Стрелецът разчиства стари сметки, Ракът продава имоти

Седмичен хороскоп

17 – 23 ноември 2008 г.

Муси Дачева

Огнени знаци

На родените със Слънце или асцендент в Овен през тази седмица се предоставя поредица от възможности да изявят своите способности и да реализират повечето от планираните неща. , господарят на Овен е в началото на Стрелец и изпраща позитивна творческа енергия към родените в началото на знака, което ги поставя в по-добра позиция спрямо конкурентите им, особено в дните понеделник, вторник и сряда. За част от родените в първата половина на Овен, дните от сряда до края на седмицата ще са твърде неспокойни. В неделя дори приповдигнато емоционално състояние може да доведе до домашни разправии и до обтягане на отношенията с брачния партньор.

За родените в и тези, които имат асцендент в в първите градуси на знака започва Марсовият период на личната . Това е времето на големите планове и на реалните възможности за тяхното изпълнение, време за големи физически натоварвания и излизане напред в съревнования. Вторник и сряда са ви силните дни през тази седмица.
За родените между 10 и 15 август седмицата започва твърде недоброжелателно с вероятността за измами и подвеждане в служебните дела. Препоръчително е в понеделник да не се подписват важни документи и да не се договарят конкретни условия за дългосрочни ангажименти.

На родените със Слънце или асцендент в знака Стрелец началото на седмицата ви създава добри възможности за изчистване на сметки с длъжници, а също така и за възстановяване на баланса по кредитната ви сметка. Вторник и сряда са дните, в които имате подкрепа за сключване на търговски сделки, за договаряне на съвместна работа с други хора, особено ако вие имате водещата роля. Марс се движи в първите градуси на Стрелец и ви носи прилив на физическа енергия, която ако бъде канализирана правилно, може да ви даде освен висок жизнен тонус и предимство във много страни на живота ви.
Обърнете внимание на знаците, които ви дава тялото, направете си профилактични прегледи, там където е необходимо.
Тези, които са родени между 10-15 декември ,трябва да бъдат по-внимателни, когато се движат на пътя, било като пешеходци, било като водачи на превозни средства или на друг вид машини.

Земни знаци

Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец са под благотворното и покровителстващо влияние на Венера и Юпитер. Периодът е подходящ за разширяване на контактите и за намиране на хора с близки до вашите вкусове и предпочитания. Вероятно ще срещнете някой, който да стане надеждна опора за вашите творчески планове и в съвсем близко бъде ще можете да берете плодовете на съвместната ви работа. Ако обаче си търсите съдружник в бизнеса, не бързайте! Отложете договарянето за следващата седмица, когато Луната ще бъде в Първата си четвърт.

На родените в Дева или с асцендент в този знак Венера от Козирог носи през тази седмица настойчива потребност от хармонизиране на отношенията с околните, интерес към хора с авторитет и възможности. Периодът е благоприятен за изява при тези, които упражняват творческа професия. Родените в първата декада на знака имат добри шансове за печалба от тото, лотария или друга хазартна игра в дните вторник, сряда и четвъртък. Не правете обаче големи залози, защото сте все още в сатурнова криза и вероятността за печалба или загуба е едно към едно. Близките ви хора- родители, съпрузи, деца ще изискват по-голямо внимание и грижите около тях ще направят така, че времето да мине много бързо.

Родените в знака Козирог или с асцендент в Козирог, през следващите дни могат да решат много от натрупалите се през последните седмици задачи. На родените в първата половина на знака Венера, която сега се движи през Козирог дава своята нежна подкрепа да бъде намерен верният тон в общуването както с колегите, подчинени или началници, така и с брачната половинка. Четвъртък и петък са дните, в които ще имате подкрепа в това, с което си изкарвате хляба, ще можете да направите много за стабилизиране на позициите си. Моментът е подходящ за сключване на застраховки, за предприемане на стъпки за съхраняване на произведена от вас продукция или на закупена от други стока, за купуване изгодно на суровини и материали.

Въздушни знаци

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в този знак астрологичната обстановка през тази седмица настройва ежедневието към решаването на практически задачи, свързани най-вече с организацията на работното място, с регулиране на отношенията с колегите и отхвърляне на дребни наглед но времеядни задължения. За тези от зодия Близнаци, които подготвят документи и правят постъпки да теглят кредит, на пръв поглед може би моментът да изглежда благоприятен, но бих ви препоръчала да бъдете разумни и да не избързвате с решението си. През тази седмица критичната точка на сатурновата криза е за родените от 8 до 11 юни.

За родените със Слънце или асцендент във Везни в предстоящите дни ще се повишава жизнеността и мотивацията за реализиране на планирани неща. Моментът е подходящ за стабилизиране на социалните отношения, за хармонизиране на връзките с най-близкото обкръжение, както и за укрепване на личните позиции. На родените в третата декада на знака ще са нужни повече усилия, за да запазят създадената вече позитивна представа на околните за тях, тук дипломатическите ви умения ще са от голямо значение. В почивните дни ще имате възможност да се запознаете с нови и интересни хора.

Родените със Слънце или асцендент в знака Водолей през тази седмица имат подкрепата на Марс в своите начинания. Живителната марсова енергия ще тонизира най-вече родените в първата декада на знака като също така ще ги мотивира да се изправят срещу всеки конкурент и да покажат най-доброто от себе си. Имате на своя страна Марс, Слънцето и Меркурий, които ще ви дадат идеи за намиране на уникални решения.
В събота и неделя се постарайте да отделите от ценното си време на най-близките. Това е моментът, в който можете да хармонизирате отношенията си със съседите и с приятелите, но най-вече с човека, с когото споделяте живота си.

Водни знаци

За родените в знака Рак или с асцендент в Рак през дните на тази седмица, стига да бъдат достатъчно активни, ще има добри възможности както за професионални, така и за лични контакти, в които да покажат своите умения да организират и ръководят. При тези, които имат асцендент в първите градуси на Рак, периодът е добър за сключване на сделка за покупко-продажба на недвижима собственост. Ако продавате, насрочете си ден за подписване на документите във вторник или сряда. Ако купувате, препоръчвам ви дните четвъртък и петък.
За родените между 10 и 15 юли обаче, периодът не е подходящ за договаряне и поемане на сериозни ангажименти в бизнеса, нито за начало на нова дейност. Бъдете внимателни с храната- както по отношение нейното количество така и с качеството и.
За родените във втората половина на знака, отношенията с хора, живеещи в чужбина, навлизат в нов етап и в края на месеца може да се събират плодовете на усилията, положени в тази посока.

Скорпионите или тези с асцендент в Скорпион в първите градуси получават мощната подкрепа на господаря на знака- , което ще им даде голяма вътрешна сила и убеденост в собствената правота. Началото на седмицата е белязано от изострена впечатлителност и силни емоционални преживявания, породени от получаването на информация за хора от близкото обкръжение. Моментът е подходящ за себереклама или представяне на успехите и постиженията на други хора, с които ви свързват лични или служебни ангажименти.

За родените със Слънце или асцендент в Риби седмицата започва с добро настроение и знаци на харесване и одобрение от околните. Отговаряйте на доброто с добро и ще спечелите нови приятели. Периодът е благоприятен за общуване с хора, живеещи в чужбина, за уреждане на документи за служебно или лично пътуване, или за работа зад граница. На родените в първите градуси на знака в сряда ще се наложи да бъдат по-твърди в позицията си по определен въпрос, от разрешаването на който ще зависят в голяма степен работните взаимоотношения.

***


На 22-ри ноември,събота, Слънцето влиза в знака Стрелец, а на 23-ти, неделя, Меркурий влиза в Стрелец.
Опозицията между Сатурн и Уран е на път да се разпадне, но въпреки това влиянието и върху знаците от подвижния кръст ще се усеща и през тази седмица .
Луната през тази седмица се движи през знаците Рак, Лъв, Дева и Везни в трета и четвърта фаза.

Представяне на седмичния хороскоп,

както и разговор върху различни астрологични теми,
можете да гледате на живо всеки понеделник в предаването “Каталог”,

с водеща Лили Бързева, по Евроком България,
между 9 30 и 11 00 часа.

Темата в понеделник, 24-ти ноември, е “Жилище или офис според номерологията”.
Повторението е в 17 30 часа.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 коментара so far »

 1. Кларита каза,

  Писа на ноември 17, 2008 @ 9:26

  Муси, благодаря ти за предупреждението! Днес трябвяше да пътувам но се отложи по вина на един колега и добри че стана така защото се оказа после че колата с която щяхме да пътуваме нещо не е наред.То се случиха други неприятни неща но може би избегнах нещо по лошо.Така че хора вслушвайте се в предупрежденията защото астрологията е голяма работа. Благодаря ! :)

 2. Стела Илиева каза,

  Писа на ноември 22, 2008 @ 10:27

  Госпожо Дачева, при положение,че през тази седмица критичната точка на сатурновата криза е за родените от 8 до 11 юни, може ли да се каже кога ще настъпи тя за родените на 17 юни?

 3. Муси Дачева каза,

  Писа на ноември 22, 2008 @ 14:35

  Стела Илиева,
  родените на 17 юни имат рождено Слънце в 25-я градус на Близнаци. През квадрата към тази точка на Зодиака Сатурн ще премине в средата на септември 2009 г., тогава е пика на сатурновата криза за родените на 17 юни.
  Вечерта на 31 декември 2008 г.Сатурн, който е достигнал 21-я градус на Дева, тръгва в обратна посока и така ще се движи до средата на месец май 2009 г.Това е причината за забавянето.

 4. galya каза,

  Писа на ноември 22, 2008 @ 16:50

  Нещо да кажете з ародените на 15 декември

 5. Стела Илиева каза,

  Писа на ноември 22, 2008 @ 19:40

  Много Ви благодаря за пояснението!

 6. diqna каза,

  Писа на август 13, 2010 @ 17:12

  Доколкото разбрах на 11.07,2010 излязохме от поредната сатурнова криза
  Кога е следващата?

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Daniela за Седмичен хороскоп 18-24 януари 2021
  2. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  5. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни