Седмичен хороскоп 19-25 октомври 2009г.

Слънцето влиза в

Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата седмица създава отлични възможности за започване на нещо ново, било то в професионалната сфера или пък в личния живот. Най-мотивирани и изпълнени с позитивна енергия за промени ще бъдат родените в първата декада на Овен.Родените във втората и третата декада на знака могат да се радват на подкрепата на планетите за стабилизация в социалната сфера, демонстрирайки увереност в собствените знания и умения.

Лъв
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв от миналата седмица са под енергетизиращото влияние на Марс, който навлезе в знака на Слънцето. Марс усилва потребността ви от физическо движение и от динамика на случващото се около вас. Новата Луна при вас може да доведе до увеличаване на контактите – формални и неформални, а също така и ще ви мотивира да приведете в изпълнение някои ваши блестящи идеи.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец астрологичната обстановка през тази седмица благоприятства както физическата, така и умствената активност,нещо което може да доведе до високи резултати  в различни сфери на живота.  За вторник, когато господарят на вашия знак – Юпитер е в хармонична връзка с Меркурий – повелителят на словото, насрочвайте важните си делови разговори.

Земни знаци

Телец
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец  през тази седмица имат на разположение всички необходими условия, за да се захванат с нововъведения в средата, където прекарват по-голямата част от денонощието. Не е нужно обаче да прилагате сила, дори напротив, околните ще ви оказват съдействие, ако намерите верния подход към всеки.

Дева
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица носи обещание за добро развитие на собствените финансови дела. Вашата инициатива и находчивост могат да внесат свежи нотки също така и в интимните ви взаимоотношения като препоръката ми е да насочите плановете си за дните до сряда, когато господарят на вашия знак- Меркурий получава силна подкрепа от предприемчивия Юпитер.

Козирог
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог астрологичната обстановка предлага разнообразие в професионалната среда, където няма да липсват предизвикателства. Ще са ви нужни повече усилия, за да се съсредоточите върху главните акценти на момента. Благоприятен ден за решаване на делови и особено финансови въпроси е вторник.

Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци новолунието във Везни може да се окаже отправна точка за дълбоки трансформации в емоционалната сфера. Силното желание за хармонизиране на средата,която обитавате, ще бъде водещо и ще определя в голяма степен поведението ви като цяло и конкретно отношението ви към определен човек.

Везни
Родените под знака на Везни или с асцендент във Везни и през тази седмица са в центъра на вниманието, където ги поставя стелиумът от планети в знака на Венера. Новолунието във вашия знак препоръчва активно участие в общи дейности  и изразен стремеж за хармонизиране на отношенията ви с околните,нещо което ще укрепи личните ви позиции и авторитет.  За тази цел благоприятни са дните вторник и сряда.

Водолей
За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей астрологичната обстановка предлага интересни изживявания,свързани с хора които са далеч. Имате подкрепа за начинания,които целят вашето утвърждаване в средата ви и в същото време са в синхрон с интересите и на други хора. Моментът е добър за обучение и подобряване на знанията и уменията ви в определена област.

Водни знаци

Рак
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак струпването на няколко планети в знака Везни,които отправят предизвикателства, определено  създава повишено вътрешно напрежение,което може да се отрази на отношенията с околните, а и на здравето. Новолунието ви провокира да промените нещо в дома си и да бъдете по-критични и взискателни към хората, с които обитавате едно жилище.

Скорпион
Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион могат да използват дните на новата Луна за постигане на лични цели, които обаче не увреждат интересите на околните, а напротив съдействат и за общото добруване. Опитайте се да насочите в конструктивна посока енергията, с която ви зарежда господарят на вашия знак – Марс от Лъва.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби новолунието във Везни носи важни послания за бъдещето. Имате шанс да придвижите напред и да реализирате собствена идея, което от своя страна ще доведе до подобряване на отношенията ви с човек или хора от средата ви. Вторник е благоприятен ден да споделите вижданията и намеренията си с важен за вас човек.

На 23 октомври 2009г – петък,  в 9:43:33  часа сф.вр.,Слънцето преминава в знака Скорпион.
Луната през тази седмица се движи през знаците Скорпион, Стрелец и Козирог в първа четвърт.

Етикети: ,

2 коментара so far »

 1. ATV Shineray каза,

  Писа на октомври 19, 2009 @ 19:57

  Телец съм, ще се възползвам от съветите :)

 2. moon_in_taurus каза,

  Писа на октомври 23, 2009 @ 13:56

  Здравей Муси :)
  добър ли ще бъде периода като цяло за рибите,когато слънцето е в скорпиона?

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Daniela за Седмичен хороскоп 18-24 януари 2021
  2. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  5. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни