща характеристика на седмицата

Предстоящата седмица ще премине под знака на квадрата на Марс и Сатурн в неподвижните знаци Лъв и Скорпион. Аспектът е зареден с много страст и напрежение. Може да провокира остри реакции и необмислени постъпки, да раздухва пожари и възпламенява конфликти. Допълнително „масло в огъня“ налива участието на лунните възли, като Северният лунен възел е в съвпад със Сатурн. Включването на тези кармични маркери с квадратура може да породи нова вълна от насилие и разрастване на конфликт в критичните към момента точки на Земята. За нова вълна на напрежение спомага навлизането на Меркурий в територията на кардиналните Везни, и задействането на Голям квадрат с Уран, Плутон и Лилит в началото на следващата седмица на 17-ти. Като цяло Меркурий, между 9 и 29-ти септември, ще влияе благоприятно при уреждане на спорни въпроси, при разглеждане на дела по съдебен ред, може да помага за намирането на компромисно решение при заплетени ситуации.

На личностно ниво квадратът Марс-Сатурн засилва негативизма, омразата, нетърпимостта у хора, които имат акценти в рождените хороскопи в зоната на 5-10 градуса Скорпион,Лъв, Водолей и Телец.

Квадратът на Марс-Сатурн увеличава вероятността за кражби с взлом, отвличания, инциденти, умишлени палежи, бягства от затвори, наказателни акции, преследване на длъжници, терористични акции и др.

Понеделник е най-неблагоприятният ден, заради преминаването на Луната през точката на съвпада на Сатурн и СЛВ. А като цяло квадратурата ще се усеща силно до средата на седмицата, когато е точният аспект на Марс към лунните възли.

За нарастване на напрежението помага и Венера, която в сряда преминава в дълбоките и страстни води на Скорпион, наближавайки квадратура с Марс от Лъв.

През следващата седмица предстои една уникална среща на Сатурн със Северния Лунен възел,чието влияние се усеща още сега.

Съвпадът на Сатурн и СЛВ през следващата седмица, на 17-ти септември, ще бъде в 8-я градус на Скорпион.Това е астрологично събитие от важно значение, както в личен план, така и в сферата на международните отношения, защото се случва веднъж на около 11 години. Последният съвпад се е състоял на 5 юни 2002 г в 17 градуса Близнаци.

Срещата на Сатурн, планета на формата, структурата, вътрешната рамка и външните ограничения, със СЛВ, който задава новата опитност, новите планове и стремежи, бележи важна промяна, тръгване по нов път, излизане от сложна ситуация, навлизане в нов кръг от спиралата на живота. Съвпадът оказва значимо влияние върху хора, които имат рожден съвпад на Сатурн и СЛВ, особено ако той е в кардинален дом на хороскопа. Те са на прага на нов етап от живота си, с нови цели, други приоритети.

В края на тази седмица астрологичната ситуация търпи леко разведряване. В събота и неделя към тригонът на Слънце-Луна се добавят тригоните на Венера – Нептун и този на Марс-Уран.

Така в почивните дни добронамереността, миролюбието и рационализмът могат да намерят начини за решаване на много проблеми и конфликти през следващата седмица, за което ще има благоприятна астрологична обстановка.

Желая ви усмихнати и топли есенни дни!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои напрегната седмица. Мажорен тон задава квадратът на управителя на знака-Марс със Сатурн и Лунните възли. Много от това,което сте планирали да свършите ще среща пречки или откровено противодействие. Най-лошият подход е прибързването и упражняване на натиск. Насилието поражда насилие. Бъдете внимателни в отношенията с децата си, или с други деца, с които работите. За всичко свързано с финанси бъдете сдържани и премерени, особено за спестяванията си или ако планирате взимане на кредит. Моментът не е подходящ. Пазете имуществото си и особено общите сметки с партньор(и). В понеделник Меркурий навлиза във Везни,срещуположния знак на зодиака. Влиянието от него е противоречиво, но с изключение на 17-ти септември,когато влиза в напрегнати отношения с Уран-Плутон, ще помага за уреждане на спорни въпроси със съдружници, за разпределяне на ангажиментите между партньорите. В сряда Венера преминава в Скорпион и предстоящ тригон с Юпитер от Рак. И за двата пола това е период на засилено либидо, и повишена възможност за зачеване.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък и петък.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои седмица на важните решения. Марс,който е във вашия знак прави квадрат със Сатурн, преминаващ през дъното на хороскопа. Аспектът поставя на изпитание силата на характера, възможностите ви за трезва преценка на обстоятелствата и постъпването по правилния начин, ако изобщо има такъв. Възможно е да се чувствате притиснати от обстоятелствата или от претенциите на някого. Съвпадът на Сатурн със Северния лунен възел полага началото при вас на период на сближаване с корените, на по-голяма свързаност с родители, родно място, с традициите и манталитета на рода. Меркурий, който в понеделник навлиза във Везни ще ви кара да общувате по-леко с околните, ще ви насочи към хора и взаимоотношения, едновременно полезни и вдъхновяващи. Венера, която от сряда е в Скорпион, от своя страна ще ви притегля към едно по-интимно общуване, ще ви кара да се стремите към повече уют и хармония в дома и съответно към човека, който би могъл да ги сподели с вас.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък, петък и неделя.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои активна седмица. Квадратът на Марс-Сатурн,в началото на седмицата, може да ви постави в трудна ситуация. От вашата решителност и умение за адекватна намеса зависи решаването на сложен проблем. Постарайте се да потушавате пожара, а не да го раздухвате. Меркурий, който влиза във Везни, ще ви помага да използвате по правилен начин социалните мрежи, да дадете гласност на нещо или обратно – да го скриете от очите на медиите. Умението ви да бъдете дискретни ще помогне някому в даден момент. Венера, която преминава в Скорпион в сряда, ще „оцветява сънищата ви“ в буквален и в преносен смисъл. Много от това, за което сте мечтали, е на път да стане реалност.

Благоприятни дни през тази седмица – от четвъртък нататък.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, предстои емоционална седмица. Квадратът на Марс-Сатурн,в Лъв-Скорпион, може да ви засегне по особен начин. Ще трябва да взимате важни решения, свързани с близки хора, с родители и/или с брачен партньор. Желанието ви да мине всичко по неконфликтен начин ще бъде подкрепено от Меркурий, който в понеделник навлиза във Везни, но в сряда Венера е вече в Скорпион и това, искате или не, ще ви вкара в напрегнати взаимоотношения с околните. В сферата на социалните контакти при вас настъпва раздвижване. Навлизате в период на пренастройване, пренареждане на приоритети в работните взаимоотношения и във връзките ви с колеги и работодатели. Предстои да поемете по-големи отговорности, да се ангажирате с неща, от които сте странили досега. В сферата на личните взаимоотношения от вас се очаква повече. Венера, която отива към квадрат с Марс, вероятно ще изкара на повърхността някои противоречия, които изискват повече внимание и активно участие през следващите седмици.

Благоприятни дни през тази седмица – петък, събота, неделя.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, предстои активна седмица. Планетата на комуникацията, която е и управител на знака, преминава от земната във въздушната стихия, в знака Везни. Навлизате в период на активно планиране в сферата на приходите и разходите. Да си „правите добре сметката“ е от важно значение винаги, но сега обстоятелствата ще наложат да бъдете още по-внимателни. Квадратът на Марс-Сатурн,който е доминиращ началото на седмицата, може да предизвика разочарование от някой, който не си е свършил добре работата, и на когото сте разчитали твърде много. В сряда, когато Венера навлезе в Скорпион, е възможно да получите добра оферта за разработка на ваша идея, да намерите морална подкрепа у някого, с когото имате да извървите общ път и който ще чувствате близък по душа, като роднина и не съвсем.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда и неделя.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, седмицата започва напрегнато заради квадрата на Марс с управителя на знака – Сатурн. Умението ви да виждате нещата в перспектива и да се застраховате по различни начини, ще бъде разковничето на проблема, от каквото и да е естество. За „удар в гърба“ от приятел обаче никой никога не е готов. Преминавайте през проблема с разбиране и мъдрост, защото пред вас се очертават отлични перспективи. Навлизате в нов цикъл на придобиване на опитности, новото не бива да ви плаши, а напротив да ви зарежда с идеи и амбиции за тяхната реализация. Промяната в целите и новата посока на усилията ще ви се отрази добре. Меркурий от Везни ще ви помага да намерите приятели и подкрепа, нови хора, които ще ви бъдат полезни и ще подкрепят вашата креативност. Отделяйте време на другите, интересувайте се от другите,каквото правите сега, ще гали егото ви по-късно.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, петък и неделя.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои динамична седмица. Квадратът на Марс-Сатурн, активен през по-голямата част от седмицата, ще ви прави притеснени за неща,свързани с поети вече ангажименти към важни за вас хора. Припряността може да ви създаде проблеми с личния автомобил, затова вслушвайте се в звука, който издава двигателя. Меркурий,управителят на знака, навлиза в територията на хармоничните Везни и в рамките на месеца ще направи тригон към Слънцето, или асцендента ви. Това е чудесен период за любовния ви живот, време за нови запознанства и флирт, а при някои и за начало на сериозна връзка. Венера преминава в Скорпион в сряда, като от своя страна подтиква към емоционално наситени взаимоотношения с някой, с когото споделяте общи професионални интереси или работите заедно. Венера,докато се движи през Скорпион, може да ви бъде полезна в усилията да подобрите начина си на хранене, да внесете промени в ежедневието си, като оптимизирате цикъла работа-почивка.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник и неделя.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстои седмица на промените. Една планета влиза във вашия знак, а друга излиза. В понеделник Меркурий,планетата на комуникацията ви идва на гости за около 20-на дни. Тя ще ви подбужда да говорите повече, да обещавате неща, които няма вероятност да изпълните. Ще ви прави по-привлекателни, всъщност това ще бъде резултат от съвместните усилия и с Венера, която в сряда ви напуска, за да посети дълбоките водни територии на Скорпиона за около месец. Вашата чувственост нараства, ще усещате по-отчетливо аромати и вкусове, ще изпитвате по-голяма потребност от контакт и докосване, ще се раздвижат хормоните и желанието за интимност. В сферата на доходите имате шанс да направите скок, да намерите подходящата работа с по-високо заплащане, и с повече възможности за професионален растеж.

Благоприятни дни през тази седмица – сряда, четвъртък, петък и неделя.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, предстои напрегната седмица. Понеделник може да се окаже разочароващ за някои от групата. Квадратът на Марс-Сатурн е провокиращ работните взаимоотношения, може да ви предложат неподходяща работа или да ви поставят пред невъзможен избор. Не бързайте да взимате решение, обмислете добре преди да кажете дума или да сложите подпис под трудов договор. Меркурий от сродния по стихия знак – Везни ще ви помага в дипломацията и ще ви насочва към подходящите думи за измъкване от трудна ситуация или за пренасрочване на важен разговор за по-подходящо време. Избягвайте конфликтите с околните и задържайте хапливите отговори на неприятелски забележки. Голямата цел е да запазите мира и да не позволите на Марс да разруши създадени вече и работещи добре взаимоотношения. Освен,ако наистина не го желаете и не полагате съзнателни усилия за това.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои емоционално активна седмица. В понеделник емоциите ви може да не са само в позитивната гама, заради квадрата на Марс-Сатурн. Той може да засегне по някакъв начин доходите или средства, на които разчитате, да ви кара да избирате между цена или качество. Избягвайте спекулативни сделки до сряда, когато Венера навлиза в сродния ви по стихия знак Скорпион. Навлизате в късметлийски период. Той може да се прояви по различен начин. Едни ще печелят от тото или лотария, а други ще се радват на любовно внимание и обожание от противоположния пол. За необвързаните, съвпадът на Сатурн и Северен лунен възел в Скорпион, слага край на цикъл повлияващ връзките, започнал през юни 2002 г. Сега се полага началото на нов 11-годишен цикъл с приоритет личния живот, и дълбоките, съдържателни емоционални взаимоотношения. Периодът до 26-ти септември е благоприятен за зачеване при двойки с репродуктивни проблеми.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, петък и неделя.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, предстои напрегната седмица. Това, което се случва около вас, няма да ви остави безразлични. Квадратът Марс-Сатурн ви прави съпричастни както през единия, така и през другия участник,защото Марс е управител на знака, а Сатурн се движи през него. Към мнозина от групата ще бъдат отправени изисквания от шеф и/или от възрастен наставник, родител, човек, чиято дума тежи. Ще трябва да вземете важно решение, което ще повлияе живота ви сега и в следващите години. Добре ще бъде да съберете необходимата ви информация за това, дори тя да се счита секретна или да е недостъпна по някакъв начин. В сряда Венера ви идва на гости със своите дарове. Тя ще ви помага да си сложите „розовите очила“ и да приемате нещата откъм добрата им страна. Но също така и да наденете „кадифяната ръкавица“, за да постигате целите си по мек и безболезнен начин.

Благоприятни дни през тази седмица – вторник, сряда и петък.


На родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, в понеделник Нептун и силната интуиция ще бъдат в помощ да преминат през една критична ситуация. Бъдете внимателни на път и в средата на повече хора. Меркурий, който навлиза във Везни в понеделник, ще ви подтиква към повече прагматизъм във финансовата сфера. Не се поддавайте на внушения отстрани за лесна печалба или за включване в измамни схеми. От сряда Венера от Скорпион ще ви прави по-активни в отношенията с хора отдалеч. Влиянието и не е еднозначно, заради неблагоприятната среда на Скорпиона и наближаващия квадрат с Марс. Женският аспект в случая е в подчинена позиция до края на месец септември. По-печелившо поведение е директното, искрено и коректно отношение към околните и по важни житейски въпроси. В сферата на емоциите Венера подкрепя яснотата в отношенията, особено тези започнали по време на лятната почивка.

Благоприятни дни през тази седмица – понеделник, вторник, сряда и петък.

Дати на някои астрологични събития през тази седмица

На 9.09.2013 г., в 10:07 ч. Меркурий навлиза във Везни и ще бъде там до 29 септември.

Марс в точен квадрат със Сатурн на 9.09.2013 г. ,в 14:06 ч.

На 11.09.2013 г., в 9:15 ч. Венера преминава в Скорпион и ще се движи през него до 7 октомври.

Марс в квадрат към Лунните възли на 11.09.2013 г.

Венера в тригон с Нептун на 14.09.2013г.

Меркурий в квадрат с Плутон на 14.09.2013г.

Марс тригон с Уран на 14.09.2013 г.

Луната през тази седмица се движи между знаците Везни и Водолей, през първа и втора четвърт.

Луната е без курс на:

10.09.2013 г., в 12:21 ч. – 11.09.2013 г., в 9:36 ч.

12.09.2013 г., в 20:08 ч. – 13.09.2013 г., в 12:56 ч.

15.09.2013 г., в 2:17 ч. – 15.09.2013 г., в 15:05 ч.

В тези отрязъци от време не се препоръчва започване на нещо ново и предприемане на важни житейски стъпки.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и , пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен  Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: www.temura.net

 

Етикети:

13 коментара so far »

  1. Ема каза,

    Писа на септември 9, 2013 @ 8:44

    Здравей, Муси и добре дошла!
    Какво да очаква човек, при който съвпадът на Сатурн със СЛВ ще се случи върху натален Уран – експлозия ли :(?

  2. боби каза,

    Писа на септември 9, 2013 @ 10:33

    При мен съвпада на Сатурн със СЛВ е 7,00 гр. в четвърти дом,с натален Нептун 9,00гр., какво значи?

  3. Vladeva каза,

    Писа на септември 9, 2013 @ 12:39

    Г-жо Дачева, в 90 процента от случаите пишете за зодия рак , че предстои емоционална седмцица. Емоцията е неразделна част от живота на всеки човек. Знаем , че раците са по-чувствителни и все пак…

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 9, 2013 @ 15:54

    Vladeva,
    това изобщо не е вярно!
    Всеки може да прегледа хороскопите назад и да види какво съм писала за зодия Рак.
    Откъде сметнахте тези 90 процента?

  5. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 9, 2013 @ 18:10

    Ема,
    :) може би по-надълбоко навлизане в новите технологии.

  6. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 9, 2013 @ 18:12

    боби,вероятно грижа за възрастен човек.

  7. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 9, 2013 @ 22:17

    Vladeva,
    ако това ви е фамилията,
    това са последните ми пет хороскопа за зодия Рак,преди този, в който съм писала,че на Рак предстои емоционална седмица, и това е естествено след като в зоната на водните знаци има събития.
    Когато фактите говорят и подвластните на Лилит мълчат.

    “Седмичен хороскоп 2-8 септември 2013 година
    За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои подвижна седмица. На някои от групата в следващите дни може да им се стори, че живеят на „гара-разпределителна“. Много хора ще ви търсят, да питат за нещо, да искат мнение и съдействие. Ще трябва да разделяте вниманието си на безброй частици, за да успеете да сте навсякъде и във всичко. До средата на седмицата имате да разчиствате финансови задължения. Ще разчитате на заработени средства, за които има всички предпоставки да дойдат. Ако продавате кола, е възможно да се появи клиент. Ако търсите да купите, новолунието в Дева ви дава шанс да намерите такава на добра цена. Седмицата обаче не е добра за финансови спекулации. Не разчитайте и на печалба от тотото или лотарията. Насочете очакванията си за след седмица-две, когато астрологичната обстановка ще бъде благосклонна в това отношение. Бъдете критични към нови запознанства. Благоприятни дни през тази седмица – вторник, петък и неделя.”
    “Седмичен хороскоп 15-21 юли 2013 година
    За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои седмица на сериозните ангажименти. Въпреки летния отпускарски сезон, или може би заради него, на вас се разчита да поемете по-голяма отговорност. Марс е във вашия знак и това ви дава онази твърдост, и неотстъпчивост, които понякога не достигат, за да отстоявате себе си, собствената си позиция. Големият квадрат в кардиналните знаци ще ви поставя в особени ситуации, когато ще са ви нужни марсовите кураж и амбиция, за да се справяте. В събота Меркурий става директен, зад гърба ви остават недоразуменията, връщането към стари ситуации, тъпченето на едно място. Марс и Юпитер, обединени, са в зоната на Големия воден тригон. Възползвайте се от ситуацията в края на тази и през следващата седмица, преди те да се включат към Големия квадрат в кардиналния кръст, в края на юли и началото на август. Ретроградният Уран, от сряда нататък, в рамките на около пет месеца, ще ви прави по-взискателни към приятелската среда, ще ви кара да преразгледате социалните си контакти, да се освободите безпардонно и без много емоции от някои хора, връзки, натрапени приятелства. Благоприятни дни през тази седмица – вторник след обяд, сряда и четвъртък.”
    “Седмичен хороскоп 8-14 юли 2013 година
    За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои забележителна седмица. Срещата на светилата във вашия знак, в понеделник, задава приповдигнат тон на цялата седмица, и много очаквания, които да намерят реализация след шест месеца. Новата Луна във вашия знак дава импулс да се съсредоточите върху личен проект, своя ценна идея или важно намерение. Преди всичко обаче обърнете внимание на себе си, на това какво харесвате, или не харесвате в себе си, как изглеждате в очите на околните и какви положителни промени можете да внесете тук. Моментът е добър да направите промени във външния си вид, в облеклото, в маниерите си. Всички усилия, вложени сега, особено в посока на подобряване на имиджа ви, ще дадат съвсем скоро резултати. Съвпадът на светилата във вашия знак и с ретроградния Меркурий представя много възможности за комуникация с околните, за създаване на нови връзки, за опознаване на нови хора и места. Всъщност не всичко ще бъде съвършено ново. Ретроградността на Меркурий ще ви връща към някои стари контакти, на които ще можете да погледнете по нов начин. Сега, от позицията на вече директния Сатурн, ще успеете да намерите най-правилното решение за себе си и за живота си занапред. Под строгия но добронамерен надзор на стария учител Сатурн ще успеете да постигнете напредък и реални резултати във важна за вас област,стига да сте търпеливи и постоянни в усилията си. На помощ идва Марс, който в събота навлиза във вашия знак. Той ще ви зареди с онази физическа енергия и мотивация, които са ви необходими точно сега в началото на вашата нова астрологична година.”
    “Седмичен хороскоп 1-7 юли 2013 година
    За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои кардинална седмица. В следващите дни ще ви бъде трудно да работите „с полутоновете“. Повечето от вас ще възприемат света и отношенията с хората, в черно-бели краски и съответно ще реагират остро на всеки дразнител. Причината за това е в напрегнатата ситуация, в която попада Слънцето, придвижвайки се през Рак и включвайки се в тао-квадрат с Уран-Плутон. Чувството за себесъхранение вероятно ще ви подскаже как да постъпвате в конкретния случай. Но, все пак, препоръката ми е за по-голям контрол върху емоциите. Квадратът на Венера и Сатурн, както и съвпадът на Лилит с Юпитер във вашия знак, са провокатори на неудовлетвореност, завист, омраза и желание за отмъщение. Поставяйки се над тези емоции, ще можете да видите новите възможности, които се отварят пред вас с новолунието, което предстои в началото на следващата седмица. Тогава и Сатурн, който в последните пет месеца влияеше задържащо на емоционалния живот, тръгва в права посока и дава шанс в тази сфера да настъпят ред и стабилност.”
    “Седмичен хороскоп 24-30 юни 2013 г.
    За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, предстои забележителна седмица. Слънцето е вече във вашия знак и това предизвиква особено раздвижване в различни сфери от живота. Ако сте в сатурновия период на личната си година, времето преди рождения ден, сега, пред вас стоят сериозни въпроси за решаване, в контекста на текущата лична година. На помощ на всички Раци идва Юпитер, който на 26-ти преминава на ваша територия. Предстои ви една година на подкрепа от тази чудесна планета. Под нейно влияние ще се чувствате заредени с много надежда и позитивизъм. Всичко ще ви изглежда лесно достижимо, „морето до колене“ и „светлината в тунела“ по ярка. Ако се настроите на всичко онова добро, което може да ви даде Юпитер, ще постигнете важни цели в живота си, онази сигурност към която сте се стремили през последните години, особено в емоционалния живот, много повече самочувствие и амбициозност. Меркурий през тази седмица, в сряда, тръгва назад, става ретрограден. Ще се движи така около 3 седмици,време през което някои лични планове ще търпят задръжка, някои лични проекти ще искат преработка, някои цели – преориентация. Благоприятни дни през тази седмица – четвъртък и петък.”

  8. Ива каза,

    Писа на септември 11, 2013 @ 18:05

    Четох някъде,не в този сайт, че Раците били много зависливи. И че всеки път като видели успех на някого,една малка част от тях умирала. И били много отмъстителни и жестоки когато са обидени.Лилит сега може би засилва тези качества нали е в Рак? Какво ще кажеш Муси?

  9. Петя каза,

    Писа на септември 12, 2013 @ 9:49

    Аз познавам жени Раци и ми е направило на впечътление че обичат да взимат чуждо. И трите откраднаха мъжете на приятелките си щото като си харесат нещо са като оси.За тях важи правилото мойто си е мое чуждото е общо.То едва ли е само от зодията де. Муси, не се ядосвай, жената си е хвърлила отровата като осата и е отлетяла.Ние харесваме хороскопите ти и ти вярваме защото се доказват в практиката. То завистници има много не си заслужават кахъра.Хубав ден ти желая и аз.

  10. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 12, 2013 @ 10:28

    Ива, завистта е човешко качество, което заема по-голяма или по-малка част от емоционалната палитра на всеки човек. Не мисля, че е в повече при Раците. Аз имам около себе си много Раци и за мен това са добри и верни приятели,чувствителни хора, състрадателни и готови да помагат.
    Петя, за взимане на чуждото, Ракът обича удобството- материалното и емоционалното, а в същото време е кардинален знак,т.е. когато реши нещо да го прави, го прави. Но да отнемеш приятеля на приятелката си е много неморален акт, и формира карма,която бърза да се изплати още в този живот. Сещам се за един случай: Жена побърза да забременее от мъж, който смяташе за богат и който в оня момент си имаше приятелка. Ожениха се набързо,роди им се дете, и сега 3 години след сватбата са в развод,защото той е с друга. Така че всяко действие, си има противодействие.

  11. veronka каза,

    Писа на септември 12, 2013 @ 17:22

    ЗДравейте, при мен съвпадът на СЛВ,Сатурн и Венера ще бъде върху моят ретрограден Меркурий в трети дом, където е и Слънцето ми.Какво да очаквам?Как ще се прояви според вас?

  12. megi каза,

    Писа на септември 15, 2013 @ 18:39

    Муси, какъв е твоят коментар за предстоящия 17 септември при положение, че имам натален СЛВ в Телец,а действието сега се развива в моя втори дом на Скорпион – съвпад на Венера със СЛВ и Сатурн? Благодаря!

  13. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 16, 2013 @ 11:03

    megi,
    различни неща могат да бъдат.
    Притеглянето е към 2 ри дом, доходи,ценности, но също така и ценностна система.
    Може освен да имате добри придобивки, да трябва да напрdвите важен житейски избор.
    Да се откажете от нещо,това по линия на ЮЛВ в Телец в 8 дом, имот, наследство, или др.подобно, в името на нещо по-ценно за вас.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    3. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии
    5. gravatar Антоанета Илиева Гужгулова/по баща Атанасова за Годишен хороскоп 2022 по зодии