Съвпад на Юпитер и Нептун

 

Отговор на въпрос:

Какво е влиянието на Съвпада на и ?

Това е обширна тема и не бих я побрала в един коментар. Най-общо казано Нептун е свързан с духовността. Всичко, което ние възприемаме като нежно, чисто, възвишено, на високо вибрационно ниво, е под негово покровителство. Той носи вдъхновение на поетите и музикантите, на певците и художниците.
Под негово влияние се развиват някои науки като психологията, части от медицината- анестезия, алергология, хомеопатия и др. Нептун е свързан с медиите и с фините манипулации, с трудноуловимите злоупотреби на енергийно ниво. Нептун е свързан и със зависимостите, особено тези към алкохол и наркотици… и т.н.

Съвпадът с Юпитер предполага разширение, уголемяване, преувеличаване в някаква посока, но също така и разгръщане. И тъй като се случва във Водолей очакването е да има някакъв значим скок в науката, откриване на нови лекарства, на нови методи за лечение, но също така и нови подходи в екологията, нови начини за преодоляване на проблема със замърсяването на планетата и глобалното затопляне.

Водолей е знак на обединените действия в името на общочовешка кауза.Юпитер от друга страна е свързан със законодателната инициатива, със законотворчеството и тук може да се очаква известно раздвижване като за всяка страна това е различно. В голяма степен съвпадът на двете планети насочва към хуманизъм, в защита правата на по-слабите, на хората в неравностойно положение, но също така той може да доведе до злоупотреба с власт и възможности, до разводняване и незачитане на законите.

На по-конкретно ниво съвпадът Нептун-Юпитер влияе по-силно върху хората родени със сила в знаците Риби, Стрелец и Водолей. Позитивното влияние носи популярност, ярка реализация, печелене на позиции. Негативното е свързано с прекаляване, злоупотреба, погазване правата на другите.

Върху здравето се отразява като прекаляване с алкохол, злоупотреба с наркотици, приемане на неподходящи медикаменти. По-чести и по-силни са алергични реакции на храна,лекарства,светлина, цветен прашец, прах и др.

Муси Дачева

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети: ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Daniela за Седмичен хороскоп 18-24 януари 2021
  2. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  5. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни