Слънчево затъмнение на 15 януари

Sl zatmСедмичен хороскоп
11-17 януари 2010 г.
Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен тази седмица, в която е първото слънчево затъмнение за 2010 година, е важна и може да повлияе силно професионалната сфера. До новолунието в петък, когато Слънцето и Луната се срещат в 25 -я градус на Козирог, имате да вършите доста работа. Приключете си старите ангажименти, дори това да ви коства повече усилия. Възможно е в дните до новолунието да получите добри предложения за работа, върху които си заслужава да мислите през следващата седмица.

ЛЪВ
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през тази седмица до пълнолунието в петък ще бъдат ангажирани с довършване и преработване на работа, която самите те или други не са свършили както трябва. възможно е в сряда и четвъртък натоварването да стигне някакъв предел, в който нервната ви система да поддаде. Ако това ще ви е от полза, отдайте го на квадрата на ретроградните Меркурий и Сатурн и на предстоящото слънчево затъмнение. От петък нататък обстановката се променя и ще можете да имате по-голям контрол над ситуациите,в които сте въвлечени.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица обещава интересни ситуации, в които важно място ще заемат материалните неща като парите например. Разчистете си старите дългове до петък, за да не остават задължения за следващия цикъл, след новолунието. Слънчевото затъмнение на 15 -ти попада в зоната на вашите приходи, затова настройте сетивата си откъде, по честен начин разбира се, можете да ги увеличите. Избягвайте ангажименти, в които други хора искат да се възползват некоректно от вашите знания и умения. Това слънчево затъмнение може да постави на изпитание личната ви ценностна система и да даде отражение върху случващото се с вас през следващите седмици и месеци.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през тази седмица ще трябва да се приберат по домовете си от дългата отпуска, ако още не са го направили. Много хора разчитат на вас и ще са ви нужни повече усилия и мобилизация да влезете в работен режим. Намирате се в добра позиция и не пропускайте шанса да предизвикате доверие към себе си, което ще ви донесе дивиденти в буквален и преносен смисъл. След новолунието в петък можете да очаквате изгодни предложения за съвместна работа, за изгодни договори, за интересни командировки в чужбина.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои още една малко напрегната седмица, преди Меркурий да тръгне в права посока. Докато това се случи, между сряда и петък, квадратът на Сатурн с него ще ви натовари с неща, които не искате да вършите по различни причини. Новолунието в петък засяга емоционалната сфера на живота ви, а това че е съчетано със слънчево затъмнение му придава още по-голямо значение. Не пропускайте хубавите мигове, които можете да споделите с любим човек,в края на седмицата. За свободните сърца съвпадът на Слънцето и Луната е зареден с много надежда и пожелание за щастие.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстоящата седмица е много важна поради случващото се във вашия знак слънчево затъмнение. То ще маркира времева линия между старо и ново, между изчерпани идеи и нови виждания, между безперспективни връзки и нови такива, в които има заложен голям потенциал. В дните около новолунието можете да направите много за промяна в положителна посока на вашия имидж, на представата на хората за вашата личност и (или) за вашата дейност. От петък нататък планирайте рекламна кампания, приемайте участия там, където можете да бъдете представени по най-добрия начин.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоящата седмица носи немалка доза напрежение. Господарят на знака ви – Меркурий, освен че  е ретрограден попада под неблагоприятното влияние на Сатурн и Плутон, които в момента са в напрегнат аспект- квадрат. В дните до петък- 15 януари, когато е новолунието, съчетано със слънчево затъмнение, може да стига до вас съзнателно преиначавана информация,която да ви подведе в погрешна посока на мисли и постъпки. Отложете важните неща, с които се ангажирате за следващат седмица, когато и Меркурий се движи в права посока.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни седмицата на слънчевото затъмнение в кардинален знак е важна и може да даде отражение на случващото се за следващите няколко месеца. Обърнете внимание на дните сряда, четвъртък и петък, преди новолунието, когато нещо или някой от миналото ви ще се включи в настоящето. Не прибързвайте с изводите и реакциите, дайте си време да размислите и развиете позицията си. Възможни са клюки и интриги по ваш адрес или свързани с близък човек. Каквото и да се случи отдайте го на сатурновата криза, в която сте в момента. Отложете, това което може, за дните след петък.

ВОДОЛЕЙ

Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей през тази седмица могат да направят много за бъдещето си като се освободят от всичко онова, което ги задържа и спира полета на мисълта им. Има пречки от различен характер, за които ще си дадете сметка в дните до петък, когато е новолунието, съчетано със слънчево затъмнение.  Възможно е здравословен проблем да напомни за себе си и да е необходимо в следващите седмици да приложите по-активно лечение. Преди да взимате кардинални решения обаче опитайте с нетрадиционни и щадящи медицински методи. Разчитайте на подкрепата на опитни хора и стари приятели.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстоящата седмица е емоционално оцветена. До новолунието в петък ще бъдете активно ангажирани с промени в работната среда, провокирани от неработеща техника или погрешно обработена информация, с или без съзнателната намеса на по-млад и(или) по-неопитен човек. Новолунието в петък бележи вододелна линия в партньорските ви взаимоотношения. Ще почувствате необходимост да преразгледате различни страни на взаимните ви ангажименти. За необвързаните Раци, моментът слага начало на нов етап,в който се включват нови възможности, а от там и нови хора.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстоящата седмица, в която новолунието е съчетано със слънчево затъмнение е забележителна с възможностите, които се откриват в сферата на общуването. За тези, които учат, дните до петък са заредени с напрежение от неясноти и обърквания,провокирани от затормозени отношения с организатори и администрация. Подгответе се добре и не разчитайте на нечестни методи, защото ще бъдете уличени. В петък и почивните дни обстоятелствата са на ваша страна и можете с облегчение да планирате задачите си за дълъг период напред.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби седмицата обещава силни, но позитивни в по-голямата си част емоции. Ще успеете, с помощта и на други хора, да приключите с нещо много важно, върху което сте работили дълго време. Ретроградният Меркурий вероятно е объркал плановете досега, а и в дните до петък е възможно да ви създава проблеми, но след новолунието ситуацията е много по-свободна и лека и можете да приведете в изпълнение плановете си. Новото навлиза в живота ви, вярвате или не, по един фин и едва доловим засега начин. Очаквайте го и го подкрепяйте с всички сили.

На 13.01.2010 г. в 17:57  соф.вр., Сатурн навлиза в ретроградната си фаза.
На 15.01.2010 г. в  9:11 соф.вр., пръстеновидно слънчево затъмнение, Слънцето и Луната са в съвпад в 25 градус на Козирог.
На 15.01.2010 г. в 18:51  соф.вр., Меркурий излиза от ретроградната си фаза.
Луната през тази седмица се движи между знаците Стрелец и Водолей, в  четвърта и първа четвърт (фаза).

Етикети:

10 коментара so far »

 1. таня каза,

  Писа на януари 13, 2010 @ 18:27

  Кога ще бъдат готови годишните хороскопи и за останалите зодии,а също и любовния хороскоп?Нямам търпение да разбера какво да очаква Стрелецът през 2010

 2. Муси Дачева каза,

  Писа на януари 13, 2010 @ 20:09

  таня,
  качени са всички хороскопи, но не са закачени за челната страница. Можете да ги намерите на 2 ра страница или като отидете на категория годишни хороскопи по зодии.

 3. Йорданка Балабанова каза,

  Писа на януари 14, 2010 @ 15:49

  Моя Сатурн е в Стрелец аз съм Везни сега Сатурн е във Везни-рожден Плутон -в Дева -сега е в Козирог ЩЕ ми направите лли анализ в лична година -1- съм вече трудно ми е очаквам имейл поща

 4. venec каза,

  Писа на януари 17, 2010 @ 17:21

  Здравейте, Новолунието как ще повлия е на партньорските /приятелскте/ отношения , положително или отрицателно , аз съм зодия близнаци асцедент рак.

 5. Муси Дачева каза,

  Писа на януари 18, 2010 @ 14:26

  Йорданка Балабанова,
  материалите, публикувани в сайта, имат за цел да ви помагат сами да си отговаряте на въпросите. Вижте хороскопа за Везни, статията Сатурн във Везни, общия годишен хороскоп и др. Анализи върху личната рождена карта се правят в лична астроконсултация, информация за която можете да получите на имейла ми- mussydacheva@abv.bg

 6. Муси Дачева каза,

  Писа на януари 18, 2010 @ 14:41

  venec,
  ако новолунието попада в 7 дом, то промяна в партньорството може да се очаква. Дори при следващото слънчево затъмнение, през юли, да се стигне до нещо повече- укрепване или раздяла.

 7. venec каза,

  Писа на януари 18, 2010 @ 19:39

  Благодаря Ви , при мен в кой дом попада новолунието рожденна дата 05.06.1961г.,и следващото в кой дом ще бъде ?

 8. Муси Дачева каза,

  Писа на януари 19, 2010 @ 12:09

  venec,
  новолунието на 15 януари бе в 25-я градус на Козирог. Ако вашият Десцендент е преди 25-я градус, то новолунието попада в 7 дом.

 9. venec каза,

  Писа на януари 19, 2010 @ 13:08

  Здравейте , десцедента ми е в 28 .02 градуса в 7 ми дом в Козирог. Да очаквам ли положителна промяна ?

 10. Муси Дачева каза,

  Писа на януари 20, 2010 @ 11:27

  venec,
  след като десцендента ви е в 28-я градус на Козирог, това значи че затъмнението се е случило във вашия 6 ти натален дом. То би могло да повлияе по-скоро служебните ви взаимоотношения, освен ако с въпросния човек не работите заедно, на едно работно място.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  2. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни
  5. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2021 за Везни