СЛВ в Близнаци – ЮЛВ в Стрелец

Moon nod2 – ЮЛВ в Стрелец

Муси Дачева

На 5 май, лунните възли сменят оста на движение. СЛВ навлиза в Близнаци, а ЮЛВ – в Стрелец. Ще се движат през тези знаци до януари 2022 година. Цикълът на въртене на лунните възли е около 19 години. За последно те са навлезли в същата ос, Близнаци-Стрелец, на 13 октомври 2001 година. Престояват в един знак, една ос, за около година и половина. На 6 11 2018 година СЛВ навлезе в Рак, съответно ЮЛВ в Козирог. Така те определиха акцентирана сфера на влияние семейството, децата и тяхното възпитание, законите, които се свързват с тях.

Лунните възли са мост, който свързва минало и бъдеще, те са кармични маркери в рождените хороскопи, а в транзитите бележат периоди на значими промени в съответните зони. СЛВ ни подтиква към новото, неизвестното, ненаученото. ЮЛВ дава основата, върху която стъпваме,за да продължаваме напред в живота – доброто, лошото, научените и ненаучените уроци.

СЛВ в Близнаци ще ни помага да укрепваме връзките в близката до нас среда, да развиваме уменията си за общуване и взаимодействие с околните. Приемането, обработката и предаването на информация може да се превърне в развиваща се професия сега и в следващите години. Средствата за комуникация ще придобиват по-голямо значение. Общуването със съседите, приятелите от детинство, близките родственици, хората, с които обитаваме една къща, една улица, един картал, един град или село, ще даде възможност за собственото ни и за колективното ни развитие. Ще ни се налага да знаем добре езика си, да се ограмотяваме допълнително, ако имаме пропуски, да се научим да ценим думите и да сме наясно за смисъла, който влагаме в тях. Писането за много хора ще стане привлекателно занимание, хоби, професия, цел за дадения период от живота. Ще ни се налага да се учим на нови форми на размяна на знания, но и на стоки и услуги.

ЮЛВ в Стрелец ще ни кара да се опираме на усвоените вече опитности, на натрупаните знания и изградените добродетели. Ще ни подтиква да излизаме от неопределеността на общите познания към научаване на нещо конкретно. Да намираме начин да се справяме с ограниченията, без да нарушаваме закона. Да разчитаме на предприемаческия си дух и на готовността да рискуваме удобство, комфорт, среда, заплащане, за да стъпим на нов път и да тръгнем по него. Да пренаредим плановете си за далечни пътешествия, или за чести премествания от една държава в друга, съсредоточавайки се върху опознаване на културата и традициите на настоящата среда. Да излезем извън рамките на предишните си мисловни модели и затвърдени убеждения, виждайки в новите условия възможности да се развием и растем. Активността по оста Близнаци-Стрелец ще засилва чувствителността към неистината и фалша в медиите, ще подкрепя и прави по-ожесточена борбата за свобода на словото, за казване на истината, за премахване на цензурата, в противовес на влиянието на квадрата на Сатурн от Водолей и Уран от Телец.

Излизането на ЮЛВ от Козирог, от зоната на действие на Плутон, дава добри обещания за справяне с някои аспекти на пандемията, за намиране на работещи решения – медицински и икономически.

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора.

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar мариана николова за Номерологичен Календар – личен, дневен хороскоп за вас
  2. gravatar Eve за Номерологичен Календар – личен, дневен хороскоп за вас
  3. gravatar Муси Дачева за Номерологичен Календар – личен, дневен хороскоп за вас
  4. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 22-28 февруари 2021
  5. gravatar дафи за Седмичен хороскоп 22-28 февруари 2021