Слънчево затъмнение на 15 януари

Sl zatmСедмичен хороскоп
11-17 януари 2010 г.
Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен тази седмица, в която е първото слънчево затъмнение за 2010 година, е важна и може да повлияе силно професионалната сфера. До новолунието в петък, когато Слънцето и Луната се срещат в 25 -я градус на Козирог, имате да вършите доста работа. Приключете си старите ангажименти, дори това да ви коства повече усилия. Възможно е в дните до новолунието да получите добри предложения за работа, върху които си заслужава да мислите през следващата седмица.

ЛЪВ
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през тази седмица до пълнолунието в петък ще бъдат ангажирани с довършване и преработване на работа, която самите те или други не са свършили както трябва. възможно е в сряда и четвъртък натоварването да стигне някакъв предел, в който нервната ви система да поддаде. Ако това ще ви е от полза, отдайте го на квадрата на ретроградните Меркурий и Сатурн и на предстоящото слънчево затъмнение. От петък нататък обстановката се променя и ще можете да имате по-голям контрол над ситуациите,в които сте въвлечени.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица обещава интересни ситуации, в които важно място ще заемат материалните неща като парите например. Разчистете си старите дългове до петък, за да не остават задължения за следващия цикъл, след новолунието. Слънчевото затъмнение на 15 -ти попада в зоната на вашите приходи, затова настройте сетивата си откъде, по честен начин разбира се, можете да ги увеличите. Избягвайте ангажименти, в които други хора искат да се възползват некоректно от вашите знания и умения. Това слънчево затъмнение може да постави на изпитание личната ви ценностна система и да даде отражение върху случващото се с вас през следващите седмици и месеци.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през тази седмица ще трябва да се приберат по домовете си от дългата отпуска, ако още не са го направили. Много хора разчитат на вас и ще са ви нужни повече усилия и мобилизация да влезете в работен режим. Намирате се в добра позиция и не пропускайте шанса да предизвикате доверие към себе си, което ще ви донесе дивиденти в буквален и преносен смисъл. След новолунието в петък можете да очаквате изгодни предложения за съвместна работа, за изгодни договори, за интересни командировки в чужбина.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои още една малко напрегната седмица, преди Меркурий да тръгне в права посока. Докато това се случи, между сряда и петък, квадратът на Сатурн с него ще ви натовари с неща, които не искате да вършите по различни причини. Новолунието в петък засяга емоционалната сфера на живота ви, а това че е съчетано със слънчево затъмнение му придава още по-голямо значение. Не пропускайте хубавите мигове, които можете да споделите с любим човек,в края на седмицата. За свободните сърца съвпадът на Слънцето и Луната е зареден с много надежда и пожелание за щастие.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстоящата седмица е много важна поради случващото се във вашия знак слънчево затъмнение. То ще маркира времева линия между старо и ново, между изчерпани идеи и нови виждания, между безперспективни връзки и нови такива, в които има заложен голям потенциал. В дните около новолунието можете да направите много за промяна в положителна посока на вашия имидж, на представата на хората за вашата личност и (или) за вашата дейност. От петък нататък планирайте рекламна кампания, приемайте участия там, където можете да бъдете представени по най-добрия начин.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоящата седмица носи немалка доза напрежение. Господарят на знака ви – Меркурий, освен че  е ретрограден попада под неблагоприятното влияние на Сатурн и Плутон, които в момента са в напрегнат аспект- квадрат. В дните до петък- 15 януари, когато е новолунието, съчетано със слънчево затъмнение, може да стига до вас съзнателно преиначавана информация,която да ви подведе в погрешна посока на мисли и постъпки. Отложете важните неща, с които се ангажирате за следващат седмица, когато и Меркурий се движи в права посока.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни седмицата на слънчевото затъмнение в кардинален знак е важна и може да даде отражение на случващото се за следващите няколко месеца. Обърнете внимание на дните сряда, четвъртък и петък, преди новолунието, когато нещо или някой от миналото ви ще се включи в настоящето. Не прибързвайте с изводите и реакциите, дайте си време да размислите и развиете позицията си. Възможни са клюки и интриги по ваш адрес или свързани с близък човек. Каквото и да се случи отдайте го на сатурновата криза, в която сте в момента. Отложете, това което може, за дните след петък.

ВОДОЛЕЙ

Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей през тази седмица могат да направят много за бъдещето си като се освободят от всичко онова, което ги задържа и спира полета на мисълта им. Има пречки от различен характер, за които ще си дадете сметка в дните до петък, когато е новолунието, съчетано със слънчево затъмнение.  Възможно е здравословен проблем да напомни за себе си и да е необходимо в следващите седмици да приложите по-активно лечение. Преди да взимате кардинални решения обаче опитайте с нетрадиционни и щадящи медицински методи. Разчитайте на подкрепата на опитни хора и стари приятели.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстоящата седмица е емоционално оцветена. До новолунието в петък ще бъдете активно ангажирани с промени в работната среда, провокирани от неработеща техника или погрешно обработена информация, с или без съзнателната намеса на по-млад и(или) по-неопитен човек. Новолунието в петък бележи вододелна линия в партньорските ви взаимоотношения. Ще почувствате необходимост да преразгледате различни страни на взаимните ви ангажименти. За необвързаните Раци, моментът слага начало на нов етап,в който се включват нови възможности, а от там и нови хора.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица, в която новолунието е съчетано със слънчево затъмнение е забележителна с възможностите, които се откриват в сферата на общуването. За тези, които учат, дните до петък са заредени с напрежение от неясноти и обърквания,провокирани от затормозени отношения с организатори и администрация. Подгответе се добре и не разчитайте на нечестни методи, защото ще бъдете уличени. В петък и почивните дни обстоятелствата са на ваша страна и можете с облегчение да планирате задачите си за дълъг период напред.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби седмицата обещава силни, но позитивни в по-голямата си част емоции. Ще успеете, с помощта и на други хора, да приключите с нещо много важно, върху което сте работили дълго време. Ретроградният Меркурий вероятно е объркал плановете досега, а и в дните до петък е възможно да ви създава проблеми, но след новолунието ситуацията е много по-свободна и лека и можете да приведете в изпълнение плановете си. Новото навлиза в живота ви, вярвате или не, по един фин и едва доловим засега начин. Очаквайте го и го подкрепяйте с всички сили.

На 13.01.2010 г. в 17:57  соф.вр., Сатурн навлиза в ретроградната си фаза.
На 15.01.2010 г. в  9:11 соф.вр., пръстеновидно слънчево затъмнение, Слънцето и Луната са в съвпад в 25 градус на Козирог.
На 15.01.2010 г. в 18:51  соф.вр., Меркурий излиза от ретроградната си фаза.
Луната през тази седмица се движи между знаците Стрелец и Водолей, в  четвърта и първа четвърт (фаза).

Етикети:

10 коментара so far »

  1. таня каза,

    Писа на януари 13, 2010 @ 18:27

    Кога ще бъдат готови годишните хороскопи и за останалите зодии,а също и любовния хороскоп?Нямам търпение да разбера какво да очаква Стрелецът през 2010

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 13, 2010 @ 20:09

    таня,
    качени са всички хороскопи, но не са закачени за челната страница. Можете да ги намерите на 2 ра страница или като отидете на категория годишни хороскопи по зодии.

  3. Йорданка Балабанова каза,

    Писа на януари 14, 2010 @ 15:49

    Моя Сатурн е в Стрелец аз съм Везни сега Сатурн е във Везни-рожден Плутон -в Дева -сега е в Козирог ЩЕ ми направите лли анализ в лична година -1- съм вече трудно ми е очаквам имейл поща

  4. venec каза,

    Писа на януари 17, 2010 @ 17:21

    Здравейте, Новолунието как ще повлия е на партньорските /приятелскте/ отношения , положително или отрицателно , аз съм зодия близнаци асцедент рак.

  5. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 18, 2010 @ 14:26

    Йорданка Балабанова,
    материалите, публикувани в сайта, имат за цел да ви помагат сами да си отговаряте на въпросите. Вижте хороскопа за Везни, статията Сатурн във Везни, общия годишен хороскоп и др. Анализи върху личната рождена карта се правят в лична астроконсултация, информация за която можете да получите на имейла ми- mussydacheva@abv.bg

  6. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 18, 2010 @ 14:41

    venec,
    ако новолунието попада в 7 дом, то промяна в партньорството може да се очаква. Дори при следващото слънчево затъмнение, през юли, да се стигне до нещо повече- укрепване или раздяла.

  7. venec каза,

    Писа на януари 18, 2010 @ 19:39

    Благодаря Ви , при мен в кой дом попада новолунието рожденна дата 05.06.1961г.,и следващото в кой дом ще бъде ?

  8. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 19, 2010 @ 12:09

    venec,
    новолунието на 15 януари бе в 25-я градус на Козирог. Ако вашият Десцендент е преди 25-я градус, то новолунието попада в 7 дом.

  9. venec каза,

    Писа на януари 19, 2010 @ 13:08

    Здравейте , десцедента ми е в 28 .02 градуса в 7 ми дом в Козирог. Да очаквам ли положителна промяна ?

  10. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 20, 2010 @ 11:27

    venec,
    след като десцендента ви е в 28-я градус на Козирог, това значи че затъмнението се е случило във вашия 6 ти натален дом. То би могло да повлияе по-скоро служебните ви взаимоотношения, освен ако с въпросния човек не работите заедно, на едно работно място.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии